Jag är Hermione Granger!

Alla som är Harry Potter fan vet att Hermione Granger under sitt tredje år på Hogwarts läser så många kurser samtidigt att hon måste använda en magisk klocka för att kunna vrida tillbaka tiden för att kunna gå på alla kurser under dagarna. Hermione, send me that clock! Jag behöver den!

Har skrivit ut schemat från den andra kursen jag ska läsa som börjar nästa vecka, och såg till min förskräckelse att det krockar en hel del med den andra kursen! Kommer att måsta skippa en hel del, vet ba inte vad?! Det går ju faktiskt inte att vara på två ställen samtidigt. Men frågan är ju om man måste komplettera med något annat om man missar en massa seminarium till exempel, som typ är det enda jag har. Gosh nu blev det redan jobbigt, det knyter sig i magen.

Kommer bli tufft fram till 2 november då jag gör tentan för ena kursen, sen slipper jag dubblera! Gäller ju att försöka hålla huvudet ovanför vattenytan tills dess bara. Början tro att man tagit sig vatten över huvudet nämligen....




Screw tvätten, jag vill bubbla!

Nu ska jag hänga upp tvätten sen tänker jag tappa upp ett bad åt mig och bubbla med hårinpackning i håret och ansiktsmask i ansiktet! Härligt härligt. Sen kanske slå på en film :)

Men allra först ska jag kolla upp resultatet mellan Manchester United - Arsenal!!!
Resultatet är avgörande för hur mitt humör kommer vara ikväll. Mange blir ju nämligen lite väl överglad om Arsenal vinner... ;P


Testar mina tvätt kunskaper

Idag har jag varit på stan hela dagen och shoppat en del, det känns som att jag kommer att trivas bra i en stad :)
Hade gjort en lista på sånt som jag behövde köpa, men på den listan står de mesta av grejerna kvar tyvärr, det jag fick med mig hem var inte med där nämligen. Men lika glad för det är jag, för nu tvättar jag bland annat någr av de nya kläderna! :D Har lite av en tvätt kväll här, har så mycket otvättat eftersom jag rest runt lite på sistone och inte tvättat något. Ska se om jag klarar av att tvätta en maskin till ikväll, jag är ju ensam så det kan bli problematiskt. Fast man kan ju alltid ringa mammsen och fråga, jag är rädd att jag ska klanta mig nämligen och råka blanda fel färg så jag förstör kläderna. :P

Brorsan är ute på partaj så jag är ensam i lägenheten nu! Fest någon?? ;) Försökte dra hit Anna men hon ville stanna i suguman en dag till. Hmmft. Men jag ska väl hitta på nåt snart så man är lite sysselsatt, kan ju fortsätta stöka runt så man får ordning här någon gång. Kan tvätta mera. Eller också kör jag på lata linjen och bubblar och gör ansiktsmask och ser film sen!

Någon som vågar tippa vilket det blir?

Saknar mina babes!

Som är på hotellet ikväll. Ikväll går de tydligen under smeknamnen Full-Anna och Flannike, jag diggar dom båda ;P
Skulle varit så kul att va där! Åh... Men men, jag längtar tills det blir utgång här i Umeå istället, troligen om 2 helger! Ska försöka hålla mig till dess...

Saknar mina andra babes också som jag inte sett på ett tag men som är här i stan. Tror jag ska ner på stan imorgon, kanske Lisa eller Emelie har tid och lust att hänga med mig då om jag har tur :) Måste ju införskaffa lite block,häftapparat, post it lappar och annat kontorsmaterial så att man är förberedd! Har faktiskt ordnat alla 3 böckerna jag ska ha också till veckan, inte illa! Sveriges rikes lag står inne på mitt rum just nu. Den boken är tamme fan 1,5 dm bred! Okej inte riktigt, men nära därpå. Väger ett ton gör den också!



Can you see my halo?

Trippelsuper mega bajs! Min kamera har varit sönder ett tag nu, därav dåligt med bilder i bloggen, och just nu verkar jag även ha tappat bort usb kabeln till mobilen så jag kan inte överföra bilderna därifrån heller. Undrar om jag glömde den hemma? Får kolla upp det. Får leta mera imorgon också, vill ju kunna börja lägga ut lite bilder ju!


Nu är jag Umeå-bo också! Känns inte så underligt än faktiskt, känns som jag är här som vanligt en helg. Förutom att jag packat upp nästan alla mina grejer och fixat och donat runt i lägenheten. Men tror det kommer slå mig mera då jag på måndag far på universitetet och sedan kommer tillbaka hit och sover och så.



Jag kan inte få nog av Beyoncé's låt "Halo" heller! Vet fan inte varför, men tycker den har sån skön rytm och det är klart hennes bästa låt enligt mig! Den är som ändå halv- gammal och alla radio kanaler har ju nött den hur mycket som helst, men konstigt nog blir jag fortfarande glad och höjer volymen då den spelas! Don't know why, all that I know is that I like it ;)



I'm moving out!

God morgon!

Nu kommer Mange snart och hämtar mig också åker vi till Umeå. Sen stannar jag där. Känns väldigt underligt!
Har typ inga grejer alls kvar här nu, mitt rum är nästan helt tomt. Men det känns kul ändå!

Nu ska jag säga hej då till mamma och pappa och krama dem farväl. Fast dom kommer till mig nästa helg och hälsar på och ger mig min dator och födelsedags presenter så det dröjer ju inte så länge tills vi ses. :)


Hörs när jag är i Umeå då!

Home again!

Hej hopp!

Hemma från Östersund nu, har varit 3 grymt härliga dagar, känns tråkigt att vara hemma igen, bo på hotell är ju bara för gött! :)

Mange och jag bodde första natten hos hans storebror Johan och hans sambo Hanna, det va riktigt trevligt. På tisdagen var vi på äventyrsbadet i Östersund och badade hela dagen. Spenderade typ halva dagen i bubbelpoolen och halva i rutschkanorna. Okej, lite mer tid i rutschkanorna, jag tjatade nämligen som en bebis att vi skulle åka mera :D
Efter att ha checkat in på hotellet åt vi sedan en gourmét middag uppe i ett torn som hette arctura, bredvid skidskytteanläggningen. Så mysigt, och en bättre utsikt än en rosa solnedgång som sedan följdes av en upplyst stad i mörkret kan man väl inte få då man äter middag med sin älskling? Sådana stunder ska man minnas, för då var livet allt gott.

På onsdagen strosade vi mest runt på stan och shoppade lite. Det värsta är att jag funnit min överman i shopping, nämligen min pojkvän! Låter illa,men är sant. Han slår mig i både antal grejer och sammanlagda summan ska vi inte ens prata om. Men jag kommer igen, tro inte att lågkonjukturen satt allt för djupa spår i mig, jag är bara inne i en tillfällig svacka!
På kvällen blev det ännu en riktigt god middag sen såg vi filmen "Inglorious bastards" på bio. Helvete vilken grym film! Brad Pitt må va en saftig bit, men det bästa är ju att han är en grym skådespelare! Han va ju verkligen ingen heting i den här filmen,men ack så bra! Efter filmen när vi skulle hem bröt då paniken ut, vår bil va inlåst i ett parkeringshus och det skulle kosta 500 att ringa Securitas för att få komma in. Kul, med tanke på att det hade tagit hela kvällen att gå till hotellet och på det ville vi gärna hem för att hinna utnyttja hotellets relax rum med ångbastu och bubbelpool. Som tur var hade vi ett väldans flax, en bil med rätt att köra in kom och öppnade porten, och bakom bilden sprang jag som Bolt himself för att hinna in innan porten åkte ner igen. Så kvällen slutade lyckligt med skumpa i bubbelpoolen tillslut. :)

Idag har vi shoppat lite till innan hemfärden och nu är man hemma och jag längtar tillbaka till hotellsängarna och relax rummet, det var så grymt fint! Nu har jag då ett mål med mitt liv, jag vill bli rik så jag kan komma hem från jobbet och ha det så där fint och ba bubbla i fin miljö och förhoppningsvis har man kvar den fina killen som jag delade allt det där med igår kväll. Livet vore inte dåligt då inte! Så det är mitt nya mål. Skaffa in pengar! Det börjar med plugg. På måndag redan.

=O Nu blev jag så nervös att jag måste avsluta detta för att hyperventlilera lite.




Östersund

Imorgon tar jag och Magnus en bil och åker till Östersund, vad sägs om det? Bokade hotellet alldeles nyss, hehe. Det verkar som att jag har en väldigt impulsiv period just nu =P Men det blir kul, imorgon ska vi bo hos hans bror och hans sambo, sedan från tisdag till torsdag ska vi utnyttja en hotell premie check som Magnus mamma fått av coop. Blir perfekt det!

Har aldrig varit i Östersund så det blir roligt, har ingen aning om vilket shopping utbud det har men hoppas det är hyffsat i alla fall. Sen funderar vi på att fara på äventyrsbadet som finns där bland annat. Blir kul!


Det lustiga är att vi inte har packat eller nåt, och eftersom jag är hos Mange just nu så får jag packa imorgon bitti. Återigen, vi har bra planering! Mamma är så stolt över mig. Om hon visste alltså. Har inte hunnit berätta än liksom.

Ciao for now!


Grattis Pierre!

Idag har man haft en produktiv dag. Mange och jag hade en slöar dag som är så typisk för oss, vi gjorde verkligen ingenting. Förutom att laga pannkakor och göra fika. Vi åt och såg vänner hela dagen. Nästan så man skäms, men helveeete va gött vi mådde! ;P

Sen måste jag ju också gratulera min bror också som tog MC-kortet idag! Grattis grattis! =D Jag visste att du skulle klara det :) Körde han till Grundfors ikväll så han fick hämta motorcykeln och köra hem den. Imorgon kanske jag får åka en sväng med honom, vore kul!

Har just varit ute och promenerat runt 4:an, förkylningen hänger fortfarande kvar så känns dumt att riskera att springa. Men det var skönt att bara gå faktiskt som omväxling. Nu ska jag duscha snabbt, för jag har ett stort H&M paket som väntar på mig på mitt rum, är nyfiken på att se vad som är i det!

Tjing!

Hemma i Norrland igen!

Då var mina dagar i Östhammar slut, har haft trevligt där. Men man känner att det gått tre år, mycket har förändrats, såväl platser och personer. Var riktigt trevligt igår då mamma och pappa kom dit och tog med Erika och mig till Gimo där vi träffade lite släkt, Birgitta och våra tremeningar! Var längesen sist och riktigt kul var det :)

Allmänt så är jag jäkligt less på att åka buss nu, att åka 2 gånger a la 11 timmar är inte helt roligt. Snacka om att man längtat hem från första minuten man satte sig på bussen imorse tills man kom fram ikväll!

Nu längtar jag bara tills Mange kommer hit så jag får pussa pch krama om världens goaste kille. Har längtat så!

Östhammar, I'm back

Nu är jag i Östhammar och hälsar på för första gången sedan jag flyttade! Det har gått hela tre år sedan jag var här sist, och nog har det förändrats en del. Och det är en väldigt udda känsla när bussen rullade närmare och närmare Östhammar och man känner igen sig mer och mer och minnen kommer tillbaka till en. Det är hemskt mycket man hinnet glömma under 3 år också!

Men kul är det då, har så trevligt hos Emma. :) Däremot så blev ju inte min förkylning bättre av att åka nattbuss och inte sova någonting, så jag är inte pigg nu. Huvudet känns tjockt som...ja, nåt tjockt. Så nu ska vi bara ta det lugnt, orkar inte göra någonting! Men hoppas att jag är bättre imorgon efter en god natts sömn.

So long!

Lägenheten

Sitter i lägenheten nu och tar paus från alla bestyr, vi har hållit på hela dagen med att bära möbler och ställa in och allmänt städa här och rensa. Faktiskt varit en kul dag trots att alla smått hade värmeslag. hur varmt som helst här ju!
Men imorgon blir det nog att dra ner på Nydala så får man sola och bada lite, lika bra att va ute då det är fint väder! Idag har vi ju inte kunnat så.


Vet ni vad dagens impuls beslut är då? Jo, att jag och Erika ska åka ner till Östhammar på tisdag!! =D Kom på det i bilen ner till Umeå också ringde mamma 118 118 för att kolla när bussarna gick och om det fanns plats, sen bestämde vi också bjuder våra päron på resan med. Så var det klart! Ska bo hos Emma,min bästa vän från södern, och det kommer bli skitkul! På sommaren tänker jag faktiskt mycket tillbaka, det är ju så fint där! Och något varmare än här med. Åh ska bli kul! =D

Nu ska jag assistera mamms och papps med byggandet.

Augusti bjuder på ledighet!

Nu har jag äntligen jobbat klart, nu är det bara att va ledig fram till den 31 augusti! Ska bli härligt! Känns underligt att va ledig nu i helgen, har varit bristvara på det i sommar kan man lugnt påstå. Men nu, första lediga helgen till ära, blir det att köra mina grejer till Umeå! Ikväll har vi packat släpvagnen klart, så mitt rum är mer än tomt nu! Inte ens en säng har jag för tillfället, ska nog fara till Mange och sova inatt tror jag, haha.

Så imorgon bitti far vi, ska bli kul! =) Om det är fint väder tror jag det blir att fara på nydala och sola och bada istället för att dona i lägenheten i hettan, det kan man göra på kvällarna. =)

Nyss varit och sprungit med mamma, nu ska jag hoppa in i duschen och sen fara till Mange!

Puss och kram!

Man hittar mycket då man städar

Har hållit på att rensa rummet och slängt allt som jag inte vill ha kvar, herregud vad man sparar på sig en massa skräp alltså! Under tiden jag rensat har jag insett att jag är något av en samlare, jag har sparat på hur mycket onödigt som helst!
Men nu åker det, man kan inte spara på allt onödigt skit. Då simmar man ju i det tillslut!

Hittade bland annat detta, ett kontrakt för evig vänskap mellan mig och min barndoms bästis. Tänk vad lite man vet då man är liten, och så mycket som förändras.Lite sorgligt, men sånt är livet.



Hehe, rätt sött ändå. :)






Fan va starkt!

Nu har jag jobbat mig igenom 6 helger på rad! Alla helger sen jag kom hem från Egypten alltså. Känn på den!

Kommer bli helkonstigt att va ledig nu i helgen, men guuuud va skönt det ska bli! Okej jag ska till Umeå för att flytta en del grejer men ändå!  Inga mer helger, wihoo!


=D

Wieh!

Det här känns bra, jobbar mitt sista stängningspass nu! Definitivt sista gången jag jobbar här till 00,15 iaf, och det känns väldigt bra! Skönt att det är rätt lugnt nu också, det gör sista passet till en liite mindre plåga.

Längtar mest hem till sängen nu, börjar 9,30 imorgon så jag ska nog raka vägen hem och sussa.

Har sålt ännu en Gunnarns IK skiva ikväll, den gick till en från dalarna! Tro det eller ej, men visst säger det en del om mina säljar skills?? Nästan så att jag borde få ett litet pris av Gunnarn som tack för hjälpen, jag har faktiskt lyckats sälja många skivor! Jag är stolt ^^

Kunderna kallar!


Jag älskar dig

Maybe I didn’t treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn’t love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time

You were always on my mind
You were always on my mind
Tell me, tell me that your sweet love hasn’t died
Give me, give me one more chance
To keep you satisfied, satisfied

Maybe I didn’t hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I’m so happy that you’re mine
If I make you feel second best
Boy, I’m sorry I was blind

You were always on my mind
You were always on my mind
Tell me, tell me that your sweet love hasn’t died
Give me, give me one more chance
To keep you satisfied, satisfied

Little things I should have said and done
I just never took the time

You were always on my mind
You are always on my mind
You are always on my mind



Packar flyttlådor

Jag borde verkligen ta vara på mina dagar bättre än vad jag gör. Jag borde ju packa så att jag hinner klart till fredag med allt,för då drar vi till Umeå med första flyttlastet! Blir spännande och roligt! Men istället för att packa ser jag vänner och sitter vid datorn, inge vidare bra prioritering där inte. Men nu ska jag göra ett ryck hade jag tänkt!



Jag har då lärt mig en sak nu. Man ska aldrig ta någonting för givet. Aldrig. Läxan lärd, det ska jag komma ihåg nu. Aldrig igen.

RSS 2.0