Wanna go home

Har längtat hem som attsingen hela kvällen, vill ba hem hem hem!! Har haft huvudvärk hela kvällen så det är ju mindre kul. Nu vill jag bara och kura ihop mig i sängen, ringa älskling och sen drömma sött om älskling. Det är det jag längtar efter. Sen imorgon ska jag sova så länge jag vill och sedan bara känna lugnet. Ska bli skönt.
Nu ska jag snart börja stänga grillen så jag får fara hem någon gång!

Älskar dig

Det gör ont..

Riktigt ont. Gud vad jag hatar att säga hej då. Önskar bara att han kunde stanna längre, helst va här jämt men det går ju inte. Men det är ju som han säger, vi har stått ut så länge så nu har vi ju den lätta biten kvar. Det är inte så jäkla länge till sommarlovet egentligen. Men det är ändå tufft, det känns ju förjävligt varje gång. Det värker fan i hjärtat nu =*(
Hold on, be strong

Känner mig verkligen inte taggad på att jobba ikväll, kommer ju bara va deppig. Skulle kännas mkt bättre om man slapp träffa folk och ba sitta hemma och tröst äta. Det skulle va väldans mycket skönare. Men nu är det som det är och just nu gillar jag inte mitt liv. Snälla, låt det inte va dryga typer ute ikväll. Jag har inte tålamod för det.
Tro jag ska gå och ta en dusch nu, då har jag väl lite tid över sen att ba ta det lugnt. Det är ju trots allt lördagkväll.

Jag ♥ Dig

090130

Aaaah, idag är man "sjuk"... Hehe. Nä men jag känner mig faktiskt väldigt krasslig å så. ;) Mange kom då igår och jag är så glad =) Har inte gjort så mkt idag vi ha mest slappat. Ska nog ner och fika nu på akkan, lite sent men vi är ju sega så man är ju inte förvånad egentligen :P
Ikväll äre jobb, tur det bara är 3 timmar! Men innan dess ska jag ba umgås med min älskling och äta go middag och så :) Imorrn kanske jag lyckas dra med han ut på en skotersväng, tror dock att det kan bli jäkligt tufft.... Men jag ska försöka, för jag är så taggad! Har ju inte kört nåt än i år! Nu ska vi nog gå och ta vårt sena fika :)

Ciao for now!

090129

Yes yes yes yes!! Nu är jag klar med hemprovet, så jäkla skönt det känns! 100 kg släppte väl från axlarna skulle jag tro. Nu tänker jag bara ta det lugnt ända till söndag och vila upp mig! Grymt sköööönt!!

Imorse åkte jag skidor på idrotten, känner av det nu. Åkte 1 mil, och det har nog nästan aldrig gått så dåligt! Jag blev så arg. Var inte kul alls, tror inte jag tänker åka nå mer i mitt liv efter det där..Eller i alla fall inte på några dagar. Men det känns skönt att man va lite duktig iaf, träningen har som blivit väldigt lidande på sistone. Inte bra det.

Jag är lite otålig just nu, går inte få tag på Mange. Mobilen är avstängd och jag vet ju inte när han kommer? Irriterande. Vill veta nu! Jag längar ju så förbaskat :)


Doh!

Paint gick det inget bra i heller. Ärligt talat så suger båda så hårt!! Nä nu måste jag lämna datorn innan jag hämtar en yxa och hugger ner den med!

2½ men har börjat så nu ska jag gå och skratta åt det och vänner. Sen tänk jag banne mig se OTH hela kvällen för jag skit i det här nu! *arg*

DAAAAAAMP!!!

Jag hatar datorer!!!!! När man väl skulle ta tummen ur röven och va lite duktig så skiter sig allt, vem hade kunnat ana det?? Jo, JAG! Hade tänkt lägga ut min förra balklänning på blocket så att man kan få den såld, också tänkte jag göra så att jag fixar in typ 3 bilder på en bakrund så att jag får med 3 i 1 eller vad man ska säga, så att man ser fler sidor av den. Men jag är så kass att jag inte ens klarar att göra det i fotoprogrammet jag har. Alltså jag vet ärligt talat inte om det är jag som är pinsamt kass eller om det är programmet som är kasst??! Skulle iof tro på det första eftersom jag inte kan med det, men det här borde man kunna klara!!

Jag får en sån tändning. HJÄÄÄÄÄÄÄÄLppPPPPP! Som Axel och Yngve skriker i HippHipp.

Nu tänker jag testa i paint.

Onsdag

Jag längtar efter lugnet just nu! Fortsätter den här perioden såhär stressigt lär hela min klass vara utbrända till påsk. Det är skönt att komma hem från skolan, men jag bli less nästan direkt ändå för det är hela tiden någonting som måste/borde göras. Ska samla kraft till lite rapportskrivande nu, vill ba göra det klart så kan jag andas lite sedan.

Balmötet idag gick bra som tur var, blev lite nervös vid omröstningen om vi skulle va på hotellet eller isladan. Som tur är röstade majoritetet på hotellet, och annars hade jag slitit mitt hår med tanke på att jag köpte balklänning ba för någon dag sen! Då hade jag ju måsta sälja den också för jag tror inte jag skulle velat lägga ut så mkt pengar för att gå på isladan...Tur att det blev bra säger jag bara!

Haha, jag kom på idag att jag är ju nästan ledig på fredag eftersom vi hade religion lektionen idag istället! Hoppas att Mange kan komma hem imorgon kväll för då har vi ju hela dagen tillsammans :) Hoppas hoppas hoppas!
Röven att jag jobbar i helgen men men...

Nu vill jag ha mat! Vars är föräldrarna då man behöver dom? ;)


Helgen

Nej nu tänker jag inte jobba mer ikväll, är less på biologi nu!

Helgen min var då helt jäkla underbar! Va så himla härligt att äntligen få träffa Mange :) Lisa och jag gick av en slump in på högtidskläder på fredagen då vi kom fram ba för att Lisa ville kika lite, och vet ni vad som visade sig? Jo, det var 20% rabatt hela helgen på alla balklänningar m.m! Vi fullkomligt dog, tänk vilken tur man kan ha! Så vi testade en massa, sedan på lördagen återvände vi och testade ännu mer. Och sedan köpte vi! :D Så nu har jag min balklänning här hemma, och jag är supernöjd! :D Blev visserligen inte färgen jag tänkt från början,men den färgen fanns ändå inte i min storlek. Men det spelar inte så stor roll för jag är hur nöjd som helst ändå! Och ändå så köpte jag inte den här  drömklänningen!! Jag testade den och den är helt jäkla underbar! Går inte att förstå hur snygg den är i verkligheten, också satt den perfekt! Men lite väl dyr tyckte jag. Men jag ångrar mig egentligen inte för jag är så himla nöjd med den jag har nu med! =D Men den där klänningen kommer jag aldrig att glömma ;)
Sen så blev det Corona på lördagen! Mange och jag for till Lisa,Fredrik,Anton och Johan och helvetet så kul jag hade!
Gud va mkt kul Lisa och jag hade! Bästa utekvällen på mkt,mkt länge! =D Roligast var nog att en utländsk kille trodde vi var lesbiska, hahaha!!
Bodde hos Mange hela helgen och det var så kul :) Gör som alltid så jäkla ont då man ska fara hem igen men vad kan man göra? Suck jag saknar han nu.

Jaja det var iaf en liten del av det som hände i helgen :) Är iaf så nööjd nu med att jag har gjort bort klänningsköpet, och sen så var Corona med Lisa så kul att jag kommer tamme leva på det länge! Vi va kung <3

Nej nu ska jag se lite OTH och äta en apelsin för det är gott :) Pusshej!

Dryga på

Gaaah, världens drygaste lektioner väntar. Jag. hatar. fysik. och. kemi. och. jag. hatar. mig. själv. för. att.jag. valde. det!!!!
Hem och sova sedan, blev sent på tekvällen igår. Men det vare värt, love U girls :)
Nu ska jag rulla över till Emmis. Hej.

Sexualveganer

HAHAH kolla in det här, hitta det då jag sökte på köttätare för biologi uppgiften jag gör. SÅ JÄKLA KORKAT!

http://www.metro.se/se/article/2007/07/31/13/5606-45/index.xml


Äre bara jag som blev jäkligt sugen på kött nu??

Sovmorgon??

haha jag tog visst sovmorgon idag, vakna av att mamma kom in i rummet och fråga om jag hade sovmorgon, då tänkte jag "vaa? är det inte helg??", sedan slog det mig ju att FUUUCK, det är ju måndag idag och jag har INTE sovmorgon!
Insåg att jag inte skulle hinna till skolan innan lunch så jag tog det rätt lugnt och åt hemma och så. Måste säga att det var skööööööönt! :D

Nu måste jag väl börja jobba lite med biologin, men jag återkommer sedan och berättar om helgen! Så jävla bra helg det blev!


Sömntuta

Mamma kom hem från Umeå nu ikväll och hade med sig massa te från tehörnan, så vi tog och gjorde oss te av smaken "sömntuta". Riktigt gott! Te och honung är aldrig fel. Åt en kaka till och såg 2½ men och vänner, så har inte hunnit plugga nästan nåt. Mest ba pratat med mammsen :P Borde väl läsa lite när jag är klar här men jag är så omotiverad.
Såg just att jag slutar 11.40 imorrn, lite illa eftersom bussen går 11.05. Har ju typ muntligt prov imorrn med så jag hoppas jag kan göra det i första gruppen så jag kan gå sen! Annars jefflar....
Bli kul imorrn, Lisa och jag ska gå på stan då vi kommer fram :) Ojsan, kom på att jag måste ju packa ikväll också! Det hade jag helt glömt, hehe. Nä kanske ska gå och plugga en liten stund nu så kan jag packa och sen avsluta kvällen med OTH om jag orkar :)

Här är en av mina favorit låtar just nu!



Skolan

Har psykologi nu men vi fick en rätt lång rast, skönt! Nu har då Lisa och jag bestämt att det blir buss till Umeå imorrn kl 11 någonting. Emmis och Macke ska inte med längre och det va tråkigt =/ Vi få lov att klara oss Lisa och jag :P
Jag längtar!!!

Ska hem och packa sen. Vette tusan om man kommer orka med att räkna mer fysik, jag är så jäkla less att jag ba vill spy på det! Har tusan ingen vilja alls, så vet inte riktigt hurjag ska lägga upp detta. Är ju egentligen för "feg" för att ba skita i nå frågor, är ju rädd man inte klara g då =O Men tro banne mig inte att jag orkar, vill ba gå hem och ta det lugnt!

Träning

Så här skulle alla skoldagar kunna få börja! Va på skolan snabbt ba för projekt info sen for jag hem och åkte 10 km skidor. Va såklart jobbigt då jag åkte, men det känns så bra efteråt. :) Har precis ätit lunch, sitter och njuter av det sista av min milkshake nu :) Gott!
Det gick dåligt att åka tycker jag, kände mig i hur dålig form som helst. Men jag har då gjort nåt iaf. Nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna borsta håret och sånt innan jag börjar igen! Har religion och psykolgi kvar av dagen. Men det känns rätt ok faktiskt efter detta!

Ciao for now!

Mando Diao

Nu lyssnar jag på Mandos nya låt-dance with somebody! Anna har pratat om den så nu va jag ju tvungen och lyss ;) Eftersom jag är ett Mando fan så tycker jag såklart den är bra! :) Svängig! Och jag vill faktiskt dansa med någon.
Någon gång ska jag se dom live!

Jag måste utdela en eloge till Anna Stenvall! Du är härmed min idol, jag diggar dig så hårt! :D They're going down...! Haha!
KLOCKRENT

Nä nu ska jag se lite OTH! Sen blire väl sängen, tro det behövs!




I love pineapples

Det är konstigt när man gör så mkt skolarbete att när man då är klar känns det konstigt att inte göra nåt. NÅT ÄR FEL! Så därför tänkte jag nöta dator lite så man bli mer normal igen. Och kanske se lite One tree hill. Blev så ledsen sist då Brooke och Lucas gjorde slut att jag inte har velat se mer! :P Kanske skulle ta och bränna en ny skiva ifall det blir bil till umeå på fredag. Man måste ju ha musik då :) Däremot vet jag inte riktigt hur det blir än :S Jaijja det löser sig!
Längtar nu, ba 1 hel skoldag kvar...Håll ut!

Nu är jag sugen på ananas. Det finns egentligen inget godare än färsk ananas! Tror jag ska börja ersätta mina älskade chips på helgerna till en ananas. Så mkt nyttigare och egentligen mkt godare! I love it. Kanske ska göra det i helgen, däremot är jag lite tveksam till att mange tycker samma som mig på den punkten.. hehe.



Yummie yummie in my tummie!

Jag längtar till detta just nu:
• Balen
• Studenten
• Utlandsresan
• Flytta till Umeå



Shopping sugen

Ganska kul matte lektion, Emmis och jag va smått tröga. Men det är inte lätt då man är hungrig ;) Nu väntar fysik,URK! Blir ännu en dryg dag eftersom det enda man ha å göra är att jobba vidare med skolarbete. Men snart helg, då ska jag vila och skita i allt. Shoppa som terapi kanske :)

Min vill ha lista:
• En snygg skinnjacka
• Ett par stentvättade stuprörsjeans (lite slitna)
• Skinnstövlar
• Ny handväska
• Ett par boots


Synd att allt det där är ganska dyra grejer så jag kan inte köpa allt. Men nåt skulle jag vilja ha. Tro jag ska leta skinnjacka, skinnstövlar och jeans nu i helgen, resten får nog vänta tills senare. Det jag tror kommer att hända är att jag inte hittar nåt av det där som "duger" så då köper jag andra saker istället som jag inte behöver ba för att köpa nåt :P Men men, längtar!

Längtar till juni

Vilken dag! Man har ju nästan varit en zombie. Blev sent igår hos Lisa,men det vare värt! Flum,skratt och prat behövdes :) Sen tror jag vi gjorde en del framsteg angående resan också! Blev så taggad att jag har suttit i ca 1 timme nu och kolla på olika resmål,läst fakta och kollat på olika hotell. Jag längtar! Kommer bli oslagbart. Synd ba att man inte vet riktigt var man ska åka, Bulgarien eller Grekland? Lät ju som att vi uteslöt Turkiet igår så det få inte finnas som alternativ längre. Hmm vi måste fundera, för man ser när man kikar att vissa ställen måste man beställa snarast på om man vill åka då man planerat! Så nu måste vi sätta lite fart! =)

Emmis och jag har suttit även ikväll med hemprovet hemma hos mig, vi gör 2 uppgifter per dag, ja må säga att det är starkt! ;) Hehe. Men men imorrn får vi väl hoppas på 3 annars bli jag depp.
Längtar till fredag och Umeå också. Nu är det ju inte så länge kvar. Tur!


Waitin on a sunny day

Det blev inte som man hade hoppats och det enda jag kan säga är att det känns tomt. Men jag är väl van så det borde inte va så hemskt. Men det är just det som gör det...att jag är van. Hatar när tankarna flyger runt i huvudet! Vissa saker som man tänker önskar jag att jag inte tänkte och det är därför jag är ledsen =*(

Det har varit en tung dag idag. Inte bara för att man varit tung i sinnet, utan skolarbetet kväver en ju. EN posititv sak hände idag, det var att Evy (efter vårt gnäll) ändrade inlämningsdatum på rapporten! Då kan man satsa bara på hemprovet nu i veckan. Just ja, engelska C och matte E börja ju idag också. Fick läxa i engelskan direkt (FUCK!) och matten kändes faktiskt lätt dom få tal vi hann göra! I'm chocked ;)

Nu väntar jag på Emmis som ska komma hit, vi ska hjälpas åt att lösa hemprovet tillsammans. Hata fysik så hårt, men det måste göras. Sen runt 8 har vi förhoppningsvis varit duktiga och löst några uppgifter så vi kan fara till Lisa och ha tekväll :) Anna kommer också, bli najs! Att få prata om saker och ting och ha kul kommer nog att göra det bättre.

...

We're all the same
And love is blind
The sun is gone
Before it shines

And I said if the answer is no
Can I change your mind?


=(


Hemma spa

Guuud va skönt det kan vara att basta! Har haft riktig Emilie-time. Har bastat, gjort super peeling med en sten, peelat ansikte och kropp med kräm, inpackning i håret och slutligen smörjt med summer glow så jag kanske blir liite brunare. Humöret blir bättre efteråt också, man känner sig som en ny människa (är kanske inte van att vara såhär ren?).
Summan av kardemumman är då att det var sååå skööönt!









Det ser så härligt ut! Någon gång ska jag åka på ett riktigt spa :)

Sunday bloody Sunday

Idag mår mitt huvud bättre än igår! Tur det annars skulle jag bara vilja gräva ner mig, var drygt att jobba igår när det kändes som att hjärnan hade ett eget party. Man uppskattade verkligen sängen då man kom hem kan jag lova..

Seg dag är det som vanligt på söndagarna. Ser typ teve och sitter vid datorn. Men jag ska snart (då jag samlat tillräckligt med mental styrka) jobba lite med biologi uppgifterna + rapporten. Drygt men om jag inte jobbar lite nu kommer jag måsta jobba ihjäl mig i veckan. Sen hoppas jag på att Mange kommer imorgon och då vill jag ju hinna va med han lite med, så jag offrar lite tid från denna meningslösa söndag.

Alltså, jag tänker typ jämnt på att många av mina dagar är meningslösa. Men egentligen borde man ju försöka göra nåt åt det! Man borde ju leva efter motton som "Gör varje dag speciell" och "Lev varje dag som om det vore din sista". Men man gör det ju inte! Inte jag iaf, jag ligger bara hemma i soffan dom dagarna och tänker "jahapp,ännu en helt värdelös och menlös dag" och jag tänker också "det här är en dag jag aldrig får igen". Man borde ju tusan försöka rycka upp sig lite och göra nåt av varje dag! Man vet ju aldrig liksom...Hmm hädanefter ska jag minsann försöka att göra dom värdelösa dagarna till någonting! Sen får man väl se hur det går...

Low

Har varit väldigt nere idag. Kan ha lite att göra med att jag vaknade halv ett och hade huvudvärk! Sen har jag haft det hela dagen, and it's killing me! Börjar undra om jag har migrän?? Har tagit tablett men det känns tusan inte bättre,bli att ta en till innan jobbet. BLÄÄÄÄ känner jag bara. Tur man har One tree hill iaf.

Vet inte vad det är med mig men jag är så jäkla negativ idag. Har bara negativa tankar. Ibland önskar jag verkligen att man kunde styra tankarna för jag få ångest över vad jag själv tänker! Gillar inte den känslan. Längtar nu bara tills jag ha jobbat klart så man kan få komma hem, somna och förhoppningsvis känns allt bättre imorgon.




Trötter

Gud vad jag har varit trött på eftermiddagen, har hunnit sova en stund efter skidskyttet till och med. Var väl simningen i morse som gjorde en lite slö kanske. Känns lite jobbigt att släpa sig till jobbet ikväll, måste ju göra mig i ordning och så. Men man få väl ta det,behöver ju pengar så.

Fick tillbaka religions provet jag gjorde igår! Blev chockad att man fick det så fort, men det var då en riktigt bra överraskning - fick ju MVG! Det hade jag ju inte trott, hade ju ångest igår för jag trodde jag aldrig skulle lyckas med det. Men det var kul, nu har jag ju fått se one tree hill som belöning istället för som tröst :P

Åh nu längtar jag till nästa helg, bara en vecka kvar till att fara till Umeå! Längtar längtar längtar!


Doh!

En säkring har gått så ingen av teve apparaterna funkar för närvarande! Vilket ju betyder att jag inte kan se one tree hill= Jag är förbannad.

Rövars negerpudding, är det så mycket begärt??

Ska se om jag kan lyckas fixa det själv men det lär väl knappast gå. RÖV

Provet gjort!

Skönt, nu att det är bortgjort iaf! Men jag känner bara fan,fan, fan!! Tror inte det gick så bra som jag hoppats på, kändes som att jag chansade på mycket och mvg frågan va jag så less på att jag inte orkade skriva så mkt som man säkert borde. GAH!
Men nu är det som det är, får väl se vad jag får för betyg och sen leva med det. Men jag har sån prestationsångest! =(

Tänkte att jag skulle trösta mig nu med fika och one tree hill. Det tycker jag man förtjänar även om man inte skrev så bra.
Sen ska jag fara till mormor och morfar med familjen och äta middag :) Sen äre ju skidskytte ikväll, herrarnas stafett! Ska se det efter middagen :) Sen är det te kväll med tjejerna minus Anna. Alltid skönt att träffa dom och prata :)

Nej fikat kallar!

Tchüss!

Pust!

Ha precis skottat snö. Det var tusan 2 dm snö och plogkanten, som alltid hamnar på våran gård, va 3 dm hög och hur bred som helst. Blev så jäkla less då jag insåg att det är nog bäst att skotta innan mamma kommer hem och ska parkera bilen. Va ba att sätta på sig skoterstövlarna och börja arbeta. Tungt! Men nu är jag klar iaf och mina ben är ispinnar,

Hade en trevlig morgon imorse i alla fall, väcktes av ett antal plingningar på dörren :P Låg kvar i sängen för jag ville inte öppna, kl va ju typ 8! Men när det inte sluta gick jag ner och kolla och där va ju Emelie! :D Det va bra att hon kom för annars skulle jag väl aldrig ha tagit mig upp ur sängen. Vi plugga då lite på morgonsidan så det va inte så dåligt :)

Nu borde jag väl ta mig nåt fika kanske :) Sen är det väl lika bra att sätta igång att plugga så att jag kan se mera one tree hill ikväll!


One Tree Hill

Tar lite paus från att nöta religion, kan inte vara nyttigt att sitta för länge, Sen är det ju ba slöseri med tid då man sitter och stirrar hela tiden och tänker på annat. Då är det faktiskt bättre att ta ett litet break så att man få göra något annat ett litet tag! Till exempel sitta vid datorn och nöta :P  Eller se på one tree hill! Jag syndade faktiskt efter skolan,Gud förlåte, jag såg faktiskt ett avsnitt av just det. I skolan satt vi och prata om hur mkt det va att göra och att vi skulle hem och plugga direkt, också viker jag mig så fort jag kom innanför dörren. Couldn't help it! Men det är ba så himla bra! Går ju nästan inte sluta se då man väl börjat. Trodde heller aldrig att jag skulle säga det här (O.C fantast som jag är), att OTH nästan är bättre... Känner mig som en svikare nu men det kan jag nog leva med :P

På tal om annat som man är frestad att se på idag, sex and the city börjar sändas 19.30 på trean! Såg det nyss, det som är synd är att vänner går samtidigt. Vilket världsproblem, eller hur?
Nåja, ska väl kanske börja återgå till frågorna som väntar på att få svar. Men jag tror nog att jag kommer vilja ha mer än ett OTH program som belöning idag. Ska försöka vara lite ambitilös nu så att jag få belöna mig själv med vänner/sex and the city och sen några avsnitt av min nya favvo serie nr 1! :)

Det är den här jag nöter nu, så grymt bra!


Sovmorgon

Sovmorgon idag! Sov iof ba till 9,men det är ju 1,5 timme mera än vanligt så det känns ju bättre än en vanlig dag! Låg faktiskt i sängen ända till kl 10.30, sängen är nämligen mitt nya plugg ställe :P Låg iof ba och läste igenom massa papper och så men jag va då lite duktig ändå :)

Näe nu måste jag gå och borsta tänderna och så så att jag hinner till skolan! Tänkte jag skulle se om jag kan komma i tid idag, jag ha ju trots allt haft sovmorgon (fast vanligtvis brukar det skita sig ändå)....

Ciao for now!

Plugg-paus

Jag är lite less på plugga nu, har ba gått omkring i en halvtimme för att jag inte orka fortsätta nöta. Det är ju faktiskt jäkligt mkt ändå vi ska ha prov på och med tanke på min framgång med pluggningen så känns det lite tajt att hinna till torsdag! Får köra på ordentligt imorgon och onsdag gissar jag.
Sovmorgon imorgon men ska kanske gå upp hyfsat tidigt ändå och läsa lite annars lär jag få dåligt samvete. Sen vill jag ju kunna träffa tjejerna på kvällen, så jag få väl offra någon timme sömn för att kunna va social. Men det blir bra, man behöver ha lite kul också istället för att nöta i sin ensamhet i all evighet! :)

Dagens roligaste: Jag fnissade som en störd människa, tillslut skulle jag be om ursäkt till Emelie och sa då "förlåt för att jag fnitta!" Haha jag det va riktigt kul, sånt kan jag skratta länge åt.

(HAHA! På tal om en annan felsägning som kom av mig förra veckan. Anna skulle "svika" oss för att va med Linn och Tina, också när jag skulle säga det till dom andra sa jag " nej, hon ska va med lina och tinn". Sen vare så kul för jag skulle låta snäsig för att anna va där på skoj, men det blev ju gapskratt istället =D )   --> Det här var för övrigt en parantes.
Och på tal om nåt annat kul så kan jag inte glömma det här klippet som Mange visade mig i slutet av jullovet- jag skrattade så att jag höll på dö och det gör jag än- varje gång jag ser det! =D Det är bara så hysteriskt KUL!!! Och pinsamt, FY FAN! Nu börjar jag skratta för mig själv bara för att jag tänker på det. Här kommer det i alla fall!!








Nu ska jag gå och ringa min älskling :) Puss på han! 

Oteknisk!

Jag är så grymt oteknisk så att det är nästan hemskt! Skulle ta upp telefonen och ringa men då stod det att sim kortet inte satt i. Whatta hel?! tänkte jag, och fatta nada. Börja prata om mina bekymmer högt i datasalen och fick hjälp. Ville inte öppna batteriluckan heller för jag vet att jag aldrig kan sätta tillbaks den. Och mitt sim kort sitter så konstigt i den här telefonen, jag kommer ihåg att jag tänkte då jag satte i det första gången att "hjälp, det här kommer jag aldrig kunna få ut igen". Men med lite pillande och hjälp så gick det och det visade sig att luckan var lätt att få dit om man gjorde rätt. Jag bruka köra med våld men det kanske inte är det smartaste i det långa loppet. Teknisk som en åsna, det är jag det.

På skolan

Gud vilken dryg fysik lektion, räkna uppgifter hela tiden! Tur att Emmis och jag va små duktiga, på en lektion gjorde vi typ 3 uppgifter- vilket är typ vårt vanliga snitt på en hel vecka :P
Har ont i magen idag men trots det är jag faktiskt på rätt bra humör idag! Lektionerna känns såklart dryga men livet allmänt känns rätt bra. Tro jag är lycklig helt enkelt! Samtalet med Mange igår tröstade en del också, för det verkar som att han kommer kunna komma hem en del framöver, kanske lite på veckorna och så! Och det hoppas jag verkligen, kommer att bli super isf! Så jag antar att det är en stor del till varför mitt humör är rätt bra idag. Allt känns inte hopplöst :)

Efter skolan ska jag fara hem och slappa lite innan trippelbollen. Blir kul att röra på sig :) Sen måste jag ju börja plugga på religionen så man slipper panik på onsdag kväll. Känns som en rätt bra dag idag faktiskt!


Söndag

Trevligt med tjejerna igår, däremot vare ju gubb varning på trean! Snitt åldern lär väl ha legat på 30 :P Hehe nä men man kunde ju tro att det skulle varit mer ungdomar med tanke på innebandy turneringen men så var inte fallet. Och ärligt talat, Lisa och jag förtjänar faktiskt en dumstrut eller nåt. Snacka om party- poopers (citat av Anna igår) :P Men man kunde faktiskt inte hjälpa det...! Mina tankar är som bara någon annanstans hela tiden och det går inte riktigt ha så kul då...Och tankarna mina är bara på en person, som jag saknar så mkt att det gör ont. Och särskilt såna där kvällar då man känner sig ensam.
Tro man måste ha mer som sysselsätter en än att bara titta på massa gubbar som super för att man ska släppa tankarna och faktiskt ha kul.

Bästa underhållningen igår: Harald, som "dansade" runt hela tiden!

Nu har jag lite trubbel. Vet inte riktigt hur jag ska lösa detta för minst en kommer kanske att bli besviken hur det än blir. Om jag nu inte får ledigt, men den chansen är nog lite väl liten.. What to do??

Girls night out!

Tjejkväll på G! Bli kul att träffa tjejerna och umgås och ha kul. Annars en vanlig lördagkväll sitter jag hemma i mysdress käkar onyttigt och ser film. Kul faktiskt att göra nåt annat och ha lite mer socialt umgänge än bara katten för omväxling!
Verkar som att middagen blir tacos. Åt det igår med så nästa helg ska jag se till att den blir tacos fri! Hehe.

Åh OTH är ju så bra! Kom nån tår faktiskt, men vad då. Det var så fint att man blev ju rörd. :) Erkänner att jag är lite känslig för sånt! Haha :D

Nej nu måste en viss moi gå och börja göra mig i ordning om jag ska hinna till petra till kl 6! Jag som är så seg. Ska då försöka och inte göra som sist vi skulle va hos petra och äta, jag kom typ en timme sent... Ska försöka att inte upprepa! :P
Så nu ska jag dra mig ner till duschen.

Jag är taggad på Umeå om 2 helger med tjejerna! Får se om vi lyckas styra upp det, det va ju så jäkla kul sist! :D
Så här såg det ut innan utgång då!





Spare me!

Nu börjar jag bli lite less på personer med en otrolig självömkan som vill få det att se ut som att all skit i livet är alla andras fel. Jag blir jävligt less på att jag, bland andra, ska framställas som djävulen i dramat. FÖR SÅ ÄR DET INTE. Det är ju inte som att man inte försökt, men skeppet har ju seglat nu. Eller vänta, det gjorde det för ett ganska bra tag sen. Och vi hade faktiskt ingen skuld till det. Visst, vissa saker skulle jag ha ändrat om jag kunnat. Men det är ju lätt att vara efterklok. Men valet att aldrig vilja försöka var inte mitt, så jag känner ingen vidare skuld. Jag skulle gärna vilja ha det som förut, men du har tydligt nog, i en lång tid, visat att du inte vill ha det så, så nu vet jag inte om jag orkar bry mig längre.

Du hade din chans. Vi försökte, sen väntat jävligt länge. Nu har då jag väntat länge nog.

Bilder från nyårsafton!



Här är jag i min fina klänning!



Mange,Jessica & Veronica!



Min sötis <3



Vet inte själv vad jag håller på med.. =S





Turturduvorna! =D



Världens bästa Anna!







Haha riktigt kul bild på oss båda =P '





Me löv ju



SKÖNASTE BILDEN EVER!! =D Hon har ju för fan kåt-looken påslagen! <333



Pöss :]

Bilder från annandagen!

Lite sent men bättre det än aldrig kanske!


Som jag brukar säga - "Dålig kvalla på bilden men inte på tjejen!"




Rock- Lisan!



Petra & Hjuken! :D




Ber hon om förlåtelse för sina synder mån tro? ;)









Den här bilden diggar jag! Kolla in Lisa! =D




Darlings <33 Det här är nog innan Lisa ramlade av toan och skar sig på rumpan för hon ser ju glad ut! Haha =D

Oj då

Hoppsan, man har varit grymt inaktiv under jullovet märker jag :P Men man har ju haft så mkt annat för sig! Som är mer värt faktiskt :) Har varit ett underbart bra lov iaf! Har varit med Mange så mkt man ba har hunnit :) Det har varit så jäkla härligt att ha han här...Vi for ju faktiskt till Nalovardo en dag och åkte skidor! Helvete vad kul det va! Vi är inge vidare bra nån av oss men efter ett åk i en pistad backe så for vi på äventyr ut i djupsnön! Fy fan va kul vi hade, vi låg mest i snön och skratta åt våra vurpor :D

Just det, han och pappa spela ju dubbel i pingis på annandagen. Va och titta där, och det va ju jättespännande! :) Kul att se dom vinna också :) Va faktiskt mkt roligare än att se på hockeyn. Inte lika kul på att se då dom blandar lag ju! Skärpning till nästa år :P 

Annars så va julen super som alltid tycker jag :) Nyår va väl.....jag vet inte riktigt. Rätt missnöjd med det är jag egentligen, men för att citera mange :" vi hade ju varann i alla fall". :) Men nästa år tro jag nästan det blir att va hemma.

Jaa, idag är då en värdelös dag. Vakna för en timme sen så jag har då sovit bort dagen totalt. Iof ha ja ändå inget värt att göra, orka inte åka skidor för det gjorde jag igår, ingen är hemma man kan va med, och mange drog ju till Umeå på söndagskvällen. Sucken. Känns förjävligt nu när vi inte är tillsammans längre....Hatar loven mest på så vis, man vänjer sig vid att man kan ses varje dag sen när lovet är slut ska man vänja sig vid att ses typ var tredje helg. JAG HATAR DET HÄR!!! =*( Saknar dig så förbannat mkt nu. Men som tur är älskar jag dig mer än vad jag hatar.

 


RSS 2.0