Valborg!

Idag är det valborg då och en långhelg väntar! Känns jäkligt kul, men innan jag blir helt ledig ska jag på skolan kl 13.00 och leda en idrottslektion. Sen är det grönt! Då ska jag köra till Umeå och ha en grymt bra helg där med min älskling. Vet inte om det blir nån utgång, men man vet ju aldrig, rätt va det är står man kanske imorgon och fixar till sig! Vi får se hur det blir :)

Kommer däremot behöva plugga lite kemi under helgen eftersom vår lärare la provet på tisdag, schysst! Men man får försöka.

Nu måste jag då gå och packa och sånt tjafs!

Puss

Börjar bli nervös nu!

Oj nu är jag nervös här, börjar ju dra ihop sig nu! Klockan 8 börjar ju sändningen och halv 9 är avsparken, då gäller det!

Manchester United vs. Arsenal, blir nog spännande och jämt! Jag tror ändå och hoppas såklart att United tar det! Nervöst, för det är inget dåligt motstånd heller... Heja United!!!!! =D

Ska se om jag kan låna Bikis dator och streama här, fast ska kolla med Anna först om hon vill joina eller ej.

Sen måste jag ju ta och bestämma inför morgondagen hur det blir med allt, ska jag ta bil eller buss, när ska jag åka osv? Men det ordnar sig, ska ringa lite samtal nu och höra runt. Ska även fundera på hur det blir med det där med utgång! :)
Nej nu måste jag börja agera.

By the way, betalade in sista pengarna för Egypten nu för oss alla! =D Nu är det bara biljetterna som saknas! =D Jippey!



Hoppas att bl.a denna man gör en bra match ikväll!



Kom igen nu!!

Irriterad

Då var sista matte provet gjort förhoppningsvis! Ärligt talat tror jag det, kändes som att det borde gå. Hoppas på det i alla fall! Och om det inte skulle gå då kanske jag härmed har bevisat att man inte ska säga som jag just gjorde för att man får otur då, men jag testade gränserna denna gång. Känner mig riktigt frän faktiskt.

Balmötet idag sög
, jag fattar inte varför folk inte vill sitta med sina vänner på balen?! Jag tycker då att det är en särskild kväll, och självklart vill jag då dela den med mina närmaste så att man kan skratta tillsammans och komma ihåg allt det roliga senare! Blir inte riktigt samma sak om man hamnar med dom man aldrig umgåtts med tidigare (och det kanske finns en anledning till varför) , man kommer väl aldrig träffa dom senare och hålla kontakt direkt och då går man ju miste om dem gemensamma minnena.

Och visst ska man prata med andra under kvällen än sina närmaste, men det finns ju tid utsatt för just mingel, och även efter middagen kan man ju fortsätta prata runt med andra såklart. Men just under middagen så tycker jag att det blir roligast att sitta runt sina vänner så kan man minnas det sen med vännerna.

Det är ju absolut inget problem att ordna heller det där med bordsplacering, eftersom det är VI som bestämmer. När vi gjort majoritetsbeslut tidigare typ om mat och sånt så är det ju hotellet som arrangerar och då är det väl självklart att vi måste komma överens om nåt tillsammans efersom det är DEM som ska ordna det åt oss då.
Så det finns en klar skillnad.

Jag känner att jag är lite less än, men det rinner kanske av senare mot kvällen.

Nu ska jag då plugga lite kemi så man slipper det nu under långhelgen.

Tisdag

Imorgon gör jag sista matte provet i mitt liv! Känns ganska underligt, men jag kommer va stolt efteråt att jag klarat mig igenom matte E! :) Spelar ingen roll hur provet går imorgon egentligen, jag kommer fixa det ändå även om det blir imorgon eller nån vecka senare.

Igår kväll gjorde vi ju vår presentation av projektet för juryn! Man va nervös innan, en underlig nervositet drabbades jag av! Fick lite svårare att andas men annars kände jag mig lugn :S Var lite förvirrande men då vi väl va inne och skulle börja släppte det mesta så det gick bara bra! Känns så jäkla skönt nu, nu är det bara att hoppas på att vårt projekt drar längsta strået! Vi ha ju kämpa som galningar så det vore kul att få lite cred för det :) Blir spännande på studenten i kyrkan att få veta vilka som blir dom lyckliga!

Om drygt en halvtimme är det Chelsea- Barcelona på 6 an! Är ju semifinal i Champions league så det blir nog att se det, fan va kul match! =D OJ, så just att försnacket börjar redan nu! Nu blev det bråttom, hej då! :P


3:10 to Yuma

Har precis sett filmen 3:10 to Yuma med mor och far,men jag hade redan sett den på hyrfilm med Mange. Men jag tycker den va bra ändå, Blev söndagsmys med popcorn och film, var ju tvungen att ta igen sånt som jag missar kvällarna då jag jobbar ju :)

Imorgon är det projektpresentationen, hoppas det går bra! Har inte övat något, men det hinner jag väl imorgon. Ska ringa doktorn imorgon också, måste ju försöka få en tid så jag kan ta twinrix vaccinet! Ska även be att få kolla mina öron då jag är där, är ganska less på att ha lock för öronen hela tiden. Brukar ju va så himla svårt att komma fram tycker jag, ba en massa kö hela tiden! Hoppas jag kommer fram, för vaccinet måste ju tas 1 månad innan...Så det börjar närma sig lite.

Nu blir det sängen! Ska ringa älskling och svamla lite först bara.

God natt mina vänner!

Rosa och våren går hand i hand enligt mig

Nu är jag nästan lite stolt, har ju lyckats göra om utseendet på bloggen nu och med tanke på att jag 1. är kass och 2.använt paint - så är jag nöjd! Lite mer vårkänsla över det nu, och Ja jag gillar rosa.. Förstår inte hur vissa av mina kompisar kan va så anti-rosa? Ska försöka omvända dom :)

Haha hittade bilder på mig och mina syskon sen vi var riktigt små! Så här såg vi ut då hihi.



Denna glada skitunge är moi och ingen annan!



Jag med en finurlig min hehe!



Lillasyster Bikis =D



Och storebror Pirreplutt! =D

Ganska söta bilder enligt mig! :)

Känner mig sugen på partey!

Åh, damn it. Känner mig hur taggad som helst på fest nu! Sitter och kollar på bilder och det väcker många roliga minnen! Blir väldigt sugen att dra ut med tjejerna och skapa nya roliga minnen av livet!
Just Lycksele marknaden märks att man inte varit på någon gång i år, därifrån har man ju så många roliga minnen!
Särskilt en fras gör att jag skrattar just nu vid minnet av den: " I'm having a party, down here!"

Tror jag blev såhär party sugen ba för att våren är här och allt känns så mkt roligare! Vill nästan fira att våren är här med allt vad det innebär :)

Sen hjälper det inte att jag lyssnar på dessa låtar - blir grymt taggad!







Den här musikupplevelsen blir ännu bättre om ni tittar på bilderna samtidigt. Jag lovar. Mums.

By the way, Anna skrev precis att Danny suger. Nu måste jag omvärdera vår vänskap. Hur vågar hon?!?!

Söndag

Jaa, vad händer idag då? Så lite som möjligt hoppas jag på, vill bara känna lugnet idag. Däremot måste jag förbereda lite inför prjoektredovisningen vi ska ha inför juryn imorgon! Har inte börjat än, så det känns som ett måste att förbereda lite eftersom det ändå är viktigt att vi gör en bra presentation. Iaf halvbra, det måste vi ha som mål! :P
Skulle egentligen behöva räkna lite matte också, kommer ju inte hinna räkna så mkt inför onsdag annars.. Men jag får se om jag orkar, har inte riktigt viljanatt räkna matte på helgen känner jag. Egentligen behöver jag väl inte va förvånad, det har jag väl aldrig haft?

Får se om det blir nå löpning idag med, vet att min mammut är sugen så får se om jag orkar hänga på idag igen.. Skulle va skönt att ba vinka iväg henne och lägga sig och se vänner avsnitt i sådär 2 timmar.. Då är livet gött ;)


Slutjobbat för denna helg!

Gud vad skönt, nu har jag jobbat klart för i helgen. Mina fötter värker, märks att jag har stått mycket i dåliga skor- jag måste köpa nya snart! Klarar inte att jobba i mina längre. Behöver ju löparskor också, så jag får se om jag lyckas köpa mig nåt av det i Umeå nästa vecka. Åh längtar dit så mycket! Åker ju på torsdag, sen stannar jag till måndag eller tisdag. Ska bli så underbart skönt att bara kunna va med Mange hela dagarna. Längtar!

Nu är jag trötter,ska sova snart.Ska ringa Mange först och höra om han är vid liv, han är på lagfest med innebandy laget. :)
Sen ska jag sova, är väldigt trött nu..

Night night


Slö till tusen!

Vaknade typ nyss! Kan va så att det inte är mega smart att sova innan jobbet, nu känner jag mig mega slö! Vill helst tillbaka under filten igen, men det går ju inte. Trodde inte jag var trött men tydligen så var jag det, sov som en liten bebis där under filten.. Men nu ska jag se robinson tills jag ska fara tror jag, då får jag ju glo lite på snygg-Lukas, och fatta, han är läkare med, snacka om kap!


Vila

Nu är jag ganska slut på, tog på krafterna att springa i 55 min.. Men i det fina vädret var det ändå som skönt och nu känns det bra :) Men jag tror jag ska lägga mig i sängen och vila fram till middagen, skulle va så underbart skönt! Ska ju orka stå på bena ikväll på macken med så det är bäst att ladda batterierna lite.

Ikväll är det tydligen nå student fest aktigt för treorna, känner faktiskt att det är tråkigt att jag jobbar. Jag har ju inte varit med på någon av grejerna hittills inför studenten! Men jag hoppas att vi styr ihop nån slags maskerad fest senare, då vill jag lätt va med! :)

På tal om studenten, min mössa har inte kommit än.. Börjar bli orolig :S

Lördag

God dagens!

Idag är det lördag och jag är lurk deluxe. Men det gör inget för det är lördag! :) Verkar som att jag ska följa papput på en löprunda snart också, så då ska jag fräscha upp mig sen efter jag duschat. Blev en sen kväll på jobbet igår, kom inte hem förrän 00.50! Drygt utav hell, men jag hoppas jag slipper det ikväll. Mamma kan ha kläckt lösningen till varför man vaknar så tidigt nuförtiden, det kan va för att det är ljust och man är ovan med det! Det är inte bara jag som har börjat vakna knäpptidigt, Erika och Mammsen gör det också. Så det låter ju logiskt! Det är ganska skönt faktiskt måste jag säga :)

Jag vet inte om det syns än, men jag har gjort ett försök att ändra designen. Vill ju ha in en header med bilder men jag är så dålig på datorer att det stör. Blir ba fel hela tiden. Kan va för att jag inte vet vad jag gör. Men jag klarar inte att få det bättre än som det är nu på egen hand, jag måste få hjälp av någon med kunnande att fixa headern :P

Ska förbereda mig psykiskt för löprundan nu, känner att det behövs....



Chokladpannacottan som mamma gjorde igår, yummie!

New cell!

Äntligen!

Nu har jag en ny mobiltelefon, och det är en befrielse! Ska lämna tillbaka 3310:an till Emelie det första jag gör på måndag, och sen ska jag skratta högt av glädje. Har saknat att kunna lyssna på musik då jag åker buss, ska sova m.m, men jag har saknat att ha headset mest! Ringer ju Mange varje kväll och pratar, och under tiden jag haft den där saken har jag säkert hunnit få en tumör. Den strålar ju så att det sprakar ur den och man blir alldeles varm i huvudet. Jag tycker det är jätte obehagligt! Just när det gäller strålning är jag väl lite av en hypokondriker kanske, men det ska bli skönt att kunna plugga in headsetet och ha telefon en bit bort. Så jag är glad! :)
Tråkigt bara att den här utgiften va tvunget att komma nu, det är ju så mkt utgifter redan!
Hoppas den håller felfritt i minst 5 år nu, då blir jag nöjd.


Nu är det helg och jag ska jobba ikväll. Känns inte katastrof illa ändå, behöver pengar liksom, sen är ju Mange ändå i Umeå.Tills jag ska iväg på jobbet ska jag nog ba ha det lugnt och skönt,kanske läsa lite och se vänner.
Jag älskar vänner boxen!


Ska äta supergo middag med så det ser jag framemot-magen kurrar! Blir entrecote med potatisklyftor sen blir det chokladpannacotta till efterrätt! Kommer sakna mammas matlagning då jag flyttat känner jag, hon är duktig. Ska banne mig kopiera alla hennes recept så man kan få det nästan lika bra! :)




Blev en Sony Ericsson W595




Är den lika funktionell som snygg blir jag nöjd! :)

Torsdag

Skön dag må jag säga! Nu är jag helt säker på att det är nå fel med mig, kunde sova hur länge jag ville idag men jag vaknade 9. Weird. Jag ha helt enkelt blivit morgonpigg verkar det som. Suck, är väl bara att acceptera. ;P

Det enda jag hade i skolan idag var att leda en idrottslektion mellan 13.00-13.40, så det är ju avklarat nu! Nu kan jag fortsätta med slappandet från imorse. Gudomligt skönt! Va om en sväng på yngvessons audio video eller vad dom heter här i Storuman, och jag tror jag har bestämt mig vilken telefon jag ska ta. Någon dag försent, men det braiga är att jag nog köper den på plats imorgon så jag slipper ju väntetiden då som man får om man beställer över nätet! Ska fundera ikväll, sen blir det nog att slå till imorgon. Om jag inte ändrar mig vill säga :P

Nu ska jag göra nåt riktigt skönt, typ se vänner eller läsa lite! Njuta av att inte ha något att göra vill säga. :)

Onsdag

Idag har det varit en tuff dag, hade ju en heldag i skolan! Det är märkligt vad fort man vänjer sig med att ha det slappt, man blir slapp själv märker jag. Men det känns så grymt skönt att jag är glad glad glad! :)

Jag gillar estetisk matlagning måste jag säga, idag gjorde vi 3 olika sallader och 3 olika bröd sen smaka vi allt. Gott vare och mätt blev man! Så kul att laga mat, eller ja, då det inte är tråkiga saker som makaroner och korv eller fiskpinnar. Urk. Ska spara alla dessa recept vi får från den här kursen och ha då man flyttat så man får nån variation från nudlarna ;)

Ska slappa här hemma nu ett tag, ska till Anna vid sju och så ska vi väl nöta vänner och Grey's och mittemellan där så blir det väl snack och fika hoppas jag? ;) Blir kul, det är så jävla skönt nu när man har tid att umgås med sina vänner! Har man en dålig dag så blir man ju direkt på humör om man är med någon underbar person, fatta de dagar man är på dåligt humör och du måste gå hem och nöta typ kemi tills ögonen blöder..Det gör ju inte att man drar på smilet direkt! Skönt att det för en gångs skull detta år går att välja det första alternativet! :))))


Tabbe

Jag orkar inte dra historien bakom det, men i min familj har vi kommit på smeknamnet "dubbelmamma" till Anna. Det är förstås på ett kul sätt, men det finns ändå en anlednning till det. För ungefär en timme sen när vi pratade i telefon nämndes ironiskt nog det där. Jag har just insett att jag kanske behöver en dubbelkollande mamma ändå.

Jag skrev ju ganska nyss ett inlägg här, jag skulle ju på ett SIK möte. Ja, det blev då det kortaste mötet jag någonsin varit på. Det varade si sådär 3 minuter.

Jag va nämligen 1 timme sen. Emelie och Sara va inte där.

Jag:
Hej hej! Jaha jag är först här. (klockan va ju sju så mina kompanjoner borde ha varit där)
SIK:
Nej du är sist.
Jag:
Nä men dom ha ju inte kommit än.
SIK:
Jo dom ha redan varit här och hunnit fara hem.
Jag:
JATHÅÅ!?!??! Eller okej, Jag: nää, haha, det ha dom inte.
SIK:
Joo höhöhö det har dom, dom ha redan varit här och pratat och vi ha skrivit på och allt.
Jag:
*hysteriskt skratt* näähääää!! ni skojar med mig! fniss fniss fniss. Det ha dom väl inte?!
SIK:
JOO. det är så att mötet började för 1 timme sen så dom ha redan hunnit med allt ni ville. Vi har skrivit på papperen så det är klart.

Sen tog ordföranden fram pappret på underskriften vi hade gjort tidigare idag. förstod jag att jag nog var sen.

Jag avslutade med lite mer fnissande sen tackade jag för att de skrivit på sen tog jag avsked och åkte hem sådär fem över sju. Helt klart det kortaste mötet jag varit på någon gång.



Det roligaste av allt är att då jag pratade med Anna så lät det såhär (klockan var ca 18,40):

Jag: Nä men nu måste jag sluta jag ska ju på SIK möte snart.
Anna: Jaha jag trodde det va kl 6.
Jag: Nä det är nu klockan 7.

Det är för i helvete pinsamt att Anna som inte har nåt med vårt projekt att göra vet tiden för mötet bättre än jag.

:)

Solen skiner och jag är pigg som en nötskrika. Än så länge iaf, tycker att tröttheten pga den tidiga morgonen borde slå in snart, men än så länge har jag klarat mig!

Har nyss varit på konsum och handlat, efter att ha varit i stugan var kylen nästan helt tom. Och jag fick uppdraget att fylla den, jippey! Mamma sa först jag skulle köpa 4 gula lökar och 3 röda, sen kolla hon i kylen och såg det fanns så jag skulle skita i det. Men när jag var på affären hade det som glidit ut ur mitt minne så där köpte jag 7 lökar, och när jag kom hem insåg jag tabben. Om jag luktar lök framöver så är det nog för att äter lök till allt för att bli av med överflödet.

Nu ska jag på SIK möte! Hoppas det går bra...! :)

DoH!

Pest eller kemi? Jag svarar: PEST!

Dagens lektion sänkte humöret hyfsat mkt, Emmis och jag klumpa oss så det blev mer av en lekstuga. Synd nog så blev nog inte Evy mega imponerad direkt.

Idag är det 50 dagar kvar till studenten! Inte mkt alls, för alla de dagarna är inte ens skoldagar! + att en vecka är vi ju i Stockholm så det gills typ inte! :D Vissa ska gå och äta på trean idag men jag dissar det, sparar pengarna till någon annan gång.

Nu ha jag sista lektionen, matte. Drygt, men man överlever kanske.


En bra morgon

Idag börjar jag inte förrän 12.20, och gissa när jag vakna? 7 PÅ MORGONEN!! Allvarligt, måste jag besöka en doktor?!?!

Gick inte upp förrän halv nio iof, och då klädde jag mig direkt med tränngskläder och for ut på en löprunda. Inte så illa! Där ser man vad mycket oväntade saker man kan hinna då man går upp istället för att sova bort all tid. Så det känns rätt bra, har ätit frukost och duschat nu och så. It feels good!

är mycket chockad över att jag vakna så tidigt idag faktiskt, med tanke på att jag inte la mig förrän 00.00 igår. Trodde ju jag skulle va helt död idag.Tjejerna va här under kvällen, blev te, kakor och en massa skönt snack! :) I like it a lot. Ni är de bästa  <3 Anmärkningsvärt var att när jag ringde min pöt lite innan tolv så sov han. På ca 1,5 år har det hänt 2 gånger att det är han som sover då jag ringer. Annars brukar det alltid va tvärtom. Och vi ringer ju varann varje kväll, så det va en stor händelse. =P

Nu ska jag gå och fortsätta kika i H&M katalogerna. Ska se om jag kan bestämma mig för vad jag ska beställa.



Den här låten sjöng jag och Anna till igår när vi raggade lite med kingen. Bringar fram sköna sommarminnen från förra året!




P u s s

Hmm dilemma

Nokia eller Ericsson?? Vad är bäst?

Ericsson har ju klart fördelen av att ha snygga och, enligt mig, mobiler som är lätta att förstå sig på.
Nokia däremot har ju kvalitén på sin sida och utseendet emot sig. Som Manges mobil t.ex., på displayen är det typ text och någon sorts meny, what's up with that?? Det förstör ju och täcker ju om man vill ha en snygg bakrundsbild!

Har hittills bara funderat på Ericsson för det är det jag vill ha, men nu sådde papput ett frö i mitt huvud att nokia är det som håller längst. Och nej pappa, jag vill inte slänga ut 2500 på något som går sönder efter 1 månad.
Faktiskt, inte ens jag tycker att det är speciellt roligt.


Men jag vill inte ha en nokia. Damn.

Ding!

DAGENS I-LANDSPROBLEM!

(för er som har sett hipp-hipp)

Mobil hysteri

Gaah! Vilken jävla mobil ska man välja egentligen?!? Tänker beställa från netonnet men nu fanns inte alla alternativ jag kikade på tidigare. Rava. Men jag orkar inte med 3310 an som inte funkar längre, jag vill kunna lyssna på musik.
Och det vore ju kul att kunna ringa och sms:a också.

Blir helt lost i djungeln av mobiltelefoner. Men snart skiter jag i det, innan jag nattar mig själv ikväll ska jag ha beställt en telefon! Eller bestämt mig, som minsta kravet. Helvete, finns ju ändå ingen större dynga än mobiltelefoner, det är det sista man ska lägga pengar på. Dom går ju ändå sönder efter 1-1,5 år så varför bry sig? Jag måste ju antagligen köpa en ny rätt snart ändå.

STJÄRT.

Nu ska jag se vänner och inte fundera mera på detta för tillfället. Sen ska jag nog kika lite i H&M och se om jag ska beställa någon liiiiten grej därifrån med. Bara något. Litet...Typ.


Bilder

Jag tog väldigt få bilder i påsk! Är besviken på mig själv men här kommer det lilla jag har iaf.







Ute med en massa släkt m.m.





Haha, vi hittade den här äckliga larven i Bergnäs! Mange och Jens fann den väldigt rolig.



Vi byggde oss ett rejält vindskydd för att klara av blåsten uppe på kalfjället. Men väl i lä blev det riktigt varmt!



Dom står och begrundar utsikten. Eller nåt.








Den här är en outsider, fick hem den med posten idag! Resten av grejerna i asos paktetet var Emelies och hennes systers. Blev ju ingen klänning för mig, den blev för svindyr! =( Men jag får va glad över denna body istället.

Måndag och skola igen

Tillbaka i Storuman och tillbaka i skolan. Konstigt nog känns det inte alltför illa, tycker det var skönt att komma hem faktiskt! Har varit ett bra påsklov, varit i Ajaure en del och även lite i Bergnäs med Manges familj. Bästa tiden under lovet var dagarna jag var med Mange, oavsett var vi var. Helt klart :) Saknar redan.. ♥

Det väntar så mycket roligt nu efter påsk så tiden fram till sommaren känns faktiskt mest rolig! Jag är chockad. Men skön känsla ändå, livet känns inte allför sugigt :)


Jag längtar till

•   Långhelg i Umeå över Valborg
•   Stockholmsresan
•   Balen
•   Studenten
•   Egypten
•   Sommarlov
•   Flytta



Inte så illa! Finns som sagt många glädjeämnen framöver!

Inte undra på att man har lätta steg just nu. I alla fall utanför löpspåret :P


 


Påsklov!

Har varit i stugan nu någon dag, är hemma i storuman nu för sista jobbkvällen på lovet! Längtar tills det är avklarat! Då blir det full ledighet. Direkt då jag jobbat klart ikväll kör jag till Bergnäs, där Mange och hans familj är :) Blir nog kul! Stannar väl där till onsdag, sen far jag upp till Ajaure igen. Men nu måste jag på jobbet!

Ginza!

I love ginza. Vi fick hem en stor kartong därifrån som mammsen och jag öppnade idag, och för mig som inte visste vad mamma beställt va det ju som julafton! =D

Hur många nya filmer som helst, och bäst av allt - VÄNNERBOXEN!!

Jag tackar Gud för att mamma har blivit ett sånt stort fan av vänner att hon ville köpa den, själv har man ju inte råd. Så nu kommer det nötas vänner framöver med mamma vid min sida kan jag lova! Finns ingen bättre stämningshöjare än vänner varje dag :)


Alltid lika kul med massa nya filmer- älskar film! Vi är verkligen en filmgillande familj.



JIPPIEEY!


Mamma och jag har suttit och kollat på tusen chihuahua kennel hemsidor nu, säkert i en timme. Mamma är sugen kan jag lova, och jag med! Synd man ska flytta ifall dom slåt till, men då ska jag lätt låna godbiten till Umeå! Hoppas dom bestämmer sig för att köpa en! Eller två... Pappa måste övertalas! =D Nu ska jag gå och packa väskan så jag är redo för fjällen. Sen middag! Mamma och jag ska göra världens godaste varma mackor, på ska de va:
  • tonfisk
  • thai sweet chili sauce
  • en tomatskiva
  • ost
MMMM!! Kan inte bli mycket mer delikat än så ;) Och ni som tvivlar, testa det! GÖDAN!

NU: Packa. Duschen. Mat. Jobbet.

Fredag

God morgon!

Aaah, har jag sovit gott eller har jag? Nu vet jag vad som står på min önskelista, en dubbelsäng. Kanske skulle införskaffat i en sån tills då man flyttar? Då skulle man ju sova som en prinsessa varje natt. Och aldrig behöva knuffas och brottas om plats i sängen på natten med en viss kille som har en förmåga att breda ut sig,

Vad ska man göra idag då? Skulle tusan behöva träna, kommer inte ihåg senaste gången jag gjorde det! Snacka om skärpning här. Men vet inte om jag orkar... Tusan. Vet inte om jag orkar med så mycket idag, man kanske ba ska slappa tills man ska och jobba runt kl 18. Ska ju packa för efter jobbet drar mammut och jag iväg till stugan! Fjällen here I come.

Nu ska jag nog dra mig upp ur sängen och fixa mig nåt ätbart, blir kanske en brunch. Haha.



Utsikten från vår stuga :)



Natt

Åh gud så skönt att va hemma! Har intagit mamma och pappas säng =D Är ensam hemma, inte ens misse är här. Så jag passar på och får 2 meter säng för mig själv. inte illa alls! Supermysigt :) Nu ska jag sova, jag är dödstrött. Fötterna värker utav självaste den. Men imorgon är jag nog fit for fight igen, min plan är väl att sova typ till klockan tre imorgon ;) Hehe. Nä men sovmorgon ska jag ta iaf. Skönt skönt!


För er som inte vet det så har jag världens sötaste pojke. Han gav mig ett väldigt fint påskägg igår.
Han är för söt :)


Ny mobil

Någon som vet en bra mobiltelefon som inte kostar för mycket? Och med för mycket menar jag över 3000, jag är ju inte Bill Gates. Jag har så svårt för å veta vad man ska ta, så intresserad av mobiler är jag inte. Den ska gå ringa, sms:a och spela musik, då är jag nöjd. Jag bli tokig av allt jämförande. Måste ju köpa en snarast, 3310 laggar ihop! Idag fick jag knappt igång den förrän typ 5 försöket fastän jag laddat den hela natten. Börjar bli less den :P

Jobb

Gode gud, vad mina fötter gör ont! Kan knappt stå, hälana värker så förbaskat. Måste verkligen köpa nya skor, mina är helt utgågna! Det här kommer ju inte funka att ha i sommar. Är i behov av både nya löparskor som jag nött ut + vanliga pjuck. TRÅKIGT! Jobbigt när massa pengar går till tråkiga saker. Jag lägger hellre pengarna på roliga skor. Såna med klack. Och så. Damn.

Åh snart är detta pass över, längtar tills jag kommer hem. Passen jag har kvar att jobba till påsk är ju inte så jobbiga, det är rätt korta pass jämfört med detta maraton. Vill hem till min varma och sköna säng :) Imorrn verkar det som att jag far till stugan då jag slutat jobbet kl 22,00. Jobbar inte förrän på måndag och då börja jag kl 18 så jag hinner ju som va där i 3 dar ändå. Blir kul! Finns inge bättre än stugan på påsk, hoppas på solväder också istället för detta gråväder som varit idag! Ska försöka övertala Mange att hänga med mig dit någon dag också, vill ju att han ska få uppleva tjusningen med att tolka madrass, hihi :P Det finns en liten chans att han kommer, och det är ifall vi har viasat kanalerna på boxern i stugan, vilket jag tror vi har. Det är ju champions league på onsdag så det skulle väl va då han kommer eftersom han inte kan se det annars.. Fnys.

Påsklov!

Jay, första dagen på påsklovet nu! Har varit hos Mange till nu och myst, men nu skulle dom till stugan så nu är jag plötsligt ensam här hemma. Men jag har fullt upp, måste skriva klart fysiken och skicka in (dryyyygt!!!!) sen göra mig i ordning sen börjar jag jobba 15,45! Så jag har inte mkt tid att spela på direkt... Så bäst att sätta fart så man slipper stressa så jävulskt, ändå skönt om man får tid till att varva ner lite innan man ska iväg!

Önskar jag kunde fara till stugan nu och mysa på som alla andra! Doh.


Onsdag kväll

Hej hopp!

Nu har jag påsklov då! Har ingen skola imorgon, fast jag måste jobba det sista på fysik uppgiften - men screw den!
Ska ju jobba imorgon ,mega länge, så jag måste se till att spara energi imorgon. Kommer va helt död då jag kommer hem vid midnatt! Huvva, jag längtar inte.

Suttit och nött fysik ikväll, men nu jäklar ger jag upp. Nu tänker jag duscha och sen springa över till Mange och kramas! :) Fattar inte att jag kunnat sitta här fast han kom hem tidigare ikväll, men nu måste jag iväg. Ska skynda mig som attsingen, vill träffa han nu.

Jag är glad.  Älskar min älskling ♥

Hjälp.

Nu blev jag livrädd. Skickade precis in min anmälan till universitetet. Känns pirrigt, läskigt och ännu mer läskigt. Vet jag ens vad jag vill?!?! Tro inte det. Men vi får se vad tusan som händer i framtiden. Kan bli hur som helst verkligen. Man får försöka följa hjärtat och våga ta lite chanser. Det löser sig ju alltid, enlig Manges filosofi iaf :) Önskar man kunde va lika lugn som han..


The Boss

Radion spelade nyss en ny låt med Bruce, och då kom jag att tänka på den här gamla godingen. En av hans bästa!



Finns inga artister idag med samma känsla!

Gaah!

Oops, studievägledaren för juridik har ingen telefontid förrän den 15 april. Blir nog tajt!

Hoppas mitt mail bombande till henne gör henne så less att hon ringer upp mig.

Alltså så onödig uppgift i fysik,jag bli galen. Vad ska man skriva om?? Gud så jag längtar tills jag är klar med dyngan.

ÅH jag längtar till Stockholmsresan nu. Kommer bli jäkligt kul att få komma bort från Storuman ett tag, det är ba nån vecka kvar nu ju! Inte så länge alls.Längta längta längta!

Morning!

Jag är trött idag. Tur jag inte behöver gå till skolan än, jag börjar inte förrän kl 13.00. Så vad fan gör jag uppe nu?! Det undrar jag också. Har ju en onödig fysikrapport jag måste skriva, känns drygare än Yes. Men jag har ju bara en skoldag kvar till lov så man få ta och tagga in i det sista!

Som sagt. Ska försöka jobba lite nu så kan jag va ledig ikväll istället, tror nämligen det blir tekväll ikväll med tjejerna. Låter bra det! Så nu ska jag försöka sätta fart.

Emilie ♥ Mange :] Saknar!

Besvikelse

Middag hos farfars var trevligt! Har inte sett dom på jättelänge så det va kul. Farfar var i form som vanligt och prata på, hehe. Dom är för söta :) Va där nästan hela kvällen, sedan jag kom hem har jag suttit och läst om kurser och kryssat för såna jag vill gå. Tycker de juridiska kurserna verkar väldigt intressanta och roliga! Markerade även språkkurser, inom engelska, tyska och svenska. Ska ju ringa syon på universitetet (vårt päron är inget att ha) och prata så det är bra att va förberedd tänkte jag.

Sen skulle jag se fotbollskväll, var ju så glad över att dom äntligen fattat att det finns fotbollsintresserade i detta landet och som länge önskat att ett fotbollsprogramm kunde ersätta hockeykväll! MEN, till min besvikelse fann jag att de bara pratar om allsvenskan. KUK! Eller jag mena kul....Väldigt kul. Med tanke på att allsvenska spelare generellt är för dåliga för att platsa i Sveriges landslag så är det inget vidare betyg för allsvenskan då man tänker på hur bra Sverige är internationellt.

Så orka bry sig. Fatta att det är fotboll från Europa man vill se och inget annat. Ändring till nästa vecka tack.

Har suttit nu och fört över massa bilder till USB minne för pappa ska radera hårddisken på datorn. Får se hur det blir men det kan ju omöjligt bli sämre än nu. Segare helvete finns nog inte.

Kan ju bjuda på nån gammal goding!

Här kommer till exempel min hårutveckling. Tihi gamla bilder! :D



Föddes som blond (lite fejkslingor här men ändå)



Pga en lång historia där färgen kycklinggult är inblandat så blev jag rödhårig. Nej, ursäkta, morotsfärgad.



Sen blev jag mörkbrun (i håret och inte i huden) .




Sen blev jag..nåt.




Och nu är jag tillbaks i hemmalaget igen.

Har lust att bli mörkhårig igen nu. Fast i en mer smickrande färg än den på bilden, den ser grymt urtvättad ut. Blä.


Nu drar jag mig snart till sängen, ska ligga och fundera över livssituationen. Blä.


Ps. Dajje jag lägger min gissning på att det var du som kommenterade i typ förra inlägget, haha! ;D Ds.





Magsår

Åh jag får magsår!! Jobbigste sitsen man varit i någonsin i sitt 18 åriga liv måste vara just nu då man ska välja vad man ska göra i framtiden! Helvete va svårt det är, önskar jag va en sådan som vet exakt vad som vill!

Har suttit och gjort en lista på för-och nackdelar mellan läkare, jurist och civilekonomprogrammet. Blev inte så mkt klokare. Suck. Ska sätta mig ikväll och kika i kurskatalogen för att se vilka kurser jag skulle söka om det blir det.

Trevlig överraskning! Ska till farfar och farmor och äta nu! Va inte igår precis. Najs! =)


Pics

Tittat på bilderna sen lördagen, har ba några få sen festen hos Jannike och jag har inga bilder från Mange & Jens fest. Tusan. Sen så blev ju inte kvällen längre än så typiskt nog :P

Men här kommer några bilder



Min jordgubbsmix va inte lika god som jag önskat =P




My girls <3







Hihi kropp mot kropp ;D



Hehe!




Jag tycker Anna har en rätt...rolig position där!







Måndag

Hello!

Har haft engelska hittills idag, jag måste säga att det är det roligaste jag läst på länge. Språk överhuvudtaget är ju skitkul!
Tycker inte alls att engelska lektionerna är dryga, dom är roliga och tar slut snabbt för man har kul. Så som det ska va!
Vi fick berätta för varann vad vi tyckte våra vänner skulle passa att jobba som i framtiden, faktiskt bra tycker jag för man vidgar ju sina vyer lite granna, för själv tänker man ju i samma banor. Var kul att höra att Linn tyckte jag skulle prata mkt i mitt jobb för jag var bra på det, känns lite bra att få höra för ska jag ens fundera på juristprogrammet så behövs allt självförtroende som jag kan få för jag är livrädd för utbildningen...!

Oj, Emmis såg just att vi börjat så ska masa mig till en dödande tråkig kemi lektion nu.. Fy fläsk


Söndag

Ojoj, har legat i sängen till typ ett så man har inte varit uppe så länge. Fast vi låg och såg tv, vi låg inte kvar för att man mådde dåligt. Blev ju en helt sjukt konstig kväll igår, vi for ju på corona efter kl 22,30 och då får man inte komma in utan kårleg. Vi chansade ju och trodde vi skulle kunna komma in ändå, men det sket sig! Så jäkla irriterande. Blev jäkligt less, men det blev så att Anna och jag tog en taxi hem till Manges lägenhet sen satt vi och drack te och åt rostade mackor och pratade, så ärligt talat hade vi en riktigt bra myskväll istället. Hade förstås varit kungligt kul att ta sig in, blev ju surt med tanke på att förfestandet och allt blev i onödan. Men som tur är lyckades vi göra det bästa ur en tråkig situation och det är ju en kvalité det också enligt mig :)

Nästa gång lär vi ju inte göra om samma misstag.

Längtar inte tills jag måste åka hem ikväll, känns drygt som vanligt Men nu är det ju inte långt till lov så att den här skolveckan borde man ju kunna överleva.

Snart blir det lunch, har inte ätit något än idag. Ska se vad det blir till middag, jag hoppas att man blir utbjuden på middag på ängen, men det lär väl inte hända. But I'll do my best ;)


SKÅÅÅL!

OHOJ!

Läget me er?? VCi har det bra hör i manges lägenhet, lite folk eller ´rätt mkt ändå och det är trevligt! Blir nog corona snart, jag är tagg på att dansa :D Hej så länge pussgurk!

What to wear?!

Hunnit vara nere på stan en sväng! Nya tillskottet till gareroben är dessa (och ja, jag har ångest!!! Jag MÅSTE börja det Überseriösa sparandet NU!) :



Linne, jeansleggings (som jag drömde om inatt) och ett par svarta gladiatorklackar.


Vad ska man ha på sig ikväll då?? Jag har beslutsångest. Måste testa och se vad som blir bäst.




Egen sydda toppen + rosa midjekjol + spetsleggins, eller nyårsklänningen + spetsleggins?? Hmm, svår nöt att knäcka.

Skorna jag har att välja på är de blå mega höga eller de nya svarta:



Kom just på en annan variant som får gå som en bubblare, kanske det nya rosa linnet + spetsleggins + svarta pjuck skulle va nåt? Hmm. Måste prövas!

Nu ska jag börja smått att göra mig redo, ska ta och måla naglarna! :)


Godmorgon!

Idag är det lördag och jag har en känsla av att dagen kommer att bli grym! Vaknade ovanligt tidigt idag, har faktiskt varit vaken 1 h redan. STARKT ;)

Nu blir det klämmackor och ananas till frukost sen tror jag att det bär av ner till stan ändå, ska ju införskaffa lite booze till kvällen. Eller inte jag, jag ska ba kik på hehe. Men jag tror jag ska kika på gina efter jeansleggins, jag har drömt mardrömmar om dom inatt! Mardrömmen handlade då om att jag inte ägde några. Det va hemskt. Och Mange tyckte vääääldigt synd om mig på morgonen då jag berättade om min mardröm. 

Återkommer sen idag! Ska se om vi kan skynda oss nu :) Kan inte ge några garantier på att det kommer gå snabbt dessvärre.


P ö s s


Läggdags!

Nu är jag trötter. Blev helt slut av att simma även fast det bara blev 40 minuter. Längesedan man tränade sist! Bastade lite kort sen, så härligt seg man blir efter att simma och bastu alltså! Finns ingen skönare trötthet. Håller på ramla av stolen här nu, men jag ska lägga mig nu. Måste ju ladda batterierna till morgondagen! Längtar faktiskt, tror vi får en riktigt bra dag Anna och jag på universitetet :)

Nu ska jag lägga och sussa! Godnatt!

Badanka

Nu ska jag snart och bada. Eller simma. Fast jag ska bada också hade jag nog tänkt :P Jag börjar med att simma tills jag lessnar, känner mig inte i världens träningsform nu. Sen så har jag glömt mina simglasögon -SKIT- så jag lär ju få nackspärr av att simma tant sim. Så när jag lessnar ska Mange joina mig och bubbla. Finns typ inge skönare än att bubbla då man simmat sig trött- dö härligt!

Oj, såg nyss på klockan att det lär inte bli så långt simpass ändå, bassängen stänger ju 10. Men lite hinner jag med! Skönt vi får skjuts dit iaf, annars hade jag då aldrig pallat att fara ;P
Är inte klar än med uppgifterna, men jag får helt enkelt nöta lite imorgon med! För lämna in det måste jag ju.. Men det känns inte så farligt, kommer nog ha en sån bra dag imorgon att jag kan finna krafter till det där!

Va positiv jag kännt mig de senaste dagarna, tror fan allt har med period bytet att göra!
Man blev fan som en helt ny människa.

Hoppas man kan hålla kvar gott humör ända till sommaren! Man vill ju va en glad och positiv människa och försöka sprida lite glädje  i denna världen :) Så sura inte igen, people!

Snart bad, jippey! Jag gillar att plaska. Badanka.


Framme!

Framme i Umeå nu! Pust säger jag bara, men skönt att va framme nu! Ska äta en ugnspizza snart, tur man har som får maten serverad så fort man kommer fram :) Inte illa. 

Mange jobbar ju nu, men jag ska sysselsätta mig med att försöka jobba med skoluppgifterna... Sen när han är klart ska vi fara på iksu låt det som, ska ta och simma. Det gilla jag! =)

Nu mat innan jag svälter ihjäl.


Umeå idag

Hej och hå!

Ledig idag, tjoho! Blev dock ingen sovmorgon ändå, tvungen att gå upp för att hinna göra allt innan jag ska till Umeå kl 14,15. Har suttit och jobbat lite med kemin nu, men nu blev jag uttråkad så jag tror inte jag orkar göra nå mer innan jag ska fara, jag får göra resten ikväll och imorrn!

Jag har inte packat än, borde sätta fart med det så jag får med mig allt. Jag är ju så disträ så man vet aldrig vad man kan glömma bort. Sist blev det ju deodoranten och lite annat, så under sportlovet använde jag deo för män ;) Won't do that misstake again.
Blir utgång på lördag, och jag måste bestämma vilka kläder jag ska packa ner för det! Det är tusan det svårste, hehe. Kanske få packa ner nåt extra plagg så man kan bestämma då, sen kan det ju va bra ifall plagget man valt plötsligt skulle gå sönder, som min susanna dress gjorde sist vi skulle ut i Umeå. Då blev det ju stora paniken, tur den gick laga den gången.. Nä alternativ ska man ha ifall olyckan är framme.

Förresten, igår var en stor dag för oss tjejer! Även fastän Lisa och Emelies förstahands val inte var att hamna i Umeå så måste jag säga att jag är glad ändå, förstå vad mycket roligt vi kommer att ha! Vi kommer ha en hög teförbrukningskostnad tror jag ;) Hoppas det inte känns skit för er, isåfall lovar Anna och jag att vi ska muntra upp er varje dag och få er att  le. =)))


Håller vi ihop så ordnar sig allt :)

Studentmössa

Då har men betalat in peningan för den då! En dag försent, men jag hoppas jag slipper förseningsavgiften.. =O Kundservice var ju inte direkt snabb på att svara på min fråga angående betalningen så jag skyller faktiskt på dom!
Så det så.

Nu återstår bara att svara angående min jävla mobiltelefon, jag lovar jag får någon förseningsavgift därifrån med för att jag är för seg...

GÖTT!!

Smile

Ohoj!
Då har man haft första lektionen i estetisk matlagning då! Det vi gjorde var att vi kikade i roliga böcker för att samla inspiration, sen skrev vi ner våra önskemål angående kursen eftersom det är vi som "kommit på den". Skrev ner massa roligheter hoppas vi får göra mycket av det! Då kommer kursen bli hur kul som helst tro jag =D

Sitter och skriver lite på psykologin nu, har diskussionsdelen kvar. Insåg att jag måste komma åt nå papper på skolan, så måste nog dit imorrn och jobba ändå. Annars hade jag ju kunnat sitta hemma. Men men! Blir kanske så att Anna och jag tar 2 bussen till Umeå imorrn :) Shit, när ska jag hinna packa då?? Hmm. Äh, det löser sig.

Ska snart på bilisten och ha typ möte. Ska typ gå igenom massa saker tror jag. Ska väl passa på och berätta hur jag vill ha sommarn också, mamma och jag kom överens om att det nog är lika bra att sluta jobbet sista juli. Så att jag har hela augusti ledigt. Jag menar, man vill ju hinna ta igen sig och hitta nån lust till plugg innan man börjar universitetet! Sen ska man ju flytta också och det är ju kanske inte bara en dans på rosor, blir nog rätt småjobbigt. Det är ju så mkt som ska göras! Så det behövs nog en hel månad skulle jag tro om man vill va ledig också! Däremot blir det ju heltid hela juli då vilket säkerligen kommer att suga kuk. Ursäkta, men det kommer det.

Hoppas mötet ba tar en timme, då far jag till Lisa sen och är med tjejerna! Blir skitakul, vi måste ju planera helgen och så! Girltalk står också på dagordningen, as usual. Like it a lot :)

Såhär känner jag mig idag.


Just my luck!

Förbannade skit. Ikväll ska vi ju beställa från asos, också gick jag in och kika på klänningen jag ska besälla, och gissa vad??! JO, min storlek är sluuut!!

Så typiskt! Har alltid sån himla otur. Jag bli less. Men liite hopp finns fortfarande kvar, ska hem och mäta och "hoppas" på att jag kan ta en 38!

Balmöte sen. Känner taggen lite ;) Hehee. Har möte på bilisten sen kl 18.00 sen blire tjejkväll! Blir kul det :) Däremot vette faen när man skulle hinna jobba klart med uppgifterna. Men äh, det löser sig!

Nu hoppas jag ba att jag kan köpa min drömklänning. Frågan är ju hur svårt det skulle va att sy i den om den är för stor? Jag eller mamma kan såklart inte göra det eftersom vi är katastrofer vid en symaskin, men någon annan kanske vet? Får se hur det blir, men jag vill ha den...!

RSS 2.0