Depp

Åh jag känner mig typ som igår, trött som in i hel och less på det mesta. Har inte gjort några framsteg med hemprovet eller rapporten- för mitt cp experiment funka inte! svårt att skriva om det inte händer nåt- och jag vet ju vad som ska hända så ganska mysko. Irriterande iaf. Har då gett upp för länge sen och satsar på att göra det imorrn och skicka in på kvällen. Alltså, jag skjuter upp det som vanligt.

När man är på depp humör kan man bli depp på lite säger jag bara. Som att PLÖTSLIGT så är det inte dubbel avsnitt av varken 2½ men eller vänner!! Det va ju det man alltid blev glad av om man va depp och nu har dom tagit bort dem 1,5 h av glädje. Tack.

Sedan saknar jag Mange så mkt att det tamme gör ont :( Så tungt när det bli lång tid innan man ses, har vi otur kan han inte komma förrän den 23....Åh hoppas det löser sig med jobbet där. Annars ännu mer depp, och det är faktiskt tillräckligt jobbigt ändå :(

Jävlar vad man va negativ, men va fan. Är saker och ting piss så är det! Vet inte om jag orkar se Greys nu egentligen, men det lockar med lite glass ändå...Tröstäta brukar ju faktiskt funka rätt bra.

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0