Hard working lady ;)

Gosh, vilken helg det blev! Blev att jobba fredag,lördag,söndag ändå. Och lördags passet va det värsta, mellan kl. 14,45-00,15. Mina fötter fullkomligen dog. Men nu har jag då lärt mig att fejk foppa-crogs går man ut på ba nån timme. Så helgen blev tuff, och jag som hade planerat in bara lugn och ro. Det sket sig :P  Men då ha ja då råd att handla inför jul iaf :)

Såg stjärnor på is reprisen idag när jag kom hem som jag spelat in! Det blev precis som man hoppats iaf, TT (tönt Tony) åkte ut och Markus satte nytt rekord! ;D Hehe han är för bra. Emelie och jag måste på allvar starta upp en fan-club. Någon som är med? Hehe.
Förresten. TACK Sverige för att ni äntligen fattat att Johan Palm skulle ut ur idol. Jag höll på skämmas ihjäl då jag såg hans fan som filmades som va helt jävla hysterisk (som tydligen hade svimmat back-stage senare). Man skämdes nåt så grymt för hennes skull. Men nu är han och hans skara skrikiga 10-åringar ute ur leken, och allas våra öron tackar för det. Och jag är ändå glad att jag sluppit va där och höra det live. Fatta vilken pina.

Är ledig imorrn, jaaay! Jag ska ta min lugn och ro dag imorrn istället det tycker jag att jag är värd. Hade ett tag funderat på att börja på biologi hemprovet, men för attsingen, vi är ju ledig! Få väl jobba som faen senare i veckan istället (vilket säkert inte kommer ske det heller....) . Men imorrn ska jag julbaka och pynta och sånt som jag inte hunnit :)

Längtar till Umeå nästa helg, Mange och klänningen jag vill köpa ;)

Pussar!



Helg

Nu äre helgen igen! Me like :) Fast det lutar åt att det blir massa extra pass att jobba utöver kvällarna, så swoosh så va denna helg förbi. Fast samtidigt skulle det va gött med peningan. Det är ba det att jag hade ju tänkt hinna med så mkt, och nu vet jag inte när jag ska göra allt. Men får se, får väl beskedet ikväll.

Va och simma imorse, riktigt skönt vare! Det är ju så himla roligt med :) Fick dock världens huvudvärk efteråt, så när jag väl kom hem idag har jag legat och sovit någon timme! :O Huvudvärken försvann då så det va kanske det som behövdes i kombination med att använda glasögonen. Hmm.

Emmis och jag verkar då ha bestämt oss att det blir Umeå nästa helg! Glädje :) Det blir toppen det, särskilt om vi lyckas ta ledigt måndagen efter helgen som vi tänkt. Då behöv vi inte fara förrän tisdag morgon vilket bli skönt om vi ha bil. Så om vi få ta en bil kommer allt att blir hur bra som helst! :D Ska handla alla julklappar då och så, så nu måste man verkligen trycka på "fast" knappen på hjärnan så att man kommer vad man ens ska ge till alla! Mange och bror är så klart det största problemen, det är ju så svårt att ge till killar tycker jag! Tjejer kan man ju ba köpa nå krafs åt; smink, hår grejer, smycken så bli man ju nöjd. Killar är svårare....

Längtar iaf grymt till nästa helg. Frågan är väl om vi skulle ta å fara ut vi tjejer som är där? Vi missar ju festen för 3:orna här så man kanske skulle kompensera det med att dra ut i Umeå...Hmm. Synd Anna stannar här och är lek-ledare på festen. Du skulle gärna kunnat få va det i Umeå också ^^ Heheh. Nää det få vi ta en funderare på... :)

Det är kul att när man har saknat så man tror man dör inser man att det är lika lång tid kvar innan man ses igen...



ZZZnark

Sitter på skolan och livet känns allmänt segt just nu. Trött som faen varje dag, vill ba hem och sova ut lite! Deppig för att man inte får träffa sin älskling på 2 veckor, det är tungt... =/  Sur på kärringjäveln till idrottslärare (utan att nämna några namn). Förbannad så fort jag tänker på det. Har ett hemprov i biologi som avlöste det i fysik, så nu är det det som gäll och som man borde jobba med. Ha inte börja än, det såg drygt ut.

Men nu ska jag rycka upp mig lite. Jag har ju världens bästa vänner iaf :) Pöss! Måste hitta på nåt innan Lisa drar iväg på praktik igen :) Längtar till helgen så man får sova lite och ba ta det lugnt. Skidksytte säsongen drar igång så det blir väl att följa det och hoppas att gänget har förbättrats sen tidigare år :P

Åter till skolan nu....Fet SUCK!

Smile

Glädje! Nu är Mange här :) Han kom imorse vid tio. Han skulle ta 6,15 bussen, också berätta han att han vaknat 5,55 och skulle cykla! Haha blev ändå inte så jätte förvånad,men han är då här nu iaf som tur är  :P

Visar sig att det har snöat igår eller nåt,  för än en gång är det fullt med snö här ute! Hoppades ju igår att skottningen jag gjorde då skulle räcka för hela helgen, men icke. Så jag måst ju maka på arsle och gå ut och slit lite om ett tag, känns motigt! Tar ju faktiskt ett tag. Sen funderar jag på om jag ska va fortsatt duktig och dammsuga huset innan jag duschar och städa mitt rum?  Nästan så man får en hemma fru stämpel då, med tanke på att jag ska laga go middag sen med :P
Men samtidigt har jag ju inge bättre för mig heller så va fan :P Få väl se hur mkt jag hinner iaf. Ikväll blir det hemmakväll med mys och stjärnor på is ;) Skulle va trevligt med en hyrfilm också, men får väl se om man orkar gå någonstans.

Tchüss!


Idol

Alltså man bli ju förbannad! Snälla rösta ut målbrotts Johan istället för dom som är bra! Fatta inte hur alla fjant tjejer skriker och tycker han är så bra för. Robin B eller Johan ska lätt ut nästa gång (som man sagt sen det börja) men folket verkar inte fatta det :S Irriterande!

Annars då. Jo jag har legat i soffan mest hela kvällen, rätt trevligt. Gosat med kisse och lär väl få sällskap av henne inatt med så man lär väl inte kunna sova för hon lär råma en i örat som den ko hon är. Såg "ryktet går" efter Idol, seg film som faen. Slöseri med tid. Jaiijja funderar på att börja traska mot sängen på ett tag, har ändå tråkigt och är grymt trött efter veckan....

Imorgon blir en bättre dag :) Puss <3

Pissed

Är så förbannad just nu, på lillsyrran (finns det nå mer irriterande?) för "ovanlighetens" skull. Man önskar ba dom kunde växa upp nån gång!!!!

Är ensam hemma nu och vet inte riktigt vad jag ska hitta på...Mange kan inte komma idag heller, det blev att han måste jobba... :(((( Inget blir då som man tänkt sig :/  Bli sjukt trist ikväll nu när han inte kom. Men ska se Idol iaf,litet plus. Och äta nåt gott med (tröstätning). Få väl ba vänta till imorrn då antar jag...

Ha ba en uppgift kvar på hemprovet så den skiter jag i i helgen. Försöker lösa den på måndag istället och lämna in sen, nu är man less! Men för en gångs skull har man ju jobbat i tid iaf.

Tror jag ska gå och börja laga mat om ett tag, känner hungern :)

Segt

Har gått tungt med hemprovet ikvälll, inte jobbat ett piss! Somna när jag skulle göra religions läxan för jag va så trött å när ja väl gjorde klart det orka jag inte. Men sett vänner har jag hunnit med ;)

Egentligen sovmorgon imorrn men det blir att kliva upp å fara till skolan och jobba med Emmis, Lite tungt, men sen har man ju helg! Va och handla mat med papps ikväll med, konstigt att det alltid blir godast mat som kommer hem då jag får bestämma :P Hoppas ba på att Mange kommer imorrn.....Saknar han så mkt! Ska gå och ringa nu å höra..

By the way, har just lagt en av mammas ansiktsmasker- återfuktande och mot rynkor! :D Haha men den kändes bra så whatever :P

Ciao!

Torsdag

Tung dag igår, stressigt i skolan och hemprovet gjorde man inga stora framsteg på direkt. Sen jobb mellan 17 och 22, så hann ju inte göra nåt på provet då. Vill verkligen bli klar innan helgen så jag slipper det då men det kommer man ju aldrig hinna!

Projektet fick en knuff framåt idag! Har varit på hotell toppen och luspen nyss för att få hjälp att marknadsföra vårt projekt. Jäklar vilken hjälp vi fick av hotell Luspen! :D Nu har vi en del att jobba med. Ska väl kanske lämna projektet nu och nöta hemprov med Emmis så vi gör nån fråga. Vore ju guld!

Åååh hoppas Mange kommer imorrn istället för lördag!!! Känns trist att va ensam på fredag :/

Puss på däh

IKSU

Tittade på deras hemsida för att kolla upp öppettider för mamms och papps kanske ville dit och simma i helgen, och då ser jag att dom har en spa avdelning! :D Man kan ju bli glad. Tittade runt lite på det och så visar det sig att medlemmar har 10% rabatt = JAG VILL VA MEDLEM!

Doh att det är ett tag kvar innan man flytta... :P Men ja blev så sugen att jag funderar på göra nån grej nån gång då jag far dit. Men snål-Emilie lär väl dyka upp innan dess och sätta stopp för slös-Emilies planer. (Snål-Emilie är starkare och brukar oftast vinna)

Nu ska jag se 2½ men!

Lovely

Aj lajk dis wann :)

Läcker!

Till salu!

Jag säljer min balklänning. Den är jättefin och verkligen i superskick. Har bara använt den en gång, och sedan dess har den hängt i en klädkammare i plastfodral och ett yttre fodral så inte ens damm har kommit åt den. Den är tvådelad vilket gör att det är lättare att passa i den. Schalen som är med på 2 bilder medföljer!
Prata med mig om du är intresserad så får du testa!

Här kommer lite snabb tagna bilder på den.


        

        


Simmar morgon

Aaah vilken morgon...Steg upp efter sex för att fara och simma med Anna,Emmis,Lisa och Karro! Blev tufft,simma nog i ca 1,5 h! :) Körde ju lite övningar för att göra det jobbigt med, trampa vatten kändes i efterhand :P Men kul vare och man kände sig riktigt duktig efteråt. Jag va helt död! Sedan har Emmis och jag suttit med fysik hemprovet och gjort nån uppgift. Men det gick smått tungt ändå, man blev ju så trött :P

Hahah jag är en försäljare just nu! Visade sig att Suss ville ha en rosa klänning- och pang va ja på henne att jag har en som är till salu! Försöker få henne att köpa den.Eller åtminstone kika på den nån gång :P Jag måste ju börja annonsera ut den nu så att jag kanske kan sälja den och köpa en ny! Den är ju jättefin och så men jag vill ändå ha en annan klänning nu än jag hade sist!

Annons här med bild kommer senare :D

Ska ha fysik nu, ciao!


Yummie yummie in my tummie?

Slutat fysiken nu,är jäklit trött så det va nära på man somna när vi såg film! Väntar på att äta gourmet lunch nu, det bjuds på hjärna, klövar,svans.lever och hjärta ihopmosat i ett klet som kallas Pölsa. Yummie, looking forward to it!

Ska gå och ringa min stackare nu som gjorde illa höften på innebandy matchen igår så det blev akuten igår kväll, måste kolla hur det gick! :O

Nyår??

Hallå, vad gör alla på nyår? Det börjar ju ändå brännas nu så man borde ju som börja bestämma sig så att man kan fara till Hemavan om man nu vill det! Själv är jag lite velig och vet inte riktigt. Skulle såklart va kul att fara till Hemavan, hade ju faktiskt skitkul (men detta år blire isf att ta det lite lugnare...) ! :P Men samtidigt skulle det va rätt najs tycker jag att va hemma och ba ta det lugnt och ha trevligt :) Så jag vet inte vad jag ska välja!

Skrik och panik.





Burn after reading

Hemma nu, gick bra att köra hem om än det var halkigt. Det var ju tur att jag hann långt innan det blev mörkt iaf!

Känns jobbigt med skola imorrn. Hade mer än gärna ba stannat kvar i Umeå längre...Men jag vet inte, kan bli så att det blir Umeå nästa helg med eftersom det blev ändringar i schemat så jag är ledig nästa helg. Måste ju handla julklappar nån helg. Tro jag ba ha 2 lediga helger innan jul? Hmm.Men tror nog jag blir hemma i helgen och tar julklapparna senare.

Är nervös inför hemprovet i fysik B vi får imorgon. Jag hoppas vid Gud att det inte är så jäkla svårt! Men det är nog att hoppas på för mkt. Jaja det återstår att se.

Kvällen blir då skön, ska se Gossip girl snart. Sen lånade jag med mig bröderna Coen's nya film, "Burn after reading" från brorsan så hade väl tänkt se den med familjen med en stor glass portion sen :) Den har ju fått riktigt bra betyg av kritikerna så jag tror nog den är bra!

Kisses



Hemfärd

Börjar närma sig hemfärd nu. Ska fara om en timme ca, ska plocka upp Emma som ska åka med :) Bli bra med sällskap!

Nu ska jag va med bror :)

Julklapps spaning

Det blev en kort sväng på stan idag! Slöa som vi är (som vanligt) tog vi oss ju inte ut förrän på eftermiddagen :P Hann med några affärer, men köpte inget! Hitta inte "rätt stövlar" på Biancos så då är det ingen idé å köpa heller. Får önska presentkort där i julklapp istället. Åhlens var en superöverraskning! Dom hade gjort om super mkt sen sist jag va här, dom har världens avdelning för smink och hudvård! :D Himmelriket. Massa bra (och dyra) märken där med som är super! :D har ändå gjort lite nytta på stan iaf, kolla in massa produkter jag vill ha från Kicks i julklapp :) Heheheehee.

Snö oväder här idag är det då, och forden är den värdelösaste bilen i världen! Körde den på stan idag, och den slira hela tiden och fick små sladd då och då så fort man gasa lite. Inte kul när det är mkt trafik! En bil som va bakom mig blev då rejät sur och flasha mig. Pumba.

Hoppas inte vädret är som det är nu imorrn! Snön flyger och mega halkigt väglag. Då blire inte kul för lilla mig!


Umeå

Nu är man här, alltid lika kul! For igår efter skolan, blev så att jag tog bilen fast jag var själv. Men det gick ju super! :) Blev jäkligt less på alla kamerorna så en gång jag fick typ ett utbrott i bilen. Märkte inte kameran förrän jag va nära och fick tvärbromsa för att få ner farten och efter det brast humöret. :P Va nervös innan ja kom in i stan men det gick feint, sen fick ja lufta bilen senare på kvällen då jag fick hämta Mange på teg. Kul! :D

Åh vet inte vad jag ska göra nu riktigt. Det regnar och är allmänt pissigt väder så jag är hur otaggad som helst på att lämna lägenheten. Tro inte jag orkar fara på stan idag. Har funderat lite och kom fram till att det är ba 2 saker jag egentligen "behöver" köpa. Är skyldig mamma massa pengar för kläder å annat så jag kan ändå inte shoppa typ nåt. Så jag ids inte fara idag. Gu va jag är duktig på att va snål.

Nä nu ska ja hitt på nå! :) Borde egentligen fara å handla för jag lär svälta ihjäl innan middagen, finns ju typ INGET i kylen!

Ciao people

Umeå imorrn

Idag har jag simmat! :D Hihihih nu kan jag nog våga bada efter detta, vilket blir oerfa då jag far till Umeå i helgen och kan bada bubbel i lägenheten och fara och simma! :) Jaay, hoppas ba naveln ser bra ut imorrn också. Simma är nog det roligaste och skönaste träningen, man bli ba så...skönt trött sedan! Sedan är det kul med :)

Jag har lite panik nu! :O Ska ju göra religions testet imorrn men jag har varit uppe i så mkt annat sen ja kom hem att jag inte hunnit läsa nåt. Baah! Iof såg jag Moulin rouge och åt popcorn med Erika men det hör inte till saken. Har inte hunnit! Sedan har jag nu suttit och försökt övertyga mamms och papps att jag kan ta bilen imorrn, men dom är oroliga för halkan. Jag har ju ingen vidare körvana och så bla bla bla. Men verkar som att dom ger med sig kanske,ska bestämma imorrn. Men nu vet jag inte om jag villta bilen längre! Jag blev ju själv nu :(((( 1. Det blir läskigt att köra HELT själv när det är dåligt före,mkt trafik, mörker. Känns inte så jättebra. 2. Det blir dyrt.

Skulle kanske va smartare och ta bussen nu i denna situation...Men får jag ta bilen så gör jag det nog ändå! Bah va jobbigt det blev =/

Kom på nu att jag borde bränna en skiva nu! :O Men jag borde ju plugga. Hmm dilemma.

DOH hur gör man?


Tisdag

Skönt att få sova ett tag imorse säger jag bara! Det är ändå skumt att fast man sover längre är man är lika trött som vanligt.

Lugn dag med bara en lektion, efter det satt jag ba på skolan med Emmis snacka :) Hon kom från Umeå idag, och nu satt vi och prata om att vi kanske ta ledigt fredag så vi kan åka tidigare dit. Hon hinn ju knappt komma hem så ska hon tillbaks igen :P Hoppas vi får ledigt fredag. Det blir perfekt. Då kan vi ju åka torsdag direkt efter skolan om vi känn för det! :) Prata med pappa vid middagen idag och la upp att jag skulle nog ta ledigt för att fara till Umeå. Han blev som misstänksam och började ställa följdfrågor, han visste nog att jag hade nåt lurt på gång. Tillslut kom det ju fram att jag ville låna bilen hela helgen, så han fick ju rätt :P Heheh. Det är ju ba det att mamma ska jobba i helgen så hon ta ju en bil då. Och frågan är ju om pappa går med på att va utan bil här hemma. Men han skulle då fundera lite på det! Hoppas han är snäll med mig :) Hoppas hoppas hoppas!

Borde egentligen va lite duktig nu och göra en del saker...Typ som att skriva den där fitt rapporten till Inger så att jag får g i idrott A. Men det känns så töntigt så jag orka inte!!! Vet inte när jag ska göra det heller. Eller så skriv jag ba nåt kort bajs, lämna in, och få ja ett dåligt betyg ba för det så ska hon fan få höra en del! Egentligen borde jag göra så. Orka lägga ner krut på det där, när jag ändå förtjänar ett bra betyg! Hmm nu har jag nog nästan övertygat mig själv. Kanske.
Sedan borde jag väl läsa lite religion för är jag ledig på fredag ska jag göra testet på torsdag. Hmm får se om jag orkar med det idag, om jag gör idrotten nu sparar jag väl religion till imorrn. Hmm ska testa och skriva ihop nå skit nu och se hur pissigt det blir!


Träningsvärk

Aj. Nu är det smärta alltså, trappor avskräcker mig nu och när jag sätter mig så orka inte musklerna hålla emot sista biten så man sätter sig med en duns :P Och vad har jag lärt mig, jo att jag ska aldrig mer göra borsow-hopp utan att stretcha! Det är bara dumt :P Och på trippelbollen idag sprang jag på mig ännu mer värk. Skulle verkligen ha stretchat efter det. Men är huve dumt för kroppen lida som man säger!

Kvällarna då man inte har nåt speciellt att göra är bara så sköna! :) Har sovmorgon imorrn vilket känns gött.
Nu väntar jag egentligen bara in dubbelavsnitt av 2 ½ men ;) Det är ju så bra!

I miss you


Måndag

Suck vilken dryg dag! Höll på somna på fysiken :O Man räknade och räknade och lektionen tycktes aldrig ta slut. Det enda som känns positivt nu i efterhand är att jag sällan varit så duktig på en fysiklektion, det kan nog förklaras med att en viss Emelie inte var där :P Sedan följde en inte alltför rolig biologi lektion. Fan vad man känner sig seg nu, men skönt att man är hemma iaf. Ska vila ett tag genom att se gossip girl och fika, sen kl 16 kom Anna och hämta mig så vi far på trippelbollen, behöver röra mig. Hoppas det är nå folk där så det blir hyfsat kul iaf. 

Dagens roligaste: Anna körde en gamm volvo, och när vi skulle tillbaka till luspen efter lunch kom ett motorstopp, och sedan gick bilen inte starta! :D Hahah, hon hacka sig fram med den, och sara och jag klev ur för att putta igång. Tillslut gick den igång iaf, och sara och jag fick oss då ett gott skratt. Anna var inte lika nöjd :D

Fars dag

Grattis far på din dag! Han fick en skjorta faktiskt, däremot lär han använda t-shirts där det står vattenfall eller forsmark och liknande hellre än den, han är ingen skjort människa. Men vi hoppas på en liten bättring :P

Jobbet gick faktiskt bra i helgen, känner mig lite tryggare nu faktiskt, så hädanefter kommer det nog kännas lite lugnare :) Skönt det!

Ja idag har man rännt runt en del, först farfars där det blev en massa fika och prat. Dom va helt skräckslagna att jag jobbar SJÄLV och vad som helst kan ju hända. Och att jag ska ta mig hem själv med, det va ju rent förskräckligt. Att gå eller cykla va ju helt uteslutet,alldeles för farligt. Det va knappt bilen va tillräckligt bra skydd heller, utan det lät som att helst skulle väl typ pappa komma och hämta mig varje kväll så jag kom hem säkert :D Hahah man kan ju inte göra annat än att tycka dom är söta :)
Sen ikväll har vi varit hos mormor och morfar och fikat ännu mer, så imorrn blire då träning det är då ett som är säkert!

Har hunnit med att se reprisen av Idol och stjärnor på is som jag spelade in idag! Alltså vad ska man säga om Markus? He's the man ;D Det var nog första gången man upplevde att konståkning var sexigt! :D Skratta ni, men det är ju sanningen,för han är grym! ;)

Och ni som inte tror mig, check this out!



Och inte att förglömma, imorse vaknade jag av den här låten på radion, vilket gjorde mig allt annat än sur :)


Vill ha december

SItter här och känner hur jag börjar längta efter jul! Eller december över huvud taget för det är ju ba så himla mysigt med advent, lucia, allt förberedande bak, och pyssel och pyntning. Har redan börjat tänka över vad jag ska baka för kakor och alla olika sorters godis jag ska göra! Brukar faktiskt va jag i denna familj som är duktig och gör mkt av baket :)
Nää nu får det gärna frysa på ordentligt så att dt bli bra isar för årets skoterkörning, sen få snön komma hur mkt den vill! :) Då blire perfekt.

     

Just nu känns det otaggande att fara å jobba ikväll. Missar ju stjärnor på is! :O Katastrof ;) Men jag har planerat att jag ska upp imorrn och spela in repris av idol och stjärnor på is som börjar 11.30. Ska ju till farfars under dagen för farsdag så får se det senare nån gång.
Och just nu saknar jag Mange :( Tycker den här dikten passar in på mig i tunga stunder...

"Jag vill att du finns här
när jag behöver dig.
Jag vill att du tröstar mig
när jag är ledsen
Jag vill känna dina armar om mig
när jag behöver trygghet.
Jag vill att du ger mig all din kärlek.
Jag vill torka tårarna
och känna mig lycklig.
Men det går inte så länge du
inte finns här."


Halloween bilder

Nu har jag lagt in bilderna från Halloween i datorn, och jag märkte att det inte alls va nå många bilder! Måste verkligen ha legat på latsidan den kvällen :P Men men här kommer nåra av bilderna jag har!

Den vita Billie Holiday :D    SANDY och jag ;)   

Jag och Lisifis <3     

   Petra, the cop!  


Bättre sent än aldrig som man säger!


Lite lat

Igår efter jobbet blev det en liten extra sväng, for till trean och va med Anna,Petra och Marina ett tag. Marina pratade då så att vi andra fick oss ett gott skratt iaf! "Det ante mig!" Va skönaste kommentaren iaf.Hahah :P Sen skjutsade jag hem Anna och Petra så kvällen blev rätt lång tillslut. Ringde Mange då jag kom hem, och det va första gången jag ringer och han sover! Annars bruka det ju va tvärtom :D Han kunde ju nästan inte prata,hehe. Sötis.

Ska fara till gymmet snart med mamms och papps. Orka egentligen inte, känner mig laaaat! Vet inte om jag orka göra många knop där direkt. Kanske ba lyft lite vikter så man får så där stora manliga muskler (moahahaha det lär inte  hända). Kändes så tungt att behöva anstränga sig på nån jäkla kondis maskin. Jag är lat :(

Kom nyss på att jag inte ens kollat bilderna sen halloween! Måste komma ihåg att lägga in bilderna i datorn idag så jag kan se om jag ska lägga ut nåt sen då!

Nu ska jag snart fara och plågas,

Ciao


Ge mig party!!!

Men något fet taggad man bli när man lyssna på Lady Gaga! Tror jag har en ny idol ;) Hehe efter Markus Fagervall alltså (SÅKLART!) ;)

Dom här låtarna är kung, vill ba shaka varje gång jag hör dom! :D Och ha en bar i närheten....  ;)

 
 







 


Har gjort mig lite i ordning inför jobb ikväll, kan ju inte va hur lurk som helst, det lär väl skrämma kunderna ;P Snart börja Idol och då ska jag lägga mig i soffan och villa både benen och psyket. Kommer nog bli tungt för båda ikväll :P
Min pojke är inte här med mig i helgen :( Tråkigt så man kan dö men sånt är livet ibland....Ska då dit till han nästa helg har jag bestämt, Längtar redan, kommer bli skönt att få fara bort! Sen kanske det blir så att jag tar bil, det skulle va spännande att köra där själv! :P Kommer iaf bli super, va ett tag sen jag var där sist med. Längta. Nu gäller det ba att överleva.

By the way,nån annan som är sugen på party? ;)

Skuwlah

Sitter i datasalen nu med Emmis. Har slutat för en timme sen men nöter lite projekt. Längtar hem till helgen! :) Men det bär og snart hem skulle jag tro vilket bli sköönt. :) Måste hinna vila upp mig inför jobbet ikväll!

Den här låten är kung! ;D Lady Gaga, I like it ;)




Skit också

Jag hatar datorer!!! Dom gör ju aldrig som jag vill. Och det är ändå inte mycket jag begär!!!! Förbannelse.


ÖÖööjaaaAAh

Min undran igår var vad meningen med livet är, och ironiskt nog så var det precis det vi diskuterade idag på första religion lektionen. Vet inte riktigt vad vi kom fram till så jag antar att man inte kommit på det än! :P

Nu verkar det som att vi nog drar ihop ett gäng ur trean och kör nån slags fest för bara oss :) Blir ju ingen klassfest...men en årskursfest? Låter iaf som det skulle kunna bli kul,och sen trean efteråt! Verkar lovande, hoppas det blir av :) Isf måste vi ju styra upp med massa lekar! :D Då är jag absolut på!

Idag hade vi första lektionerna i idrott b och religion a. Känns lite skumt faktiskt, vi läser med fordons 3...Aldrig gjort det förut,och vet inte om jag kommer sakna det efter dessa kurser heller tror jag.Men det är ju bara vad jag tror? Heh.

Saknar Lisa som är i Umeå,det fattas nåt på skolan nu. Ååh jag vill också ha praktik!!! :P Skulle lätt joina dig där då! :) Men nä, den skitlinjen jag går på ska bara sitta och nöta böcker i tre år och bli allmänna missfoster som tycker bakterier och encelliga organismer är det mest intressanta på hela jorden. Och när du väl är klar kommer du aldrig mer att vilja närma dig något som heter mikroskop eller labb sal, och du kommer inte ha någon aning om vad du vill bli heller. Men det här är förstås min enskilda åsikt. Nån som inte tror mig då jag säger att jag vill ta studenten NU?!

Ps. Jag är stolt över mitt mål på bandyn idag ;D




Bio sugen

Jag har ätit godis så jag kan spy. Har legat ner sen jag kom hem så just nu känner man sig allmänt lat och undrar vad livet har för mening. Skulle kanske ha sett monthy pytons "meningen med livet" för inspiration? ;)

Har lust att gå på bio. Vill se både Quantum of solace och nya Coen filmen kom inte ihåg va den heter för tillfället. Jag vill ba ha någon att mumsa popcorn och se dom med   :)

Oops nu har grey's börja.

Ciao for now!


Jag.....

hatar Emmilisar!!!!

Eller iaf en speciell. Hon ger mig hjärtblödning!! :O 

VI SKA TILL BULGARIEN OCH INTE TILL THAILAND! Och Emelie. VI HAR ALDRIG PRATAT OM THAILAND!

På 10 min har du lyckats ge mig 2 hjärtblödningar, 5 hjärnblödningar och jag har väl haft 1000 utbrott. =D

Men du gör ju så man få skratta iaf. =D

En måndag efter lovet

Nu har skolan dragit igång igen efter det för korta lovet som man egentligen inte hann göra nåt på tycker jag. Positivt att biologi B verkar rätt kul iaf, kommer bli en rolig kurs hoppas jag jämför med alla andra. Tycker ändå det är intressant att lära sig hur människo kroppen och allt sånt fungerar. Skönt att slippa sakersom lavar,växter och allt sånt helvete. Det är ju så tråkigt att man dör. Men jag hoppas att det här kommer bli en rolig kurs,men jag har lite tro på att läraren kommer att göra det kul. Det vi ska läsa om har potential att bli kul men jag är rädd att läraren kommer ta fram det tråkigaste sidorna av det. Men det återstår att se om skåningen överraskar mig eller ej ;P

Idag for jag och Anna på trippelbollen och spela fotboll och innebandy. Kändes att det va ett tag sen,men det va inte nå kul idag....Tro inte man kommer att fara dit nå många gånger i år direkt. Idag for jag för att jag kände att nåt måste jag ju göra. Tycker verkligen inte om att springa när det är halkigt och lite snö som det är nu, huvva. Nu är det som en mellan period då man få vänta in snön så att man kan börja åka skidor. Och så länge får jag väl antingen lata mig eller gå på gymmet. Vågar inte börja simma än, tror jag ska ge det nån vecka till så jag vet att det har läkt ordentligt innan jag ger mig ut i bassängen. Men jag längtar kommer bli härligt! :)

Emmis & Anna kom till mig ikväll och fika. Riktigt trevligt,skvallrade en del om helgen och pratade om massa annat med. :) I love you guys <3 Däremot saknades Lisifis som är i Umeå nu på praktik! Vill också va där.

Imorrn börjar jag inte förrän kl 11.50 så det känns ju hyfsat najs! =) Riktigt jäkla skönt hoppas ba jag kan sova länge imorrn.

Har precis lärt mig hur man lägger ut you tube klipp! :D Jag vet,det tog ett rejält tag men man kan väl va stolt för det :D

Det här är en av mina absoluta favorit låtar. En av dom bästa som någonsin gjorts. Tänker på dig då jag hör den.


Grattis!

Bikis som fyller 16 idag! :) I min värld fyller hon bara 12, vilket hon har gjort flera år i rad nu :P Vill int hon ska bli äldre än så hehe ;)

Igår vare tårtkalas för Erika här med lite folk, trevligt och träffa kusinerna :) Åt alldeles för mycket tårta :O Mådde tom dåligt senare på kvällen. Idag blire ännu mer tårta och gott. Blir nog en skön dag, tänker inte göra så mkt. Se någon av Erikas nya filmer :)

Fredagen på hotellet var väl sådär, det dog av ju längre kvällen gick. Men mkt trevligt hemma hos Petra :) Bästa stunden på hotellet va på dancefloor till "Alla som inte dansar är våldtäktsmän"! HAHA fy fan va kul det va. =D Efter ett tag garva jag så mkt att  man stod dubbelvikt och hade ont i magen! =D Hahah det va klart bästa på hela kvällen.

Känns sjukt att lovet redan är slut! Imorrn äre tillbaks till skolan och jag känn int att jag haft lov! Det va ju egentligen ba torsdag och fredag som kändes som lov. Så 2 dagar har man haft som man kunde slappna av på. FÖR LITE!!!!
Nu får man längta till jul. Eller december över huvud taget, så mysigt! Längta dit =)

Kanske ska följa pappa och träna nu..Behövs egentligen med tanke på smörgåstårtan jag small i mig igår :O :P Hehe men jag våga ju knappt träna för min öron just nu...Kanske ska försöka lura med bror att vi far dit ba för att spela pingis! :D Ska försöka iaf.

Grattis syster!



RSS 2.0