Student för en dag

Jag har haft en riktigt bra dag! Vaknade upp med min älskling vilket var ett stort plus, sen begav jag mig till Universitetet för att gå på ett seminarium med juriststudenter! Det var jättekul, jäkligt intressant! Har fått ställa ca 800 av mina 100 frågor idag, så nu någon dag ska jag ringa syon på universitetet och fråga de sista 200, hihi. Så kul att tjejen jag gick med va så härlig också, dirket när man träffa henne så babbla vi ju ba på så det var kul :))))

Nu är jag sugen.

Men jag har inte varit på civilekonomprogrammen än, får se vad dom har att bjuda på. Blir kul att jämföra sedan, undrar vad som drar längsta strået ;) Fast det är ju lite fusk på fredag då jag ska kolla på det, för då följer ju Anna med så det kan ju inte bli annat än kul! Längtar faktiskt.

Imorrn blire nog en rätt kul dag, har ju estetisk matlagning för första gången! Hoppas det blir en kul kurs, men man ska väl inte ha för höga förväntningar med tanke på att det va vi som hitta på kursen så man kan ju säga att den är färsk!

Ska sova nu, har varit en kul men lite påfrestande dag. Jag menar, jag va ju tvungen att cykla upp för Mariehemsbacken. Hur fan ska man orka göra det varje dag?!?! Roligt att komma hem som en lök jämt. Jag tror jag måste börja leta ny bostad.



Jaa, kanske sitter man med den där i handen någon gång och kliar sig i huvudet? Framtiden får väl utvisa det...


Snart dags!

Ohh lite pirr i magen nu såhär innan sängdags! Känner lite nervositet ändå över morgondagen, men det kommer man nog kunna tackla. Det är ju egentligen inte så mycket att va nervös för, det kommer väl mest bli intressant att kika där!
Är mest nervös över att jag inte ska komma i tid, vore ju grymt pinsamt, eller att jag inte hittar! Och hittar jag inte lär jag ju bli försenad. Damnt it. Men Mange har "fingerritat" för mig som att det vore den enklaste saken i världen att hitta dit, så vad kan gå fel?!

Nu ska jag lägga mig och fundera över livet. Hoppas det blir en kul dag imorrn och att jag typ inte halkar då jag gör entré in på seminariet. Då kommer jag inte hem imorgon, för då har jag grävt ner mig här nånstans i Umeå.


Måndag

Jag älskar vårt nya schema! Känner att livet kommer tillbaka till mig, härlig känsla! Efter påsk kommer livet leka! Kommer va ledig på torsdagar, fatta vad guld värt, så bra har jag aldrig haft det förut! Kul,kul,kul!!  Fatta mycket roligt man kommer kunna göra då :)

I'M SO HAPPY!

Snart blire trippelboll, bli kul har ju inte tränat på ett tag nu! Efter det drar jag iväg direkt till Umeå med Mange :)
Bli kul, men nervositeten börjar komma. Blir en läskig dag imorgon!

Åter till kemin, fy fläsk.

Klockrent

I know exactly how you feel mate.


Phonecall

Har nyss pratat med Anna i 40 minuter, måste säga att det där med att skriva på psykologin (som jag tänkt göra nu i 1,5 h) inte gått nå vidare. Undrar varför??
Blev en del snack om kommande helg, blir ju antagligen utgång i Umeå då! Jag har ju inte bästa ekonomin nu( jag är visst klassad som shopaholic bland vissa) så det känns lite motigt på den fronten, men man lever ju bara en gång! Känner att jag blir taggad då vi pratade om det. Vi kom på en jäkligt kul lek vi borde köra, fan va mkt skratt det kommer bli då! Vi få se till att fundera över upplägget och planera så det blir grymt :)
 Vi ska testa på att inte bestämma i sista minuten hade vi tänkt, bara för att liksom testa något nytt.

Verkar som att jag får med mig nå kompanjoner på att beställa från asos med, härligt! Billigare frakt, I like it  Måste försöka skynda mig att beställa så att klänningen inte tar slut- då skulle jag bli GAALEEEN!! Förhoppningsvis dra vi iväg en beställning imorrn eller på tisdag. Jippiee!

Nä nu jävlar! Nu måste jag fan skriva lite så veckan blir lite avbelastad. Sätt fart nu för i heeell!!

PS. Anna, det som hände i slutet av vårt samtal är sekretessbalagt. OkeeEEJJ?!??!


God kväll!

Idag är man trött. Då jag kom hem från jobbet igår så såg ju Mange och jag en film så klockan hann väl ticka iväg till halv 3 innan man fick sova. Sen vakna jag alldeles för tidigt imorse, typ vid 11. What's wrong with me?!
Har varit helt död hela dagen iaf, vi har inte gjort många knop direkt. Slöat framför teven mest. Men Mange ska ju va lite hurt i alla fall för han ska iväg med pappa runt 7 och spela KM i pingis, haha. Får väl se om dom är lika bra ikväll som på annandagen då dom sopade hem det. ;P  Och fina priser fick dom den dagen. En fisk var. Och en liten pokal typ.

Jag måste ju packa en liten väska ikväll, jag drar ju till Umeå imorgon! Börjar bli lite nervös, har inte hunnit fundera över vad jag ska ställa för frågor än och så. Hmm kommer bli nervöst tro jag. Men säkert kul hoppas jag! Drar direkt efter trippelbollen imorgon så jag måste se till att ha allt klart. :)

Ciao for now!






 


Tingeling goes russia

Är inte på så bra humör idag. Vet inte riktigt varför egentligen, har ba varit jäkligt sur. Ska försöka va mer uppåt när jag kommer hem från jobbet i natt, tror Mange tycker jag varit rätt dryg idag. Bli nog en sen natt inatt, tror vi ska se en film då jag kommer hem. Jag lär somna typ direkt. Är inte taggad på jobb nu, hoppas de 3 timmarna ba svischar förbi så jag får fara hem och va snäll.

I mitt sura humör måste jag ändå säga att Tingeling piggar upp mig. Den är så jäkla grym så det går inte att inte bli lite gladare för varje lyssning! Ska lyssna på den för 3 gången i rad nu. Jag bli tusan glad av den här! =D
Lätt att vi skulle skickat den här till Ryssland, bästa låten och framträdandet i hela tävlingen.



Slingor

Sitter här och blir slingad av lillasyster. Fan vad mitt hår är uselt! Klippte mig i onsdags och jag har ändå kvar nå kluvna toppar fastän vi tog typ över ½ decimeter! Sjukt. Och den dåliga kvalitén visade sig nu när man skulle dra håret igenom slinghättan så gick det knappt. Det ba fastna och tovade till sig i knutar!! Blev så less så jag slet ur den tillslut och Erika får nu testa göra folieslingor för första gången. Skönt tycker jag, gör inte alls lika ont! Undrar hur det blir..Hmm ;P

När det här är klart ska jag laga mat,ska göra en supergod rätt. Mums säger jag bara!

Nu ska jag återgå till att coacha Erika.

Snart får jag sluta

Inte så länge kvar nu, skönt skönt! Ska skynda mig hem allt jag kan, skönt att jag har bilen och slipper gå :) Ska bara hem en sväng och hämta nå grejer sen traskar jag över till Mange. Alla i min familj ska upp tidigt imorgon så vi flyr fältet och sover hos han istället, annars skulle vi med all sannolikhet bli väckta runt 9 imorgon.

Jag menar, man kliver ju inte upp innan 11-12 på en lördag. Imorgon är mitt mål faktiskt att gå upp innan 12,15 för då börjar skidskyttet som jag vill se.

Måste säga att det är rätt perfekt att vi bor så nära varann, det tar ju ba 2 minuter så är man hos han. Och när man är less går det fort att gå hem. Hehe.

Ciao!

Fredag kväll

Ja vad gör folket en fredag kväll som denna då? Nå kul kanske? Jag ska fara och jobba snart. Inte det roligaste precis, hade gärna stannat hemma och myst i soffan med en film. Men det få bli någon annan gång det. Ska börja göra mig klar för att fara nu...Dryyygt. Längtar redan tills jag kommer hem ;P

Men måste ju säga att jag blir på bättre humör när jag lyssnar på den här låten! SÅ GRYM! Hahah!
Lyss och njut ;)


I'm in love..

....with a dress. Och inte vilken klänning som helst. Utan min blivande studentklänning!! Jag tror jag har bestämt mig, tycker den är så förbaskat jävla underbart fin så då kan jag väl lika gärna ta den! Eller hur?!

Okej, nelly har fri frakt denna vecka, men vad hjälper det när kläderna inte duger??! Okej skoja, nog finns det fina kläder där. Men jag hittade inte nån jag fastna för. Så tro det bli att beställt från asos där jag hitta min kärlek:




Åh jag är kär :) Den är så vacker! Snyft snyft. Den här är paxad nu, OKEJ??!? Bra att vi är överens ;)

Och så kan jag ju då passa på att beställa hem den här bodyn som jag velat ha i månader nu! Jippiee!




Annat jag vill ha därifrån:









Dundersnygga skor. Vill ha! Ge mig pengar nån.

Det enda jag behöver nu är en beställningspartner. Nån frivillig som också känner shoppingsuget? Emmis? I know you want to ;D


Och jag som skulle jobba med psykologin. Jag har inte gjort NÅT än. Duktig Emilie. Klapp klapp på huvudet.


Det är över nuuu!

HELG, wiiehoo! Nog för att jag jobbar i helgen, men whatever, helg är härligt ändå! Ska ju ba jobba 3 timmar ikväll och imorgon kväll, så det lär jag väl överleva. Tror jag åtminstone.

Skön dag må jag säga att jag haft idag! Liten sovmorgon imorse sen hade jag 1 mattelektion, sen ingen engelska så jag gick hem vid halv 1! Älskar såna dagar, önskar bara att man hade fler sådana dagar! Skänkte Stenlurk en tanke idag också, hon va helledig idag! Fatta skönt och va ledig på fredagar. Inte illa! Jobbade ju med Anna igår också, det va tusan kul! Jag var ju mer barn än resten där nästan, va ju kul att få ta fram papper och sitta och rita. Kändes inte riktigt som att man hade jobbat när man kom hem, fatta skönt! :) Jag hänger gärna med fler gånger om det skulle krisa sig Anna!

Åh jag längtar till våren! Snart påsk vilket är tur, för jag vill ha bort snön (men inte innan påsk förstås)! Men sedan. Bort med den snabbt som attsingen. Vill att solen ska värma och man kan sitta ute och jag vill ha fram vår kläderna! Längtar grymt till stockholmsresan nu, tror det kommer att bli hur kul som helst! Längta längta längta.

Jag är bara så glad idag! Känns dunder härligt. Idag var ju liksom SISTA DAGEN PÅ DEN HÄR FÖRBANNADE CP PERIODEN SOM SCHEMALÄGGARNA ORDNADE ÅT OSS!!! (tack för det by the way!) *pekar finger*

Nu är den över!  I made it! Fy helvete vilket helvete den här perioden har varit. Det har verkligen satt en på prov kan jag lova! Man har varit på gränsen till utbrändhet tamme fan, man har inte hunnit med något kul och ägna sig åt sånt man gillar för skolan tog över totalt. Jävligt jobbigt har det varit, men nu är det över! Nytt schema väntar nästa vecka och nu försvinner några ämnen vilket kommer underlätta väldigt mycket. Har såklart fortfarande kvar vissa jobbigheter men det blir inte alls på samma nivå som efter jul till nu. Jag är så glad att det är över nu!

Någonstans tror jag ändå att, även om det varit förjävligt jobbigt, att man kan ha nytta av att det varit hårt. Högt tempo, mkt arbete och stress, men man har ju klarat av det. På universitetet lär det inte bli lättare liksom, det kan ju va bra att man fått känna på hur det är att verkligen behöva slita. För nog har man lärt sig nåt av detta, det har man.
Allt som är nyttigt behöver inte alltid vara roligt är något som passar det här tycker jag.

Det är fredag nu och jag har slutat, men jag ska skriva på psykologi rapporten nu lite. Det underlättar för nästa vecka om jag gör bort en del nu nämligen. Och Mange är ju ändå i Lycksele nu så jag har inte mkt för mig ändå. Ska försöka vara lite duktig. :)

Eller. Först ska jag kika på nelly.com och asos.com! Ska kik om man skulle ha beställt nåt därifrån. Isf kanske nån annan är på att sambeställa? :)

P U S S  ♥




Jag längtar till studenten!

Ändrade planer

Manges buss blev försenad så det blev visst ingen bandy ändå! Skönnt ;D
Vet inte vad som hände här under eftermiddagen, men fokuset från skolan försvann då totalt. Det va så roligt att va med alla tjejer på samma gång, det märks att det va 2 veckor sen vi körde tekväll! Blev mkt prat och fjant istället för jobb,men jag tror tusan att det behövdes! Man har ju varit lite väl allvarlig och inne i bara skolan så det va kul att få skita i det lite och flumma :) Fikat på Akkan satt också fint , och påväg tillbaks till skolan märkte jag att jag tappat min handväska, och när jag kom tillbaks till Akkan så hängde den snällt kvar där! Snacka om att va disträ haha.

Nu ska jag skriva på mitt hemprov och försööka bli klar så jag ba få va med älsklingen sen och muntra upp han!
Att jag ska laga mat samtidigt är faktiskt ett litet störningsmoment, ska se om jag klarar av det. Annars få jag be Erika lämna teven och göra det ;)

Tjing!

Våffeldagen

Våffeldagen idag! Våfflor är så gott, men idag blir det inga våfflor, åt det nämligen igår istället! Och gott var det, med sylt och grädde. Men jag tycker det är allra godast att äta med sylt och glass faktiskt! Ännu mer mumsigt då kan jag lova :)




Matteprovet imorse gick ganska rätt åt heeell...Tror jag, tro inte jag klara 1 hel uppgift med rätt svar. Så jag ligger verkligen i riskzon för mitt första ig..Inte kul. Hoppas inte!!

I eftermiddag ska jag jobba hårt med bi-hemprovet, för mange kommer hem och tvingar mig att fara och spela innebandy. Snällt. Är inte direkt sugen, måste ju jobba och så och sen så är jag så kass så det är inte så kul alltid heller.
Men vad gör man inte för sin pojke..


FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

ÅÅHHH förbannelse och helvete!!!

Fick just ett mail från dom som tagit in min telefon på reparation, dom skrev att skadan inte ingår i garantin som jag ska ha på telefonen utan jag måste stå för det själv!! VA FAAAN!!!! Det går på 1390 kr!! Jag bli så jävla LESS, jag har inte råd med den kostanden nu! För i helvete....GAAAAAAH!!!!!!!!!


090324

Hej och hå!

En ny skoldag väntar...Men idag är humöret redan lite uppåt, solen skiner ju ute! Tänk att vädret kan påverka ens humör direkt då man stiger upp. Underligt,. Men en solig dag bruakr ju oftast va härligare än en dag med -25 grader och det blåser iupp snö i ansiktet på en. Längtar till påsk nu! Hoppas vi får mkt sol i fjällen då så man kan sola sig lite :)

Har en ganska bra dag idag tror jag, mkt självständigt arbete så då är det bara att jobba på så man få något gjort. Då man kommer hem bli det matte igen (gick tungt igår...). Var ju tvungen att se Skellefteå spela, men nu i efterhand kan man ju tycka att det egentligen ba va slöseri med tid.. =/

Den här dagen har jag sett framemot nu i 3 veckor, men igår visade det sig att Mange inte kommer förrän imorgon för tentan var så sen. Men det är ju bara en dag, så det lär jag väl överleva! Längtar till imorgon nu istället!

Nu ska jag bege mig till skolan och se om man kan få någonting vettigt gjort.

Avis

Just nu känner jag ett litet sting av avundsjuka. Det är nämligen så att Anna är påväg till Skellefteå nu för att se Skellefteå-Färjestad ikväll, viktig match. Och vad ska jag göra då? Jo, jag ska nöta matte så att hjärnan kokar och tillslut smälter och rinner ut genom öronen. I bästa fall kanske jag hinner se matchen på teve. Kanske se Anna stå där i publiken och heja fram dom till seger och göra nåt kul i livet.

Men nej, jag är inte bitter. Inte alls.

Måndag

Måndag igen då! Och jag längtar till imorgon som en galning, för då kommer Mange hem! Jag är glad,glad glad! LÄNGTAR.

Annars så är den här dagen rätt tråkig, måste ju räkna matte inför provet på onsdag om jag ska klara det. Känner att det inte känns bra och det är ju sååå tråkigt, men jag måste försöka iaf. Håller på att hungra ihjäl nu, hoppas Anna kommer snart så vi kan fara på lunchen! Och hoppas det är nåt gott. Eller halvgott då, gott kan man inte räkna med då man får skolmat.

Lördag

Godmorgon!

Nu ska jag chocka er och säga att jag har varit vaken sedan 8 imorse! Sägs om det? Inte riktigt likt mig om man säger så, men det finns ju såklart en anledning till detta tidiga uppvaknande. JO,skrammel i köket (som mitt rum ligger intill) och 4 personer (resten av min familj) som sitter i köket och babblar och skramlar vid frukosten. Det är nämligen så att pappa, bror och syster skulle ut på skotertur, dom kör nämligen upp skotrarna till Ajaure idag! Och jag kunde inte följa, är ju sjuk. DOH!
Men jag körde ju förra året men ändååå..Så jag gick upp därvid kvart i nio imorse. Inte ofta man gör det på en lördag.
Jag känner mig trött redan.

Jag tror det lutar åt att jag åker bil upp till stugan med mamma där runt tolv någon gång idag. Tjejkvällen vet jag inte ens om det blir nåt av med, planeringen var inte den bästa riktigt. Så jag tror det blir stugan och mys. Har insett att jag inte kommer kunna va där nå mkt i år och det gör mig depp! Jobbar ju varannan helg och sen är det ju så mkt annat, jag ska till umeå och hejsan hoppsan så är snön borta. Jobbar ju lite på påsk också så jag får ju inte utnyttja alla dagar i stugan då heller.
Finns ju få saker som slår att va i stugan under våren och köra skoter på fjället! :)



Här är jag döslut på efter att ha grävt ett hål. Lägg märke till att det ser ut som at jag har kulmage.




Ludde Bubbe.



Utsikten från stugan, fast här är det sommar.




Me like.


Nu ska jag gå och packa. Och så.

Ha en skön helg, det ska jag ha!


Äntligen vila!

Yes,nu är man hemma vilket betyder att man har 2 helt lediga dagar på sig att vila upp sig inför sista mördarvecken innan periodbytet! Ska ta vara på dem väl :)

Ikväll är det mysdeluxe som gäller, skönt skönt skönt! Börjar såklart med en dundergod middag som kommer sitta riktigt fint i kistan, jag är hungirg! Mamma hade köpt med sig nån ny film också, bla quantum of solace. Har inte sett den så det kanske får bli kvällens film. Tror inte det är så mkt bra på tv ikväll? Det är nog rätt lamt. Jag brukar inte se let's dance så då finns det väl inte så mycket annat gissar jag. Men film blir bra, jag ääälskar att se film! Bland det bästa som finns enligt mig.

Syon gav som väntat inte så mkt info, det hon gjorde var att visa en hemsida, och hallåå vi kan surfa runt på en hemsida!! De flesta har faktiskt gjort det förut. Då man fick nån värd info var ju då man börja fråga egna frågor och mata på, då fick man ju veta det man ville veta. Så på det viset lyckades man ju få ut lite värt av det, så jag ska gå och språkas vid med min mammut sen och prata om hur man skulle ha gjort. Tog med mig lite mer kataloger hem också, ba för att ha. Tog från Uppsala och Stockholm även om jag inte tror att det skulle hända,men egentligen ska man väl inte heller stänga alla dörrar bara för att man redan har lägenhet i Umeå. Även om det är bekvämt och det billigaste alternativet.

Jaja nu ska jag börja njuta av helgen!

PUSS!

Snart helg!

Skulle normalt få helg nu, men päron syon håller oss kvar här till halv 4. Rätt onödigt, har hål nu sen en mini snutt lektion med henne, och jag tvivlar på att det är så mkt nytt vi kommer att få höra. Jag är en av dom få som ens tänker stanna kvar, men jag har ju inget som är så mkt mer värt hemma som väntar heller så.. Kan lika gärna stanna.

Sen helg iaf! Ikväll blire nog riktigt skönt, är ju ledig! Jaay! Ska nog ba va hemma och mysa med familjen, bror kommer hem med. Sen imorgon vet jag inte, kanske följer med upp till stugan men får se. Bli kanske ändå inge skoter för min del eftersom jag är lite sjuk än, så då kanske man ska va hemma och köra tjejkväll på lördag istället. Men det är ju alltid så härligt att va i stugan,skulle ju bli första gången för i år! Hmm svårt val. Tycker synd om min pöt som ska jobba hela helgen. Hoppas verkligen han kan komma hem på tisdag å jag får krama han! Saknar han ju :)

Hmm nu ska jag försöka skriva klart kemi rapporten så kan jag va ledig då jag väl kommer hem!

Tchüss!


Min dag

En rätt ohändelserik dag kan man säga, jag har jobbat på kemi rapporten och nyss sett skidskytte, Helena Jonsson är ju grym! =)



Och jag har konstaterat att mitt rum är grymt stökigt- än en gång. SUCK.




Dumma kemi, I hate it! Blir typ äcklad av att ta i boken =S



Detta gör dock livet lite lättare. Och jag som hade tänkt att bara äta godis på lördagar. DOH.



Här sitter jag och skriver på rapporten (skönt att sitta i soffan). Och okej, jag läser lite bloggar och så också vilket stör mitt arbete...

MEN NU, ska jag fortsätta att bara skriva på rapporten. Försöka iaf. Jag vill ju bli klar så jag kan se hockeyn kl 18,30 ikväll! Det måste jag bli.

Homie

Hemma idag igen. Det är konstigt, jag vakna med huvudvärk igår och gör det idag med, skumt! Sen har jag kommit fram till att man blir less på att va sjuk då man tittar på vädret, skulle vilja åka skidor...Har inte tränat på evigheter! =O

Nu ska jag göra lunch, steka potatis och värma mina grekiska biffar med tsatziki! Yummie :)
Skidskyttet börja ju nu så nu måste jag skynda mig!

Puss

Projektmässan!

Japp, den är idag! Jag va hemma idag för att orka va med på den, så nu snart kommer Anna och hämtar mig så ska vi fixa vår monter och allt sånt så det är klart till halv 6. Jag känner mig risig idag igen, redan då jag gick upp var jag risig i huvet =/ Undrar om jag kanske har bihålsinflammation...Ska vänta och se, blir det inte bättre blir det doktorn.

Jag är rätt taggad för ikväll även fast jag är sjuk, nu gäller det ju! Nu ska vi visa vart skåpet ska stå, haha :P Nä men hoppas det går bra för oss! Och dåligt för alla andra (särskilt för Suss och Linn). Hihi. ;P

För övrigt såg jag klart säsong 4 av OTH igår, så nu suger mitt liv. Jag har ju inga fler boxar att se. Snacka om att man kan bli beroende av serier! Rätt knasigt

Nu måste jag gå!

090317

Tjinni!
Nu har man gjort bort psykologi seminariet, det gick rätt smärtfritt. Så nu efter det har jag gått hem, jag gick ju till skolan endast för att göra det..Är sjuk så det är lika bra att vila så man bli frisk snabbare än att gå å snora på alla andra!
Ska vila nu ett tag framför teven, sen ska jag väl försöka jobba lite med matten. Det är illa att man inte har tid att va sjuk, man måste nöta ändå! Men nån måtta får det fan va på allt elände.
Hörde kloka ord som Suss berätta att hennes mamma sagt till henne om vår situatiion:

Det är bättre att misslyckas och må bra än att misslyckas och må dåligt.

Med det menas alltså att man inte ska sluta med allt man tycker om för att hinna med skolan, man måste unna sig saker (eller att vila) för att må bra. Och när man bara nöter blir man ändå inte effektiv pga all stress så man kan misslyckas ändå + att man mår dåligt.

Lätt att förstå om man varit i en sådan situation, lite svårare annars men bottom line är iaf att man i all stress ändå ska unna sig saker och göra det man vill göra.

Så därför tänker jag nu lägga mig i soffan och se OTH och vila upp mig så jag blir frisk. Matten kan ta sig i röven.
Tjing!

It hurts

AJ! säger mina små fossingar (okej inte direkt små men det låter sötare så.) Jag har alldeles för dåliga skor för att stå hela tiden, jag står inte ut längre. Men nu äre inte länge kvar alls, pjuh! Sen ska jag gå hem, men sen så får dom vila. Välförtjänt vila vill jag till och med kalla det.

När jag kommer hem ska jag bara rusa i säng och prata med mange sen får john blund hälsa på. Måste verkligen ladda batterierna till imorgon.

Jag blir smått irriterad på 3310 jag lånat. Den klara inte ens att ta emot ett sms ibland utan att stänga av sig och ringer det eller om jag ringer, det är alltid ett kritiskt läge för att samma sak ska hända. Jag längtar tills min mobil kommer hem från lagning, då ska jag pussa den. Kom snart!!

Söndag

Jobbar nu,men måste säga att det faktiskt känns rätt bra! Sista passet nu också, så det känns skönt. Kommer känna mig nöjd då jag går hem ikväll :) Jag mena, allt för att åka till Egypten!

Idag har jag sådan ångest inför veckan som kommer, det kommer att bli att ligga i för att hinna allt detta:

• Plugga matte för att ens klara provet
• Gå på SIK möte
• Göra allt klart innan projektmässan på onsdag
• Projektmässan
• Plugga till psykologi seminarium
• Skrva en kemi lapprapport


Åh gud jag bli matt ba på att tänka på allt detta. Måste sluta nu innan jag tappar livslusten.
Jag kommer va nöjd då jag går från jobbet för att jag varit duktig och jobbat mycket i helgen, men då jag lägger mig kommer jag ha fet ångest inför veckan. Humörsvängningar, JA.

Nu ska jag äta min goda matlåda! =D Jag lär inte få tid att sitta ner och äta i lugn och ro, man kutar upp å ner hela tiden. Suck. Men men, go mat'n väntar! :)

Tjing!








Men vad faaaan...

Varför ser man på melodifestivalen egentligen?!? Det frågar jag mig varje år, men ändå måste jag se för jag hoppas att det någon gång ska bli rätt låt som vinner. Man blir ju bara irriterad av att se det, och ikväll har jag röstat upp någon hundralapp skulle jag tro, helt förgäves. Känns bra faktiskt.

Jag är bara så himla glad att den där jäkla Ugglas inte vann, men det va så nära att jag blev kallsvettig.


I min ilska över att alla bidrag i täten inte fick nå röster från folket (vad fan hände??) och Opera låten vann så satte jag mig häftigt upp från liggande position i soffan, och då fick jagplötsligt en bärbar telefon rakt i ögat. Jag hade glömt att den låg på min mage och poff va den i ögat. HELVETE vad ont det gjorde! Hann inte stänga ögat heller. Så nu har jag grinat ur det ögat några minuter och det gör ont som satan, kan knappt ha det öppnat. Undrar om det blir svullet?! =O
Så nu är jag dubbelt arg.

Sjuk som jag är tänker jag avsluta den här kvällen rätt tidigt, orkar inte se film nu. Längtar ba till sängen och få prata med älskling. Nu ska jag lägga ner, mitt öga kan inte va öppet längre.

Det är inte sant...!

HUR OFTA HÄNDER DET ATT SKENAN PÅ EN SKRIDSKO LOTSNAR??!?!


Antagligen itne särskilt ofta,men såklart var det tvunget att hända då timrå backen skulle påbörja uppspel! Skenan lossnade, han ramla typ 3 gånger på rad och nådde inte pucken, en HV spelare åker och plockar upp och plötsligt äre mål. SÅ SJUKT! med tur!! Jag säger som pappa sa, med den jävla turen skulle det inte förvåna om dom gick och vann allt, i år igen.
Snälla Timrå, mosa dom på deras hemmaplan.
MEN, kul att Skellefteå lyckades ikväll iaf :)

Melodifestivalen om ett tag. Blir nog bara att va hemma och mysa på, känner att jag ändå blir lite sjukare mot kvällen. Måste ju va frisk imorrn då jag ska jobba.

Nu ska jag leta åt kisse och dra henne i svansen.



Spänning!

Oj oj oj, nu blir det ju spännande i Timrå-HV71 matchen! Sudden på gång, och måste sägas att det va helt jäkla onödigt! Hur fan spela Timrå?? Heja ju på dom nu när Modo är ute, men dom få ju skylla sig själv då man leder med 2-1 sen väljer att bara försvara, klart det slinker igenom ett mål tillslut! Nu få dom se till att vinna! KOM IGEN NU!!

Åh nalle puh nu i pausen. =D Hihi.

Lördag

Vad duktig jag är som har jobbat idag! Blev en tidig morgon, och tusan va förkyld jag va imorse. Hade lock för öronen som som va heltätt, obehagligt som tusan! Sen väldans ont i halsen =/ Men nu är det bättre, men inge träning för mig i helgen. Tusan också, jag som har planerat att försöka komma i form! =) Det får vänta. Är då redigt trött nu efter att ha stått så mkt på jobbet, nu ligger man utslagen i soffan och kik på hockey- heja timrå och skellefteå!

Anna skrev kommentar igår att jag visst klarar mig utan Mange, för jag har ju henne.Och det är så sant det!Love you girl :)




Ja känns som att den här lördagen blir rätt händelselös, det är bara jag och papput hemma ju. Skulle man ha kollat med tjejerna som är hemma vad dom pyssla med denna kväll kanske? Men jag känner mig så lat så jag vet inte om jag orkar göra så mkt. Det är ju melodifestivalen sen, finalen. Fattar inte varför star pilots inte gick vidare dom va ju grym! Vet inte vilka jag hejar på riktigt, däremot vet jag vilka jag inte hejar på. Den där grejen (Ugglas) står som nummer 1 på den listan,det är ett som är säkert!

Nu ska jag se hockey igen!

Ugglas

Nu slutar jag snart, jaay! Då ska jag hem och sätta på mig myskläder och mysa ikapp med mig själv. Tänkte jag skulle se den här filmen med, men jag har en föraning om att den kommer va seg men vi få väl se :) Hoppas den är hyggligt bra iaf.


Saknar min pojke, skulle varit så härligt att sluta jobbet och få va med han...Nu dröjer det över 1 vecka till innan jag får träffa han! Känns tungt..Men man överlever väl! (knappt)

Förresten så läste jag i Klick! arr Ugglas saken (märk SAKEN) är typ favorit tippad inför morgondagens final i melodifestivalen!! Vad händer folket?!??! Jag som trodde att Sverige var ett land med hyffsat bra musiksmak, vi har ju trots allt många bra band och artister, men ack så fel man kan ha. Vinner hon finalen så ska jag....Jag vet inte VAD jag gör!!!  Nää det får inte hända, då emigrerar jag till ett land med vettigare människor.

Jobbet

Sitter på jobbet nu och passar på att vila mina fötter när det väl inte är nå kunder. Pjuh! Känns inte som att jag suttit och vilat alls idag. Tur att jag sluta 9 ikväll och slipper jobba till tolv :) Då har jag ju lite av kvällen kvar då jag kommer hem, då ska jag mysa. Själv dessvärre,men mys själv är ändå bättre än inget mys alls!

Sara och jag va så duktiga med projektet idag, vi pyssla på som bara den! Känns nästan bra nu inför mässan faktiskt! Och tur är väl det. =)

Back to work!

Morning!

Fredag idag, så skönt! Nu äre ba att trampa sig igenom den här dagen så är det helg. Nog för att jag ska jobba, men det är ändå skönt att slippa skolan :)
Längtar till 9 ikväll då jag slutar jobbet och kan fara hem, då blir det slappa delux!

Tråkigt nog kommer inte min älskling i helgen.... =( Han ska också jobba. Det suger det här att båda jobbar också kör det ihop sig. Nästa helg jobba han hela helgen så då kan vi inte ses då heller.. =( Åh, bättre tider får gärna komma. Och det gör det också, v.14 byter jag period och tisag v 13 (tror jag) gör han sista tentan så då är han klar! =D Längtar dit, då blir allt bättre :)

Nu måste jag gå så jag kommer någorlunda i tid! Tro jag ska va på röbrohallen...Hmm. Jag gå väl dit å se om det är nå folk där :P

Pusshej!

Sick and tired

Det är vad jag är för jämnan nu. Ursäkta att jag klagar men har man ett tråkigt liv ibland så har man!

Jag blev fan tokig ikväll, skulle ju jobba på rapporten och skicka in den till imorgon, men NEJ så klart att word inte funkar! Ett sånt pålitligt programm som funkar alltid valde att krångla just idag. VARFÖR?!??Fick damp, och erika hade hennes dator och jobbade so what to do? Jo jag satte mig och såg One tree hill hela kvällen. Inte så dumt det inte, men paniken och ångesten kändes väl sämre.. Men nu har jag fått Erikas dator och precis skrivit klart så nu ska jag lägga mig.Har varit så förbannat trött idag! Men det va värt att ta en sen kväll och se United slå Inter igår kväll iof! =D Vi hade för övrigt en trevlig kväll jag,Anna och Petra då vi såg fotboll och åt chips med dipp :) Mysigt värre. Nä nu ska jag ringa min babe, längtar efter hans röst. Fick ju inte prata med han igår kväll få jag kom hem för det var ju förlängning i Arsenal matchen. =P Haha..

Godnatt!

Depp...

Åh vad jag ogillar deppar dagar! Jag känner mig less på allt idag, och det är skolan som drar ner humöret till fötterna. Jag orkar inte med allt nötande längre, jag orkar inte satsa på alla ämnen när vi har det så här. Men man må ju så dåligt då man skiter i det, jag har alldeles för vekt samvete då det gäller studier. Typiskt!!

Men alltså det går bara inte om man är för less. Man sitter ju ändå ba och glor. Och paniken blir större. JAG VILL TA STUDENTEN NUUU!

Och sedan på allt detta elände som den här veckan inneburit så ska jag jobba i helgen rätt mkt, och Mange kanske inte kommer hem för det.. Damn it! Det skulle ju vara den enda ljusglimten, men det verkar kunna bli nattsvart. =(

Nu ska jag fortsätta deppa och låta mitt humör sjunka ännu lägre när man måste fortsätta arbeta.... Suck.

090311

Jag får damp! Måste ju skriva på rapporten,men just nu så har word valt att inte fungera! Tack Gud det behövde jag.

Skrik och panik! Jag har inte gjort nåt idag, av varken matten eller rapporten. Vad fan händer?! Men nu är det ju sent enligt Emilie tid att börja plugga så jag tro banne mig det får vänta till imorgon (det berömda uppskjutar tricket).

Ikväll då! Manchester United-Inter är det ju som gäller! Anna och jag ska testa att streama, blir intressant att se hur det går. Jag hoppas det funkar annars blir jag TOKIG!! Far till Anna nu efter vänner och köper med mig nå gott på vägen så ska vi smaska på! Jag hoppas bara att vi lyckas att se annars bli det ju mindre lyckat! Men jag ring då min pöt om det gå dåligt så få han hjälpa, det är tusan hans plikt som min pöt. =D

Jag har sån ångest över skolan just nu, varför skjuter jag bara upp allt?!??!


Heja United!!!!

Efterlyses!

Jag och Anna Stenvall söker en person som råkar ha kanalen Viasat sport HD/Viasat sport fotboll på sin teve hemma. Står din tv med denna kanal och väntar på att någon vill använda den? Bjud då hem 2 goa tjejer så tar vi en helkväll framför teven på onsdag (imorgon) och ser på Manchester United-Inter på Old Trafford! Vilken kväll det kan bli! Vi tar självklart med oss fika/snacks av önskat slag, så njuter vi hela kvällen då vi ser Ronaldo knäcka vår egen Zlatan (förlåt)!

Vad sägs om det? Om du har någon av dessa viasat sport kanaler så hör gärna av dig, vi är desperata och hälsar på dig oavsett vilken religion eller politisk åsikt du har!

Tack på förhand // 2 just nu ledsna tjejer

Jag.Vill.Inte

Plugga.Mera! Jag är less. Och ändå har jag allt annat kvar att göra...Kan jag inte bara få ta studenten nu och fara till Egypten och låtsas att jag aldrig gått skolan?!? Guuuud vad skönt det skulle vara..Jag har ingen motivation längre, känns som att allt är menlöst! Varför orkar man bry sig om allt skolarbete? Jag använde upp mitt krut på högstadiet. Och det verkar som att man inte får nytt gratis. Dumt att ingen sa det till en då.

Jag orkar inte bry mig längre.  Jag vill testa att leva, det vore kul som omväxling! Hej OTH, bye bye röv rapport och cp matte (har inte börjat med den men jag hata den ändå).....

Nä nu ska jag bjussa på nå sköna gamla bilder som man blir glad av och som piggar upp dagen lite. :)



Tjejerna innan vinterfjällturen i 2 an! (Då jag inte följde pga ryggskottet..) Dom se hurtiga ut! ;D



Lisa och jag innan utgång i Lycksele! Hihii



Emmis och jag hårt kämpandes på Vattenfall i våra..hrm. snygga overaller!



Jag och Anna,och vi gör vad?? Lägg märke till min hårfärg =O

 

Bästa i mitt liv, so far! Egypten lär bli ännu mer underbart kul! =D


Haha den här bilden är så ful att jag bli glad! Hahah glädje!



Emelies metod för att slippa lök när man kör bil!



Hihi Emma och Lisa på överlevnaden i 1 an! Snacka om söta :D



När Anna skratta så mkt att hon ramla i trappen.



Anna gör allt då det vankas pjäs i skolan!




Lisa,the bombnedslag, Norberg! =D






Det får räcka för denna gång! Åh man blir glad då man kollar på dessa bilder :)


Glad varning!


Det är tur att det finns små saker som man kan bli lite gladare och piggare av under gråa dagar, något som funkar är att dra på Smurfhits! Några killar satt och spela det och annan gammal skön musik (som Aqua) i datasalen idag och man blir faktiskt lite gladare av det! Piggar faktiskt upp vardagen lite. Spela så ska du se att det känns bättre!



 

 





Den här äger! Haha ;D


090310

Tisdag idag! Drygaste skoldagen är det, gillar inte riktigt mitt schema. Sen kan man ju undra hur man kan ha så lite energi fast man precis haft lov? Det är lite konstigt. Antar att jag brände upp all min energi på att shoppa haha ;P
Jag är skolless redan! Och nu ser jag inte riktigt framemot helgen heller. Från att min helg skulle bli rätt okej, bara jobba kort fredag och lördag och resten umgås med pöt så förvandlades min helg till bara jobb helg. Urk. Ska jobba långpass både lördag & söndag + kort fredag. Dubbel URK.  Förhoppningsvis så kommer pöt hem ändå så får jag va med han då jag inte jobbar, även om det blir lite.. Ska hålla alla tummar jag har :)

Den här dagen lär inte bli roligare heller. Har ju massa jag måste jobba med då skolan slutar. Känns inte taggande då det enda man längtar efter är att äta nåt gott, ligga under en filt och se One Tree Hill. Ska försöka jobba lite så kanske jag kan unna mig det sen ikväll. Nu har jag ett mål i alla fall.

Saknar dig Mange!  ♥

I hate mondays

Särskilt måndagar efter lov! Finns det nåt drygare? Älsklingen for imorse så det känns inte kul, saknar redan. Men jag har ju mina vänner som tur är, hoppas vi hitta på nåt trevligt ikväll =)

Har fått svar från Umeå universitet också! Ska förhoppningsvis få besöka båda civilekonomprogrammen också får jag fara och se juristprogrammet! Wiiieh! Superbra! Då kanske det blir lättare att bestämma sig, sen så tror jag det blir väldigt kul också! =D

Tränade med Gunnarn igår,haha. Det resulterade i massa skrap sår, jag ramlade typ 5 gånger.. Men lite kul va det,även om jag mest ville springa av plan hela tiden ;P



Jag har konstiga underkläder på mig idag. De passar inte kvinnor om man säger så. HAHA!

Grattis!

Till min älskade mamma som fyller år idag! PUSS på henne =) Nu ikväll kommer lite släkt hit på fika, så jag ska äta smörgåstårta och vanlig tårta ikväll. Yummie! Snart kommer min goding hit med så kvällen kan inte bli annat än bra!

Idag har det skett ett mirakel. VI BESTÄLLDE RESAN!!! Det har blivit skjutit på i säkert 3 månader nu, och det har tjatat och tjatats eftersom vi egentligen hade bestämt detta för 1,5 år sen att vi skulle fara. Men nu blev sluttrion jag,Anna och Petra,. STARKT!
Nog för att det suger att det bara blev vi tillslut,men tänker jag inte låta det hindra oss från att ha de bästa dagarna i vårt liv!
Jag längtar så grymt nu, jag känner glädje då jag tänker på det. EGYPTEN here I come!!! Det ser så fantatiskt ut att jag bara dör. Fatta 2 dagar efter studenten drar vi! =D LYCKA LYCKA LYCKA. Jag vet då vad jag gör nu fram till studenten, joo jag sitter och kikar på bilderna och längtar!!


Kika här- här ska vi bo!

http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Egypten/Hurghada/Hurghada/Hotel/Arabia+Azur+Resort.htm

Ser det inte skjukt fint ut så säg??

GAAH jag vill dit NUUU!!!

Ohoj!

Ja nu bär det hemmåt strax! Har varit här i drygt 5 dagar nu, och det känns så bra att jag inte vill hem! Men hem måste man lik förbannat tråkigt nog. Har lite ångest, lovet gick så fort pch nu är det typ slut! Panik i kvadrat.  Håller då på att packa nu, men shoppingen i måndags gör att det är svårt att trycka ner allt..! Tror väskan kommer hamna på en slutvikt av ca 30 kg + två tunga kassar. Nice. Blir iaf bussen ut till brännland med mange där vi blir upplockade av brorsan och åker hem med han. Är inte taggad på att åka forden hela vägen hem, så osäker som den är. Jag är en åkrädd person =(

Väl hemma blir det palt middag hos mormor och morfar, blir gott. Sen vet jag inte hur det blir riktigt, om vi skulle dra ihop tjejerna och beställa resan ikväll? Vi har väntat tillräckligt länge nu på alla veliga typer så nu måste vi ju ba göra det så vi som vill åka tar oss iväg. LISA TAGGA!!!  Jag lovar att då du är 60 kommer du vara glad att du levde livet! =)

På tal om resan också. Ska in och kika nu på resmål för jag har fått många värdefulla tips och bra info från Marlene som verkar ha rest mkt. Värt att kolla upp! Det jag fick veta rörde om i grytan, nu vill jag inte dit vi bestämt vi skulle fara utan jag ska kolla upp en annan grej. Vågar inte säga mer nu med tanke på risken jag utsätter mig själv för. Sparar det till ikväll då jag har mer kött på benen ;P


Spel

Gud jag är helt slut nu! jag simmade tamme i över 1 h i sträck. Pust nu är jag matt. Men nu hinner jag inte skriva mer, det är folk här. Ska spela Risk med Mange och hans killkompisar! Känner mansdominansen här. Men inte ska jag låta dom klå mig ba för att de är män ;) Har iof aldrig spelat spelet, men min plan är att gå och ta reda på det nu :P

Ciao for now!


Gym!

Nä nu jäklar ska jag rycka upp mig. Idag har jag inte gjort många knop, mest legat i sängen och läst Cosmo. Väldigt trevlig syssla det med, men man har inte varit särskilt aktiv. Så nu ska jag packa ner det nödvändiga sen börja traska (!!!) ner mot Iksu. Det är en rätt lång promenad så jag är ju tusan uppvärmd då jag är framme. Väl där möter jag upp Mange och en av hans kompisar för träning. Känns bra nu efter denna slöar dag! Känner mig däremot alldeles för seg för att orka springa eller nå sånt, men jag ska försöka tagga till under promenaden. Har sån grym träningsvärk i magen sen sist så jag lär ändå inte klara några magövningar idag ;P
Nä slutpratat, nu ska jag skynda mig! Blir kul att träna :))))

Pusshej




Guten morgen!

Skulle vilja säga att det är en härlig dag idag, men det verkar som att molnen har fastnat ivanför Umeå? Men dagen kan ju va härlig ändå även om inte solen skiner, jag får väl skina istället då! :)

Vet inte vad man skulle ha hittat på idag medans jag väntar på att Mange kommer hem. Funderar på att lägga mig framför teven tråkigt nog. Kändes inge lockande att dra ner på stan själv, måste ju köpa mammas födelsedags present! Kanske hinner det imorgon (om jag inte sover bort hela dagen vill säga).

Alltså mitt hår är världens risbuske. Och ingen inpackning hjälper det nu, det enda alternativet som finns kvar är att klippa. Så nu måste jag slita tummen ur och se till att få det klippt nån gång, innan det går av på egen hand. Det vore ingen höjdare alls det..

Nu ska jag hitt på nå!



Misslyckande

Tidigare ikväll trodde jag att jag var duktig i köket då jag lagade en supergod köttfärssås. Och mycket. Men nu ikväll när jag skulle stajla till det och bjuda Mange & Jens på avocado dip med vitlök så blev det..en aning misslyckat. Allt gick bra tills jag kom till slutskedet av dippen, vitlöken skulle i. Men jag köpte aldrig vitlök, och såklart så hade dom det inte hemma. DOH! Så jag gick ut i trapphuset kl 11 en onsdagkväll för att försöka ragga lite vitlök (självklart med djupaste urringningen man kan tänka sig) men mina knackningar på dörrarna gav inget napp. (vågade bara knacka på 2 dörrar..)

Så i paniken sprutade jag ner Aioli i dippen. Urk. Jag som ville ha en nyttig dipp också, och den där såsen gjorde inte tricket om man säger så. Men med gott sällskap så spelar det ingen roll att jag gjorde en blunder tycker jag :)

Nu är pöt och jag trötta så det blir nog sängen. Måste nog stå ut med lite nötande att vi ska se star wars, men jag vägrar. Där håller jag på mina principer. Alltså, ingen science fiction innan läggdags. Eller egentligen, inget science fiction över huvudtaget. PUNKT

Puss & godnatt!


My number one

Jag ♥ StenLURK


Du är den bästa! =D Haha samtalet nyss var fan ett av de roligaste i mitt liv, och iof toppas den listan bara av dig men ändå. Vi "bråkade" men helvete vad kul det är. HAHA du är fan inte som alla andra! =D Nu är jag riktigt glad! HAHAH




Du gör mig lycklig tjejen!






På jakt

Är hos brorsan nu och väntar på att han ska komma hem. Har lite tråkigt, med har testat spetslegginsen under tiden och jag kunde inte finna några hål så dem behåller jag. Glad! =) Nu fattas ba den där jäkla bodyn som verkar va så svår att få tag på. Sucken. Finns en på asos.com som jag skulle vilja ha,men orka inte beställa. Om någon läser det här och vill beställa så säg till, då beställer jag den där bodyn =)

ASOS Bandeau Body

Den här bodyn vill jag ha :))

Jag har förresten blivit en kaffedrickare! Skrik och panik säger jag bara ;P Jag som inte fattade hur man kunde dricka kaffe för en månad sen känner nu sug efter det. Skumt tycker jag! Men det har som smygit sig på,plötsligt dricker man det utan problem. Har tom gått och längtat efter en sån där latte med smak hela dagen. Men den va ju himmelskt god så det kan man ju förstå. Men fortfarande, konstigt...!

Nää nu ska jag gå och börja laga makaroner och köttfärssås så det är hyffsat klart tills dess att bror är hemma. Snäll syster, jag vet!

Confession

Jag måste bekänna en sak.

Jag använder AXE deodorant för tredje dagen i rad idag.

Så, då var det ur världen. Jag är nu ett steg närmare att va den man jag alltid velat va.



Min dag hittills då. Vakna imorse då Mange skulle upp och fara till skolan, somna sen om (bästa sömnen,man får ju hela sängen själv!), sen har jag gjort frukost. Håller nu på att äta ananas ur en skål, så underbart jäkla gott!
MMMMM!

Igårkväll var vi på O'Learys och såg fotboll  =) Det va kul, hade tänkt gå på bio men vi tyckte inte filmerna verka nå bra. Kanske blir att fara dit ikväll med då Man United spelar. Skulle inte va så tokigt!

Ciao for now!

Shoesingar

Dom här skorna vill jag springa ut och köpa NU. Håller mig i skinnet (bokstavligt) för att låta bli.





Vill. Ha.Nu.

Mina senaste inköp

Here they are!



Mitt bästa fynd med tanke på att det kostade 0 kr, ett sportlinne från Nike.



Söt vardaglig skjorta från Gina.



Cheap monday jeans, I Love Them. Lite låg där bak så långa linnen till för att täcka ass crack blir det nog.



MIN FÖRSTA SKINNJACKA! =D Så übersnygg. Orkade inte fota den på,men den kommer användas flitigt framöver så you'll see! + Lila scarf från Åhlens som var dunderfin =)



Jofama by Kenza heter den.



Spetsleggins från Gina! Denna gång stod det inget på lappen om hål,men jag ska ta på mig dem sen för att kolla. Är det hål lämnas de igen, men jag hoppas iiiinte!!



Inget vidare kul köp, men nödvändigt ont. Hade hellre köpt en handväska. Men måste bli av med min gnissel-bag någon gång.

Som ni ser, inga skor och jag gör tumme ner för det. Men jag stannar ju lite till, och vem vet...Men min skyddsängel på axeln säger nej, om jag vill ha livet i behåll då jag kommer hem och packar upp allt detta plus "onödiga skor".

Oj vad sugen jag blir på att fara och köpa de där skorna bara för att "jag inte får..." SUCKEN.


Tisdag

Morning!

Idag fick man sovmorgon, skönt det. Känner mig däremot lite krasslig,tog kanske på att träna sent mer än vad man tror. But I'll survive :)

Ja vad bjuder denna tisdag på då förutom moln och grått väder? Har ju inte övermkt att syssla med nu när jag är i manges lägenhet och det ba är jag här nu under dagen. Ska va lite huslig och diska och sånt som man förväntas göra antar jag :P Annars kanske jag ska ta och räkna lite matte?? Känns däremot grymt grått, det är ju lov!! Tror det blir att köra på det sköna spåret, lägga sig och se tv  och njuta lite =) Ev. verkar det som att det blir gym på eftermiddagen då Mange slutat,men vi får se med den saken.

Nu ska jag rensa bort ännu ett diskberg från vår planet.

Shopping

Oj oj oj... Nu är man pank så det skriker om det Borde egentligen löp hem till Storuman nu och in på billan och jobba röven av mig :P Det vore det enda rätta. Men jag tänkre nog välja att stanna och njuta, känna lite livskvalité ;D
Jag är så nöjd över mina köp idag! imorrn lär jag väl inte ha så mkt att göra då Mange är på skolan och brorsan jobbar så då hinner jag nog fota mina fynd och lägga ut =) Har ju köpt en skinnjacka for crying out loud! Jag är stolt över mig själv. Däremot blev det varken skor (noo!!) och ingen handväska. Men skor, doh,det va ju det jag va ute efter. Hitta 2 par på biancos som jag vill ha men budgeten säger bestämt stopp. Tråkigt tycker jag, den är inte snäll med mig alltid.

Dagen har varit hur bra som helst, vaknar med världens finaste pojke sen begav vi oss på stan och shoppa,shoppa,shoppa. Senare kom Johan och Hanna och det blev fika med dom och Alex. Trevligt, och jag har hittat en ny fika favorit! Screw bakelser och skit säger jag, ta en latte med smak av mintchoklad istället! Helvetet sä gött. Rätt dyrt,men smakar det så kostar det, och i detta fallet var det tamme värt det! Snacka om ny favorit. Synd ba att man inte kan få en sån hipp kaffe på Akkan i Storuman. Fnys. 

Sen ikväll for jag och pöt på Iksu. Klockan va typ 21,30 då vi bestämde oss! =O Men då for vi och jag körde löpband i 25 min sen blev det magövningar. Shit vad stort det är alltså! Trodde inte mina ögon. Jag är härmed frälst och ska köpa Iksu kort första dagen jag kommer hit, även om det kostar shortan. Jag menar, löpbandet blir ju nästan kul med teve skärm framför och du kan bläddra själv mellan typ 10-15 kanaler!  Det är inte illa. Hoppas jag hinn dit och träna någon fler gång i veckan =))))

Men nu ska jag sova, har sån jeffla benvärk. Vet inte vad man ska hitta på imorgon riktigt,kanske ser om Emmis också är ensam så vi kan ses. Jag får nog ta dagen som den kommer, det är ju lov nu så =)
Sängen nu, godnatt!

Bussen!

Nu ska jag bara packa ihop det sista och fika lite sen ska jag traska ner till bussen och åka till Umeå! Jag är glad,glad,glad =)

Har varit rätt effektiv denna dag, hunnit med rätt mkt faktiskt. Struntade i att träna, men för att kompensera det så ska jag packa med mig träningskläder ifall Mange och jag hurtar iväg oss till gymmet! =) Ska försöka se till att det händer (det kommer nog bli han som släper med mig).

Nu måste jag skynda mig!

PUSS

Söndag

God morgon!

Jag förstår inte riktigt vad som har hänt med mig, jag har plötsligt gått och blivit morgonpigg! Hur gick det till?! Dagen efter jag jobbat och stängt tolv bruka jag ju sova till minst 11-12 för att inte vara helt död. Och både igår och idag vakna jag av mig själv typ vid 9.30! Jag låg och drog mig till 10 ungefär idag men ändå. Vad fan har hänt? =P Snart är jag väl som Emmis och vakna 8 på helgern. Fast så extremt får jag hoppas att det inte blir haha.

Ja vad innebär denna söndag då? JO, jag ska till min älskling! I'm so happy =) Ska åka med 14.25 bussen till Åskilje sen får jag åka med Macke och Emelie till Umeå. Så vad ska jag göra fram till dess? Det är frågan det. Såg vasaloppet nyss men det är så tråkigt att ögonen pluppade ur. Och ändå gillar jag skidåkning,jag ser ju det alltid annars. Men just långlopp, urk. Fudnerar på att kanske fara ut å åka en sväng själv först,men då kommer jag säkert inte hinne med nå mer. Måste ju hinna packa med! =O Sen skulle man behöva städa rummet. Har 2 bags på golvet sen jag var i umeå förra helgen och sen för...3 v sen. Bra jobbat.

Men nu skulle det sitta fint med frukost, magen kurrar!

Ciao for now!


RSS 2.0