Livet leker lite med mig

Livet känns faktiskt riktigt bra just nu. Har klarat körkortet,har skaffat jobb,väntar på att ta studenten (okej ett tag kvar men man kan ju alltid längta!),har världens bästa vänner, och den finaste pojken i världen. Det känns helt enkelt rätt bra vissa stunder just nu! :)

Saknar faktiskt Emmis som är i Umeå nu och har inte träffat henne på ett tag nu! Skulle vart helkul att va där och kunna va med både henne och Lisa. Gah fatta nästa år va kul vi kom å ha!!!! Jag längtar :D Bli kul imorrn då vi få träffas alla =)

Fick sms igår av Emma som är i London nu! Blev smått avis, fatta KUL och fara dit en weekend och shoppa och så! Skulle va  hur kul som helst, särskilt när London är ett av ställena jag vill åka nån gång. Skulle ju va dö fränt och gå på en premier league macth med och se Manchester United! Fränast vore ju och se dom på hemmaplan på Old Trafford men pappa har upplyst mig om att såna matcher är jäkligt dyra att se så det kanske man få göra senare i livet. Men grymt kul vore det! Sen kanske man skulle kunna få syn på nå kändisar med det skulle va ballt ;)

Varit hos Linn ikväll och hämtat en kjol som kanske kan komma till användning imorrn...Inte testat den än men tro inte ja kan bestämma mig hur jag ska göra med utklädnaden förrän imorgon,men just nu känns det mest drygt och jobbigt att göra det! Men men vi se väl. Har huvudvärk nu och funderar vad man ska hitta på härnäst. Kanske drar en film med syrran om jag orkar... :)

Ciao people!

Vore inte så dumt att se denne man in action,eller hur?








I love negerbölls

Idag känner man mest lugnet,skönt att inte göra så mkt! :) Har bakat negerbollar idag med Erika (och ja,man får säga negerbollar eftersom man får säga vitlök). Dom blev smaskiga,så nu får man försöka hålla fingrarna i styr så man inte går till kylen varje timme :P
Igår kväll gjorde jag min första raggar sväng med Anna! Det va kul det. Kan inte fatta att jag gillade Sierran bättre än Passaten förut, nu är den då min favvo <3 Hehe.

Jaa imorrn då. Gah vet ju fortfarande inte om jag ska klä ut mig eller ej! Man kan ju bli cp. Sen ha jag ju ba dom gamla vanliga kläderna om jag inte ska klä ut mig och det känns inte heller kul. =/ Hmm. Men har iof lite nytt men vet inte om det passar. Attsing att klänningen inte hann komma! Men jag får använda den nästa gång det blir nåt istället då :)
Annars verkar våra planer för imorrn ltie flummiga, tro inte ens vi ha bestämt vad vi ska äta ändå eftersom vi ändrade? :P
Men längtar till imorrn för då kommer Mange hem! :))

Nä tro jag ska gå och ta mig en negerboll medan jag väntar på dubbelavsnitt av vänner :)


TACK GUUD!

I made it!!! :D Klara körkortet idag och det känns riktigt jävla sköönt! Var jävligt skakis efteråt, fy fan....Glädjetårar kom och ja va så skakis och chockad att jag inte hämtade mig riktigt förrän efter en timme typ. Men nu känns det ba skönt!

Efteråt gick mamma och jag på Åhlens och typ alla andra affärer som finns och sen blev det en nachotallrik. Nu ska jag KÖRA till morfars för att ta in Ludde bubbe. :D hehe. Ikväll blire väl kanske att dra en raggar sväng med Anna eller så är jag sugen på hemma mys och se en film :) Nu får jag mitt lov, känns inte som man hade det innan eftersom man har haft det här att stressa upp sig för! Men nu kan man slappna av :) SKÖÖÖNT!

Grattis Lisa och Dajje som också klara idag!!! :D :D :D JAAY!

Teori!

Pust det gick ju bra! Klarade det :D 61 av 65 så det kändes ju bra. Kom att va så sataaans nervös imorrn så det kom int å va sant!!! =O Annars skön dag sen man gjorde provet, gick på Åhlens och kika en massa och har även fikat på café 2 ggr på samma dag. Vi va ju tvungna att fira vår duktighet ;P

For direkt till mormor och morfar då ja kom hem och åt palt!  Gött som palt kan va ;) Erika och pappa höll tydligen på att äta ihjäl sig i deras konstiga matätartävling.
Vet inte vad jag ska göra nu ikväll riktigt, Ska väl gå och lägga mig rätt tidigt eftersom jag ska upp med tuppen imorrn igen och åka med mamma till Lse. Snällt att hon skjutsar mig. Ska nog köra sista biten in med =)
Ikväll går en bra film på 3:an, Closer (eller ja tror den är bra). Ska då spela in den iaf så har man nåt nytt att se imorrn kanske :)

Åh ha lite trubbel inför Halloween än, vette tusan om man ska orka klä ut sig till nåt?! Min klänning hinner då inte komma...Och om man ska klä ut sig, va tusan ska man klä ut sig till?? Förslag tack!
Hur som helst tror jag att fredagen kommer att bli riktigt rolig, verkar som en lovande start med plankstek hos Petrus :) Ba man hinn dit i tid.... Hahah! ;)

Saknar dig för mycket

Naturlig eller Barbie?

Denna är stulen från Madde . :)

Du har....

(x) Mascara över 100 kr

(x) En plattång

(x) En locktång

(x) Designparfym

( ) Foundation över 200 kr

(x ) Ögonfransböjare

(x) Olika borttagningsmedel

( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska

(x) Läppglans över 100 kr

(x) Hårinpackning

(x) Bodybutter

(x) Bodylotion

(x) Parfym över 300 kr

Summa = 11


Du ...

( ) Använder locktång/plattång varje dag

( ) Använder fondation varje dag

( ) Använder mascara varje dag

( ) Använder kajal varje dag

( ) Använder läppglans varje dag

( ) Använder bodybutter varje dag

( ) Använder bodylotion varje dag

(x) Använder ansiktsrengöring varje dag

( ) Använder hårinpackning varje dag

( ) Använder hårspray varje dag

(x) Tränar på gym

( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2


Du har...

(x) Tonat håret

(x) Färgat håret

( ) Hårförlängning

(x) Piercat dig

( ) Tatuerat dig

(x) Tagit hål i öronen


Summa = 4

Totalt: 17


0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.

10-15 Konstgjord behandlad blomma.

15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.

20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Man är mittemellan då :P


Yeees!

Nu är allt frid och fröjd igen för imorse ordnade jag allt! Ringde ginas huvudkontor i Borås och snacka mig fram så att jag fick veta att jag skulle ringa Luleå där klänningen kunde finnas kvar. Ringde dit, den fanns, och nu ska jag få den skickad till mig på posten! :D Ibland är man duktig.. ;) Frågan är väl ba om den hinner fram innan fredag, det bli väl tajt. Så jag vet inte än va tusan man ska va för nåt på fredag ... =S

Just varit och fikat med gänget, najs =) Nu borde jag väl egentligen plugga teori men mina faser på internet är slut nu! Och det känns ju mindre motiverande att läsa boken. Bah vet inte om jag orka.


DÖÖÖ!!

Jag kan inte fatta att det är sant!!! HELT JÄVLA FUCKING UNBELIEVABLE!!! Igår när ja titta på gina fanns klänningen där i 3 färger och nu när jag skulle ta och beställa finns den bara i svart!! Vet inte vad fan som händer?!?! Låter ju otroligt att den ska va helt slut. Och isf har jag den största oturen, den fanns inte i rä'tt storlek i affären när jag skulle köpa, och nu är den slut på nätet med! ÅÅÅHHH jag bli så förbannad!!! Imorrn ska jag ta tag i det här på nå sätt, dom få fan skicka den från Stockholm om den finns där...!!

Åh vet inte vad jag ska göra nu,vill ju ba döda. Men får väl försöka lugna ner mig och se en film kanske och tröstäta. Går ju inte göra nåt åt det nu kl 20.30 en söndag....ÅÅÅÅHH FÖRBANNELSE

Hunger

Kört bil idag med för att nöta,men vet inte om det ger nåt att köra här för det är ju tusan ingen trafik ute! Man kan ju köra hur som helst om man vill... Jajja det går ju inte ändra på direkt.

Nyss varit ute och kuta med papps! Hade verkligen inte tänkt göra det idag, har ju funderat på att gå till doktorn för alla små problem jag har :P Gick rätt tungt stundtals men man ha då gjort det! Hann bli mörkt innan vi va tillbaks och det va halt som tusan på spåret. Va som när man åk skidor å ha bakhalt. Skönt nu efteråt att man ha gjort det iaf. Är gryymt hungrig nu, har ba ätit en frukt sen frukost idag så magen fullkomligt skriker. Längtar till fläskkotletter :)
Ska duscha nu och tänka på att jag är lite duktig iaf :)

Förresten, är väldigt glá på min lillasyster just nu! =D Hon har köpt av mig klänningen nu så att jag slipper tänka på att hinna till Umeå för att lämna igen den, och det öppnar även upp för att jag efter middagen ska försöka få hjälp av papps så jag kan beställa den vit- svarta Susanna dress via nätet! =D Jaaay!


Susanna dress in action

Då var första kvällen avklarad! Det gick ju bra,var ju faktiskt rätt trevligt stundtals då det va trevligt folk ute man kunde prata med, sen nådde ju vissa tönt botten med men folke blev ju som dom vart. Hånskratt haha.
En riktigt söt "gubbe" kom förbi också nån gång på kvällen,och det roliga/fula var att han kom in precis innan tolv för att säga godnatt! Hahah han va söt på nå vis.

Idag har man varit mindre aktiv,vakna 12.15! fatta inte vad som hände,hela dan var ju borta :P Har kört med pappsen en sväng och hann stöta ihop med anna,ser framemot att hon och linn kommer och hälsar på mig senare :)

Snart börjar stjärnor på is! Hinner ju se typ 40 min så jag hoppas Markus åker bland dom första så jag hinner se han!Ska äta lite chips till det innan jag far med så man få någonting värt utav den här helgen ;) hehe. 
Har inte beställt klänningen än! Blev ju lite osäker igår eftersom jag testa den rosa och tyckte den va rätt okej ändå. Här kommer nå bilder iaf sen igår då jag testa den!






 


Utmanad

 

Utmanad av Linn & Madde

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. (check).
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Då kör vi!

1. Jag är en jäkligt pinsam person. Lyckas alltid säga nåt om någon när den personen i fråga står precis bakom eller går förbi. Har hänt hur många gånger som helst! Kommer ihåg en gång då jag var mindre (gick i 6 an) och kompisarna försökte få mig att fatta att hon var bakom oss, tillslut titta jag bak och där stod hon och lyssna. Så det blev ju att försöka bortförklara typ såhär: "Hahah, hej Emilia. Neeej det var inte du vi prata om,det va en annan,du vet nog inte vem det är....."
Så jävla dåligt. Men jag har nog bättrat mig lite nu, alla lär väl tillslut av sina misstag!

2. Jag pratar alldeles för mycket bebisspråk om till och med min nuvarande handledare börjar kommentera det lite då och då. Jag gör till rösten rätt ofta, när man fjantar sig och så. Och varje gång jag gör det nu så anmärker han på det :O Kanske ska växa upp?

3. Min smarthet går neråt i stigande ålder har jag insett. Tro det eller ej men upp till 9 an var jag jäkligt smart! Men sen gymnasiet började har det gått utför....Antingen är det så eller så är det man inte har intresse/ork längre! 

4. Okej det här är konstigt... Men enligt mina föräldrar så ville jag va en kille när jag var liten. Tydligen ville jag det så mycket att dom tillslut klippte mig i pojkfrisyr. Jag tror jag tom hade sagt att jag inte ville va tjej,utan jag ville va kille! :PJag vägrade ha klänningar (för tjejigt) och så, jag var mer med killar än med tjejer.Min bästa lekkompis var en kille rätt länge. (han blev inte tjej sen,utan vi var med varann jämt) :P . Sen sprang jag och följde efter Björn och Pierre en del med för att jag ville väl va med dom! Men jag tror den här perioden i mitt liv gick över efter ett tag...Men ärligt talat skulle det inte va så illa att va kille, ibland önskar jag ju det även nu. Men det är nog den där könsoperationen som gör att man förblir tjej! (HAHAHA)

 5.  Saker som gör mig på bra humör är att läsa typ SOLO eller Cosmo, att äta pannkakor med blåbärssylt och milkshake på morgonen, att ba slappa framför tv och se film, att pyssla om mig (ansiktsmasker,hårinpackning, naglar osv), och att shoppa.

6. Jag är nästan aldrig sur. Kan nästan inte va det på allvar. Och om jag är sur på någon eller nåt så visar jag det inte för den personen utan utåt försöker man alltid se glad ut. Rätt dumt egentligen.

7. Jag är en tävlingsmänniska innerst inne. Även om jag utgår ifrån att ta det lugnt och göra allt i min takt så slutar det oftast med att jag inte vill se mig besegrad och kämpar så gott jag kan. Pappa och jag tränar tillsammans ibland,springer och åker skidor. Vi kan säga att vi ska ba ut och ta det lugnt osv. Men väl ute bli det tävling och då kan jag fan springa/åka så jag nästan spyr ba för att han inte ska "vinna". Och den tendensen kan jag ha annars också, ibland när det är helt onödigt, ibland när jag bryr mig, och ibland kan jag försöka tagga ner.

Jag utmanar:
Anna
Emelie


Höstlov! =D

Yees nu har man höstlov! Känns något skönt! Tycker ändå jag va duktig då jag kom hem och rättade kemi rapporten och skicka in den så ja slipp den ;) Gick ändå rätt fort för det va ba 2 saker som skulle fixas.
Så nu äre slappning som gäll! :D Hämtade ut mitt nya bankkort idag, och hade tänkt gå in en sväng på present och papper för att köpa nå doftljus men sen kom ja på att jag inte hade nå pengar med mig :P Är det ba jag eller känns det rätt härligt med höst?
Det är ju ändå najs med ny årstid, det är mysigt med mörker,ljus och att se film under en filt :) Sen känns det bra att jag ska ut på min första jobb kväll ikväll! Känns ju kul med förändringar ändå. Om allt går i lås så kommer snart en till grej förgylla hösten och göra den allt annat än tråkig. Men jag måste prestera och jag är inte alls säker på att jag kommer göra det! Men det återstår att se.

Tror jag ska testa inviga mitt kort sen via internet! Tror fan jag MÅSTE beställa den där susanna dress. Tror inte jag kommer att kunna leva utan den :D Hahha. Men det är sant. Så nån som är sugen på att köpa den fast i rosa? 300 spän är ju ändå billigt ;) Annars blire ba så att jag få fara å lämna igen den nästa vecka. Skulle ju va hyfsat onödigt att ha dubbletter ;)
Tror nog att jag har bestämt mig nu för att den svartvita ska hamna i min brevlåda =D


Ljus är mys

Susanna Dress <3

Goch vilken dag! Steg upp halv 6 imorse (jag va helt död) för att fara iväg till Umeå och halkbanan. Det va väl rätt kul och så men det som drog ner det va ju att man inte ba fick leka hur som helst, man skulle ju liksom försöka prestera också :P Hade faktiskt trott det ba va för att man skulle få testa på att typ snurra hur mkt som helst. Men samtidigt smart kanske att man ska få lära sig att styra men ändå. Som alla hade pratat trodde jag man skulle ha roligare, men men det dög :P Hehe. Linn och jag fick ju tid att gå på stan sedan! Och- såklart, så var jag tvungen att köpa nåt på gina ;)
Hittade min drömklänning! Den va HELT perfekt,tills blixtlåset inte gick igen högst upp!! Helvete om man kunde punkt banta! :P Sen fanns det ingen större i samma färg! :O Från att va salig blev det att hålla in tårarne ;) Och tillslut.....Köpte jag samma klänning fast i ceriserosa! Vet inte riktigt vad som hände. Men jag ska checka internet som dom tipsade om och se om jag ska beställa den istället! Jag är kär :]

Imorrn ska jag jobba min första helg. Hoppas jag inte klantar mig :O Så inge idol imorrn, vet inte hur jag ska överleva utan tv ;) Vet inte än om Mange lyckas komma loss från jobbet imorrn heller. Får väl se om någon vill ta hans pass, annars blir det en plutt-fri helg :(

Försökte följa Maddes tips här och lägga upp bilder på båda klänningarna,men min tekniska förmåga svek när bilderna inte kunde kopieras... :P Men båda finns på ginas hemsida och klänningen heter Susanna dress ;)


Livet har sina goda stunder

Grymt skönt med sovmorgon imorse! Däremot fick dagen en svacka när man kom till skolan och skulle räkna fysik ;P Men sen blev man glad då man kom hem med fet godis påse, cosmopolitan och la sig i soffan ;) Sen dubbelavsnitt av vänner. Det är såna stunder som livet är gött =D
Har varit rätt effektiv sen faktiskt, varit ute och kört efter middafen, och jag börjar bli så nervös nu!! Gah måste skärpa mig,annars kom man ju svimma då det väl är dags.. =O
Har tränat på vattenfall en sväng, märks att det va ett tag sen man gjorde det! Men nu äre skärpning :)
Syrran har klippt håret i page idag, tycker det blev riktigt bra faktiskt! =) Har färgat det för en stund sen på hon så snart kom det se ännu bättre ut ;)
Ska snart iväg på sista "gen-repet" inför första jobb helgen. Hoppas jag lär mig allt nu så man inte ha så många frågetecken kvar tills på fredag!

Imorrn blire Lse på dagen, men vet inte än vars jag ska bo! Måste ringa Lisa och kolla hur det blev. Ojsan. Insåg just att jag måste ju packa ikväll! Fan va irriterande. Jajja ska sluta ordbajsa nu.

Ps. Erikus är en fikus


Lättnad!

Sååå skönt att kemi provet är bortgjort nu! Nu slappnar man av.... Pjuh. Va inte en sån stor pers som jag hade väntat mig som tur va. Tycker det gick hyfsat bra som tur är. Inte IG iaf :P Hehhe, det är ju skönt att slippa va orolig över det (skulle inte förvåna mig om jag få det ba för att ja tro det gick bra)! Men men nu behöv man då inte tänka mer på det! Nu är det en massa annat som ska va klart innan lovet däremot, så Emmis tänker förstöra vår långa sovmorgon på onsdag och se till att va är på skolan då och gör fysik... Typiskt säg ja ba, jag som vill sova :P Hehe. Men imorrn äre då sovmorgon =)

Pratat med Lisifis idag med, hoppas på att det går bra att jag sover hos hon och hennes bror på onsdag :) Annars blire Duvan, huvva. Men det får ju gå det med om det blir så. Men bli roligare om jag kan va med Lisa :) 

Måste ba upprepa,så skönt så skönt så skönt! Ska äta om ett tag sen äre slappa och kanske se Försoning som jag lånat av...någon. Vem vare? Lisa eller Anna? Hmm. Det lär väl visa sig :D Hehe. Sen ska jag iväg på Bilisten för att lära mig mera! :)

Ciao for now!


Möte

Ska närsomhelst på möte med SIK för projektet. Det jäkla mötet satte ju stopp för allt man ville hinna med ikväll =/ Hinner inte träna. Så typsikt för igår sket jag ju i det för jag tänkte jag hinner idag, men icke. Men imorgon då måste jag göra det. Hela den här veckan kommer jag ha varje kväll " förstörd" med =/  Ska på bilisten mån+ tis för att lära mig klart det mesta, sen äre körkort onsdag + torsdag då man är borta. Sen jobba jag fredag + lördag. Bah men nu ska ja på möte.

Znark

Känner för att göra en Homer: "Booooring!"
Tråkigt i kvadrat just nu, vet inte vad man ska göra. Finns inget att göra. Förutom att nööööt tills man dö. Ingen lockande tanke. Funderar på att gå och lägga mig och lyssna på musik tills jag somnar,kan va najs. För det här ge ju inte ett skit inser man ju.

Markus Fagervall är BÄST BÄST BÄST utan protest, we love him (vet att Emmis gör det med). Har tänkt tanken på att köpa hans senaste album eller önska det i julklapp endast för att stöda hans karriär. Hehhe.

Och med det sagt tror jag att det var det enda halv-vettiga som fans i min hjärna för stunden, ska nu gå och lägga in musik i telefon sen sova och vila upp mina hönshjärne batterier.
Så ha en bra kväll, puss och pick


Sex on fire

En sådan dag. En sån seg dag. Försökt kämpa på lite med kemin, men känns inte som att jag kommer någonstans.... Bli ba så less. Alltså jag känner det ända ut i fingerspetsarna, jag hatar det. Inte lätt att bli motiverad att plugga då heller..

Har lastat och staplat ved idag med, lite duktig va man. Blev ingen träning, va så kallt ute att jag inte kunde komma mig för att fara ut. Men imorrn ska jag släpa mig till vattenfall och gymma iaf för nu ligger man i en dålig fas med träningen! :O

Skönt att det snart är kväll för då kan man då ba slappna av och glömma precis allt vad kemi heter, för efter middagen ska jag bara slappa. Sen är det stjärnor på is! Markus har ju öppnat starkt nu och fått mest poäng av juryn första 2 veckorna, så jag hoppas att det blir en tredje gång då han glänser ;) Blir små intressant.

Fy fan för att sakna....

Kings of Leon-Sex on fire


Natt

Kom just hem efter en kväll med Anna. Har kört runt mest och tittat på folk som va full. :P Det var så jäävla dött,vi kände att vi längta härifrån ;P Men det va kul ändå att ba va med Anna så det blev väl en rätt bra kväll. Gick in på trean lagligt för första gången....men det va då det dödaste man nånsin sett,vi gick in sen vände man och gick ut igen.

Ska bli skönt med sängen nu! Saknar min älskling.... =(

En fredag!

Strulig dag som faen! Har haft världens beslutsångest. Kunde inte välja mellan Umeå och att va hemma. Sluta med att jag blev hemma iaf,kom ju på att jag kanske ska till Umeå på lovet ändå och fara hem den 31 så man hinn med hotellet. Så om jag då ska köpa nån utstyrsel så kan jag ju göra det då....Sen får jag väl se hur det blir nu i helgen om Mange kanske slipper jobba och kan komma hem så man får träffa han. Känns ändå tråkigt att jag inte kan va med han ihelgen... =( Men Anna får försöka (märk försöka Anna) att ta hans plats ;D Heheh. Vi ska då dra ut å ragga runt ikväll, Anna har varit små sur för att vi inte ha gjort det än sen hon tog körkort så hon är väldigt sugen! ;) Så det blir kul iaf.
Men innan dess ska jag va hemma och umgås med brorsan =D Se idol hade man väl tänkt också. Nog för att dom suger,men man hoppas ju alltid att dom ska bli lite bättre så det går se utan att sakna Markus (kommer aldrig att hända!!)  :P

Fick paket från H&M och Ellos idag! Allt passade perfekt tyckte jag :) Mamma tyckte ett plagg satt osmakligt tajt,och okey lite på gränsen kanske men det är den första skjorta jag prövar som inte ser ut som ett tält i passformen! Så jag besluta mig för att behålla den, men jag får då se till att inte bli ett dugg bredare på nån ledd iaf! :O :P Hehe.

Mkt bra låtar nu tycker jag, mina favoriter just nu är dessa!

Kings of Leon-Sex on fire
Coldplay-Viva la vida
Glasvegas-Geraldine
The Killers-Human
Leona Lewis-Forgive me
Pink-So what

också bubblaren....

Alla vill vara som Mange B!!

HAHAH :D :D :D :D Puss jag älskar dig :]


Ohoj

Hemma nu igen fårn Lycksele! Va iof hemma igår med, för att jag inte pallade bo på rövhålet Duvan! Blev inlåst på duschen där i måndags och var väl det i ca en kvart innan jag kom mig ut!! Då var jag så förbannad på stället att jag ringde mamma och sa att jag skulle hem dagen efter. Toalettlåset var likadant, det var ju knappt man tog sig ut! Så jag åkte buss tidigt i onsdags, och det säger en del eftersom jag inte är ett fan av att gå upp jättetidigt.
Var hos Emmis igår i stugan deras med tjejerna och fika och prata  =) Super nice! Sen for vi upp till huset och såg Greys. =) Trevlig kväll,däremot blev det inget plugg alls och jag som hade panik för 1 v sen över kemi provet har knappt börjat än! Så nu är det SKRIK och PANIK. Och så sitter jag här och nöter. Men nåt annat måste jag få göra annars kan jag ändå inte koncentrera mig sen.

Första dagen med glasses idag! Känns urskumt och fult men vad gör man. Har då inte huvudvärk än! Druckit mkt vatten idag med för att undvika det så det är bra :)
Snart helg också! Vet inte alls vad det blir. Funderar faktiskt lite på Umeå eftersom sista chansen att köpa nåt innan halloween är ju i helgen! Ska jobba för första gången på riktigt nästa helg så...Hmm ja hur skulle man ha gjort. Brorsan kommer ju hem så det är ju små trist på så vis att fara nu i helgen. Gah ska fundera lite på saken.
Nä ska se om jag klarar nån uppgift i kemin nu (har mina tvivel) !

Ciao!


Promenad

Kom just hem från en lång promenad med Mange, gick faktiskt i 1 h och 15 min kanske. Brukar aldrig gå annars men det är rätt lagom när man är krasslig och inte vågar springa som nu. Skönt med friskluft :)
Nu vankas det mat snart, hemmalagad thai mat! Det är mkt godare än vad man får på restaurang faktiskt, det brukar nästan alltid smaka konstigt. Men det här kom att bli gott! :))
Får se vad det blir ikväll då, blir nog bra hur det än blir :)

Övningskörning

Nyss varit ute och kört,bli less på att jag alltid blinkar FÖRE jag kollar backspeglarna (om jag kommer ihåg dom). Ska ju göra det först. Förbannelse att närminnet är lika långt som för en guldfisk, för varje gång jag kom på det så glömde jag det ändå innan nästa korsning! Bajs. Men ska ut imorrn med och öva med.
Mange pluggar och jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Känns som att hela dagen har gått redan och jag ha inte gjort nåt förutom att köra. Man är effektiv. Blev ju inge Barsele heller för att byta däck,nästan så man sörjer ;) Haha.

GAH hitt på nå!


Gött!

Plankstek på hotellet var gott som tusan! Man ba njöt,däremot tycker till och med jag att man fick rätt lite, dom vuxna måst ju ba ha blivit halvmätta :P Men det man fick va ju jäkligt gott som tur va :) Nä men det va trevligt och vi hade sällskap av Peter,Eva-Lis och Erik :)
Hemma nu då och vet inte vad man ska fördriva tiden med riktigt. Tro jag ska se postkodmiljonären för att se om man är nå allmänbildad ;) Sen blire ju mer tv efter det då. Är nog det jag kommer göra ikväll, äta godis och se tv. Låter rätt skönt. Väntar på att Mange ska höra av sig då han har ätit så han kan göra mig sällskap :))))

Say all I need
is the air I breathe
and a place to rest my head

Helg!

Skönt skönt skönt! var ändå i skolan länge och nötte projekt. Göra en hemsida är tusan svårt :S Tur man inte gör det själv, det är snarare så att jag ba tittar på och försöker fatta vad tusan dom gör ;P Men man lär sig nog lite iaf :)
Verkar som att det blir Afterwork på Toppen sedan. Nice hoppas det är något mumsigt på gång där! :P
Åh känns skönt att jag inte är tillbaka i skolan på en hel vecka. Efter helgen blir det ju Lycksele och det är ändå ganska skönt. Måste försöka köra i helgen med pappsen, det får han tusan ta sig tid till! :) Fast  ikväll lär det väl inte bli iaf då päronen antagligen kom att få i sig något alkoholhaltigt på toppen. Hmm får väl fara ut lördag & söndag istället.

Alltså nu har jag börjat bli taggad på vinter! Är det bara jag? :P Ändå jäkligt mysigt med snö,ljus,eld, och allt som har med december att göra :P Sedan börjar jag längta efter skotersäsongen med! :D Ny skotern hann ju knappt användas känns det som, så man är som lite sugen....!

  Längtar


 Tycker Ludde är söt :)

  Madde har bestigit Mount Everest! :D hehe

Väntar

Sitter och väntar på att Emmis hämtar mig med bilen. Hon kanske är här nu vem vet. Ska till skolan och jobba lite fysik,ev projekt. Bah....Men siktar på att gå hem rätt tidigt ändå! Jippie snart helg! :)

Jag är LESS!

På denna satans huvudvärk! Har den varenda jävliga dag!! Måste ta alvedon varje dag för att inte behöva lägga mig redan kl 7! =(  Är så less nu på det här. Börjar redan i skolan varje dag,så man är ju helt ur slag när man kommer hem. Det är jobbigt att se tv,sitta vid datorn, och läsa eller plugga är typ omöjligt. Ligga och blunda är det som funkar bäst. Som idag känner jag att jag iaf borde börja läsa i kemi boken för nästa vecka är ju körkorts teorin prio nr 1. Men är så trött i ögonen och huvudet att jag tror fan inte jag orkar.. :( JAG BLI SÅ LESS!!!!!! Mamma ordna med glasögonen idag iaf,får dom på tisdag förhoppningsvis. Dom skulle tydligen kosta 3500, så om inte huvudvärken försvinner då bryt jag ihop, och sedan går jag till doktorn!!

Skönt i alla fall att morgondagen blir rätt lättsam. Ingen lärare, så vi ta liten sovmorgon sen jobba på fysiken och projektet kanske. Sen hemgång rätt tidigt hoppas jag på :) Sen ska jag ba vänta på att Mange kommer hem! :) Blir skönt att få en till faktor till huvudvärk ;) Hehe. Sen i helgen ska jag endast och endast fläska,se idol,se stjärnor på is (och självklart heja på Markus!!) ,ta det lugnt,sova,äta gott,va med Mange, och köra bil! Känns skönt med helg snart,som alltid.

Förresten, en bra låt! Takida-Halo

Säng=Himmelriket

Jaa bion va väl rätt bra,man skratta då flera gånger i den :) det va gött med popcorn :P Sen ragga Anna runt med oss ett tag, nice :) Trevlig kväll. Men är trött nu i ögonen =/  Längtar egentligen ba efter att få sova. Men ska ringa bejb först :)
Vill ba sova bort morgondagen med. Känner mig väldigt omotiverad att gå till skolan. Projekt hela dagen...Hmm segt.
Längtar till fredag :)

Bio

Hahah idag har man varit effektiv...not!! Prata med bossen imorse,verkar finfeint alltihop förutom att jag tycker att man kommer jobba ofta! =O Får se hur det går. Men som med allt annat äre väl ba å kämpa lite.
Fick reda på fysik provet idag,fick G som tur va!! :O men det va ett riktigt risigt prov man gjorde..Måste ju satsa hårt på att få vg nu... =/
Annars ha man ju egentligen ba ragga runt med Anna idag, GRATTIS TILL KÖRKORTET GUMMAN!! =D
Så egentligen har man inte gjort nåt av värde idag, varit slappt. Emmis och mina planer på att plugga kemi gick ju i stöpet då vi ba åkte bil hela tiden. Och sedan jag kom hem har jag ba tittat på boken och funderat på att öpnna den, men har inte ens haft krafter till det. Starkt jag vet. Jaja kom att bli panik plugg som vanligt senare.
Ibland är då livet komplicerat. Just nu funderar jag mest på vad för snacks jag ska ha till bion ikväll. Om jag ska köpa popcorn där eller köpa godis innan. Dagens i-landsproblem?
Och utöver att jag funderar på snacks så funderar jag på vad jag ska göra nu?? Hmm. Gå och lägg mig ett tag kanske. Hade huvudvärk innan halv 12 idag. Men imorrn lämnar mamma in glasögonen jag valde igår så dom är väl på gång snart!

Åter till mina viktiga funderingar. Sen bio! :)
Ciao for now!

Girig?

Tror jag är lite girig. Har rabattkuponger på Kicks och en på Make up store. Men datumet går ut den 15 oktober! Ville ju så gärna utnyttja dom där :P Får nästan för mig att jag borde fara till Umeå ihelgen bara för att kunna göra det. Man borde ju passa på när man ha lite rabatt lix.... :P Men borde va hemma så man kan köra under helgen. Vore inge vidare smart att fara iväg då. Men det känns så surt att gå miste om det där....
Nä måste nog skärpa mig. Låter inge vidare ens i mina öron.




Cash!

Hemma igen! Skönt som tusan är det, tycker inte standarden på Duvan håller måttet riktigt ;) Hehe. Kan ju säga att kvällen där va seg igår,fanns ju inget att göra! Våga knappt gå ut till rummet utanför heller där det var gemensam toa för utländska killen bredvid mig gick ut typ varje gång då jag gick ut för att prata :P Så jag låg helst inne på rummet och läste revyn och åt nötter. Måste säga att det är knappt man klarar en kväll utan 2½ men och vänner. Humöret dras ner drastiskt!

Cash på gång! :D JAAAY! Ska till Bilisten imorrn innan jag börjar för ett litet snack med bossen (låter läskigt) sen ska jag få ett schema och antagligen jobba varannan helg. Känns skööönt! Äntligen kanske man får råd med alla smink/hår/hud produkterna man vill ha! Haha det är prio nr 1  ;) Kläder är nr 2. Hehe.

Ikväll ska jag välja ut mina glasögon. Hmm. Har knappt tittat på dom så mammsen lär väl få tuppjuck på mig då jag inte bestämt mig då hon kom hem vid 23-00 ikväll. Hon ska ta med dom imorgon bitti när hon far till Lse så jag måste bestämma mig ikväll :P Hmmmmmm...Svårt val. Alla ser ju förjävlig ut så! ;P

Imorgon måste man väl börja plugga kemi. URK. Skulle så gärna vilja byta till samhälls NU. :P Gah att sista året skulle kännas så tungt. Men men försök kämpa på! Snart höstlov ju. Längtar dit!

You tube

Sitter och tittar på roliga klipp på  you tube....Man kan verkligen fördriva tid på det viset! Har lagt upp några favoriter som länkar :) Ranking the stars parodin är så jäkla bra! :D
Stjärnor på is igår var rätt kul tycker jag! Blev jäkligt glad då jag såg att min favvo Markus Fagervall va med! :D Höll stenhårt på han,blev glad då han vann/fick högst poäng av juryn. :D Nästan så man måste följa det där nu ;) va nästan roligare än Idol, tycker att alla är kassa i år! Finns nån som kanske är hyfsad men ingen är bra. Ingen Markus kvalité alls, han knäckte ju sedan första början. Han kommer för övrigt med ett nytt album om 2 veckor, blir intressant! Hoppas verkligen att det är bra så han kommer upp i den nivån han hör hemma! :)
Såg The Manchurian candidate igår kväll, den gick på tv. Bra faktiskt,men slutet var lite förvirrat. Fatta inte riktigt.

Idag har man övningskört! Öva typ fickparkering och massa annat grejs. Gick bra. Men ändå nervös inför veckan :O Måste upp svintidigt imorrn, usch usch usch. Känns drygt.Sen måst man väl försöka plugga kemi i veckan med. BLÄÄ.
Nä nu ska jag göra en fas kanske. Om jag örk. Sen vill jag nog slå igång någon film om jag har nån att se med. Annars blire väl gossip girl.

Ciao for now!

Jag som läkare??

Idag har man varit smått aktiv faktiskt. Kört ner till Barsele till farfars för att byta till vinterdäck. Tror inte pappa hade klarat det utan mig ^^ Hehe. Kul att träffa farfar och farmor med, va ett tag sen. Gick inte säga nej till fika som vanligt heller (även om man försöker slutar det med att dom övertala en) :P Körde till stugan och hämta sista grejerna inför vintern också. Så har kört lite grann men imorrn måst jag ut på samhället och öva massa! Far ju på måndag... =O
Har också bestämt att skita i storumans bågar och försöka hitta ett par i Lse istället eftersom jag ändå ska dit i veckan. Dom borde ha lite bättre utbud tycker man ju. Får hoppas det iaf!

Läst i Umeå universitetskatalogen efter middagen. Hitta en adress där man kunde göra ett test för att hitta sin utbildning så jag gjorde det just. Tror att vård-hälsa-idrott vann med ca 81%. Sen kom Människors beteende,etik,undervisning, sedan Samhälle,politik,lag & rätt. Hmm. Vet inte om det stämmer men :P När ja kolla i katalogen tycker jag även ekonomi, företagande, ledarskap verkar lite lockande. Alttså varför kan man inte ba va intresserad inom ETT område?! Jag är små intresserad i massa olika områden,så det bli svårt att välja ett program... =S Det är just därför jag har små panik nu, för det är ju ändå ba ett halvår tills man ska söka. Och eftersom jag fúnderat mkt på det här i 2 år utan att komma fram till något så är det faktiskt ont om tid att bestämma sig helt!

Hmm ska sluta grubbla på det där nu. Funderar på att göra nån körkortsfas sen gå och duscha. Sen tänk jag ba slappa hela kvällen lång...Utan sällskap dessvärre men. =(  Får trösta mig med nåt gott antar jag (som vanligt). Och kanske en film. Eller om man skulle kollat på nya programmet stjärnor på is?? Har faktiskt slagit mig att det kan va underhållning att se dom åka skridskor, finns ju säkert någon helt talanglös en som aldrig stått på skridskor. Kan bli kul att se när dom ska göra en piruett! Ajja vilket jäkla svammel. Ska sluta här nu och försöka följa min plan istället. Låter lovande.
Saknar min bejb som är i Umeå nu igen =(  Men men nästa helg kommer han hem igen verkar det som :) Längtar


Hummbuladumbula

Va hos optikern idag. Blir ett par glasses. Är nog bäst. Kanske slipper huvudvärken man har typ varje dag, förhoppningsvis. Men jag behöv ba ha dom då jag ska köra bil, plugga/läsa, eventuellt när man se tv typ. Kändes inte bra när man skulle leta åt ett par bågar,tycker inte det fanns några! Allt såg ba skit ut. Låna hem 8 st, ba för att ja inte fastna för nån...AAAH. Funderar på om man skulle skita i att köpa här och kolla i Umeå lr Lycksele, men smått pinsamt nu eftersom man lånat hem hela affärn :S men är ju ändå viktigt man trivs hyfsat i dom ju. Hmm ska då lämna igen 4-5 st imorrn iaf som jag inte ska ha säkert.

Annars har vi ju fotat Björn Ferry för projekt arbetet idag! :P Va smått läskigt men han är ju kul och lättsam så det va inga problem alls. Han posa så mkt han hann :P Kul det gick bra eftersom vi va lite små nervös innan :P Hehe.

Ikväll är en ovärd kväll. Har inte gjort nåt,sett bra teve program från kl 19 till nu. Starkt. Jag som skulle behöva göra massa faser, Gjorde en nyss iaf (A). Nu börjar det närma sig, måndag far jag på körkort! =O
Skrik och panik!!


RSS 2.0