HEJ IGEN!

Nu är man hemma! Fast jag har visserligen varit hemma några dagar nu, jag har bara inte orkat sätta mig vid datorn för då måste man ju sammanfatta allt vilket kändes jobbigt! Men det har varit heelt jävla underbart!! 35 grader i skuggan varje dag är ju inte fy skam, har aldrig varit med om sådan värme! Storuman kändes inte kul då vi återvände men idag är det ju 25 grader och det är inte så illa för att vara norrland!

Hinner inte med att berätta allt vi gjort nu, ska ju börja jobba idag, om sidådär 10 min- så måste nog dra nu!

Måste också hinna beklaga mig över att jag JOBBAR IMORGON, vilket betyder att jag inte kan fara på hotellet som normala ungdomar!!! GAH jag är arg. Men dansgalan är räddad iaf.... MEN ÄNDÅ!!

Aja nu ska jag fara, bilder och sånt kommer jag lägga upp sen of course! :D

Pussar

Det är snart dags!

Jag kan inte tro att det är IMORGON Anna,Petra och jag påbörjar vår resa! Roligt är att jag jobbar idag, så när jag slutar 21,15 blir det hem och panik packa, jag har knappt börjat! Men jag ha börjat på en lista iaf :P

Studenten igår va en sån jäkla rolig dag! Okej, mycket stress från morgonen då man skulle göra sig i ordning, gick upp 6 men hann knappt ändå! Men sedan när dagen rullade på var det bara sån glädje! Många tårar blev det sammanlagt under dagen också, Sara Pettersson tog ju död på oss alla i kyrkan både under sitt grymma tal och sedan med underbar sång!^Åt en massa gott hemma hos mig med släkten, det var trevligt. Fick presenter och sånt med vilket alltid är kul, haha! Kvällen blev riktigt lyckad också, jag hade riktigt kul. Så dagen kan nog sammanfattas med att den var grym! =)

OCH BÄST AV ALLT ÄR ATT JAG ADLRIG MER BEHÖVER GÅ PÅ NÅGON FYSIK,KEMI ELLER MATTE LEKTION!
Fy fan vad jag har hatat det, det är världens frihetskänsla att veta att jag slipper det från och med nu! Däewmot har jag nog inte fattat det än, men det kommer nog att falla på plats till slut.

Men skönt känns det, jävligt skönt. Jag har för fan sommarlov nu!! =D  Den delen har jag faktiskt inte tänkt på. Men åh va jag längtar tills imorgon, vi far imorgon vid 11 mot Umeå, skönt att vi får skjuts av Annas föräldrar. Sen flyger vi till Stockholm där vi måste övernatta på Arlanda (drygt), sen tidigt på söndag morgon flyger vi till Hurghada!!! AAH längtar!
Kommer att bli en helt underbar vecka med sol,bad,glass, drinkar, softa, njuta och ännu mer sol och bad. Hoppas på att vi gör en snorkling tur för jag skulle så gärna vilja snorkla med delfiner! Hoppas det går :) Ååååh längtar... Fan va härligt det ska bli!!! Kan knappt hålla mig, jag vill åka NU!!!

Så ikväll blir det packa packa packa och förbereda. Kommer inte ha tid att skriva nåt imorgon skulle jag tro, så vi hörs helt enkelt då jag kommer hem från Egypten, förhoppningsvis är jag då brun som en pepparkaka! =D

Ha det bäst!!! =D

Ingen tid att förlora!

AH, jag har mycket att göra! Har nog 100 grejer på göra listan idag, så nu när man har en stund över då jag inte behöver va på skolan så är det bara att ta tag i det. Ute i sista minuten som vanligt, man får faktiskt skylla sig själv att man får det lite stressigt då! Men så irriterande att det alltid blir samma sak må jag säga.

Tackade ja till jobb på fredag vilket inte gör situationen märkvärt bättre. Måste ju packa till Egypten resan nån gång också, åker ju på lördag for crying out loud! :D

Nu måste jag stressa vidare så jag hinner med allt.

PÖÖSS!

1 dag kvar!

Dagen innan den stora dagen, jag kan inte tro det! Imorgon tar vi studenten! Känns hel knäppt, man är ju bara barnet än. Jag började ju nyss ettan, nyinflyttad till detta kallhål och man kände ingen. Och imorgon går man ut med världens bästa vänner och med alla andra underbara personer. Känns konstigt, mycket konstigt!


Idag är det mycket att stå i, har huuuur mycket som helst att göra och hinna med! Fattar inte hur det ska gå ihop riktigt, sen om jag ska tacka ja till jobb på fredag kommer jag ju typ inte hinna packa. Men guud va jag behöver pengar. Dilemma.

Nä nu ska jag fortsätta sura över att sur-Pär har vanlig lektion dagen innan studenten!! Ger han oss inte fika nu efter rasten startar jag en scen.

OCH SÅ!!

Nu- UT!!

Vinbrännboll nu, studentmössa på. Min handväska är tung ;)

Så nära!

När jag va hos Anna idag och blev bjuden på lunch så pratade vi om Egypten resan, jag kan bara inte fatta att det bara är några dagar kvar innan vi åker iväg! Det känns ju helt galet. Som vi ha pratat om denna resa sen i 2 an någon gång, att vi tjejer skulle åka iväg efter studenten, jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort att vi plötsligt är där!
Tycker fortfarande det är skittrist att typ hälften av tjejgänget balla ur,men vi få ta det som det är och ha grymt kul ändå!
Mamma ska ta 2:a twinrix sprutan på mig idag, och sedan måste man ju om apoteket och köpa nå tabletter typ mot magsjuka, det är nog ett smart drag. Idag köpte jag solskyddsfaktor och solskyddsstift för läpparna också!
Solskyddsfaktor 30 blev det på båda. Men man kan aldrig va tillräckligt försiktig, man ska ha respekt för solen!

Känns ändå underligt att man börjar förbereda på detta viset, men det är ju så lite tid kvar nu! På lördag åker vi...Så man måste ju börja packa innan torsdag, för att bakis-packa på fredagen är nog inte det bästa kanske ;) Det enda man packar ner då är typ huvudvärkstabletter.

När man tittar ut idag och ser att det är gråmulet och 10 grader så känner man ju inte direkt taggen att stanna kvar här heller. Fy fan! Helvette va vi ska götta oss på stranden i solen med en drink i handen. Aaaaah jag längtar, det bli livskvalité det! =D

Måste kolla vilket väder dom har där nu. Hehe.

Ledig dag

Jag gillar när lärarna har reflektionsdag, för då är vi elever LEDIGA! Jaay! =D

Ikväll verkar det bli badsjön med treorna, däremot vetta fan varför man aldrig känner tagge
n? Jag är inte alls sugen på dricka. Kan kanske va för att man va ute i lördags iof och låg inne halvdöd hela dagen igår, men så här dagarna innan studenten borde man ju va taggad ändå! Fattar inte varför man taggen inte infinner sig, kanske är för att det känns så avlägset? För jag lovar, det känns inte som att det bara är 3 dagar kvar tills vi går nerför trappan!

Ska hämta pappa på jobbet nu sen äta. Sen baka negerbollar :)


Nationaldagen

Lördag idag, jaay! Runt halv 5 ska jag fara till Emelie med gänget och där ska vi grilla och ha trevligt. Det blir najs, och mer najs än jag trodde det skulle bli igår! :D Hihi.

Borde fara ut å springa idag, men jag känner av löpningen av igår än. Hade inte tid att stretcha :P Det kommer straffa sig länge för mig nu, jag blir så jävla stel. Jag är vig som en reumatisk tant.

Jag är glad idag, den här dagen kommer bli så mycket bättre och roligare än jag trodde den skulle bli så det är väl inite underligt att man är glad då! Sen kommer ju Mange hem imorgon, och då stannar han för sommaren! Kommer bli så himla skönt! Det har jag längtat efter. Imorgon händer det en annan rolig grej, imorgon spelar ju för faen Söderling FINAL i franska öppna mot ingen mindre än Federer! Det blir grymt, semin va så jäkla spännande. Så det står på schemat imorgon!

En annan grej. Sverige, se för fan till att vinna ikväll! Annars ska jag gå å bada i badsjön naken imorgon för att visa mitt missnöje. Det blir inte kul. Visa att ni är bättre än de gröt-pratande danskarna!Kl. 20,00 ikväll börjar sändningen, ska ses!

Ciao for now







Kolla in va grym vi är vi som gick kursen estetisk matlagning! Förstår ni varför detta va en av bästa kurserna någonsin?
Det är väl inte så svårt att förstå, vi fick ju äta allt! That's why.



Go grupp :) (Alla är tyvärr med på bilden)



Sista måltiden, och Anna gjorde som Jesus och höll ett litet tal. Cidern står för hennes blod i detta fallet, och smörgåstårtan för hennes kropp.

Jag ska slita tummen ur och lägga upp balbilder. Nån gång.


Fredag,jaay!

Man kan nog säga att jag har helg redan nu, det enda jag ska göra idag är att pallra mig till musikskolan kl 11.30 för att öva på sångerna vi ska sjunga på studenten. Så man har en ganska skön dag framför sig!

Det känns skönt att det är fredag, även om jag ska jobba i helgen, för jag längtar så mycket tills Mange kommer hem så jag spricket.Och han kommer inte förräns på söndag, men det är ju inte så långt kvar nu.

Igår blev det ju brännboll med treorna även om det blev tamare brännboll än vi hade tänkt, det blev inte vinbrännboll. Jag tröttnade ganska fort, det va inte nå kul. Sen köpte vi glass på bilisten och sen drog vi till ett vinskydd i hamnen och satt där och elda och prata tills det nästan va midnatt. Blev en trevlig kväll utan inblandning av alkohol, men nu snart måste vi ju ta tag i det här och bli lite vildare! Vi är nog dom tamaste treorna på länge  Men på söndag, då borde vi göra nåt...Lediga måndag så det är ju som upplagt för det?  Jag är på! Tror jag :P

Surt att man inte kan fara på talludden i helgen för att man jobbar. Men det verkar kunna bli en trevlig lördag ändå, kanske blir middag med tjejerna som ska ut sen får jag väl pallra mig till bilisten då klockan närmar sig 9. SKITSUR är jag för att jag missar Sverige-Danmark!! GAAAH;VILL SE!!!!! Rövhål. Man kanske kan spela in? Jaa! :D

Den här tjejen är grym



Jag diggar den här bilden.



Smörgåstårta!

Det fanns en anledning till att jag gick upp imorse - och den stavas smörgåstårta!
Dagens solklara höjdpunkt! Egentligen är jag ju ledig idag men jag va med på sångövning inför studenten imorse. Det är ju kul om det låter hyfsat bra iaf då vi ska sjunga i kyrkan, även om det är dom andra som får dra det lasset. Jag är bara med och gör mitt bästa, och det resluterar ändå i sura toner här och var. Men jag sjunger då! ;P

Och nu klockan tolv ska vi på röbro och gör klart våra smörgåstårtor som vi påbörjade igår på matlagningen, sen ska det ätas. Blir en riktigt festlig lunch, nam nam! Kommer sitta fint i magen det.

Humöret stiger verkligen av att man ska få smörgåstårta snart. Jippey!
Sen att yr.no just nu spår att det blir sol och 15 grader på studenten NÄSTA VECKA (!!!) kräver ju ännu ett Jippey!!





Gott? Svar: JAAA!!


Greys

Då va Greys Anatomy slut för denna vecka! Gah det är så bra,det är ju intressant också för jag skulle ju vilja bli läkare. Serien är tusen gånger bättre än DH. Jag ha aldrig fattat den serien,den är dålig Emelie och Lisa. =P

Idag blev det middag hos farmor och farfar! Snacka om att man blev chockad då man kom dit också fick vi grillat! Hade väntat mig typ palt eller våfflor eller nåt, så det var en hyfsad överraskning. Men gott vare :)

Imorgon är det bara en vecka kvar till studenten! Hjälp, det är så nära nu! Man börjar ju få kalla fötter nästan, höhö.

Ska lägga upp nå bilder från balen sen någon gång också hade jag tänkt, har inte ens kollat igenom bilderna än!
Nu ska jag lägga mig för jag har haft sådan huvudvärk hela dagen, behöver nog sova.

Puss

Skolan

Skoldagarna känns smått onödiga då betygen redan är satta, Kanske det var därför som jag försov mig imorse, mitt undermedvetna kanske tyckte det va onödigt. 2 gånger på 3 dagar. Well done. Men va fan, vi sluta ju snart ;P

Emelie och jag har suttit och nött massa tester på facebook i brist på annat att göra. Man kanske skulle ha gått ut i solen ett tag? Solen skiner men det är svinkallt! Var 8 grader då jag gick imorse. Hoppas vädret nästa vecka är fint så vi studenter kan göra massa roligt sista veckan för att sedan ta studenten på torsdagen i fint väder!

Hoppas hoppas.

Uppdatering

Oj har haft lite dålig uppdatering på sistone, anledningen kan nog bestämmas till att Mange var hemma och det har varit fint väder. Alltså - inget datorsittande.

Balen var då en fantastisk kväll! Det var en stressig dag men när vi väl var på badsjön så kändes allt lugnt, det var kul att åka bilen och gå på mattan. Däremot blåste mitt hår nästan sönder, iaf där framme i luggen. Men man överlevde det med. Roligast av allt var definitivt middagen! God mat,även om jag inte tycker den va lika bra som många andra, och sånt jäkla trevligt sällskap! Det va bra vi fick vår bordsplacering så där, det va så himla kul hela middagen igenom. Bäst!
Sen resten av kvällen var kul den med, dansade vals och bugg och sånt- och inte förräns i slutet vågade man sig på dansgolvet eftersom det va disco som spelades. Men med bäst sällskap blev det bra det med, trots en långklänning.
Underbar kväll- tack till alla som gjorde den till det den blev! :)

Vad ska man säga om det som hände den natten då, som gör att man kommer tänka på sin bal med det minnet i framtiden? Vet inte vad, men det är ba så jävla hemskt. Jävligt hemskt.


Vad ska man säga om helgen då? Umgicks väl med Mange så mycket jag kunde och visade mig för solen en del. Såg Gunnarn förlora med 5-1 eller vad det blev, men vi hade det ju trevligt i solstolarna i solen och det är ju alltid kul att se älskling spela boll. Så jag har haft en riktigt bra helg.

 Nu ska jag duscha och käka nåt, börjar inte förrän 12.20- härligt!

RSS 2.0