Onsdag 31 mars

Händer inte så mycket i dagarna, är hemma och är hundvakt på mamma jobbar. Schysst "jobb", hehe. Hann med att åka en mil på skidorna imorse innan mamma åkte och jobbade, var härligt (men jobbigt). Som tur är så känns det ju alltid så bra efteråt.

Imorgon börjar påsken på riktigt och familjen drar upp till fjälls, men för min del blir jag nog i Bergnäs några dagar först hos Mange och co. Blir riktigt kul! =)



Haha, nu kom Erika hem från vinter fjällturen, måste höra med henne hur det var! =D

Färdig packat

Nu tror jag att jag fått med allt jag behöver för hemresan. Ska ju va hemma rätt länge nu så det blev en del. Nu återstår bara datorn som ska packas ned sedan är jag ready to go. Ska gå om Manges jobb och krama om han innan jag far med bussen. Även om det kändes lite jobbigt att packa ihop allt med så kort varsel känns det ändå kul att åka hem, har saknat lilla Roxie.

Nu måste jag röra mig mot bussen. Påsklov, here we go!

Måndag 29 mars

Idag blev det en liten sovmorgon för min del, kanske för att jag bara sov 4 timmar natten innan. Kände imorse då Mange klev upp 7 att jag var heeeeelt död i kroppen.

Ringde mamma det första jag gjorde då jag vaknade för att höra läget, det slutade med att jag ska hoppa på en buss idag och åka hem. Måste vara hundvakt imorgon då mamma ska jobba. Men egentligen så klagar jag inte, det är ju den roligaste syssla man kan ha!

Så jag ska börja dagen nu med bacon, bravojuice och någon rostad macka så jag får energi att börja packa och dra mig ner på bussstationen. Borde väl försöka hinna med att springa om på Manges jobb och säga hej då så jag inte bara drar som jag gjorde tidigare en gång, hehe.

Nu ska jag sätta fart på denna dag!

Mina nya idoler


Kvalmatch

Nu ska jag ta en buss ner på stan för att sedan gå till Vildmannahallen och se Manges lag spela kvalmatch mot Arvidsjaur. Drygt då man inte har bil, hoppas att jag ens hittar dit. Med mitt lokalsinne vet man ju aldrig! Men jag har en handritat karta :P Vinner Vildmännen (Manges lag) matchen så går de upp i division 1! Så det blir en spännande match detta. Nu måste jag dra, får inte missa bussen. Bil är fan i mig guldvärt inser jag nu.

Måste kanske börjar uppskatta gamm-Forden lite mera, haha.


Fredagsmyset kan börja

Det är dags för fredagsmys hela kvällen lång! Ska strax cykla iväg till Mange (är så jäkla skönt att vi bor så nära varann!) där jag blir bjuden på middag, är ju ensam här så blir roligare att äta med Mange och Jens. Undrar vad de hittat på för nåt? Men det slår säkert den köpta palten som jag hade tänkt äta annars i min ensamhet, var det enda jag hade hemma. Sen blire mys där hela kvällen, blir en toppen fredag.



Min nya hårfärg, brun-rött (det röda blir inte lika tydligt i webbkameran). Mörkare än det förra jag hade där det blonda hade börjat skina igenom toningen. Är dock lite väl rött tycker jag, skulle inte va det enligt förpackningen. Men men, sånt man får ta då man snålar och gör hemma!


Nu blir det gymmet

Har nött lite jobbsök nu och efter en omelett lunch ska jag nu dra ner på IKSU. Var längesen nu, känns som slöseri med pengar då man inte är där. Man får ju smått ångest bara för pengarnas skull, så då tvingar man sig ju dit. Så de som har svårt att motivera sig till träning borde definitivt skaffa gym kort där, man känner sig nästan tvungen att fara dit (om man inte skiter stålar då).

Tror jag ska simma,kändes mycket skönare än att springa på en matta. Springa hinner man göra tillräckligt sen också då gym kortet gått ut och snön är borta. Plus att det är kul att simma.

Gruvar mig för cykelturen bara, det kändes inte så kul dock..

Fredag 26 mars

Idag ska inte bli en repris av gårdagen, idag ska jag försöka att göra någonting. Funderar på att träna, men först ska jag se om det finns några jobb ute och kämpa på med sånt. Med tanke på min lata dag igår så känns det som att jag inte förtjänar en minuts paus idag.

Nu ska jag försöka peppa mig själv och få upp lite motivation som varit som bortblåst en längre tid nu. Den behövs.

En kväll med tjejerna

Även om dagen mest sugit !&)#&=&Q%= så ordnade allt sig då Emelie och Anna kom hit ikväll. Nu spelar det ingen roll att jag varit så less under dagen, snacka om att vännerna har rätt effekt på en. Känner mig väldigt glad just nu, efter en massa prat och skratt och lite fika. Synd Lisa är magsjuk, hade varit perfekt med alla här som jag saknat dem alla.

Det borde nästan vara kriminellt att man kan ha så underbart fina vänner.







Torsdag 25 mars

Inatt har jag sovit gott med älsklingen vid min sida. Märkte igår då vi satt och pratade att jag saknat honom väldigt mycket under den här veckan, känns skönt att vara tillbaka. Så synd bara att han måste upp och jobba och jag har nästan ingenting för mig alls. Och det jag borde göra orkar jag inte göra. Att ha 0 motivation suger.

Såg Luftslottet som sprängdes igår, den var väl rätt bra. Men ingen jätte höjdare, tycker det var lite små svårt att hänga med stundtals. Men det var kul att se hur historien slutade tillslut. :)

Nu ska jag masa mig till köket och käka lite Frosties, har köpt onyttiga och goda flingor när ingen är här och ser. Hihi.

Glace au four

Håller på att göra den läckraste efterrätten av de läckra; nämligen Glace au four! MMMM så gott det är. Ska överraska Mange med den hade jag tänkt, en mätt man är en nöjd man brukar man ju säga. Hehe.

Hoppas bara att jag får marrängen att täcka så att glassen inte rinner ut i ugnen... Som på matlagningskursen på Luspen. Hyffsat misslyckat. Haha.


Middag och OTH

Det gick förvånansvärt bra att cykla med kassarna som tur var. Så nu har jag en middag klar när som helst bestående av kycklingfilé och klyftpotatis. Är så hungrig nu att jag tror jag tuppar av, har bara ätit frukost idag. Ska bänka mig framför tv:n och slå på One Tree Hill säsong 5, första avsnittet. Iih, spännande, aldrig sett det förut! :)

Umeå

Back in town igen. Läste 4:e Twilight boken hela bussresan så blev nästan lite sur när jag kom fram, ville ju inte sluta läsa. Måste erkänna att böckerna tog sig, tycker 3:an var bra faktiskt och hittills måste jag säga detsamma om 4:an. Tumme upp!

Känns bra att vara tillbaka, är så "Mange-sjuk" nu att jag vet inte vad jag ska göra, haha. Han slutar jobbet klockan 5, och sen, då är han min. Borde egentligen cykla till Ica och handla så det finns nå gott till kvällen. Känner mig plötsligt handikappad då brorsan har bilen i Storuman, jag menar CYKLA och handla?? När gjorde jag det sist? Om jag någonsin har gjort det vill säga.

Kändes drygt måste jag säga, ser scenariot framför mig: Jag ramlar, allt flyger ut, påsarna går sönder...Slutar med att jag ger upp och styr cykeln hem, utan maten, med skrubbsår på ben och armar, och käkar havregrynsgröt till middag. Med marmelad på, sylten är slut.



Off I go..

Go fika

Bland det bästa med att vara hemma är att man alltid hittar något gott att fika. Kardemumma latte är förresten bland det godaste man kan dricka en helt vanlig eftermiddag då man slappar framför teven.



Lite lustig blandning men gott var det ändå.
;)

Tisdag 23 mars

Tanken var att jag skulle åka tillbaka till Umeå idag, men det har strulat till sig med hundvakt så jag får stanna tills imorgon istället. Men det är inte katastrof det heller, mamma bjuder på bussresan som tack för min "uppoffring".

Solen skiner idag men jag känner ingen gnista att dra ut i skidspåret idag. Än så länge i alla fall. Känner mig otroligt lat idag, ingen skön känsla. Men nu när jag är ensam med Roxie kan jag ju ändå inte göra så mycket så jag tror att jag ska slå på One Tree Hill och hämta mig nåt gott mellanmål. Känns lagom en dag som denna då det inte finns motivation till någonting alls.


2 ½ år

Imorse fick jag ett sött sms av älsklingen där han skrev att vi idag varit tillsammans i 2 ½ år. Det är en lång tid alltså! Men bäst av allt är att det verkligen inte känns så, kan inte förstå hur det gått så fort. Men det är ju som de säger att tiden går fort då man har roligt. Längtar till Umeå nu, vill pussa och krama på världens finaste kille. :)






Roxie

Här kommer några bilder från dagen, vi har busat en hel del men jag tror nästan att vi har gosat ännu mer. Just nu sover hon i mitt knä. =)




I nya bädden.







Hon gillar sina leksaker.







En sömnig tös.

Lördag

Tror nästan inte man kan få en bättre morgon, Roxie sov i mitt rum inatt då mamma är på jobbet och klockan 6 vaknade jag av att hon pep och gnydde. Tog upp henne i sängen då och sedan sov hon där hos mig till halv 10 (!!). Snacka om myspys morgon. Ska försöka va duktig idag och ta någon bild på sötnosen idag!

Blir nog en lugn dag annars, får se om det går åka nå skidor eller inte, snöade ju så mycket igår. Annars blir det att se på vinterstudion och känna lugnet idag tror jag.

Motivations svårigheter

Har väldigt svårt att motivera mig att göra någonting produktivt då det enda jag vill göra är att leka och gosa med lilla Roxie. Det märks att vi aldrig haft hund tidigare för alla tycker det är så himla roligt, tror att t.o.m. pappa har börjat smälta. Men nu sover hon så nu måste jag nog försöka göra någonting, för när hon vaknar sen kommer det inte finnas mycket fokus på annat. Det är så roligt! =D

Tidig kväll

Nu är Family guy slut vilket innebär att jag ska börja röra mig mot sängen. Vi ska åka 6 imorgon så det blir en ruggigt tidig morgon. Men det gör inget för det kommer blir en rolig dag. Ska försöka hinna med att träffa Linda när vi väl är i Luleå också, skulle vara skitroligt. Har gjort i ordning allt inför morgondagen, allt från matsäck till alla vovvens saker som ska med. Åh vad roligt det ska bli!


Homie

Bussresan var seg i vanlig ordning, solskenet ute fick en ju att önska att man gjorde något vettigt ute istället för att sitta instängd på bussen och svettas ihjäl. Men jag kompenserade det när jag kom hem, for och åkte en mil skidor. Så nu känns det bättre!

Har kisse i mitt knä nu, hon spinner och råmar som endast Layla gör. Ska bli kul att se hur hon reagerar då hon får en ny kompis imorgon, hehe. Mamma är ute och handlar färdgodis m.m till oss inför morgondagen, sen ska vi se Slottssprinten som pappa spelat in. Så skönt att vara hemma, man blir alltid så harmonisk av att vara här.
Om bara Mange vore vid min sida nu så skulle jag inte ha något att klaga på alls, han saknas redan

Hem till Storuman idag

God morgon solsrålar!


Idag känner då jag mig som en liten solstråle fastän det är så tidigt på morgonen. Vaknade vid 6 imorse faktiskt av att solen lyste på mig i sängen, härligt härligt. Riktigt fint väder ute idag, älskar det. Nu på morgonen ska jag packa ihop det sista och åka med 10.20 bussen hem. Känns hur drygt som helst att sitta och slöa på bussen hem, har så mycket energi idag att jag kommer sitta och studsa på rumpan hela vägen. Känns som att jag skulle vilja springa hem men då det motsvarar ca 5 marathon i rad så är det nog inget alternativ.

Nu är det ju bara 1 dag kvar! Ska hem och ordna de sista förberedelserna inför imorgon, kommer bli så kul. Och när jag vaknar imorgon bitti drar vi till Luleå. Kuuuul!!!





Myskväll med mig själv

Myser med popcorn framför Chelsea-Inter. Mållöst hittills, lite tråkigt men. Hoppas på att Inter ska göra mål och vinna, ser gärna att Chelsea åker ut då jag tror de är ett större hot mot United i ett ev. möte. Drogba är för bra för att det ska va bekvämt att möta dem...

Har tagit fram en sådan där Chocolate chip fudge brownie (världens längsta namn på en bakelse?) och ska käka den med lite glass. Mumsigt värre! Vet inte varför jag svullar som jag gör men det är lätt hänt då man är ensam, haha. Och saknar redan min älskling fastän vi sa hej då för bara typ 2 timmar sen. Sjukt. Men kärleken är lustig.

Och jääääävligt underbar!






Dagens låt

Skid Row - I remember you.






Som förresten kommer spela i Umeå på Nordic Rock i maj!

Kvälls promenad

Ska till Mange nu, sedan ska vi ta en promenad till Tomtebo och hämta hans innebandy klubbor som blev lämnade där i helgen. Sen ska vi bara njuta av varandras sällskap tills han ska iväg på innebandy. Då jag är hemma saknar jag han så mycket så det känns ändå lite bättre om man hinner umgås lite extra innan man drar iväg. Nu ska jag iväg så jag hinner få så mycket tid med honom ikväll som det är möjligt!


Packar

Håller på att packa min bag med de saker jag vill ha med hem, ska ju va hemma i ca en vecka nu är väl tanken. Min huvudsyssla är att vara hundvakt, inte så illa jobb haha! Ska väl varva det med att åka skidor så mycket jag kan och att hjälpa Erika med matten. Längtar till torsdag så mycket nu att jag bara har lust att gå och lägga mig och se om jag kan sova tills torsdag morgon så att det går fort.

Nu ska jag ta en paus i packandet för att ta mig en hallongrotta och lite te och se Sex and the city som börjar snart.

Tisdag 16 mars

Hej!

Shit, tentan igår gick helt okej trots allt. Med tanke på att jag börja plugga samma dag så får jag va nöjd, men skulle ju va väldigt kul om man klarade den när jag ändå satte mig och gjorde den. Får väl se hur det blir!
Efter jag var klar följde jag med Mange och tränade en sväng, var skönt att göra någonting annat igårkväll efter att ha suttit vid datorn precis hela dagen. Sen cykla vi till han och avslutade kvällen med coco pops, hihi.

Kom precis hem nu, tog lite sovmorgon idag. Tycker att jag förtjänade det. Vet inte vad jag ska göra nu riktigt, kanske börja packa inför hemfärden imorgon? Har inte bestämt när jag åker imorgon men det blir nog relativt tidigt ändå. Kanske skulle ha promenerat förbi Djurmagazinet på Marieberg och köpt en hundhalsband om nu mamma inte har gjort det än. Får ringa och kolla. Är ju bara ynka 2 dagar kvar nu, på torsdag åker vi ju och hämtar voffsingen!



Omelett

Nyttig och god lunch får man om man gör en omelett. Däremot colan jag drack till kan ju ifrågasättas ur nyttighetsperspektiv men gott var det. Såg 2 avsnitt av How I met your mother under min lunch, så nu är det bara att börja plugga igen.

Hur hade jag tänkt det här egentligen?


Svar: Jag har inte tänkt.




Morgonpigg

Jag har lärt mig att gå upp på morgonen, fattar inte vad som hänt. Idag när Mange steg upp innan 7 gick jag upp med och åt frukost så jag var tusan klar att börja plugga 7.30. Helt otroligt! Men idag krävs det nog, har ju tenta i engelska sedan idag och då man knappt pluggat tidigare får man nog ta att kliva upp tidigt och sätta igång...Ser inte framemot den kan jag lova.

Ska göra mig en omelett till lunch och sedan är det bara att fortsätta plugga. S u c k

Schteek

Nu väntar en stek och hasselbakspotatis på mig. Go middag idag, javisst! Grönsaksintaget blir inte stort men ska äta lite tomat för samvetets skull. Annars blir tillbehören ett stort glas Cola och massa bearnaisesås. Yum!

Söndag 14 mars

Vad ska jag göra idag då?

IKSU eller en promenad i solskenet ligger nog rätt högt upp på listan. Då jag inte tog mig ut i finvädret igår får jag väl försöka göra det idag istället. Min söta pojke som är bakis idag kanske orkar följa med på en kortare prommis, vem vet. Fast då måste jag nog vänta ett tag, hehe...


Dagens ångestframkallande sak: Eng tenta imorgon som jag ej har pluggat till direkt. Bra? NEJ.


Melodifestivalen sög i vanlig ordning

Varit hos Anna och sett finalen och jag blir lika förbannad varje år. VAD HÄNDE? Varför skickar vi iväg en Amy Diamond wannabe fast med baby face och röda converse och med en sån medioker ballad att det är skrämmande till Eurovision?!

Jag vet inte. Efter varje final brukar man säga samma sak, nämligen :"Jag ska fan aldrig mer se den här skiten."
Men det gör man ändå lite smått, mindre i år faktiskt än tidigare. Men nästa år ska jag försöka att låta bli helt, vi lär ju ändå behöva kvala då så det kanske inte ens blir nåt.


Rastlös

Jag har tråkigt. Sitter och väntar på att hämta och skjutsa Mange mellan olika jippon med innebandy laget, de har någon lagfest på gång. Men vad ska jag göra medans jag väntar?
Vill träna. Eller ta en promenad. Men då är jag ju inte hemma när han ringer och då håller jag inte mitt löfte.

Jag är egentligen väldigt snäll inser jag nu. Tumme upp för det då.

Morgonstund har guld i mun

Vet inte vad som hände riktigt, men Mange hade väckaren ställd på 7 imorse fastän han inte hade samling för matchen förrän 10. Han är bra lustig ibland, jag däremot tyckte inte det va lustigt. Och han gick upp. Jag dog. På en lördag. Jag drog mig lite men klev upp jag också tillslut, jag är helt chockad över oss. Vad hände??

Men det var faktiskt mysigt, har sett på disneydags och ätit frukost länge och sådär. Och att solen skiner gjorde väl bara morgonen ännu härligare. Nu är jag hemma i alla fall, orkar inte åka och se deras match idag då de redan är klara seriesegrare, det är ju skidor på teve snart. Haha.

Gårkvällen var då underbar, blev så sent innan vi var på ICA så vi bestämde oss helt sonika för att göra det enkelt för oss och äta på Maria. Vi var vrålhungriga båda två så det var skönt att få maten snabbt, hehe. Handlade sen med oss godis och en film, det blev en svensk som hette Bröllopsfotografen. Helt okej, Kjell Bergqvist var ju grym. "Fru Fitta". Haha! Bättre fredagskväll kan man nog inte få, bättre sällskap kan man inte få. Puss på Mange



I've got a date

Med min pojkvän... Ska väl möta upp Mange på ICA snart, ska handla lite mat och sedan åka hem till han och laga. Blir en mysig middag för två sen kanske vi hyr en film eller nåt och fortsätter fredagsmyset med något gott till, har ju inte börjat nyttighetslöftet än. Blir roligt detta, ska ju va hemma ett tag sen i och med valpsingen så vi får passa på att mysa nu.

Har en riktigt bra fredagskväll framför mig :)






Dagens låt

We can work it out- Andreas Johnsson tycker jag är klart bästa låten i årets melodifestival, men ingen schlager låt direkt. Så Erik Saade får gärna vinna. Tycker resten av startfältet är katastrofalt dåligt i år faktiskt...

Spelar den här hårt på Spotify just nu. :)


Städa



Nu ska jag lära våra husdjur dammråttorna en läxa. Ligger man framme och latar sig så käkar Tuss upp dem.

Tuss är vår dammsugare.

Fredag 12 mars

Man vaknar till en solig da'
och funderar på vad man idag på sig ska ha
även om hon inte tänkter gå ut
för engelskan måste lära sig att veta hut
Nu en frukost Emilie sig ska ta
hon undrar febrilt vad hon denna morgon vill ha
ett glas oboy och en smörgår säj?
hon funderar ett tag och nickar okäj...


Bara en vecka kvar nu!

Jag längtar ihjäl mig. Men om en vecka vid denna tid så sitter jag nog hemma i Storuman med mamma och gosar med valpsingen. Åh!



Min shopping

Erika och jag har ju varit och shoppat lite under de dagar hon har varit här. Försöker ju spara pengar så tänkte att jag skulle ta och utnyttja de presentkort jag har på gina tricot. Shoppade lite plagg inför våren och sommaren och när jag kom hem sen insåg jag att jag glömt att använda presentkorten.... BRA.



Trosor, magtröja(!!), marin body, klänning, kjol.



Tajt och bar rygg, denna klänning kommer bli fin till sommaren!



Marin body, superfin. Längtar till sommaren så man kan använda den..



Trosor får man aldrig nog av, särskilt inte de rosa. ^^

Möte på arbetsförmedlingen

Nu har jag och syrran gjort oss i ordning. Jag har ett möte på arbetsförmedlingen kl. 13.00 som jag inte ser framemot. Känns rätt meningslöst, men måste ju. Men sen ska jag gå lite på stan med Erika och vänta in att pappa slutar och kan hämta oss, han är nämligen i stan idag och ska sova här inatt. Nu är det bara mamma som fattas ju, haha.



Tutor girl

Arsenal stängde just matchen mot Porto med sitt 4-0 mål så jag orkar faktiskt inte ens se klart matchen, inte värt med denna huvuvärken jag har idag.

För att ge svar på tal på den lilla piken jag fick av Anna så ska jag bara klargöra att jag faktiskt har agerat personlig mattelärare åt Erika idag, vi har inte sett på teve och latat oss som du trodde. Vi har varit duktiga, har räknat tal och ritat figurer på min lilla whiteboard tavla. Jag verkar ha en pedagogisk ådra faktiskt, hehe. :)

Nu blir det sängen för huvuvärken vinner över mig ikväll. Bäddar ner mig och hoppas på en bättre dag imorgon, inte troligt i och för sig eftersom jag har ett info- möte på Arbetsförmedlingen. Lär bli väldigt intressant det.


9 mars 2010

Vilket härligt väder det är idag! Strålande sol och kanske rent av någon plusgrad, har inte kollat än. Skönt att vårvädret börjar komma. Kanske skulle ha dragit med Erika på en promenad såhär på morgonen innan vi börjar med allt annat som ska göras. Skulle kunna vara härligt.

Då börjar dagens första Mission Impossible: Väcka den sovande Erika.



Tillbaka i Umeå

Är back i stan igen, kanske framgick av förra inlägget. Kom igår kväll, Erika har sportlov så hon är med också. Släpptes av hos Mange igårkväll, var härligt att få krama om han igen. :) Erikusfikus och jag har varit på stan hela dagen, Erika hittade väldigt mycket. Själv var jag väldigt sparsam och köpte bara en body, hårfärg och nytt läppstift. Har man ingen inkomst måste man ju hushålla med pengarna, hur tråkigt det än är.

Nu ska jag vila mina stackars fötter, har så ont i dem. Är nog i behov av nya skor.


Fikus är på besök

Systeryster är här och idag ska vi göra stan. Blir nog trevligt det!

Pust och stånk

Dagen som skulle fyllas med skoterkörning ersattes med att skotta och gräva för att få loss de tre asen. Tog drygt 2,5 h för två personer att skotta loss de, hann också fastna flera gånger i djupsnön. Har fått mitt träningspass även om jag inte åkte skidor, skotta snö är tungt.

Dagens lärdom: Skotta bort snön från skotrarna emellanåt och kör de, låt dem inte stå på backen och få drygt 1 m snö på sig.

Men vi hann ju med en liten tur också så dagen har inte varit så dålig, det var ju fint väder i alla fall.




Nu väntar en riktigt god middag, kommer sitta fint i kistan det!


Årets första skotertur

...Is coming up! Pierre och jag ska ut och gräva fram skotrarna nu som knappt syns under all snö på bakgården.  Sedan ska vi se om de vill gå igång och sen tar vi en liten tur för att motionera dem hade vi tänkt. Har sån träningsvärk från skidturen igår ändå så det här känns som en lättare sysselsättning. Och solen skiner ju, idag igen, så det är ju helt perfekt skoter väder också. =)

Myskväll

Sett på spåret nu med mamma och broder, vuxenpoäng, check. Nu ska vi dock slå på en film och äta chips och annat gott, mums. Vet inte vilken film det blir men det blir nog något bra.

Det enda jag saknar nu är Mange, du skulle ha vart här. ♥

Mötet med Björnen

Mötte Ferry ute på spåret, gooosh va det såg segt ut alltså. Själv hade man ju spänst och styrka i steget, kände mig stark. Såg han kolla på mig och och tänkte "Damn! Hon får gärna ersätta Nisse i stafetten."

Jag förstod självklart vad han tänkte (det var så uppenbart) och svarade ja på det typiska norrländska viset, drog in lite luft.  Åkte vidare och tänkte att jag inte alls ville åka i samma stafett lag, när allt kommer omkring är det ju bara jag och Ferry som håller lite klass. Och det duger ju inte, bara att kolla på damernas stafett så förstår man.


Och ja, jag är lite inspirerad av Wikegård.


God morgon

Har varit uppe rätt länge faktiskt, försökt att psykiskt förbereda mig för att ta mig ut på skidorna om ett tag. Solen skiner idag igen så det vore ju nästan ett brott att inte fara ut idag.

Ska klippa mig hos Petra klockan 13.00 idag också, ska bli så härligt att få bort allt ris. Har inte klippt mig hos en frisör sen typ oktober (mammas klippning innan nyår gills typ inte). Det är så slitet nu att man skulle kunna tro att  jag brukar sandpappra det.

Nu ska jag börja klä mig i skidkläderna och dricka lite vatten innan jag drar ut och ska försöka ta mig runt milen.

Längtar redan tills jag är hemma igen.

Emelies 20-års firande



Min fina klänning



Blåsa störst bubbla -tävling



Knäppa skjortan först- tävling



Äta mariekex och vissla först-tävling



Äta upp citronklyftor snabbast -tävling




Finaste tjejerna!




Gjorde COOLA tatueringar,hehe.



Diggiloo leken, Emelie och Jannike förlorade mot Mästarna som var jag och Lisa. =D



"Du kom int å kom på hä."



Överraskade Emelie med lite skumpa, däremot fick Anna problem med korken.
(eller övar hon inför kvällens bravader mån tro?)




Doggy stuff

Idag har mamma och jag inhandlat lite saker till lilla tösen. Köpte tuggben, hundgodis, lite olika leksaker och en lurvig filt. Blir så spännande detta! Börjar fundera ut en lösning på hur man ska täcka igen hålen till trappen också, och jag har även bestämt att jag ska sy en liten fleece klädsel till henne som hon kan ha ute då hon är valp så hon inte ska frysa, hehe.

Nu ska jag se lite Vänner med mamma och fika något gott.


Saknar älsklingen som är i Umeå och jobbar hårt. Pussar på dig! ♥


Torsdagen den 4:e mars

Solen skiner, inga moln på himmeln och det är ca -9 grader. En riktigt fin vinterdag alltså! Idag måste man ju ut på skidorna alternativt ta en lång promenad bara för att vara ute i det fina vädret. Har rätt mycket träningsvärk från löppasset igår, men det är egentligen bara skönt.

Mamma och jag har varit ute på vift på förmiddagen, vi åkte till Hundkällan för att handla in några saker men det var stängt så vi får återkomma i eftermiddag istället. Sen har vi varit hos mormor men ingen var hemma, vi har otur idag verkar det som. Sen har vi handlat inför helgen.

Jag märker att jag har väldigt svårt att hålla fokus på de saker jag måste göra när jag är här hemma, det är väldigt lätt hänt att man gör andra (roligare) saker...


Gym

Mamma och jag kom precis hem från Vattenfalls gym, gjorde mitt första löppass på jag vet inte hur länge. Första gången jag tränade kondition på evigheter, det märktes också. Blev helt slut. Men skönt efteråt!
Träffade Petra där också, haha, så nu har jag troligen en klipptid hos henne imorgon. Blir perfekt det.

Nu blir det en semla och en kopp med varm choklad!

Ready for Beach 2010?







Ska beställa hem dessa bikinis nu. Me like! Då är det bara formen som återstår att ordnas inför beachen, hehe.

Väntan

Emelie visste verkligen vad hon pratade om. Det här kommer bli de drygaste veckorna någonsin. Det är bara dag 1 än av 16 dagars väntan. Nedräkningen har börjat.

Jag skulle vilja lägga mig och sova och när jag vaknar så är det torsdagen den 18:e mars. Snälla?




"Kolla vad söt jag är. Och mina ögon är inte blå egentligen, de är mörkbruna. Så det så."


Min mamma är med hund

Har haft en riktigt lång dag igen med mycket bilåkning i snörök, men det var det lätt värt för att få kolla på de små underverken. Var hos Grymlings kennel, hon hade 4 vuxna hundar (2 kort och 2 långhåriga) och det var 5 små valpar. Endast en hane och en tik till salu och mamma var intresserad av tiken.

Jag säger bara: ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH va gulliga dom var!!!


Hade velat ta med dem hem i handväskan allihopa, och det lustiga är att de hade ju fått plats utan problem, haha. Det är ju så himla små! Men de var verkligen så underbart söta. Tiken vi kollade på var svart och vit och korthårig. Var där några timmar och pratade och kelade med alla hundar sen bestämde mamma sig och den är härmed våran lilla tös. Är så glad!

Däremot är de bara 6 veckor så denna väntan tills vi får hämta hem henne kommer ta kål på mig. Goosh..











Förresten upptäckte jag att det är svårt att fota valpar, de vill ju aldrig va stilla och kolla dit man vill. =P

Lång med trevlig måndag

Gick upp riktigt tidgt imorse, klockan ringde redan runt halv sju för då skulle min duktiga pojkvän upp. Nog för att jag låg och drog mig men ändå. Hade ett möte på arbetsförmedlingen på förmiddagen, pratade om min "situation" och gjorde upp en handlingsplan. Efter det så strosade jag omkring på stan och shoppade lite, hittade en handväska faktiskt! Hanlade mammas födelsedagspresenter också, hihih. Hoppas hon blir nöjd =D
Sedan lunchade jag med älsklingen på Balder under hans lunchrast, han gjorde första dagen på nya arbetet idag. :)

Fick panik sedan på eftermiddagen, fick för mig att åka hem med 16.00 bussen för att kunna följa mamma och Erika till Luleå imorgon. Och jag hann, så imorgon bitti blir det ännu en tidig morgon, resan börjar kl. 07.00! Mamma ska kolla på en Chihuahua valp, woho! Ska bli himla roligt att följa med, Emelie fick mig verkligen att vilja åka. Blir nog en riktigt bra dag imorgon med.

Måste tilläggas att det är skönt att vara hemma. Vill däremot pussa ordentligt på Mange, hann ju inte ens göra det innan jag åkte iväg. Blev så himla spontant detta! Hehe.

Hemfärd

Bestämde mig just för att ta 16.00 bussen hem. Ajaj, kan blir tufft att hinna med allt jag ska packa! Ska även om Carlshem och hämta väskan hos Emelie. Måste sätta igång nu!


RSS 2.0