Dags för studentbal då!

Ja då var baldagen här tillslut då. Fattar inte hur tiden kan gå så fort, tycker ju det va nyss vi va och kika på Björn och co som gick det år jag gick i ettan! =O Och det känns verkligen som nyss som jag sminka Lisa och Emelie och dom gick på bal förra året. Och nu i år är det min tur! Känns inte som så riktigt än, men då jag sätter mig hos Aina och hon tar fram löshåret kommer det nog ändra sig.

Jag hade en mardröm inatt om mitt hår, jag drömde det säkert för att jag var så orolig för jag har ju inte bestämt frilla än helt. Det va så hemskt att jag vakna kl 5 imorse, tror jag nästan va nära på börja grina på riktigt också för jag gjorde då det i drömmen. :P haha.

Nu på morgonen har jag duschat och smörjt med en svag brun kräm så man inte ser för blek ut, gjort en ansiktsmask... Och ja inte så mycket mer. Var snabbare än jag räknat med så jag har lite tid över innan jag ska till frissan kl 11.

Åhh jag känner nervositeten nu... Jag är mest rädd för frisyren och podiet :P Men det kommer nog ordna sig så jag ska försöka sluta tänka på det. Det är nog bäst så.

Jag kommer nog inte hinna skriva mer än så här idag skulle jag tro, om inte allt går oväntat fort då!
Det va så synd att tiden i bladet är fel, där stod det att vi är på hotellet 18,30- men det stämmer inte!

Det är ändrat så vi går där 18,10 istället! Så ni som läser detta kom dit i tid så ni hinner se Anna och mig vi går nämligen etta och tvåa ;)

Nu hoppas jag bara att allt går bra idag så det blir en toppendag! :)



Dagen före baldagen

Det va med tungt hjärta man tog sig upp imorse efter gårdagens förlust... Det var så himla typiskt, det var ju precis det där som inte fick hända att Barcelona fick ett tidigt mål! Hade det varit lika längre skulle Manchester ha fortsatt sitt bra spel dem hade de första 10, men sen kom det där jävla målet som förstörde hela matchen.. Va fan hände med dom?!?!? =(
Åh besvikelse....

Jaja. Idag har jag inget på schemat vilket i mina ögon betyder att jag är ledig, jaay! Skickade in hemprovet och utvärderingen av Stockholm klockan 8 igår, snabb skrev utvärderingen så jag skulle hinna innan matchen börja. Men nu slipper jag det iaf! Fan va skönt, nu har jag gjort klart alla prov och liknande!! =D

Jag spenderar då min lediga dag som man ska spendera en ledig dag. Jag slöar! Fast nu på eftermiddagen har jag börjat göra förberedelser inför imorgon. Nästa grej på avprickningslistan är att göra nån slags enklare manikyr och pedikyr. Sen tror jag fika står högt upp också. Hittade kakor i frysen, och jag hinner ju knappast lägga på mig nåt märkbart till imorgon som kommer va den avgörande detaljen för om jag får på mig klänningen eller inte, så därför tänker jag äta en kaka! :D

Jag är helt sämst på att va nyttig egentligen. Vissa grejer går bra, jag älskar ju frukt och så. Men då man förbjuder sig själv från att äta vissa saker- då vill jag bara ha det ännu mer!  Nu har jag ju försökt va duktig i drygt en vecka för att jag ska ha plats i klänningen för maten man blir serverad på balen, men nu i helgen ska jag minsann köpa mig både chips och godis! Ska bli sä gött ;)

Nu ska jag äta kaka och sen se om jag kan få mina naglar att likna något. Pöss!

Glory glory Man United!

Ikväll gäller det!! Seger för andra året i rad i champions league för världens bästa fotbollslag? Jag tror det!
Vet precis hur dom ska spela för att vinna över Barcelona...Jag skulle ha varit Sir Alex banne mig! Skulle ha många fördelar, kan tro att han får en hyfsat lön varje månad. Men men, jag får väl nöja mig med att jag drog mina teorier för Anna.

Men aaah, va spännande det kommer bli!!! Kommer måsta springa på toa flera gånger precis innan matchstarten för att jag ska kunna hålla mig under matchen tror jag, hehe. AH va nervöst, men jag tror dom tar det!! Hoppas hoppas hoppas.

Nu ska jag göra klart mitt sista kemi hemprov, och ännu bättre -  mitt sista prov överhuvudtaget på gymnasiet!
Sen ska jag skriva utvärderingen som verkar jobbig för Stockholmsresan, men jag hoppas jag hinner klart i tid så jag hinner börja ladda ordentligt innan klockan 20,00 -- för då smäller det! =D

Nu tar jag till flaskan.

Det kanske hjälper mot den förkylning jag anar.

Och som extra bonus kanske det hjälper mot fjärilarna jag känner i magen just nu, utan anledning. Nervös? Stress?




Vem vet. Men som sagt, det här kanske hjälper.



I need some famous grouse..

Tjinni!

Oj nu är man stressad ändå ut i fingerspetsarna, jag skakar typ. Kan va resultatet av en kombination mellan lite mat och några stressiga timmar.

Har jobbat med hemprovet idag, men sen har jag hunnit med en jäkla massa annat med.. Bakat kringelbullar med mamma, tittat in hos sjuksyster men hon va SJÄLVKLART inte där!! Gaah, jag har såna problem med mina öron idag, jag hör knappt vad jag själv säger ibland. Locket slår av och till, av och till.. Jobbigt!!

Jaa,
sedan har jag varit hos Aina hur länge som helst och letat genom alla hennes böcker och tidningar... Hittade ju inget som jag kände "det där ska jag ha!" så jag fortsatte ju ba leta... Tillslut hjälpte hon mig och skönt nog så behöver jag ju inte bestämma exakt, jag vet ju på ett ungefär hur jag vill ha det så hon behöver det inte på bild! Skööönt, annars hade jag väl suttit där i 3 år till och letat.. Men jag har ju en vision om hur jag vill ha det på ett ungefär.

SEN, for jag till Lisa på Blomstergården och va där och fundera vilken färg på blommorna jag skulle ha. Va där bra länge utan att komma nån vart, så då for jag på Gunnarssons och va där i typ 45 minuter...Ja hjälp. Man är bra velig alltså.
Men tillslut bestämde jag mig (efter påverkan utifrån, annars hade jag varit där än) och nu hoppas jag bara att det blir bra!

Och annars, screw it all. :P Min dröm om att ha röda rosor i håret gick inte i uppfyllelse denna bal heller, men jag tröstar mig med att då jag gifter mig, ska jag banne mig ha det!
Det är något som är säkert. Det är redan planerat. Så då kommer det ju gå i uppfyllelse iaf. Jag ska hugga in det där i sten så att jag verkligen kommer ihåg det på min bröllopsdag. (Om det kommer en sådan vill säga...)



Drömma får man ju.





Nä nu ska jag försöka lugna ner mig och jobba klart med hemprovet om jag hinner! Klockan 8 blir det tekväll med tjejerna så då får man väl babbla av sig sin oro över hår m.m.

När jag är klar med kemin ska jag ta lite av pappas famous grouse.. Hoppas nämligen på att lite whiskey bränner bort skiten i kroppen så att man inte blir sjuk. Det är oroande då Erika är jättesjuk och mamma lite sjuk, jag menar, om jag blir sjuk till på fredag har jag ju slösat hur många tusen i onödan som helst! Det får inte hända.

Tror jag tar med mig hela flaskan till Lisa och tar det istället för te.


God kväll!

Det gick hyfsat bra med kemi provet ändå, har gjort nån fråga idag. Imorgon är jag typ ledig så då ska jag jobba en hel del med, om jag är riktigt duktig kanske jag hinner klart! Vore ju underbart skönt att ha det bortgjort.

Ikväll var Sara och jag på möte för projektet med Vildmanna gruppen, som vill bygga en skidskyttearena här i Storuman. Vi berättade om vårt projekt och så för dom, och Björn Ferry var där! Vi fick en liten chock då vi kom dit, det va vi inte direkt beredda på. Vi trodde det skulle va typ 2-3 pers där men det var snarare närmare 10. Men det gick ju bra! Satt och smygkika lite på magmusklerna.... Höhö.


Ja, måndag kväll nu! Tiden går fort, imorgon är det ännu en dag mindre till balen... Nervositeten börjar komma lite smått smygande nu! Man känner sig som oförberedd på nåt vis. Jag har ju inte ens gjort en test sminkning än! Och jag som helst skulle vilja testa typ 3 olika grejer... =O Hur ska jag hinna det? Får väl göra om flera gånger på torsdag. Och mina naglar har inte växt ut heller! Och i Storuman kan man väl inte köpa lösnaglar?? Åh får väl försöka göra det bästa av det, när allt kommer omkring så lär väl ändå ingen utom jag tänka på mina naglar. Förlåt för sådana här typiska tjejproblem, men sånt här kan jag faktiskt grubbla på och bli stressad över :P Man blev ju som man blev!
Sedan är det ju ett problem med hur man ska kunna dricka också. Måste verkligen få tag i en fickplunta. Mange har en, men jag får ju så klart inte dela på den... Suck. Hoppas att pappa har en, men det kanske är att ha lite väl mycket hopp?

Nä nu ska jag göra ansiktsmask och försöka få bukt med min jävla hy.

Tchüss!

Ps. En annan grej! Jag har inte valt frisyren än!!!! Snacka om att va i sista minuten... Inte undra på att man känner sig stressad! Nån som har nån bra idé?


Sista kemi hemprovet = KÄMPA!

Nu har vi fått vårt sista kemi hemprov! Känns grymt tungt eftersom man vill göra klart det till på onsdag, 3 dar liksom! Kort tid som attans.. Men nu är det ba att kämpa, för sen är jag klar med kemi för resten av mitt liv (hoppas jag!)! Förresten så känns det liiite roligare nu, fick nämligen tillbaka förra salsprovet och jag hade VG!! Ba 2 poäng ifrån MVG tom, i KEMI, JAG! Helt otroligt. Det kändes bra faktiskt :)

Nu ska jag försöka jobba med det så att man hinner klart till onsdag så man kan bara tänka på balen sen!!

Pöss

JAAA!

Biljetterna till Egypten har kommit!!!! =D  Det här kräver ett: JIIIIPPIIEEEE!

Fan vad skönt, då ska jag bara skriva ut dom så har vi våra biljetter och allt är kirrat och klart! Fick hem en katalog med taxfree grejer i fredags också inför resan! Nu känns det nära!!


Okej, att solen sken var lite missvisande, det är svinkallt ute ändå! Eller, det är typ 13 i skuggan eller nåt sånt.  Hmm det där med att sola kändes inte lika lockande längre...


Solen skiner!

Idag är det soligt, jaay! Vilket betyder att jag snart ska studsa upp ur sängen där jag ligger nu nyvaken och slänga i mig frukost och sen ska jag försöka bli en nyans mörkare av vit. Åt beige hållet alltså kanske. Brun är det måååånga steg kvar till än :P
Kollade på yr.no och det är utritat en fet sol idag, däremot bara 11 grader i luften! Kallt.... Måste upp och kontrollera, jag kommer ju frysa ihjäl om man ska ha bikini ju...

Blev bara så nyfiken! Det är ju bal på fredag så jag va ba tvungen att kolla vad yr.no spått för väder då! Så här såg det ut:


Fredag 29.05.2009 Delvis skyet 16° Svak vind, 3,0 m/s fra vest-sørvest Delvis skyet. Svak vind, 3,0 m/s fra vest-sørvest. 0 mm nedbør i døgnet.

Inte så illa kanske! Det va utritad en sol bakom ett moln, så vxlande säkert ,men 16 i luften är ju inte så illa! Kunde ju ha varit 5 grader och regn också. Så länge vi slipper regn är jag helnöjd, så om det där håller sig så är det ju inte så illa! :D

Nu ska jag studsa upp ur sängen som jag sade att jag skulle göra. Vink vink!


Drömmer mig bort med en ballad

Det blev Batman begins vi såg =) Konstigt att vi har haft den hur länge som helst och jag har aldrig sett den även fast jag såg uppföljaren the dark knight på bio. Men nu har jag ju gjort det! :P Bättre sent än aldrig är det väl..

Nu är jag sådär lagomt trött, ska kanske surfa runt lite till ba för att göra det sen ringa älsk och sen ska jag sussa som en bebis :) Låter som en plan.

Måste bara lägga upp den här låten bara för att jag älskar den så mycket! En av världens bästa rockballader. Rock är fan i mej det bästa som finns. både i upptempo och som ballader. Finns inga bättre ballader än rockballader enligt mig! Dom dör aldrig ut. Det är dom jag lyssnar på på kvällarna då jag ska sova, finns inget som är bättre. <3








Pust!!

Äntligen. Det är ordet. Äntligen är den här jobb helgen över. Men jag måste säga att idag gick allting väldigt lätt! Tänk vad mycket det kan göra att man har bra skor på fötterna. Det va så jäkla bra att jag fick ta långa pass i helgen, helt perfekt för med så mycket utgifter man har just nu så va det perfekt med lite klirr i kassan.

Måste bara säga att Dajjes finurliga och udda kommentarer gör min vardag roligare iaf, får mig alltid ett gott skratt då jag läser dom! Haha. Grattis på födelsedagen förresten din filur! :P

Nu ska jag se film med papps och bror. Skööönt :)

Lördag

Nu ska jag snart på jobbet, sista rycket nu! Kommer jubla då jag kommer hem vid nio ikväll. Mina skor jag hade igår är så dåliga att jag har ont i fötterna idag fast jag inte ens står på dom. Man kan ju ba hoppas man inte få nå problem bara! Men idag ska jag låna mammas sandaler, hoppas det funkar bättre. Annars får jag helt enkelt genomföra det jag ville göra igår kväll - amputera fötterna.

Nu ska jag dra iväg! Pöss

Typiskt

Varför får man aldrig tag på personer när man som mest behöver det? Det måste ju bara va livets ironi.

Nu är jag så förbannat trött.. Ska sova nu och hoppas att det dröjer innan morgonen är här. Godnatt!

Avis

Jag är avis på Emmis, hon är i Umeå nu under långhelgen och har det trevligt. Sen verkar Umea ha bättre väder också. Jag skulle också vilja va där nu istället för här! Kan ha något med att göra att jag jobbar och så.... Sen saknar jag Mange så grymt, skulle vilja vä där hos han... Doh.

Är inte frisk än heller, ha varit små krasslig i drygt en vecka nu. Jag som måste träna!! Åh gud va tröt jag är, tror jag gäspade käken ur led...


OJ, tröttvarning

Vaknade för ett tag sen och OJ vad trött jag är. Eller mer seg kanske. Släpar typ fötterna efter mig, ett tecken på att man kanske inte är så sugen på att gå till jobbet kanske? Kan nog vara så. Ska ju jobba över 9 timmar idag! Det är jag ju inte van med direkt... Pjuh. Men som tur är, så kommer jag hem lite efter nio så kvällen är inte förstörd iaf vilket är skönt.

Nu ska jag äta frukost och försöka tagga lite, annars blir dagen bara värre om man inte klistrar på ett fejkat gott humör.
I'll do my best.

Bikini jakt

Jag har letat bikinis på nätet nu i någon timme. Finns ju typ inget! Eller jo, på vissa sidor finns det många som är snygga men dom kostar typ 800. HALLÅÅ, 800 spän för en bikini?!?? Man skiter väl för fan inte pengar...

Men jag måste ju ha en, så nu beställer jag från H&M som jag gjorde tidigare. Tar samma bikini som jag beställde då men i vit istället för rosa så får vi se om jag får den då. Hoppas det, annars måste jag ju fortsätta leta. Just nu håller jag på välja ut en till så man får två stycken. Men det är svårt att välja då man inte vill ha nån egentligen, men nu är mottot att det får duga för annars måste jag ju nakenbada hela sommaren.

Börjar lukta gott nu, det grillas där ute! Ska bli mumsigt med grillat, första gången för i år för mig! Yummie.




Haha jag har beslutsångest över hur man ska göra med texten Kent ska säga! Anna och jag tyckte det kändes så skumt att skriva om sig själv så vi skrev åt varandra, haha! Det blev faktiskt riktigt roligt då, men det hon skrev om Mange tvekar jag på om jag ska ta. Det va lite knasigt. Men kul, helt klart :D Haha, hmm. Ska visa han och se vad han tycker kanske så han inte får en chock där på röda mattan! :P


Film

Vi såg en western film som hette Jesse James med Brad Pitt. För att va en film med ögongodis så var den typ det segaste jag sett..! Hände ju fan ingenting egentligen. Mamma råkade visst luras av att Pitt var med, hehe. Hade han varit vrålsnygg i den här filmen hade det kanske kunnat väga upp kassheten lite, men nu hade han ju skägg så... Nja, han nådde inte direkt upp till den het-het man väntar sig av honom i den filmen. Tyvärr,för det hade ju gjort kvällen roligare. ;P

Nu ska jag lägga mig snart. Är krasslig så lika bra att lägga sig och sova. Ska lyssna på musik också, det är så skönt att lyssna på bra låtar på kvällen... Men först ska jag ringa min älskling förstås. Saknar honom! ♥

Sweet dreams

Måndagsgrillningen @ Stenvalls

















Man kan ha kul då man grillar det är då ett som är säkert.

En annan sak som är säker är att jag älskar mina fina vänner. Ni är bäst!

Stor puss till er alla, gullungar :)

I'm in love with a fairytale...

Haha! Jag läste just kommentarerna från förra inlägget eller vad det var, alltså Dajje! Jag skrattar ihjäl mig. Du kommer bli min död om du fortsätter skriva såna där kommentarer! Jag skrattar ju ihjäl mig! :P Du är för rolig.

Var ju hos Jessica och klippte och färga idag och min enda kommentar är: Jippiiee!
Jag är supernöjd, färgen blev helt perfekt. Fin blond och den ser väldigt naturlig ut ändå, och klippningen blev super så jag är ba så nöjd! Känns bra nu inför balen. Fast jag glömde titta ut vilken frisyr jag ska ha, men jag få göra det nästa vecka ;P

Har inte lagt ut bilder på ett tag så nu ska jag visa några hyfsat fräscha :) Sen ska jag joina familjen för en film och nå gott!



Suss på tekniska muséet i Stockholm, lägg märke till att hennes huvud svävar!




Världens sötaste Nasse i min säng. Jag vill ba käka upp dig!!!



Hehe Emmis!



En god smultronbomb som jag drack på en fin krog i huvudstaden
.



Gänget <3



Min vän Emma som jag inte hade träffat på 2,5 år! <3




Emelie testade sina skills i slalom på en simulator!

Bilder från i lördags inför hårshowen.



Lisifis <3



Av någon anledning fick vi för oss att det va soligt inomhus. Kanske hade vi starka lampor i köket?






Sista dagen på skolveckan

Nu kan man nästan säga att min långhelg börjat, har inga lektioner kvar idag för jag ska till frissan klockan ett och hinner antagligen inte tillaka. Skön eftermiddag framför mig alltså! Ska klippa och färga mitt hår i en liknande nyans som löshåret jag ska ha. Sen ska jag välja ut min balfrisyr också. Fick en jävla ångest över det nu idag! Slog mig hur jävulskt dyrt det är men en balfrisyr, kostar ju lätt över 1500 och det håller i en kväll! Helt sjukt... Så jag har typ ångrat mig, men jag har ju tid och allt så det känns inte så bra... ÅH röven så onödigt.

Looking for miss Bikini

Hihi pappsen köpte en rolig manick i Umeå under helgen som han just fått igång. Det är någon slags radio som han kopplat till förstärkaren i vardagsrummet som tar in över 16000 kaneler från hela världen! En rätt kul pryl, har suttit och letat kanaler som man kan lyssna på. Hittade massa roligheter faktiskt, och jag kom på att det är ju en rätt bra grej nu då man inte kan ladda ner. :P

Jag har bikinpanik, måste börja kika omkring efter en. Eftersom man knappast lär hitta nån hör i Storuman så vet jag inte hur jag ska läsa det hela, men jag ska kika runt lite på nätet och se om man kanske skulle beställa nån. Måste ju fixa en innan Egypten, annars blir det att leta åt nåt nudist ställe liksom! Och jag vet inte om jag får någon med mig då. Anna, Petra??

God morgon!

Nyvaken och nyduschad är statusen för mig just nu. Har bara en lektion idag och sedan utvecklingssamtal så den här dagen är hur soft som helst :)
Ska göra någon slags brunch nu och sätta mig i soffan och se 1 eller 2 vänner avsnitt om jag hinner.
So long...

Slutar snart!

Slutar snart för dagen. Blev en skön dag idag, försov mig ju en timme imorse, klockan min var fel! Fattar fortfarande inte hur det gått till men så kan det gå. Skönt med lunch hemma och nu slutar jag om någon minut så då återvänder jag hem och solar och mår gott! Gillar dagar som denna.
 :)

Måndag

Måndag och man är tillbaka i skolan, känns tråkigt jämfört med Stockholm förra veckan. Positivt är dagens superfina väder! Solen gör en verkligen glad. Är hemma på lunch nu, gröt i skolan! Finns tusan inte mycket som är sämre än det då det är varmt ute. Urk!
Ska sätta mig ute i solen och äta något jag hittar som får funka som lunch, gäller ju att passa på innan det är regn och 5 grader. Satt ute nästan hela dagen igår hos Mange och stekte så jag har faktiskt fått årets första solränder! Hehe, är lite stolt även fast man inte fått nån färg. Än så länge har man bara olika nyanser av vitt! :P

Nu ska jag ut i solen!

P u s s på alla solstrålar!

Stockholm och hårshow

Har varit dålig uppdatering på sistone, men jag har ju varit i Stockholm! Hade visserligen dator på rummet men man hade bättre saker för sig ;P

Veckan har varit jäkligt rolig, mycket umgänge med brudarna är aldrig fel, vi hade riktigt trevligt! Åt god mat hela veckan igenom, det sved i plånboken men magen har nog aldrig varit gladare! Hehe. Vi testade ju sushi en kväll... Det var..annorlunda. Inte skitäckligt, det gick ju äta, men det var som inte gott heller. Wasabi kletet smakar ju inte jordgubbstårta. Men även om middagen inte var så god så var det ändå värt att få se Anna göra sin " jag har en stor portion bajs på min tallrik som dom tvingar mig att äta upp" - min. Hon tar inte till den så ofta, men när hon väl gör det gör hon det rejält. Och denna gång var det värsta jag sett! Haha, jaa den middagen glömmer man inte i första taget :P

Shoppat en del också, balskor, balväska, shorts, och lite småsaker som smycken och håraccesoarer. Hittade ingen bikini däremot, paniiik! Måste ju ha en till Egypten och när ska jag hinna köpa den nu då?!? Få be Mange köpa mig en i Umeå kanske? Heh.

Det blev bara en utekväll under veckan, Stenlurk, jag, Anna Jonsson och Linn Lingesten for på en karaokebar! :D Hahha det var kul, en sådan där grej man alltid velat göra ba för skojs skull. Linn och jag sjöng Kiss-Heavens on fire. Vi va grym ;)  Dubbel-Anna körde Grease- You're the one that I want. Kommer inte ihåg hur det lät då dom sjöng däremot, jag var så upptagen med att dokumentera deras grymma uppträdande, hehe.

Igår var vi på hårshowen på hotellet, det var faktiskt riktigt kul! Det var överraskande god mat, vi höll nog på att äta ihjäl oss. Själva showen va väl småkul att se på, men roligast va bara att umgås med vännerna. For hem till mig och hutta lite och hade kul innan efterinsläppet hade börjat och resten av kvällen var kul med så det va en lyckad kväll =)

Mange har åkt hem nu och det hugger i hjärtat. Kommer inte ses förrän balen nu.... Men man får härda då man har det så jäkla bra ihop då man väl ses ♥

Nu ska jag strata projekt städa rummet. Stoooooooor suck.


Stockholm!

Nu är vi på dag 3 här i Stockholm! Vi har det kul här, vi går så vi får ont i fötterna och shoppingen har tagit på också :P
Hittills är vi törraste årskursen någonsin som fått åka hit, men ikväll blir det nog ändring på det!
Nu skiter vi i alla andra också kör vi :)

En annorlunda söndag

Sakerna som gör denna söndag underlig:
1. Jag steg upp innan kl.9.
2. Jag har varit i kyrkan.


Nummer 2 tycker jag faktiskt borde räknas som typ 5 konstiga saker.

Anledningen till denna konstiga söndag är att min kusin Josef konfirmerade sig idag, så vi var där och kika.
Att bara sitta och lyssna på allt gudssnack gjorde att jag verkligen kände att jag gjorde ett starkt beslut då jag gick i åttan. Alla (och då menar jag verkligen ALLA) konfirmerade sig, de flesta för presenter, förutom jag. Men jag måste säga att jag känner att valet var rätt och jag har min stolthet kvar, När prästen sa att de hållt på i nio månader (9 MÅNADER!!) tittade jag och Erika på varandra och vi tänkte samma sak. ALDRIG I LIVET.

Och vi gjorde det inte heller som tur var. Det räckte att bara beskåda deras slutgrej här idag, och jag måste ändå säga att det ju är starkt att klara det, det hade nog inte jag gjort.

Ja så på så vis kan man ju också spendera en söndag. Har packat mera sen jag kom hem så nu är det nog bara det sista som ska i imorgon som necessärerna som fattas. Vet inte hur jag ska få plats med båda 2 men det löser sig säkert.  Längtar!! Jag är taggad som fan, kommer bli mega kul! =D

Efter middagen blir det Twilight hos Anna, blir trevligt det. Hoppas den är så bra som alla säger så blir det ingen besvikelse :) Nu ska jag se vänner och slappna av lite, har haft huvudvärk hela dagen.



Ärligt talat fattar jag inte varför alla tjejer tycker den här killen är så snygg? På alla bilder jag sett så är han inte så snygg alls tycker jag,. Men jag lovar, efter jag sett filmen kommer jag att skriva i nästa inlägg "Han är så snyyyygg!!" . Man kanske måste se filmen för att fatta grejen?

Ont i fossingarna!

Nu börjar jag längta hem, har varit mycket folk här på macken ikväll! Eller det är det fortfarande, men jag tjuv tar mig en rast. Va ute och sprang i 55 minuter efter middagen så jag känner mig väldigt seg i ben och särskilt fötterna, fan va skönt det är att sitta ner... Ahh. 

Jag har varit små duktig idag, har tvättat 2 maskiner och vikt kläder, packat det mesta, tränat och grejat på med massa annat. Och ännu har jag saker kvar att göra, men det är ju en dag imorgon med.

Imorgon får jag ingen sovmorgon (aaah!), för jag ska på min kusins konfirmation. Eftersom jag aldrig själv har konfirmerat mig så vet jag inte vad jag ska vänta mig riktigt... Jag är ganska emot det där med konfirmation egentligen. Skulle aldrig kunna tänka mig att göra det själv. Men vi får ju fika iaf så nåt positivt kommer väl ut ur det hela!


Hmm fick just höra en en kund (som va Erikas kompis) att vi såg lika dana ut. Min kommentar: JATHHÅÅ?!??

Längtar till imorgon. Först konfirmationen, sen packa och ordna allt inför Stockholm, sedan hoppas jag på filmkväll med tjejerna då vi ska se Twilight! Man har ju hötr hur mycket tjat som helst om att både böckerna och filmen är super, så det får vi väl hoppas stämmer :) Blir iaf trevligt att hänga med brudarna lite!

Nu längtar jag hem till underbara sängen. Synd bara att man måste va ensam :(

Saknar Mange ♥

Lördag

Mon morbror och hans sambo är här! Särskilt kul eftersom dom äger den sötaste hunden i hela världen, Nashville (alias Nasse). Jag kämpar hårt för att stå emot impulser som säger åt mig att slå alla i huvudet med en liten batong och sedan ta han och springa iväg med han. Sen kan vi leva lyckliga i alla våra dagar han och jag. Låter trevligt.

Hittills har jag inte hittat någon batong så jag nöjer mig med att dregla över honom.



Annars idag så har jag hunnit med Lisa en kort sväng, vi fick oss då ett gott skratt åt en person... Vi såg fel båda två så det va lite lustigt. Det kanske ligger något i det om båda ser fel? Hihi det var kul iaf :P

Har börjat små packa lite inför Stockholm, men det går små trögt. Bara jag som har sådan beslutsångest att jag inte vet vilka kläder jag ska packa ner?

Har ganska mycket att göra egentligen, jag håller på tvätta (idag igen!), packa och jag borde träna och städa rummet också...
Dom där borde- sakerna känns inte så lockande någon av dom. Får se om jag ens hinner så oeffektiv som jag är nu!

Nä. Lite action nu kanske.

Tvätt proffset

Åh känner redan längtan av älsklingen som är i Norge nu... Men som vanligt får man bita ihop och vänta till helgen då han är hemma igen ♥

Är på jobbet nu, gillar det inte. Skulle varit gött att fått stanna hemma och följa hockeyn och trycka i sig popcorn! Nog för att jag fick höra att ställningen nu är 3-0 tlll Kanada, men ändå...

Ikväll har jag gjort en stor grej, som en förberedelse inför flytten i höst. Jag tvättade kläder för första gången! Tror det gick bra, var vit tvätt så jag hoppas att jag inte råkat få med en röd socka eller nåt liknande. Blir mammas överaskning isf, för det är hon som ska ta ut det för det hann jag inte med, hehe.

Nu ska jag återgå till att deppa över Sveriges kassa spel, deppa över att jag saknar älkling och jobba. Kul kombination.

Fram och tillbaka

Konstig dag, det är inte lunch än men jag har rännt fram och tillbaka en jäkla massa! Varit hos Mange,doktorn,hem, Mange, hem, och Mange igen. 

Skönt att jag hinner va hos Mange så pass mycket idag, han åker ju till Norge på fotbollsläger kl 5 så vi får passa på att ses nu :) 

Gillar vädret idag! Skönt att solen är framme så snön tinar bort någon jäkla gång. Hoppas det är strålande väder i Stockholm i veckan så man får känna på hur sommaren närmar sig! Jag taggar. 

Taggar så mycket att det kanske blir systemet sen?

 


Torsdag

Idag har man inte gjort så många knop, varit hos Aina och köpt biljett till hårshowen, det kommer nog bli skitkul! Kul att hotellet är öppet någon jävla gång :P

Kikade på löshår då jag var där med, så nu är färgen bestämd. Blir nog bra hoppas jag, blir spännande att se hur det blir senare!

Nu ska jag och Mange ut på en löprunda, eftersom vi blev dissade av specdialidrottarna, vi ville ju spela fotboll. Tamt!!!
Men man får bita ihop, det är ju bra träning.

Sugen på livet

Åh jag är så grymt taggad på Stockholms resan med skolan nästa vecka! Det här har man ju verkligen längtat efter hur länge som helst och nu plötsligt ska vi dit, det är sjukt hur fort tiden kan gå! Jag blir lite stirrig av det faktiskt, känner att man måste ju verkligen ta vara på dagarna också så att man inte står där och är 80 och inte kommer ihåg några roliga dagar för alla dagar var den samma.

Nä så vill jag inte ha det! Ska verkligen ha kul i Stockholm nästa vecka, jag vet då vad jag vill göra iaf... ;)  Krogrunda såklart!
Är sugen på fest eftersom valborg inte blev nåt tillslut, och jag tror det kommer bli grymt kul! Åh längtar.
Idag fick vi schemat på vad vi ska göra på dagarna där, äntligen! Ser rätt okej ut, gillar tisdag eftermiddagen mest kan jag lova! SHOPPING!







Taggar inför partaj med den här låten...



.....och inför sommaren och allt vad den har att erbjuda med den här låten! Grym sommarkänsla i den.

Var faktiskt Mange som spelade den för mig i helgen, var nog första gången han spela en låt som jag tyckte var hyfsat bra :P På tal om han, han är hemma nu! Jippie! Ska nog dit sen :))

JAAA!!!!

Jag fick VG på sista matte E provet!!!! Jag klarade det inte bara, jag fick VG! Jag är supernöjd! Jippie!

Så grymt skönt, nu är jag klar med kursen, och med matte! Härlig känsla kan jag lova, är fan i mej stolt att jag som inte gillar det har klarat att nöta igenom 5 mattekurser! Men nu är det slut och jag ska snart utbrista i en glädjedans. =D


Lunch hemma

Är hemma på lunch idag, skönt! Hann med att se ett vänner avsnitt så skönare lunch än detta kan man nästan inte få :)

Nu blir det tillbaka till skolan! Ba eftermiddagen kvar nu :) Sen kommer Mange hem också! =D Dagen känns bra ändå, trots världens pissigaste väder ute - det snöar!! Fy fan. Har rent lagt sig på backen. Nää, man skulle ha ett hus i Italien någonstans och bo där året om! Skulle inte sitta fel :)

Skolan nu så jag hinner till lektionen!

P u s s

The Diary

Har nyss sett The Diary med Mange, den gick på teve. Fick verkligen skärpa mig för att inte böla som en bebis, men lite tårögd blev jag allt och det gick helt enkelt inte hindra. :)

Bilresan gick bra, hämtade Gina i Lycksele så jag slapp köra själv. Va mycket roligare att ha sällskap, resan gick ju mycket fortare då :)

Det var sjukt mycket folk ute ikväll då jag körde genom stan, jag blev helt chockad alltså! Typ alla p-platser på universitetet var det bilar på, så det va rena bilhavet. Sen huvuden överallt på det, och det va folk överallt på cykelbanor och skit också. Verkar som att vi va dom enda som va hemma ikväll typ :P Men vi kanske tar igen det någon annan kväll kanske.

Nu ska jag sova :)


RSS 2.0