Min önskelista för tillfället

Untitled

  • Gladiatorsandaler
  • Underkläder
  • Ringar
  • Osis- dust it


Dagens låt


Torsdag 29 april

Idag var dagen rätt lugn, inte lika mycket pappersarbete som tidigare dagar. Satt i växeln i slutet av dagen också och imorgon ska jag nog göra det nästan hela dagen så man får öva. Halvdag imorgon också bara + att det ska bjudas på smörgåstårta (jaaaay!) så morgondagen blir nog inte så pjåkig.

Håller på att packa lite just nu, ska åka hem imorgon efter ett då jag slutat. Vet dock inte alls om det blir utgång i helgen eller inte, kan ju va bra att veta om man ska orka packa ner nå kläder och skor för det?

Vad ska alla göra?

Riktigt trött

Satt nyss och tänkte: "Jaa, så det är såhär det känns att jobba". TUNGT. Är helt slut på, skulle kunna lagt mig vid nio. Men här sitter jag nu och väntar på att Mange ska komma, han for och tränade men jag orkade inte. Har ba legat i soffan och zappat hela kvällen. Känner på mig att det kommer dröja ett tag innan det bär i säng för min del. Men jag klagar inte, har inte sett älsklingen på 2 dagar så jag måste ju få pussa på han lite.


Day 2

My god! Vad trött jag är då jag kommer hem efter en 8 timmars arbetsdag. Fast det borde väl inte va så konstigt med tanke på att jag inte behövt passa en tid på nästan 3 mån, och nu ska jag upp 05.30 varje dag. Har ont i fötterna även idag och Mange vill vi ska träna ikväll, men jag känner mig inte taggad...Får se hur det blir med den saken.


Nu skulle ju en middag sitta fint. Hoppas broder tuck har tinat kycklingfilé för jag vill ha en ursäkt för att äta bearnaisesås!

Första dagen gjord

Och det gick väldigt bra tycker jag. Mycket info och mycket ansikten och namn som attans men hey, man kan ju inte greppa allt direkt.

Men det känns otroligt bra nu måste jag säga. Förutom i fötterna, hade vanliga pjuck och har ändå jävligt ont. Jag som trodde jag skulle kunna  trippa runt i klackar rätt ofta. Har insett nu att det nog inte kommer att vara genomförbart, haha.



Snart läggdags då

Var inte upplagt för att träna ikväll, var hur slö och omotiverad som helst. Men lite styrka blev det ändå skönt efteråt i alla fall att man gjort något.

Är hos Mange nu men ska snart dra med han hem till mig, jag ska ju upp så tidigt på morgonen att det kommer bli jobbigt att sova hos honom framöver. Men det löser sig. Borde ju gå och lägga mig strax, är ju inte direkt van att gå upp halv 6 om man säger så...

Nu taggar jag inför morgondagen, hoppas på att det ska gå bra. :)

Träna

Gick superbra på mötet med Tina då jag skrev på anställningsavtalet, är mycket nöjd. Strosade på stan sedan och köpte ett par skor faktiskt från Skopunkten, kan visa sen.

Nu ska jag iväg och träna med Mange, är inte så taggad.

Snabba puckar

Det går fort fram här, nu ska jag ner på stan och skriva kontrakt. Iiiih!





En av de nya klockorna sitter där den ska.

Nu är bättre tider äntligen här

Glädjerus.


Jag fick jobbet och får börja imorgon.



Behöver jag tillägga att jag dunkar "Don't stop believin" och dansar omkring för mig själv?



Måndag 26 april

Verkligen fint väder ute idag igen, verkar vara en bra vecka som kommer vädermässigt. Det gillar jag. Har ingenting att göra idag, eller ja, borde väl plugga engelska men jag har inga böcker just nu. Så jag borde alltså fara och låna dem då. Men fan va tråkigt det kändes.

Dagens positiva: Jag drack inge läsk alls i helgen, fastän jag fick göra det! YES!

Bortkastad dag

Jaa sådana här dagar fyller egentligen ingen funktion. Det enda man har gjort är att bara ligga och vänta på att bli bättre. Var då en riktigt rolig kväll igår, var väldigt trevligt hemma hos Lisa och Fredrik med god mat och allt. Dock var Corona en besvikelse, de hade bara öppet nedervåningen och inte det stora dansgolvet heller. Blekt. Men jag hade då roligt ändå.

Åt en ugnspizza till middag och såg på Svenska Hollywood fruar för typ första gången, måste säga att de som är med nu verkar ju alla vara goa och sköna människor. Tyckte det va roligt att se på faktiskt, små mysigt program som.
Nu tror jag att jag ska tappa upp ett bad och ha lite "söndags-spa" med ansiktsmask m.m. Härligt! Det enda som fattas är en bra tidning, typ Cosmo. Men jag kan ju alltid gräva fram nå gamla och bläddra i, det funkar säkert.



Årets första grillning

Japp, den kommer att bli av ikväll hemma hos Lisa och Fredrik! De har bjudit dit mig och Mange och lite annat folk, Petra och Mattias bl.a. kommer va där med så det kommer bli jättekul. Blir väl att dricka lite vin och annat så blir det utgång sedan, tror det blir en kanonkväll. Dock ska Mange spela fotboll så han missar middagen men förhoppningsvis hinner han dit sedan ändå.

Jag har ett litet grill relaterat problem också, har inget kött hemma än och ännu mindre någon marinad. Är inte så haj på det där med att marinera kött men tror väl att man ska göra det dagen innan egentligen för bästa resultat. Och här sitter jag utan båda två och ska dit runt 5 kanske. Hmm.

Tror det får bli att köpa färdigmarinerat på ICA. Och om det inte finns, DÅ.

Dagens låt




Skulle vilja ha lite sällskap

Saknar min favorit vovve, skulle mer än gärna haft henne här nu så att något kunde fyllda denna tråkiga dag med glädje.







Så himla söt att det nästan gör ont. =) Längtar till första maj helgen då jag kommer hem och ska busa med lillan!

Nytt!

Detta är vad jag fyndade idag:



  • 2 klockor, båda från Ur & Penn. Dålig bild (de blänkte bara hela tiden) men jag tycker de var riktigt fina båda, en i metall länk och en i plast. Kan va roligt att byta stil efter klädseln!

  • En svart blazer! Så jag har längtat efter att få lägga beslag på en sådan alltså. Köpte denna på H&M för ynka 200 spän. Fattar inte hur det går till, den som fanns på Gina tricot tidigare men som är slut nu kostade ju 500. Men det är väl ba att tacka och ta emot, jag är nöjd, haha.

Väntar och väntar

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt, blev så att jag åkte hem på eftermiddagen för att förbereda mig inför en viktigt grej istället för att shoppa med Lisa som jag hade tänkt göra. Just kommit hem och det gick bra, men nu är det bara att vänta. Ibland behöver man ha lite tur, och jag hoppas att det är min tur nu.

Fyndade då lite den lilla stunden jag handlade, är överraskad över hur effektiv jag var faktiskt. Visar sen då jag fotat!


Möte

Nu ska jag ner på möte med min jobbcoach, ska se om jag kan få några tips om hur man bäst sköter sig på intervjuer. Kan nog vara bra att ha med sig i framtiden!

Då jag är klar där ska jag strosa på stan lite tills Mange får lunch, vi ska luncha ihop. Efter det hade jag nog tänkt se om jag fyndar något, är ute efter en klocka faktiskt. Också vill jag hitta en svart blazer, har viljat ha en sån hur länge som helst nu. Hoppas jag hittar någon fin!

Nu måste jag snart ner till bussen, så ha en bra dag ni också :)

Kråkboet måste rensas

Gaaah, jag behöver klippa mitt hår - igen! Tycker det var nyss jag gjorde det men jag har mer nött hår än någonsin tror jag. Fastän jag är brunett och inte bleker håret. Själva grejen med att bli brunett var ju att det skulle må bättre av det och låta det vila ifrån slitsamma blekningar. Konstigt också eftersom jag sällan stylar mitt hår och använder produkter i det? Jag är ju duktig på att sköta det på det viset jämfört med många andra (jag låter det vara alltså).

Irriterande.



Nu till något roligare, blir tekväll hos Emelie ikväll! Ska väl strax börja röra mig ditåt. Har inte träffat Lisa på eviiigheter så det blir roligt. Ska väl se om jag bli någe klokare angående vad man ska göra i helgen, om det blir hemfärd eller inte. Ska höra vad pinglorna ska göra först.



Jag är ovän med mitt hår just nu, finns nog knappt ett enda hårstrå som inte är kluvet/gått av!

En sista prövning

Det är nära nu men en sista prövning återstår, viktigt viktigt...Umeå eller Storuman i sommar, det är frågan det.


Jag vill. Och jag kan!

Onsdag 21 april

Remember me var faktiskt bra, blev positivt överraskad måste jag säga! Kan också konstateras då man sett denna film att "The Patt" inte bara är dödligt läcker, han är ju en bra skådespelare också. Efter filmen fikade vi på Kafé Station, en bra avrundning på kvällen. Åt en smak på glass som jag aldrig sett förut, hallon och saltlakrits- riktigt gott var det!




Bild från filmen Remember me




Idag vette sjuttsingen vad man ska hitta på, tror det blir att fortsätta städa och göra det lite snyggt i lägenheten. Det och vänta på att telefonen ska ringa. Börjar bli nervös...


Bio

Det är täta biobesök denna vecka alltså! 2 st inom 4 dagar. Ikväll är det rent ögongodis som gäller, hoppas det är någon kvalité på filmen också. Magkänslan säger mig dock att den nog är seg, men jag hoppas den har fel.

Jannike kommer snart och hämtar mig, filmen börjar 18.00. Helt perfekt, jag missar alltså inte Inter-Barcelona senare ikväll, jippie!



Har en bra kväll framför mig. :)


Tränat, städat, tvättat...

Ja, allt det har jag gjort idag. Vet inte var alla krafter kommer ifrån men är väl bra att utnyttja så jag körde bara på. Sprang i nästan 45 min på löpbandet, tycker dock det är så förbannat trååååkigt... Styrketränade lite sen också, måste säga att det känns bra nu i efterhand i alla fall. Städrycket jag fick gjorde att mitt rum ser mycket bättre ut än innan, även om det inte är helt bra. Det var alltså rejält stökigt innan.

Men nu är då krafterna slut, nu ska jag bara slappa tills klockan närmar sig 6. Då ska jag på bio med Jannike och Anna, vi ska se Remember me och dregla över "The Patt". Jag gillar¨t!

God morgon!

Vaknar med pirr i magen denna dag, känner mig glad men också väldigt nervös. Jag vill så gärna! Jag fortsätter att hoppas stenhårt, men nog vore det skönt med besked redan idag så man kan andas ut (eller gräva ner sig..).
Solen skiner då vilket alltid gör mig på bättre humör, det glädjer mig att mer snö försvinner varenda minut, är så förbannat less på kyla och snö. Jag välkomnar våren med öppen famn kan man lugnt säga.

Nu ska jag käka lite frukost sedan funderar jag på att fara på IKSU, lika bra att passa på innan kortet tar slut. Känns inte som att jag överanvänt det direkt..

Ciao for now!


Plötsligt händer det

Tänker på Triss reklamen och idag hände det faktiskt helt plötsligt. Från att ha varit längst nere på depp skalan så svängde det av ett telefonsamtal till raka motsatsen. Jag hoppas verkligen så mycket nu så att jag snart spricker!

Jag behöver det här. Hoppas med mig!

I väntan på bättre tider...

Ja just nu finns det inte mycket annat att göra än att vänta. Tråkigt som fan och ångesten kommer krypande sakta men säkert för varje minut som man bara sitter och undrar vad man ska göra nu då. För det finns inget man kan göra.

Tror jag ska dra täcket över huvudet nu och fortsätta min väntan på bättre tider där.






Måste också tillägga att mitt godislöfte aldrig tett sig dummare än nu heller, jag behöver faktiskt få muntras upp. Det är liksom inte riktigt samma grej att käka en banan när man ligger och läser som att få ta en chokladbit i munnen... GAAH.





V i l l   h a   c h o k l a d...

Bio med Anna

Ikväll blir det bio, kul! Finns många filmer jag vill se just nu så det är ju bra att börja någonstans, ikväll blir det Shutter Island. Har läst boken och tyckte den var bra så jag hoppas filmen uppfyller förhoppningarna. Men Leonardo Di Caprio är ju med så man lär inte klaga då den är klar, haha.

Ska dra iväg till Anna nu och hänga lite, filmen börjar inte förrän 21.00. Har förresten ett nytt smeknamn på henne, istället för StenLurk som mitt gamla var så ska ajg tillfälligt byta ut det mot StenTask och se om det funkar. Hon kan nämligen vara en riktig task ibland (task kan dubbeltolkas men i detta fall betyder det elak/taskig, men jag gillar sammansättningen av det...) Kan man köpa sig ny humor?

Lördag

Hade en bra kväll igår, det blev fredagsmys på hög nivå. Mange och jag lagade middag tillsammans och hade det supermysigt hela kvällen. Såg på Så ska det låta och Shirley Clamp och Robert Gustavsson var pinsamt dåliga. All heder åt norskarna som kunde svenska låtar bättre än dem.

Just nu är Mange och klipper sig så jag har inte så mycket att göra förutom att nöta dator, ska se Ice Age 3 klart när han kommer tillbaka. :) Funderar på vad det blir ikväll om Jannike och Anna är sugen på Twilight maraton, jag är då det, det är ett som är säkert. Har ba sett New Moon på bio så jag tror att jag kidnapper den av Jannike om de inte vill se ikväll med mig :P

Påsken 2010

Insåg just att jag var sjukt dålig på att fota i år, blir bara sämre och sämre på det. Särskilt ifrån Ajaure, har inga bilder från då vi var ute. I och för sig var ju det bara en dag det var fint väder, men ändå. Lite tråkigt ju.

Har däremot mååånga bilder på Roxie, men en förklaring är ju för att typ hälften av dem ser man bara en svans eller tass, hon är ju aldrig stilla. :P



Påsken i Bergnäs:




Jag och älskling i solskenet :)








Bjöds på middag och fri sprit, inte illa ;P














Johan vann fisketävlingen och fick finfina priser, haha





Dagarna i Ajaure:



Roxie gillade att åka pulka, haha










Utsikten från stugan




Sötnosen ♥



Vid klarare väder kan man tydligen se bergstoppar från en av Norges kända bergskedjor härifrån (kommer inte ihåg vad den hette).




Fredag

Då har man sökt program/kurser till hösten då, känns marginellt bättre idag eftersom jag gjort det men nu kan jag ju inte ändra mig. Men nu är det som det är!

Vackert väder är det ute så att det förslår, solen strålar och förhoppningsvis töar snön allt vad den hinner med. Blev ingen hemresa i helgen för det verkar ändå bli dåligt väder i fjällen så inte värt att åka dit om det ändå är dåligt skoterföre. Synd tycker jag, hade varit roligt med en sista helg i stugan.


Vad ska man hitta på idag då mån tro? Kanske skulle ut och ta en liten prommis i fin vädret. Olikt mig, är inte direkt ett fan av ensam promenader. Men hur ska man annars få D-vitamin denna dag?


Gårdagens kändis

Haha, har glömt att berätta detta för någon (det var iof inte så märkvärdigt). Men lite kul ändå. Ett tag läste jag Fokis blogg ibland (hon vann årets blogg 2009), och såg en gång en bild där hon stod här utanför vårt lägenhets hus på Mariehem. Igår när jag for från stan så satt ja bredvid henne och hennes kille på bussen hem. Kolla på dem först och tänkte "jävlar vilken toffel, det var då maken till att klänga på sin tjej." Såg aldrig ens tjejen för att killen typ satt och hängde över henne i en konstig kram som varade hela resan. Såg däremot hennes hår då jag kikade ut genom fönstret och tänkte att det va en lustig frisyr. Kollade närmare på killen och såg ju att det var hennes kille, haha.

De bor på gården bredvid också, fick det äntligen bevisat. Och det måste sägas, hade hennes kille haft några muskler hade man kunnat tro att han var hennes livvakt så som han "skyddade" henne.

Inte lätt att bestämma resten av sitt liv

Sitter och tittar på massa utbildningar över hela Sverige, idag är det ju sista ansökningsdagen till universitet och högskolor. Ska förstås söka en del program, men det är inte lätt att veta vad. Och om man inte tar sig in på förstahands valet- ska man då ta reserv valet och köra på det? Inte lätt inte, att bestämma vad man ska göra av livet.

Om någon skulle se mig just nu skulle det inte sitta ett huvud ovanför min hals, utan ett gigantiskt frågetecken.


Min onsdag

Hade en riktigt bra dag igår, jag var på stan med Emelie och kikade på massa kläder och snackade goja på Wayne's i någon timme. Köpte ingenting, men testade en gul klänning som jag är småsugen på. Tror att den kan bli bra till sommaren, men jag ska fundera lite till..

På kvällen hade vi tekväll hos Jannike där det pratades ännu mera goja, men jag gillar´t. Bestämde reglerna för godislöftet vi ska hålla från och med idag, som i och för sig är ett förbud mot fler saker än godis. Så resterna av mitt påskägg som jag inte hunnit äta upp får jag väl ge till Mange, hehe.

Har ni tänkt på att jag har blivit väldigt duktig på att inte shoppa på sista tiden? Anledningen stavas inte bra självkontroll utan i n g e t   j o b b. Är så less på detta nu.

Onsdag 14 april

Godmorgon!

Kan fan inte sova nu för tiden (igår var ett undantag, sov som en gris i hos Mange, hehe), vaknade innan 6 imorse och kunde inte somna om. Låg och drog mig i ren protest till 9, men jag vet inte om det känns nå bättre för det.


Nu ska jag göra mig en god frukost, efter middagen på Ängen igår med pappa så handlade han lite åt oss, så nu har vi lite bättre utbud i kylen. Jag gillar det.
Bara att veta att Bravo juicen står där inne kyld och väntar på mig gör att denna morgon genast känns bättre!







Pappsen kommer

Precis fräschat till mig lite, för pappa är påväg hit och han räddar mig från att laga middag genom att bjuda ut oss på mat. Inte så dumt det! Är vrålhungrig så det passar utmärkt.

Mange och jag for och tränade på IKSU igår och vi gick dit och tillbaka, var skönt att få prata med honom en massa. Sedan myste vi när vi kom hem och såg Ice Age 2 men jag somna nästan så vi får se resten en annan dag. Så underbart härligt det var att få va med honom igen, han är för underbar alltså. Saknar honom som en galning då jag är ifrån honom. Nu känns det faktiskt skönt att jag är tillbaka i Umeå igen. ♥



Ska lägga upp bilder från påsken snart, ska bara få tummen ur röven först!

Back in town

Är tillbaka i Umeå efter det härliga påsklovet, känns mer än bittert måste jag erkänna. Hela påskhelgen var jag i Bergnäs med Magnus familj och hade det jättetrevligt, skotrade på dagarna och på kvällarna var det diverse aktiviteter. Bastu, "så det kan låta" -kväll med hela byn (nästan), och en middagsbjudning med fri alkohol gjorde kvällarna riktigt roliga.

Sen åkte jag upp till Ajaure i några dagar för att vara med familjen, tyvärr så var vädret dåligt alla dagar utom 1. Men det var mysigt att vara där ändå. Hoppas på att skoterföret håller sig kvar en vecka till så kanske man kan åka dit till helgen, jag håller tummarna. Känns då så himla grått att vara tillbaka i Umeå, men jag måste ju få träffa min älskling som är här och sliter. Så tråkigt här då man inte har nåt att göra heller, ge mig ett jobb!

Längtar tills Mange slutar för dagen, då är han min hela kvällen. :)

Ohoj, påsklovet kan börja!

All is set and done, förutom att jag ska diska innan jag drar iväg till Bergnäs med finaste pojkvännen. Kommer bli så trevligt!

Hade två glada påskkärringar på besök för ett tag sedan, de fick mitt sista godis, haha. Först kände jag mig lite snopen men sen kom jag på att de ändå behöver det bättre än mig, fniss. Att de blev glada var väl en bonus också!

Nä nu måste jag gå, påsklovet knackar på dörren ;)




Glad påsk på er alla!


Besök hos farmor och farfar

Då har vi lämnat katten hos farfars då, de ska passa henne under påsken åt oss. Kommer definitivt bli tillräckligt med 10 pers i lilla stugan + 4 hundar. Vi tog med Roxie så de fick se henne också, de tyckte hon var för liten och bräcklig, haha. Farfar sa om och om igen: "Men du vett, hon ä ju för lit'n. "

Nu är ju frågan vad man ska göra resten av dagen, tror inte Mange åker från Umeå förrän runt 16.00 så det blir ändå kväll innan det bär av till Bergnäs. Så jag har en del tid att döda.



Skärtorsdagen

Idag är det skärtorsdagen och den 1 april. Den senare har jag redan märkt av, Mange har redan hunnit lura mig att han inte skulle komma hem idag, utan jobba imorgon också, på långfredagen. Hann ha ett "krismöte" med mamma och skicka ett panik artat sms med klagomål på hans arbetsgivare och några lögner jag tyckte han skulle dra för att slippa. Jag hade helt glömt att det var första april idag, men det gick upp ett ljus för mig då han skrev April, april sedan. Den lurigfaxen.

Nu får jag också lust att luras med någon. Får ta ut hämnden över någon annan, Mange kommer ju att vara på sin vakt nu så det går ju inte.

Hmmm....

RSS 2.0