Lördagkväll

Haha måste bara kommentera kommentarerna jag fick på bilderna.

-Förlåt Jannike,men alla bilder jag tog va ju helt vrickade! =P Jag tycker bilden där du blev kramad va en av dom roligaste nånsin ba så att du vet! ;D

- Anna, lätt att det blir fler såna ful/sköna bilder på oss. Den sista är i en klass för sig! haha :P


Gud vad jag har ätit godis idag. Ersatte lunchen och nästan middagen med godis. Det bådar inte gott för framtiden. 
Jag måste skärpa mig.

Positiv överrasskning jag fick nyss här på jobbet! På papperet såg det knappt ut som jag jobbat något alls denna månad, men när man räknade timmarna blev det typ mkt! Skönt! Egentligen äre ju så man borde ha det, jobba ba 2 helger men då lite mer så få man in lika mkt istället för att jobba strö lite då oxh då. Ba att tacka å ta emot för denna gången då! =)

Hmm är i valet och kvalet över morgondagen. Ska jag fara imorgon eller ej? Få prata med Mange om det då jag kommit hem. Och sedan så är det ju helgen då jag vill följa med Mange och hans kompisar på skotertur. Verkar knepigt att slippa jobbet då. Röven, hur ska jag lösa detta? Blir att prata med Mange då jag kom hem.

Nu är det inte länge kvar innan jag får gå hem. Märk ordet gå. Kan lova att det är mkt bekvämare att köra hem då klockan är 00,20. Men jag överlver.

Saknar världens finaste pojke nu! Tror jag just bestämde mig, vill till Umeå imorgon så jag får pussa och krama han snart! Fatta imorogn. Det är nära. Lycka.

The Boss

Han är guden. Han är nog en av de bästa artisterna som någonsin vandrat på vår jord. Han är nu runt 60 och har släppt ett nytt album, det sjuka är att han fortfarande kan skriva bra låtar.

Den här låten lyssnar jag mest på nu, men det dröjer nog några lyssningar innan man fastnar. Men nu. I love it.





Bruce Springsteen i mitt hjärta.

Pics!

Här kommer bilder från förra helgen i Umeå! Ber om ursäkt för de dåliga bildern,kan säga att det var rätt dålig kvalité på personen som tog dom med.... ;D



Allas vår Stenlurk som vi älskar! =)
'






Förklaring: Det är Fredrik =D











Vad ska man skriva för att beskriva detta? Jo. Det är Fredrik.



Min pöt. Han drog då på mungiporna sen iaf! =D






När denna bilden togs hade det ännu inte börjat spåra ut, därav ett normalt foto. *stolt*




Vad händer?? =D



"Hon vill käka upp moej!!" (citat Pumba från Lejonkungen)



Varför blundar du och vad gör jag med munnen?!? =P











Haha denna grymma bild kom till då jag ramlat och satt mig på högtalaren för att fota! =D



HAHA! =D Störtskön bild!



Anna. Seriöst det här är fulaste bilden på oss EVER. Vi fastna ju knappt på bild! =P

Som sagt så var kvallan inte den bästa men det resulterade i rätt roliga bilder. Tyvärr har jag inte lagt ut alla eftersom vissa är det censur på (anna kanske kommer ihåg vad jag menar). Alla rumpor jag fotade fick inte heller följa med, de var alldeles för fjantiga :P

Bättre sent än aldrig som jag brukar säga! Det verkar tusan bli mitt nya motto..?

Working nine to five...

Förutom att jag jobbar sex till tolv då. Känns inte så farligt drygt ändå, hade som ändå inget värt att göra hemma. Ja förutom att ta det lugnt då. Men på detta viset tjänar jag ju pengar (som gör att jag kan shoppa) och idag har jag ju faktiskt rätt lön! Känns ju rätt bra faktiskt.

Vi va så duktiga idag jag,Emelie och Sara! Vi skrev klart projektrapporten och lämnade in den, tro den blev hela 24 sidor eller nå sånt. Inte så illa pinkat tjejer! Det känns då riktigt skönt nu att den är inne, och bäst av allt- jag har sportlov nu! Tjohej vad skönt det ska bli! Ska verkligen försöka ladda upp batterierna igen,så man slipper utbrändheten innan påsk som vi spått vi kommer råka ut för. Jag längtar som en tok tills jag far till Umeå, vill ba till Mange nuuuu!! Ska försöka att inte längta ihjäl mig dem här dagarna det gäller.

Sitter och dricker kaffe nu btw, svart kaffe. Snacka om vuxenpoäng! Jag som hatar kaffe egentligen, men plötsligt kan jag dricka det utan att hurvas. Kanske blir samma med vin en vacker dag, men det dröjer nog lite längre det. =P





Okej riktigt så här gott såg inte mitt kaffe ut. Och det var nog inte så gott heller för den delen men whatever. (mitt var svart,tråkigt,i ful mug och rätt äckligt.)

Sånt här kaffe brukar mamma och jag göra hemma, det kallas Latte Macchiato. Det är gott på riktigt. Utan skoj.



Back to work... Men ha en trevlig fredagkväll!

Hemsk dag...

Man kunde tusan inte tro det då man hörde det imorse av Inger...Hon samlade ihop oss efter idrotten för att berätta att en tjej från Stensele igår begick självmord Man kunde inte tro det, vet ju vem det var. Kände henne inte,men har pratat med henne och så då man var på ridskolan i höstas. Hon va ju en sådan trelig och glad tjej, man undrar ju bara vars det gick snett? Förstå vad dåligt man mår innan man kan göra en sådan sak...Jag kan bara säga fy fan vad hemskt det är.

Jag tycker så synd om mäniskorna som kände henne och hennes familj. Vilket trauma. Man blev nedstämt direkt denna dag för det va en tung sak att börja dagen med. Man har funderat ganska mycket på det här nu under dagen och det jag känner nu är att jag önskar att jag aldrig behöver uppleva att någon av mina nära och kära gör på detta viset.


Snart sportlov!

Kom på att jag måste ju lägga ut bilderna från i helgen! Har totalt glömt bort dom, har inte ens kikat vad jag tog för knasiga bilder. Känner på mig att det inte är hög klass på dom direkt, kommer ihåg att jag sprang runt och fotade allas rumpor iaf..!
Får väl se om jag hinner imorrn, har ju ba 2 h ledig tid imorrn. Är inte taggad på morgondagen alls, beep test på morgon (som kommer gå förjävligt!) sen ba nöta hela dagen lång med lektioner och så jobb kl 18.00. Nu när jag tänker på det känner jag att jag längtar till söndagen så mycket! Då börjar lovet på riktigt, för då far jag nog till Umeå för att va med älskling =) Åh jag längtar!! Känner mig rätt shoppingsugen med, frågan är bara vad jag ska unna mig. Måste ju va lite sparsam ändå med tanke på resan i sommar. Har egentligen en hur lång lista som helst på vad jag vill ha men jag får dra in handbromsen lite.

Saknar min älskling =)

Trippelbollen

Åh tung förlust. Det va så himla nära ändå! Fotbollen spela vi lika i, sedan vann vi i innebandy (fastän många spela innebandy i det laget och vi är mer blåbär) sedan förlora vi i volleyboll. Typiskt nog hade vi vunnit allt om vi inte låtit dom vinna med mer än 5 poäng i volleyboll, men dem vann med typ 8 eller nå sånt. Så surt! =( Det va ju som så nära ändå. Men om man vill att det ska kännas bättre så var dom faktiskt bättre i volleyboll än oss. Även då vi presterar bra. Men idag så underprestera vi ju faktiskt, så det är det som svider...

Ha skrivit klart min del av projektrapporten nu, så nu ska jag snart äta och sen kan jag ba ta det lugnt ikväll. Känns skönt, men imorrn blir ingen najs dag. Skola och panik med rapporten som ska in hela dagen, sedan ska jag jobba längre imorrn, från 18-00. Lite tungt, men pengar som tur är.
Nu-käk!

Umestudent

Jag gissar på att jag kommer bli det en vacker dag, känns jäkligt nära just nu iaf då dom har lyckats hjärntvätta en hela dagen! Har frågat rätt mycket idag, vilket visade sig bra för någonstans känner jag mig ändå lite klokare än innan vi gick dit. Nog för att jag fortfarande inte vet vad jag vill men det känns så ändå. =) Sedan att världens skönaste människa pratade för Umeå gjorde ju att jag skulle vilja fara dit ba för att få höra han prata mera! Han va ju här förra året med och nu är han tamme min idol! =D Haha gud va man skratta då han prata. Störtskön är ordet!

Anna och jag tog ju faktiskt tummen ur och anmälde oss till student för en dag! Helt otroligt. Mamma har tjatat om det där i ett år nu men jag ha aldrig lyckats dra ur tummen, men idag slapp han. Rätt skönt må jag säga. Så det jag anmälde att jag ville se var:
  • Civilekonomprogrammet med inriktning mot handel och logistik
  • Civilekonomprogrammet med inriktning mot service management
  • Juristprogrammet
Sen får jag väl se om jag få komma och besöka nåt av dem. Vore perfekt att se alla! Innerst inne vill jag egentligen fara och se spa programmet med, men det är ju en sån där grej som aldrig kommer att hända... Någonstans undrar jag varför man inte väljer det man känner för istället för vad som är smartast att välja?? Jaja jag ska fundera på det.

Nu ska jag laga mat. Panncakes :) Puss!

Fussball!

Kik på Tv 6 ändå, har ju inge annat att välja på! Men bättre det än ingenting, jag menar i halvlek fick man ju faktiskt se typ 1 minut (om ens det!) från United matchen. Strongt. Nä men händer det nåt så få jag då åtminstone reda på det genom att det låter typ "ding" och sen visas en liten ruta med resultatet. Yeah!
Vet inte hur man ser på internet, försökte kika på viasats hemsida men dator jäveln sega ihop totalt. SUCK.

Jag förtjänar då en klapp på huvudet just nu av mig själv (klapp klapp) för att jag tog tummen ur lilla röven och ha typ skrivit klart det på rapporten ändå. Förtjänar egentligen flera klapp på huvudet. (klapp klapp klapp klapp). Så. Bättre.

Åter till fussball nu! Och sen blire att springa till sängen, ringa pöt och sen sussa.

Jag sörjer över att man inte får se ett viss ass på tv ikväll. Anna, du vet vem ;)


Projekt

Det här är så drygt! Ironiskt nog så går det alltid långsammare att jobba då man vill bli klar snabbt, och man tappar all viljestyrka då man känner att man inte kommer hinna klart i tid. #¤&%*/¤$%!!!!

Hinna klart i tid eller inte, jag tänker då se inspelningen av skid VM från idag. Sen tänker jag inte jobba mkt efter klockan 8 om man säger så heller, antingen så hinner jag klart eller inte. Jag har ingen lust att slita mitt hår idag igen för att allt gå åt hell. Ska för en gångs skull ta och nyttja Manges favoritkommentar då jag stressar: Ta det lugnt, det ordnar sig.
När han säger det tycker jag oftast det är helt idiotiskt eftersom det inte kommer att ordna sig då, men man borde egentligen slappna av lite mera och njuta lite av livet istället för att i alla situationer stressa sig till döds.

Om man tänker så här, ett skratt sägs förlänga livet, borde då inte vardaglig hög stress kunna förkorta livet?

Tror jag ska ta efter min kloke pojkvän lite och slappna av lite mera istället för att se allt som inte blir perfekt som en katastrof. Så med det sagt, jag skriver lite till nu på rapporten, sen tänker jag ta en semla och se tv. Resten får lösa sig själv. Kanske orkar med ett ryck till sedan men annars får jag fortsätta imorgon helt enkelt. PUNKT.

Aaaaaaaahhhh.......


090224

Ohoj!

Idag är det fettisdagen! Som vanligt denna dagen kom det en diskussion om hur man egentligen uttalar denna dagen om man säger fet-tisdagen eller fettis-dagen. Jag säger då fettisdagen, vet inte varför ha gjort det sen jag va liten. Sen kan man ju också säga semmel-dagen eller semle-dagen? Man kan ju undra vad som är rätt. Men orka bry sig, det är ju ba å säga som man själv tyck! =P

Har då ätit min första semla idag redan! Blev en aning för frestande att se semlorna i caféet bara sitta (eller ligga??) där och ruttna, så jag skona dom. En god handling av mig tycker jag =) Sen så går ju vinsten till mig själv också i och med att pengarna går till vår bal så det blir billigare ;D Haha. Ska då äta en semla till ikväll hade jag tänkt!



Åh,psykologi provet imorse gick då åt hell, eller ja. Inte så bra som jag vill att det ska gå :P Men ändå, jag är missnöjd.

GAAH jag ha varit så irriterad idag på tv 6! Hur fan kan dom va så dum att sända Lyon-Barcelona istället för Man United-Inter?!??!? Jag bli så arg! Man måst ju betala för att få se nåt värt på tv dessa dar. GAAAH!!!
Nytt projekt: Övertala pappa att viasat sport är en bra kanal.

Nu ska jag äta middag och sen slå mig ner för att skriva på projektrapporten. KUL. Hade ju kunnat stå ut om jag hade matchen att se framemot men icke! Gud önskar inget roligt för mig idag tydligen. DOH.

Sex och samlevnad

Haha, nu ska vi ha sex och samlevnad. Känns som man är tillbaks i femman :P Min gissning på infon vi kommer få kommer typ vara denna: "Det enda som skyddar mot könssjukdomar är kondom." Jatthåå?

Nu ska vi gå på det, men vi slipp då biologin. =)

Skämmes!

Jag tror inte mina öron. Satt med Emmis på lunchen och vi pratade om skid vm och skidskytte och allt var frid och fröjd - TILLS Emmis kläckte ur sig att hon hatar Anders Södergren! Vad fan säger hon?? Jag fick typ mega tändning, känner mig riktigt upprörd än. Han var så värdig sitt silver att det finns inte och jag önskar ba att han få ett guld på 5 milen detta VM! Hans enda chans är ju att dra sönder hela fältet eftersom han är starkaste åkaren! Att man kan kritisera det är ju bevis på ovetande enligt mig :P Hänger han bara med bli han ju spurtslagen som så många gånger förr! Nej den mannen unnar jag allt. VM guld till Anders Södergren hoppas jag på!!

Aaaah nu känns det bättre. Ska fundera på detta Emelie och se om jag kan förlåta dig  Det kan krävas en del smörande faktiskt. Jag hoppas du förstår hur jag känner över detta, det är trots allt väldigt känsligt för mig. Du sårade mig faktiskt rätt djupt. Och hela Sverige med för den delen men låt oss glömma den biten.
Jag ska iaf fundera på saken och hoppas på det bästa.. :)


Stress

Skrik och panik! Hur ska jag hinna allt?!? Just nu skulle jag behöva ha 5 kloner av mig själv som kunde va på olika platser och göra olika saker. Jag stöttar härmed klon-forskningen!

Håller nog på att få magsår, bäst att käka ltie plåster i förebyggande syfte. Måste ju kunna va frisk på lovet, som tydligen är nästa vecka! Fick reda på det av Lisa igår, det må jag säga var en positiv överraskning ;D

Trippelboll efter skolan då, måste ju göra min plikt och gå med tanke på att vi far till Älvsbyn på torsdag. Sen äre ba plugga psykologi för allt va tygen håller! Känner mig inte motiverad, kom på igår också att jag hade provet imorrn. Och det är mycket man ska kunna! Jaa, gud hjälpe mig. Den här veckan kommer att bli full av arbete kan man då lugnt säga.

Längtar till imorgon kväll nu, Manchester United- Inter!! Ronaldo vs Zlatan alltså. Ska kolla om pappa vill ta sig en bärs och kika med mig ;D Haha.

Nu lunch! Bajs på dej hej. Och så.


La dolce vita

Framme i umeå nu då efter den värsta bussresan i mitt liv. Är det lagligt att ha 0 gradigt i bussen eller?! Höll tamme på frysa ihjäl! Va fan inte lätt att sova då man ba skaka, men jag lyckades lite grann iaf. Och tur va väl det för jag mår mkt bättre nu! Innan jag for va jag jättetung i ögonen och kände mig inte alls särskilt bra. Men det gick över efter lite vila i bussen som tur va!

Så nu är man fit for fight! Känner mina tjejer sig fitta? Jag tror det ;) Kommer bli kung detta, känns skönt att taggen börjar komma! Gladast är jag för att jag kom ihåg kameran denna gång, hoppas ba att man i kommer ihåg att använda den i dimman ;)

Jag ska väl gå och ta en varm dusch snart (fryser än!) så att jag har gjort det då Mange skrivit tentan klart. För sen äre full fart hem till han och käka hämt pizza och göra sig i ordning! Sen drar vi vidare och börjar kvällen!
Kommer sakna Emmis ikväll, men nu följ du med nästa gång! =P Lova det !

Lever man inte livet fullt ut medans man kan kommer man att ångra sig då man är vuxen, kom ihåg det!

PUSS !

Grattis!

Grattis Emmis på 19 års dagen! =D Har väl inte varit världens bästa skoldag för dig med dryga lektioner och äcklig lunch, men du fick dig då en redig semla på den stora dagen =)

Alltså jag är bara för dålig på datorer och tjafs. Är det bara jag som tycker att det är krångligt att logga in med kortläsare på nordea osv? Skulle försöka köpa ett kontantkort på det viset men det blir ba fel så jag blir väl spärrad därifrån snart. Doh!

Har lite ångest attack här över mig själv, vad sysslar jag med egentligen?? Jag har ju 1000 grejer att göra och ändå så börjar jag aldrig. Dumhet kan det ju också kallas. Ska ju till Emmis sen vid halv 10 då Anna kommer och hämtar mig å Lisa, och innan dess hade jag tänkt att:

  • Packa (ska till Umeå imorgon!) =D
  • Ladda kontantkortet (slut med peningan på mobilen och kan inte skriva sms med anna, it's driving me crazy)
  • Föra över pengar (kommer aldrig att lyckas med det!)
  • Skriva på projektrapporten
  • Plugga lite psykologi? (om det funnits tid över vilket det inte gör...)
Istället för nåt av detta har jag alltså sen jag kom hem sett på skidskytte och skid vm som va inspelat. Det tog tamme attsingen hela kvällen! Liten missräkning där. Men vaddå, VM silver till mix stafett laget i skidskytte! Inte illa pinkat!

Nä nu måste jag gå och packa så jag ha det gjort i alla fall! Lär ju bli sent ikväll eftersom vi far dit sent. Ska ju bli bjudna på riktigt go fika, har ryktats om smörgåstårta! Det är det godaste i världen tro jag (jag har sparat mig hela dagen) =P
Just ja, hade ju tänkt ringa mange också innan så man hinn prata med han. Helvete jag kom inte å hinna nåt!
Man blir ju ba långsammare ju mer man stressar.,...

Ciao for now!

Tjejkväll på G!

Måste sätta fart nu, ska skriva på projektrapporten sen ska jag se skidskyttet från idag (heja Helena Jonsson!) och sen bär det av mot Stensele till vår kära Stenvall! =D Lisa och jag ska våldgästa och göra bastun till vår ;) Nä men blir härligt med en riktig tjejkväll, ska väl göra inpackningar i håret, ansiktsmasker och jag vill fixa naglarna också. Har inte haft tid för mig själv på länge känns det som, man går bara omkring som en lurk och funderar på skolarbete. Skärpning!

Blir perfekt att hinna fixa till sånt innan helgen, verkar ju som att det kanske blir utgång på fredag så lika bra att fixa naglar,ögonbryn och brunkrämen ikväll dårå!

Nu måste jag sätta fart så jag hinner med allt!
Puss på min älskling som jag saknar så mycke! =*


090217

Ohoj! Skönt att man klarade denna tisdag utan att nicka till rakt inför ögonen på Evy. Idag nöjde jag mig med att bara gäspa henne i ansiktet. Positivt!

Herrejävlar så kallt det är här nu! -25 grader! Inte undra på att man håll på frysa röven av sig! Någon grad varmare än så här får det gärna bli, annars drar jag en sista minuten någon stans på sportlovet. Skulle va väldigt nice faktiskt!

Ikväll blir det nog en rätt bra kväll,enda jag orka göra i skolarbete är att skriva lite på projektrapporten. Om jag nu ens orka det? Men jag känner mig nästan tvungen.. Ska då se skidskyttet nu som är inspelat! Sedan kanske jag orka hänga med hurt pappa på gymmet en sväng. Lika bra att passa på å träna när man har lite tid över!

Mot duschen!

Nu gäller det att skynda på här, ska duscha och äta snabbt som attsingen nu innan Lisa kommer och hämtar mig! Va ovanligt bra spel på trippelbollen idag, iaf på fotbollen. Ska se om jag hinner träna mer i veckan nu, men jag hoppas det för det tog inte så hårt det här känner jag.

Nu: Teaparty @ Stenvall! Ska se om jag får med mig nå gosaker annars kanske vi kan baka ihop nåt där! :D Blir trevligt detta :)

SKYNDA NU!

Lunch

Nu kommer Anna och hämtar oss, lunchen består av makaroner och sur- korv! Alltså det jag får till middag idag med. Och jag hatar det.

Guld!

Jag vet att jag är sen, men jag såg det ju nyss! Hade ju spelat in det eftersom jag jobba, men asså Helena Jonsson tog guld i jaktstarten!!!

Hade någon sagt det för 2 år sedan hade man ju ba skrattat. Snacka om att ha förbättrats! Det här gjorde dagen. =D




Det är över nu!

Äntligen är helgen över! (och det var en kommentar jag aldrig trodde jag skulle behöva säga..!!) Men nu har jag ju jobbat klart så det är ju skönt det, och nu när denna helgen är över är det närmare till nästa då jag få göra vad jag vill! Skönt!

Är verkligen dö trött nu, blev sent igår och tidigt idag. Och jag har inte börjat plugga på engelskan än! Gud hjälpe mig. Har ju prov imorgon! Känner fet ångest blandat med panik och en stor gnutta lathet. Jag menar, orka jobba hela helgen och när man kommer hem ska man nöta. Jag vill inte. Tror jag strejkar. Jag vill ta det lite lugnt nu. Jag orkar inte satsa på allt! Synd ba att Pär inte har förståelse för det...




Putt

Känner mig lite putt just nu. Kommer ju missa hela melodifestivalen! Missade ju förra veckan också.. Surt. Och jag vet, varje år gnäller jag, säger att det är värdelöst men ändå fortsätter man vilja se det. Men vaddå ikväll kan man ju faktiskt ha förståelse, Måns Zelmerlöw är ju med for crying out loud! ;) Och det missar jag. Det är faktiskt lite tungt må jag erkänna. Måste nog ta och kika på hans låt på you tube sen, men det är ju alltid roligast att se direkt. Fuck.

Jag längtar efter mys! Blir nästan galen, vill ba göra som alla andra och köpa med mig chips, godis, läsk och en film och hem och mysa under en filt! Det är ju min favoritsysselsättning här i livet, skulle gärna vilja utöva den just nu. Men kommer ju hem ca 21,45 ikväll så jag hinner väl mysa lite kanske, kan ju se lite OTH. Bra nu har jag något att längta till.=)




Det här glaset borde jag äga :)


Alla hjärtans dag

Egentligen tycker jag mycket om den här dagen, tycker det är fint med en dag som ägnar sig åt kärlek, vare sig man är singel eller har en partner. Man kan ju alltid uppmärksamma tex familjen eller vännerna extra liksom!
Men idag känns den här dagen inge speciell alls, precis som förra året så kunde inte Mange och jag träffas. Båda jobbar ju helöa helgen så det sket sig ju totalt. Har inte den mest romantiska känslan när man är här i korvlukten direkt. Känns tråkigt tycker jag. Fast ska ju egentligen inte klaga heller, vi firade ju den här dagen i Umeå förra helgen och nog va det romantiskt och kärleksfullt då min älskling bjöd mig på grekisk restaurang =) Så jag har ju fått min dag egentligen. Men ändå!  Skulle ba vilja va med han nu och mysa och äta choklad. Det är livet det. Ba och vänta in bättre tider antar jag.

Skidskyttet imorse gick då förjävligt för alla utom Helena Jonsson. Det måste sitta i efternamnet, för alla andra va då de värsta sopor man sett på länge, man undrar ju om man själv skulle pricka mer än vad svenskarna gjorde idag? Fin inledning på VM. Ferry, ryck upp dig!

Hmm undrar när man skulle ha fått i sig lite mat då... Är egentligen inte hungrig, fika rätt mkt innan jag kom hit. Åt årets första semla! En hit som väntat, me like. :) Har klyftpotatis och fläskkotletter i sojasås till matlåda, mumms! Åt det som middag igår, och i vanlig ordning bruka jag ha en tesked också då jag äter för att få upp precis all sås. Nu såg jag till min besvikelse att jag knappt hade någon sås!!! Det är en katastrof. Jag som brukar nästan bara äta såsen. Jag äter ju sås, med kotlett! Skulle vilja be mamma komma hit coh fylla på såsen. Hmmf. Jaja kanske är bäst för min egen del, den är ju trots allt rätt fet den där såsen. Jaja nu ska jag sluta babbla om sås!
Ska kanske ta och äta min kotlett med alldeles för lite sås nu. Lika bra det.

Ha en bra alla hjärtans dag! Puss och kram på alla =*

...

Hade ingen bra natt...Tårar till förbannelse och lite sömn. Vill inte ha det så inatt igen, då blir morogndagen alltför jobbig med tanke på att det är alla hjärtans dag, jag är inte med personen jag är kär i och jag ska jobba. Helt enkelt piss i kvadrat.

Haft friluftsdag idag, åkte madrass och sola mest. Härligt men tankarna var ju hela tiden någon annanstans. När jag kom hem följde jag med pappa ut och körde skoter, vet inte om det gav så mkt det heller. Allt känns ju bara trist idag. Höll nästan på förfrysa ansiktet på köpet. Skönt att basta sedan var det då.

Vill ba hem och prata i telefon och somna med ett leende på läpparna.

I don't shine if you don't shine


Slaget mot miss Tafvelin

Anna verkade ha svårare att förlåta mig än jag hade trott. Det visade hon tydligt med ca 1000 slag och en hel bunt med nipple-nyp. AJ!! INTE snällt. Trodde ju jag skulle behöva gå till skolsköterskan ett tag. Men jag tror jag kommit på en hämnd, och den riktar sig mot miss Tafvelin....Jag vet allt att det är en öm punkt. DET DU!




Matte E

Ooops, känner att detta provet nog inte gick så bra! Mitt första IG kanske är på väg?? Nää, jag hoppas verkligen jag klarar mig!
Jag är trött som en koldolme. Och skolless som fan! Särskilt dagar som idag och igår, det är ju strålande väder! Perfekt vinterdag, det gör mig glad. Eller det skulle gjort mig glad om jag kunde njuta av det, som genom att fara å köra skoter eller att åka skidor. Men nu sitt man ju ba å glo på det så jag vet inte om det ger så mkt?

Även om provet gick piss så är det skönt att ha det gjort! Längtar nu till ikväll då det är tjejkväll! Längtar. Det bästa som händer under de trista skiolveckorna tycker jag. Skönt att vänner finns :) <3

Ska leta åt Anna senare och se om hon inte kan förlåta mig. Vi är ju trots allt helan och halvan. Du måste ju kunna förlåta din halva för att ha lite kul? =D Tihhii!

Tagga!

Åh sitter och kikar på resor! Har 2 huvudfavoriter, Kreta och Sunny beach. Nästan så jag inte kan välja! Sunny beach lockar ju för att allt är så billigt och grekland lockar för ögongodiset och maten. Sen massa andra saker med förstås som värme,sol,havet, goa drinkar osv! Åh vad jag längtar!! Fatta och ligga och sola och äta en god glass eller dricka en god drink. Gött! Förra sommarn var ju helt jäkla värdelös! Blev knappt brun alls och soldagarna var få. Ska bli så jäkla underbart att åka utomlands! =D
Tagga nu tjejer!! Det kommer ju bli så förbannat jäkla roligt, ert livs upplevelse! =D Fatta vad ni missar om ni inte far! Jobba in pengarna på sommarn sen :) Tagga nu, vill så gärna att alla följer med annars kom då jag inte tycka det blir lika kul för då kom det kännas som att något fattas ju!

Det kommer bli så jäkla härligt! =D

Umeå!

Nu är man här igen, kul kul kul! =) Strosat lite på stan idag med emmis och hennes mamma, det va trevligt. Jag köpte lite grejs på kicks, lite smycken på guldfynd och en rosa hög kjol. Ganska sparsam var jag ändå :) Får se om jag ids gå nå mer på stan i helgen, verkar inte som att jag hittade det jag sökte ändå så lika bra att vänta.
Mange är på skolan och pluggar och brorsan jobbar än så jag är ensam i lägenheten. Tror jag ska ta ett bad, lägga på ansiktsmasken jag köpte och testa nya inpackningen! Känns som en lockande plan, har varit frusen hela dagen.
Emelie köpte förresten en balklänning idag! =D Du va så fin i den  gumman! (och jag testade om min drömklänning, kunde bara inte låta bli...) =P

Nä nu ska jag styra fotstegen mot bad och bubbel! Livskvalité here I come!

PUSS

Palt

Fick palt till middag idag! Är grymt mätt nu, men humöret stiger för det är ju så gott! :) Mormor,morfar och Josef är här med, trevligt trevligt är det. Blir efterrätt senare ikväll ,jag längtar redan! ;) 
Nu ska jag sätta igång med biologin, att lära mig mer om blodgruppsdieten. Ändå lite intressant.Men jag ska försöka jobba undan det så snabbt jag kan så jag kan ägna mig åt roligare saker!

Morfar pratar om att det är hockey ikväll också, Sverige-Ryssland. Kanske skulle se det?


Rast

Snöar ute mkt idag, bra tycker jag! :) Var riktigt kul att åka skridskor imorse och spela bandy, och tjejerna vann lätt över killarna ;) Fick sluta fysiken mkt itidgare så vi fick lite rast. Egentligen borde man direkt börja jobba med annat men jag orkade inte det...Slöa vid datorn måste man få göra för att orka nöta sen.

Vet inte hur jag ska göra i helgen? Buss imorgon eller inte.. Hmm kan inte riktigt bestämma mig, frågan är ju om jag har råd att missa lektionerna..Ska fundera vidare.

Morning!

God morgon alla! Känner mig rätt glad idag och det är mest för att en liten tyngd från axlarna lyftes av igår då jag blev klar med massa arbete. Känns skönt =) Morgonen börjar nu med lite drygt projekt, sedan har jag skridskor på ladan på idrotten! =D Blir kul, har tusan inte åkt sen sista träningen på tjejhockeyn förra året :P Ett tag sen alltså. Blir nog kul, är ba rädd att jag ska slå sönder knäna. Ska he på inlines skydden och stoppa sockar i så kanske jag förhindrar det värsta om jag ramlar :P

Nääe nu ska ja packa ihop det sista innan Anna kommer hit och hämtar mig :) Snäll hon är!

PUSS!

Mums!

Har ätit världens godaste kvällsfika och sett ett avsnitt OTH så jag är ganska nöjd nu. Ska börja röra mig mot sängen, behövs en natt med mkt sömn nu! Ska bli så skönt och krypa under täcket, mätt och belåten som jag är :)



Mmmm så gott! =D I like it.


Hallelujah!

Yes yes yes YES! Nu är jag klar med religion A! Skicka just in slutuppgifterna, fy helvete vad skönt!

Helvete så jag har nött sen jag kom hem, har suttit i sträck (förutom middagen och vänner). Jag är stolt!
Nä nu jävlar, nu ska jag lämna datorn, har hunnit få ont i ryggen, och nu ska jag äta en toast som mamma gjort! =D
Perfekt avslut på kvällen med toast och one tree hill eller vad? Jaay!


Fy fan vad jag är duktig!



 


Keep up the good work

Jag kämpar på så gott jag kan, men nu börjar jag tappa fokus. Tappar alltid fokus då jag ser på klockan att det är bra saker på tv ;) Ska försöka kämpa en timme till tills vänner börjar, sen kommer det inte gå mera. Men jag känner då att det går framåt, lyckas jag nästan helt klart med religionen idag kan jag jobba med biologin imorrn och då kanske jag inte behöver göra så mkt över helgen om jag har tur. Så kämpa på nu!

Jag har för övrigt abstinens besvär. Jag hinner ju aldrig träna! Blir ju galen! Vill ju träna upp kondisen som suger kuk men det är rätt svårt då man har tidsbrist. Jag får damp. Vi pratade med magnus idag iaf och han ska på ett möte imorrn framföra allt vi har att göra och förhoppningsvis kan det få lärarna att tagga ner. Han sa han skulle se vad han kunde göra så vi får väl hoppas på något positivt.

Nu ska jag fortsätta så jag kan ge mig nån gång, I'm running out of energy...

Saknar min älskling♥

090204

Onsdag idag, dagen mitt i veckan alltså. Därför jag alltid gillar onsdagar för då känns helgen rätt nära ändå =)
Vet inte hur det blir i helgen än om Emmis och hennes mamma far till Umeå, får vänta och se. Vet inte hur det blir annars riktigt men det får jag fundera på senare. Skulle hur som helst va skönt att träffa Mange eftersom vi båda jobbar hela nästa helg, alltså över alla hjärtans dag.Det suger,kunde inte ses förra året heller.Men vi får fira ett annat datum istället =)

Ska snart ha fysik och det känns så dryygt. Ska försöka hålla mig borta från att somna. Känner mig så jäkla slö idag, ville bara stanna hemma i sängen då klockan ringde. Nog för att jag känner så varje dag men. Men som sagt, helgen är rätt nära nu! Ska försöka jobba effektivt på lärrverkstan idag så att jag kommer framåt. Då kanske jag kan känna ett hyfsat lugn ikväll så stressen rinner av lite. Det behövs.

Tchüss!


I hate school

Doh, sitter och gör religionsuppgifterna. Tappar visst lite fokus...Men men jag ska hålla ut till vänner sen lägger jag ner! Efter halv 8 vill jag inte nöta mera. Ska belöna mig själv med OTH =) Nog för att egentligen har jag så mkt att göra att jag skulle behöva sitta till 12 varje kväll men min motivation är inte en tiondel så stor. ORKA MED CP SKOLAN!

Fick såna tändningar idag på vårt schema, tycker bara att det är så jäkla dåligt hur dom har ställt till det för oss!! Det är ju faktiskt så att det kommer att påverka betygen, för jag kommer inte kunna lägga ner den tid jag behöver för att få ens vg på dom tunga ämnena. Det känns som kört! Så det blir som att välja ämnen att satsa på och vilka att skita i. BRA JOBBAT! Höll förresten på att somna på kemin idag. Det har typ blivit standard! Men vad ska man göra, det är ju så jeffla tråkigt! Tur jag åt lite godis på rasten, men då blev det nästan åt damp hållet istället. =P

Imorrn på handledarträffen ska vi hälsa Magnus att vi kommer vara utbrända till påsk. Jippiee! Och vi lär inte överleva ända till studenten. Jaay! Vi gillar skolan just nu.

Här kommer nå bilder jag inte hunnit lägga ut förräns nu.



Jag tycker jag gjorde ett bra jobb! Den var mumsig trots att den var lite rinnig =D (synd du missade mästerverket Emmis) :P

Kommer ni ihåg att mitt rum var stökigt? Så här såg det ut.....Döm mig inte för hårt bara.









Satt och klottra på jobbet en kväll :P Söt som jag va fota jag och skicka till Mange :)



Står på mitt skrivbord :)



Blev sugen att fara ut och köra skoter i söndags då det va så fint väder (nog för att det inte syns på bilden men..)

 <------ Världens sötaste hund

"Hej jag heter Emilie och jag vill äta upp dig!!"

Bra morgon

Dagen börjar bra med lite välförtjänt tur! Linda var inte här idag, så det enda vi behövde göra på en annars typ 3 h lektion var att läsa ett kapitel i boken sen var vi klara. Sweet! Det är såna här oväntade positiva överraskningar som gör att man blir på bra humör :)

Emmis och jag tänker då passa på att göra annat nu då vi ändå är här så att man kan va ledig ikväll istället. Vore ju superskönt om man lyckas göra bort lite nu när man fick lite tid gratis så slipper man kanske über-stressen sedan! Vore så gudomligt skönt att ba kunna slappa ikväll och se one tree hill och så. Ikväll måste det bli en tidig kväll säger jag bara, jag känner mig helt död efter många sena kvällar med lite sömn.

Nu ska jag försöka sätta lite fart för mitt eget bästa! PUSS


Tea night

Nu kommer nog Anna när som helst och hämtar upp mig, blir te hos Lisa ikväll. Myspys och girltalk, blir bra det! Härlig kväll blir det utan tvekan, skönt å ba skita i allt som skola heter.  Kanske vi till och med snor ihop en kladdkaka mest för att göra Emmis avis också, sägs om det? ;D Hehe.

Dryg dag i skolan imorrn, längtar inte! Sen så såg jag att vårt schema på fredagar är ändrat, vi har en lektion till så istället för att sluta innan tolv sluta jag 13,30. SUUG!!!!

Saknar dig♥


Mamma mia!

Jippiie,mammsen kom hem med mamma mia idag! Blev så glad,har tjatat länge på att hon skulle ta och köpa den, snacka om mysig film! =)))  Vi ska se den snart hela familjen och äta glass, riktigt skönt söndagsmys =)





Jag verkar ha inlett en egen liten söndags tradition, nämligen mini-spa. Har även denna söndag bastat, peelat både kropp och ansikte ordentligt, inpackning i håret och lite brun-kräms smörjning efteråt. Känns alltid lika härligt!
Den där krämen jag använder är Dove Summer Glow, normal to darkened skin. Den är riktigt bra, det blir aldrig ojämnt! Iof hjälper det ju att färgen inte är jättestark men det är bara ett plus för det blir så enkelt att använda :) Använde den även i fejjan, vilket kanske inte va det smartaste för den är så fet. Ska ta och köpa samma produkt men den somj är special för ansiktet så får man lite färg där med mitt i vintern! :)



Nääe nu ska jag gå och joina the family i soffan och se en bra film och gotta mig med glass, banan, marränger och choklad+kola sås! =D




090201

Idag är det första februari och det är en strålande dag! Vädret är helt jäkla fantastiskt, strålande sol och snön glittrar. Det som är synd är ju att det är så kallt, ca 17 minus! Där sprack ju mina planer för dagen. Hade velat ut och köra skoter eller åka skidor men det känns för kallt för båda tycker jag. Synd, för förutom kylan är det ju en underbar dag för skoterkörning! Doh säger jag bara. Synd man ska njuta av det fina vädret genom fönstret.

Jag hade ju tänkt sova ut idag men det gick banne mig inte! Har inte sovit bra på flera nätter nu.Skumt. Har då sett skid SM nu, och nu borde jag verkligen ta och städa mitt rum! Det ser rent förjävligt ut. Har nog inte städat sen innan julen tror jag! Riktigt illa. Så nu ska jag ta tag i det och spela lite musica samtidigt så man piggnar till.

Ciao for now!

RSS 2.0