Skidåkar väder

Kollade just hur veckans väder spås vara i Storuman denna vecka, såg riktigt bra ut! Milt och bra med sol vissa dagar. Verkar kunna bli fina dagar. Så jag åker nog hem tisdag eller onsdag skulle jag tro, blir skönt. Åka skidor och kanske kan man ta en liten skoter tur med lillasyster eller något. Mamma fyller år nästa söndag också så jag måste hitta en bra present innan jag åker hem också. Men jag tror att jag redan har hittat den perfekta presenten till henne faktiskt! =D


Söndag

Vaknade imorse av att jag inte hade någon känsel i någon av mina armar. Särskilt högra armen var helt död, är en väldigt äcklig känsla då man inte känner av sin egen arm. Tog seriöst 10 minuter innan jag återfick känseln ända ner till fingrarna. Hur tusan man sover då egentligen är mysteriumet jag funderar på just nu.

Vet inte riktgt vad dagen har att erbjuda, kände mig inte så taggad på att fara och träna direkt. Mange var ute igår så han är nog inte så pigg. Men när han piggnat till vill jag ha myskväll med något gott känner jag :)

Dagen efter

Mår mycket bättre än jag förtjänar idag. Blev för hårt igår, jag va väl lite för taggad kanske. Men idag känner jag ingenting nästan, skönt i och för sig. Men det är nästan så att man borde må sämre bara så att man lär sig en läxa.

Har varit och kollat när Mange spela innebandy match idag, men lugn, jag körde inte bilen utan det fick Jens äran att göra. Vore väldigt dumt att sitta framför ratten idag. Rätt skönt att jag krigade mig upp ur sängen runt 9.15 för att ta mig dit faktiskt, istället för att dra sig till 13.00 som man gör i normala fall.
På hemvägen tog vi en drive på Donken och käkade hemma. Bästa på hela dagen.



Friday I'm in love

Har haft en riktigt skön förmiddag, pratat, fikat och spelat kort med älskingen. Inte gjort många knop om man säger så.

Men ikväll blir det ju röj så man måste ju spara på krafterna.


Ska ju fira Emelie som fyllt 20, så det blir fest hemma hos henne. Blir grymt bra tror jag, vi startar med hämt pizza och sedan börjar vi intaget av alkoholhaltiga drycker. Gah jag är råtaggad. Har däremot tvingats ta en alvedon (jävla huvudvärk) på förmiddagen men jag kämpar och dricker så mycket vatten jag kan för att det ska gå över. Vill inte att det ska bli som sist då huvudet höll på sprängas. Jag är ju råtaggad! :D Tror det kommer bli jäävligt roligt detta.

Här är några av låtarna jag lyssnar på just nu, blir alltid så taggad av dessa:







Tekväll

Efter en mycket tråkig dag ska jag nu iväg och träffa mina underbara vänner, så kvällen blir nog rolig i alla fall. Tebjudning hos Lisa känns som det jag behövde just nu faktiskt. :)



Suktar efter värme

Åh idag är det härligt väder ute (ser det ut som i alla fall)!  Sol och 5 minus, äntligen är kylan borta. Nu håller jag tummarna att detta fortsätter, vore gött att få lite "vårvinter" väder. Vill bara hem nu och åka skidor + köra skoter.
Sitter ju ändå bara här i Umeå utan något vettigt att göra. Tror det blir att åka hem efter helgen någon gång faktiskt.

Har suttit inne på resia.se och kollat på resor. Är jag bara grymt fattig eller snål eller nåt för jag tycker banne mig att sista minuten resor inte alls är så billiga! I så fall hade jag ju redan åkt vid det här laget så less som jag är på kylan nu. Men om man vill ha ett specifierat boende kostar det nästan lika mycket som normalt. Eller så är det för att de normala resorna är för dyra som gör att sista minuten resorna inte känns billiga alls.

Man vill ju känna "DAMN! Va billigt, den tar jag! Jippieeee!"

Men den dagen lär väl aldrig komma då man har det så bra..?



Dagens flopp: Tre kronor

Åååh så illa! Tråkigt tråkigt tråkigt! Nu i efterhand skulle man ju haft lite vett och 1. bettat på Slovakien och 2. skitit i att se matchen.
Men det är som alltid lätt att vara efterklok.

Ska göra mig frukost nu sen får jag se vars den här dagen bär iväg. Troligtvis bär den inte iväg någonstans.

Jag vill ha en semla!

Har varit en sväng på gymmet idag faktiskt fastän jag var så omotiverad imorse. Men Jannike ville jag skulle följa och då blev det lättare att ta sig ut i kylan då man har sällskap, så det blev ett litet pass ändå. Skönt att ha gjort någonting må jag säga.

Ätit en sen middag och nu är det strax dags för herrarnas stafett, blir riktigt kul tror jag! Är så grymt sugen på en semla just nu att jag snart sliter mitt hår. Har bara ätit 2 hittills och jag känner att det är minst 10 för lite.
Gooosh, vad ska man ta sig till?


Symptom: Deppig - Medicin: Vänner!

Få saker piggar upp och gör mig så glad som att se på Vänner då jag är lite ledsen eller deppig. Jag blir så himla glad direkt och allt känns genast bättre. Sånt som kan behövas då man har lite deppigare dagar, som jag har idag.
Blev så glad bara för att jag såg att det går nu klockan 14.10 på teve, nu ska jag ta mig en kaka och se det. Det är 20 minuter av ren glädje, det är inte det sämsta.

En vacker dag ska jag se till att köpa mig Vänner boxen. Då har man ju medicinen hemma när allt känns grått och trist!




Börjar om från noll igen

Hoppet är släckt så nu börjar man bara om igen, utan någon grund att stå på. Blir att fortsätta mata och nöta och hoppas att det ger något resultat. Jag gör vad jag kan sen för man bara se om det leder någon vart.
Nu är det bara att pumpa upp motivationen och fortsätta köra på.

Onsdag

Solen skiner och det är nästan 20 minus ute. Jag vill fara på gymmet men jag känner att det tar emot nå jävulskt, vill inte ut och cykla i denna kyla. Kommer frysa rumpan av mig. Här i Umeå känns det ju alltid som att det är minst 5 grader kallare än termometern visar också. Tacka vet jag Storuman där man kan lita på termometern.
Tror det lutar mot att jag sitter inne och kurar idag med några koppar te som sällskap.


Man skulle vart en dromedar

Gud vad skönt liv han ser ut att leva. Inga bekymmer alls.




Wanna trade?

..............

Fan fan faaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

War 2099

Haha, har suttit och spelat det hela dagen Mange och jag tills han var tvungen att fara på jobbet. I början haglade det då svordomar över mig om hur värdelös jag var. Blev nästan ledsen där ett tag. Men sen bättrade jag mig (även om svordomarna kom då och då ändå) så det var rätt kul. Tror nästan jag måste ladda ner det och nöta lite själv.

Måste nog kolla i kalendern först och se om jag har tid.

Tisdag

Brr, kallt som sjutton ute. Kan det inte bli lite varmare nu, är så less på att det ska vara -20 varje dag. Hemma var det -36 imorse hörde jag, helt sanslöst. Känns som att det kommer behövas lite sol innan man tinar upp.

Har inte så stora planer för dagen, blir nog ganska lugnt. Fick då en bra start på dagen, Mange dukade fram krämbulle tårtan han köpte igår till frukost... Smakade mumma kan jag lova.



Sprintstafett

Åh vad kul med Kalla och Haag alltså. Vilka tjejer! Man önskar ju att man hade någon talang själv, kunde ju ha varit kul. Är otroligt sugen på att åka hem till Storuman nu och nöta på skidorna, och låtsas att det går undan. Haha...

Kvällens flopp var då Teodor Pettersson, där ser man att sprintåkarna tränar alldeles för lite distans. Trött efter 10 m tamme tåen. Sen spelar väl åldern in med, men jag tycker mest synd om Hellner, som var grym, som drabbades av den andres stumhet.


Har varit hemma hos Mange ikväll och sett OS, Jimmy och Dajjo var här också. En trevlig kväll. Däremot börjar man fundera över vad man ska göra när OS är slut, det är ju fan ens liv just nu. Tragiskt men sant. Men man får väl njuta så länge det varar.

=)






En bra måndag

Vet ni vad jag gjorde imorse?! *Trumvirvel.... * - Jag steg upp strax efter kl. 06.00 och såg Sverige-Finland!

Men efteråt blev det sängen igen och sov till 12. Att gå upp 6 och stanna uppe var lite för stort steg från det vi är vana vid nu Mange och jag. Har varit och gymmat nu, känns skönt. Körde benböj och utfall med stång för första gången, gjorde riktigt ont i nacken om man inte hade den där mes kudden. Jag körde på mes kudden hela tiden, hehe.



Och stort grattis till min älskling, idag är det din dag!

Nya skor

Köpte ett par nya skor igår när jag var på stan, ett par boots med hög klack för 99 kronor (!!!).

Enkla, svarta, höga... I like it a lot.





Just couldn´t resist

Chocolate chip walnut brownies

Håller på att baka en långpanna med brownies. Mamma gjorde detta och fryste in i portionsbitar, jätte smart att ha i frysen och ta fram då man vill ha en riktigt god efterrätt utan att behöva göra något. Perfekt tycker jag, och de är jättegoda.




Inte riktigt klara här, ska på med en fudge glaze också som sista touch, som kommer göra dem gudomligt kladdiga och sega. Yum!

Jag erkänner att jag är en nörd

Ja, jag är en obotlig nörd. Jag såg reprisen av skiathlonet idag, det var lika grymt än en gång. Blank i ögonen och ståpäls blev resultatet. Tycker förresten att det var så fint då min favorit Elofsson blev så rörd av hur de ev. offrade sina medaljchanser för att hjälpa sin kompis mot ett riktigt bra resultat. Mycket manligt tycker jag att han står där och är så rörd att han gråter i sändning. Finns säkert de som anser att han är en fjolla snarare, men till er så säger jag bara spotta ur snusen och testa att tvätta händerna. Det är manligt. Han verkar vara en väldigt fin människa han!

Bästa OS-kvällen

OS-guld till Hellner och OS-brons till Olsson. 2 svenskar på pallen i ett distanslopp i längdskidåkning. I ett OS. Det är så sjukt bra att man inte kan förstå det, det är historiskt.

Igår var den bästa OS-kvällen någonsin alltså, det var så spännande att det slutade med att jag och Anna satt på knä framför teven och vrålade för kung och fosterland åt svenskarna att de skulle ta i och åka allt de hade i spurten. Det var nästan som att de lyssnade på oss. Tyvärr kommer säkert Anna få en del klagomål från grannarna idag men det var det banne mig värt. Vilken tävling, det är så bra att det knappt finns ord för det!
Jag hade nästan svårt att sova inatt, helt sjukt. Kan också vara för att Mange ringde mig klockan halv 3 men ändå.


Gårdagen igår kunde inte blivit bättre, fikade på stan med Anna och Lisa sen åkte Anna och jag och såg på när Vildmännen spöade skiten ur Övik. Efter det åkte vi och handlade till middagen som blev tacopaj, jag åt hos Anna och det blev så gott. Åt som en häst. Sen var jag där hela kvällen och såg OS och hade det super trevligt, skar upp frukt och doppade i choklad också. Sen avslutningen på kvällen med det där helt sjuka skidloppet var verkligen pricken över i, jag är fortfarande helt lyrisk.

Nu ska jag göra mig nå frukost och se om de visar någon repris från igår, då kommer jag fan i mig att sitta bänkad än en gång.





OS-silver

Anna Haag! Fan vad roligt, så välförtjänt. Blev en riktig rysare alltså. Har då haft en riktigt trevlig OS-kväll hemma hos Mange, hade besök av Dajjo och Anna också. Riktigt najs! Nu blir det sängen, måste ju ta mig upp imorgon för fika på stan med tjejerna klockan 13.00... Haha ;)

Fredag

Har haft en lugn fredag. Var oerhört skönt att simma i 45 minuter, sedan bubblade jag och Mange. Blev en snabb bastu också, grymt härligt. Synd bara att det ska vara så förbannat kallt ute, cykelturen till och från gymmet var en mardröm. När vi kom hem så har vi spelat pingis på Manges vardagrsumsbord i brist på annat, hehe. Det är ungefär min aktivitet idag. Ska börja göra mig i ordning nu, ska tillbaka till Mange sen och se hockeyn och skidorna med honom och Dajjo. Blir la najs! Om bara denna huvudvärk försvinner, men för första gången sen jag flyttade har jag slagit till och köpt alvedon för såna här tillfällen.

Ska passa på att äta nåt gott ikväll också, för snart ryktas det ju om att Emelie, Anna och jag ska påbörja ett godislöfte. Måste ju fylla på puckeln med onyttigheter nu! Hehe.


Simma

God morgon! Idag blir det gymmet igen men idag hade jag tänkt simma. Det är så himla skön träning! Mange ska gymma för att sedan komma till badet och bubbla med mig. Finns inget härligare än att simma sig trött och sedan bubbla bort lite träningsvärk. Blir härligt! En bra start på denna fredag enligt mig.




Och
grattis till världens bästa Emelie som fyller 20 idag! Puss på dig sötnos! <3


Go Sweden!



Untitled




Skönt med träning

Kom nyss hem från gymmet, känns så härligt att vara igång igen och ha träningsvärk. För nog är träningsvärk bra skönt egentligen, det är är ju den bästa värken man kan ha. Då känner man att man gjort något bra. Så jag välkomnar den efter detta träningspass. Testade en ny maskin idag, tror den heter Crosstrainer. Har aldrig använt en sådan förut men den påminde ju om att åka skidor, klassisk diagional åkning. Tycker att den var rätt bra faktiskt, nog tog den. Körde i 20 minuter för att börja lugnt nu när jag varit sjuk så länge, sen körde jag styrketräning med Mange resten. Känns skönt nu må jag säga!

Blev inte så att jag åkte hem med Emelie idag fast jag hade tänkt det ett tag. Skulle bli så kallt hemma i Storuman så förutsättningarna för att åka skidor såg ändå inte så bra ut. Så det blir att stanna här i helgen. Men det är bra det också, Mange tyckte vi skulle gå på bio imorgon så det blir nog en bra helg. Sen kanske de tjejer som är kvar är sugna att hitta på något? :)

Gym

Nu blir det gym med Mange. :) Woho!

OS-kväll

Är hos Mange och ser OS. Stackars Anja som körde ur, fy fan va hemskt hon flög! Fatta att flyga i 40 meter med den farten, fy satan alltså. Hoppas bara att hon är okej nu! Så himla synd då hon hade en medalj i sin hand... Nu är det nog med motgångar för Sverige tycker jag.

Nu börjar sprint finalerna när som helst! Fy vad nervös jag blir direkt nu. Kommer bli så himla spännande! Hat-älskar egentligen sprint. Det är ju jäkligt kul att se på då svenskarna inte är inblandade i några incidenter.
Men det är det sämsta som finns då det händer svenskarna nåt, för det gör det ju i sprint. De åker ju så himla tajt inpå varann att man aldrig kan vara säker på att den som är bäst verkligen vinner.

Det är det som gör att jag är så orolig nu, för Emil Jönsson förtjänar ju verkligen att vinna då han varit dominant på sprint denna säsong. Men man vet ju aldrig, han kan ju bryta en stav i kvartsfinalen och då är det ju kört...

Därav varför jag hat-älskar sprint.




Men nu börjar det. Heja svenskar, woho!



Tankeställare

Untitled

Oooh nu börjar en nervös väntan

Nu är jag hemma igen och jag är verkligen på toppenhumör! Gick super bra (fick t.o.m. beröm för min vit-svarta kavaj, hehe), tror det var tack vare de lycka till tankar ni sände till mig, tack för det. =)
Är riktigt nöjd med min insats, men nu börjar en nervös längtan. Det vore helt enkelt för bra för att vara sant om jag skulle lyckas men man kan ju hoppas att turen kan vara på min sida någon gång.
Åh det blir att hålla tummarna!



Jag ♥ min dö snygga kavaj från Bikbok







En lite viktigare dag än normalt

Idag har jag en rätt viktig grej inplanerad, känns kul och lite pirrigt. Därför tänker jag börja dagen med en dusch, vägen till framgång ni vet. Hehe. Får väl skriva mer då jag kommer hem igen.

Men sänd mig "lycka- till- tankar" är ni söta ^^

Jag är en stolt Storuman-bo

Detta är nog en av de stoltaste ögonblicken en Storuman-bo kommer att uppleva, dagen då Björn Ferry från lilla byn Storuman tog OS-GULD!

Jag vet inte vad jag kan säga mer än att det är en sådan bragd, jag är mållös. Efter 3:e skjutningen då han sköt noll och gick ut i ledning så började nervositeten, jag har aldrig haft en sådan handsvett. Och maxpuls hade jag också. Och sedan i sista skjutningen då han skjuter som en Gud kommer 1 bom, men han kommer ut med fransmannen och krossar honom totalt i skidåkning. Jag var nästan hysterisk, hade ett sådan glädjefnatt.

Det är så osannolikt jävla grymt gjort! Har fortfarande högre puls än vanligt och glädjeruset är inte över än. Kommer att lägga mig i sängen med ett leende nu.


Om man ändå hade pengar..


Untitled


Jaay!

Har gjort hallongrottor idag, de blev riktigt goda. Ska göra varsin semla till mig och bror min också till skidskyttet som är sen, oooh nervöst. Efter 2 lite sura 4:e platser i längd så hoppas jag att Helena och ACO kan ordna medalj, det unnar man ju dem verkligen.


Fick en glatt besked idag för ovanlighetens skull, känner mig uppåt nu. Vill inte säga vad det är men ni får hålla tummarna åt mig ändå, okey? =)

Fettisdagen

Ännu en dag med vackert väder. Som alltid påverkar solen humöret mycket, de dagar solen skiner som idag så är man banne mig på bättre humör. Har träningsvärk sedan igår, känns härligt. Tycker inte jag är sämre vilket känns skönt, kanske blir träning imorgon då. Nu måste jag försöka göra något bra, typ plugga engelska eller söka jobb. Igår gjorde jag nämligen ingenting förutom att träna, Mange och jag såg en massa Vänner avsnitt och spelade kort innan vi tränade. Blir att försöka ta igen det idag, ska ringa min handledare på arbetsförmedlingen också.

Ska ta upp semlor ur frysen också så jag och bror min får oss en ikväll. Yum!


Alla vi som älskar Kalla klappar nu! (klapp klapp)

OS-GULD! Helt jäkla otroligt, Kalla är så jävla GRYM att det inte är sant! Att det var 32 år sedan sist en svensk dam tog OS guld i ett distans lopp i längd gör ju att man inser hur stort det är. Fan så kul!

Loppet var ju så spännande, jag och brorsan var så nervösa att vi inte kunde sitta still. Och sista utförsbacken innan upploppet så tror jag att mitt hjärta stannade då hon såg ut att ramla några gånger på rad. Men hon klara det och gjorde det så jäkla bra! Och Anna Haag sedan, den tjejen är ju också så jäkla duktig. 5 ynka sekunder ifrån OS medalj, snacka om snopet. Men det är bara att ta nya tag!



Oh my god, jag är helt euforisk. Men det blir att ladda om nu för herrarnas 15 km, håller såklart tummarna för Hellner men tror inte han kommer räcka ända till pallen. Men jag hoppas att jag har fel!


Äntligen träning

Har inte gjort många knop hittills idag. Men klockan två ska jag fara och träna med Mange, äntligen säger jag bara! Jag är inte helt 100 % frisk än (helt jävla sjukt) men jag är så less nu att det inte är sant, så det blir styrketräning idag. Är sugen på att konditionsträna men det är nog bäst att börja rätt lugnt. Tar bilen till IKSU och på hemvägen ska jag handla så att jag kan baka ikväll.

Nu ska jag slänga ner det jag behöver i en väska. Trycka i mig en frukt också kanske så man får lite energi.


I love the Olympics

Haha, allt kretsar verkligen runt OS just nu. Man räknar ner minuterna nästan tills nästa grej börjar. Snart är det dags för herrarnas sprint med Ferry och Bergman. Tror knappast att någon av dem kommer ta medalj, man får nog vara nöjd om de blir topp 10. Mange kommer nog hit snart också, tror jag ska ta fram glass och massa strössel och liknande då så får vi oss något gott till skidskyttet. Hade en släng av halsont idag också (fattar ingenting!!) men imorgon tror jag banne mig att jag ska fara och gymma lite lugnt. Klarar inte av att inte göra någonting längre, man blir ju tokig.




Förresten Anna och Emelie så åt jag godis igår & idag, men vi hade inte börjat vårt godislöfte än va? Isf har jag ju redan misslyckats.. :P


Alla ♥ dag

Glad alla hjärtans dag förresten! Mange och jag firade ju igår, men det behöver ju inte hindra oss från att vara lite extra gulliga idag heller. Fick en bukett rosor av honom igår innan middagen, han är för underbar. Efter middagen på Costas åkte vi hem och myste framför melodifestivalen och efter det damernas sprint. Väldigt underligt lopp, tråkigt att det inte gick bättre för svenskorna! Men de får ta nya tag.

Kom hem från matchen för ett tag sedan, Vildmännen vann med 14-10 om jag minns rätt. Jaay, de behåller serieledningen! Riktigt kul. Mange var jätteduktig, var kul att se. Ett konstaterande jag kan göra är då att jag ska försöka att inte äta kexchoklad någon fler gång på offentlig plats. Herregud vad jag sölade, hade halva i knät i smulor. Och när jag gick därifrån sen låg världens hög under mig. Illa. Men gott vare ändå, hehe.




Pussa och/eller krama lite extra på de ni håller kära idag!

Ersboda- Vildmännen

Jag har varit uppe sen strax efter 9 idag, på en söndag. Helt otroligt för att vara mig. Det slog mig då jag steg upp imorse att jag har gått upp tidigare denna helg än jag gör på veckodagarna. Men idag är det för att jag ska cykla iväg och se Vildmännen möta Ersboda på bortaplan, vilket gör att jag har cykelavstånd dit, skolan på Ersboda där de spelar är inte så jätte långt härifrån. Men att hitta dit kan vara en annan femma, får se hur det går. Ska dra iväg nu så att jag har tid att cykla lite fel, hehe.

Heja Vildmännen! :)

Ner på stan

Ska iväg till Mange nu, sen ska vi väl på ett tag börja dra oss ner på stan. Har ju bord på Costas kl. 18.00, ska bli så himla gott. Vi hade väl tänkt gå och kika i några affärer innan, jag ska se om jag hittar något rosa läppstift.

Såhär ser jag ut idag, inviger mitt nya paljett-hårband från Glitter :)





Har min korta kavaj från bikbok över spetsbodyn.



Åh det knorrar i magen, längtar efter Souvlaki...

Lördag

Ännu en dag där man vaknar relativt tidigt och märker att det är strålande vinterväder ute, härligt! Nästan så att jag får lust att gå ut på en promenad. Haha sådana här fina dagar skulle man ju ha haft en hund att gå ut med så att det skulle bli gjort istället för att bara tänka på det.

Har ont i halsen idag vilket känns underligt för det var ändå ett tag sen sist. Men Gud tycker väl att jag varit sjuk för lite detta år så jag ska få pinas lite till. Men en kopp te kanske råder bot på det. Ska ta och äta frukost på ett tag, klockan elva visas reprisen från OS invignngen. Ska kanske se en snutt på det, Peter Forsberg bar ju den svenska fanan. Och ikväll drar tävlingarna igång! =D

Sängen

Sett både På spåret och Skavlan ikväll, tycker faktiskt att jag samlar in några vuxenpoäng där. Har haft en lugn kväll med bror min, vi har ätit lite av blåbärspajen mamma gjorde då hon var här, gott. Känner mig inte helt hundra så jag tror det blir att bädda ner sig i sängen och lyssna på rockballader, det bästa som finns. Är nog tur på så vis att jag följde magkänslan och stannade hemma istället för att festa loss med gänget hemma hos Anna. Tråkigt värre, men för en gångs skull tänkte man med hjärnan. Tror nästan att det förtjänar ytterligare en vuxenpoäng, eller?

Tänker i alla fall på er brudar, hoppas ni har en riktigt rolig kväll <3

Bokat bord

Just bokat bord på Costas för två personer imorgon, Mange och jag gör nämligen så att vi firar Alla ♥ dag imorgon istället för på söndag. Vi ska mysa nere på stan och kanske shoppa lite, sen äta middag på Costas är planen. Jag gillar verkligen den restaurangen, men sen är jag ju en sucker för grekisk mat. O la la så gott det är!

Vårt intresse för sport kommer dock komma lite ivägen för romantiken imorgon, vi hade tänkt gå och se Avatar efter middagen men då vi kom på att vi skulle missa skidskyttet då så spolade vi de planerna. Är man nördig så är man, tur att vi båda är likadana i alla fall. Annars kunde det ha blivit jobbigt, haha!



OS 2010 i Vancouver

Är det bara jag som längtar som en galning?

Sitter och läser artiklar på aftonbladet och känner hur spänningen stiger, redan imorgon kväll kör ju skidskytte damerna sprinten. Gud vad det kommer bli spännande alltså! Inatt är ju invigningen, mellan kl tre och kl sex, den tror jag däremot att jag inte ska se. Hehe. Man kommer ju att va klistrad framför teven varenda kväll de nästa 17 dagarna. Looking forward to it! ;)

Några som kommer att bli lite extra roliga att följa:










Smoothie

Inget går upp mot en smoothie som mellanmål. Min variant är väldigt nyttig också, idag gjorde jag den på hallon, kiwi, sharonfrukt, banan och vatten. Bara nyttigheter, men jag tycker den blir god ändå. Men en riktig milkshake med mycket glass i slår den ju inte.Det är det få saker som gör. O nej nu blev jag nästan sugen på att gå och göra mig en sådan då jag druckit upp den här...


12:e Februari 2010

Idag är det fredag och strålande solsken! Önskar humöret vore lika strålande men jag har en sådan där dag då ingenting känns roligt. Tror att jag är i en svacka just nu, men jag tror att när jag blir frisk och kan vara på gymmet så kommer energin och humöret att komma tillbaka. Tror att det kan vara en riktigt stor del i det hela, har ju inte tränat på drygt 2 veckor nu och det sätter sina spår, mentalt alltså.

Men ska försöka att inte misströsta för det, för snart kan jag nog komma igång igen. Just av den anledningen tackar jag nog nej till Annas fest ikväll, känns jättetråkigt för det hade varit så himla kul att vara med men jag måste verkligen bli frisk så att mitt liv blir drägligt att leva igen. Ibland gäller det att prioritera. Men Emelies födelsedagsfest kommer ju snart så vi får ta igen det då istället tycker jag! :)



Tekväll

Emelie och Anna åkte precis hem, har haft nöjet att ha dem här på te och rostat bröd ikväll. Lika trevligt som alltid, att man kan ha så underbara vänner. Saknade Lisa dock som hade ont i huvudet. Känner av samma sak lite själv också, men man blir ju lite segare på kvällen. Känner mig väldigt trött, funderar faktiskt på att gå och lägga mig och läsa. Bara ta det lugnt. Mycket sömn är ju en nyckel till att bli frisk. Emelie tipsade om blutsaft också ikväll som kan hjälpa, även om det hördes vara dyrt så kanske det är värt det? Får fundera på saken.



Underbara tjejer :)

Lite plugg, lite annat

Har gjort några övningar i engelskan nu, måste säga att det känns ganska segt att läsa en sådan här kurs. Det är inte direkt så att man lägger ner nån möda på det. Men nu ska jag inte göra något mer av detta idag, Mange kommer snart hit och då ska vi ut på en promenad. Fast vi har ett syfte med den, hämta tillbaka hans cykel från Ersboda där den varit på lagning. Men lite luft kan nog vara bra för förkylningen, tror inte att luften inne i lägenheten gör en friskare direkt.

Humöret är på väg uppåt nu som tur är.




Torsdag

Jag är fortfarande inte frisk och det är tråkigt väder ute. Jag har ingen lust till någonting alls och tyvärr har mamma och pappa åkt hem. Det känns som att den här dagen kommer gå väldigt långsamt och bli väldigt tråkig. Suck.

Men, något positivt är ju att vi har en massa gott i kylen i alla fall. Ska traska dit nu, då kanske man får upp humöret lite hoppas jag.

Lagar middag

Är hemma nu efter en hel dag på stan. Var väldigt lugn med shoppingen däremot, det enda jag köpte var ett par lack leggins. Har suktat efter sådana länge så nu köpte jag äntligen ett par. Orkade däremot inte testa, så blir spännande att se hur de passar. Tog en fika på NK också, blev en macka, kaffe och en suuupergod espresso kladdkaka med grädde. Mamma och jag höll nästan på svimma då vi åt den, den var verkligen den perfekta kladdakakan. MUMS!
Då vi hade varit på stan så att fötterna var trötta åkte vi och handlade massa mat. Nu håller vi på att laga till en köttbit, ska äta hasselbaks potatis och päronsallad till. Och självklart står det bearnaise sås på bordet! Kommer bli väldigt gott detta, gillar verkligen när mina föräldrar är här. Det blir som lite lyx i vardagen eftersom de fyller upp kylen åt oss med go saker.


Stan med my mama

Idag var jag uppe nio, nytt rekord för denna månad skulle jag tro. Mamma och jag har ätit en god frukost och nu är vi redo för en dag på stan tillsammans. Blir nog en bra dag! Får se om jag fyndar nåt fint. :)

Ha en bra dag!


Färdig städat

Nu är jag klar med städningen, pust! Men riktigt skönt att ha det gjort. Var längesen det var såhär fräscht i lägenheten. Jag gillar't.

Nu ska jag nog inta sängläge och läsa innan mamma och pappa kommer. Märks att jag är sjuk då jag blev flåsig efter att ha gått upp för trapporna. Herrejisses. Vill verkligen blir frisk och fara iväg och träna!

Tisdag

Ikväll kommer mamma och pappa hit och hälsar på, de stannar tills på tordag. Blir nice att ha dem här, kanske blir att göra stan imorgon med mamma. Skulle inte vara helt fel faktiskt. Nu ska jag dammtorka, kan lova att det är på tiden..Tur att ingen av oss är allergiker i alla fall, då skulle nog nån av oss fått ett anfall för länge sedan.

Puss på Mange. =*

Dagens låt

Here comes a regular



TV:n är min medicin

Jag kan inte hjälpa det. Jag är sjuk, då orkar man inte mycket. Se tv däremot är inte så krävande, nästan så att man blir friskare då. Man vilar ju.

Försöker intala mig allt detta i alla fall, som försvar för att jag legat och sett Gossip girl nästan hela dagen. Inte mitt fel att folk jag behöver få tag i för att kunna utföra något inte svarar i telefon.
Ska göra middag strax och fortsätta hoppas på ett samtal. Sen kanske jag kan utföra något bra idag.



XOXO



Söndag

Dagen har mest ägnats åt att umgås med min pojkvän som jag saknat så mycket och fundera på vad tusan som hände i melodifestivalen igår. Fattar inte hur Salem el Fakir kunde gå vidare till globen. Jag är grymt missnöjd med första deltävlingen, det är då ett som är säkert. Intro numret med Perelli,Grönvall och Aldén kunde gärna få representera Sverige enligt mig.

Är sämre än igår också, jag vill ju bli frisk fort nu så jag kan träna. Gah. IKSU kortet känns jäääävligt onödigt just nu kan jag lova. Skulle lika gärna kunna spola ner pengarna i toan.

Sitter och ser på Chelsea-Arsenal nu. Ur ett bettnings perspektiv ser det bra ut nu då Chelsea leder, men som United supporter skulle de gärna få förlora. Men man kan ju inte få allt. Denna gång ser jag hellre att jag får en fickpeng :D




Lördag

Tacka vet jag DVD boxar. Det kan verkligen rädda ens liv. Finns inte så mycket att göra då man är sjuk så Gossip girl blev min räddare idag. Tänkte först jag skulle se One Tree Hill men efter några minuters letande i väskan märkte jag att jag glömde ta med dem från Storuman. Attans. Men mamma och pappa kommer i veckan så då får de ta dem åt mig. Kan ju följa gänget på the Upper East Side så länge. Gud jag önskar att jag vore rik jag med.

Ikväll drar melodifestivalen igång! Brukar kunna störa mig otroligt mycket på det programmet (när fel låtar röstas vidare) men det är som ändå nåt man halv-måste se. Skön lördagsunderhållning ändå. Ett stort plus i kanten är ju självklart att Måns Zelmerlöv är en av program ledarna detta år. Man kan ju inte låta bli att titta då ju.





Bringin' on the heartbreak

Måste dela med mig av min absoluta favorit låt just nu, den är så förbannat bra.



Det är ändå lite lustigt att man blir så influerad av det man hörde på som liten. Det var sådan här musik vi lyssnade på jämt hemma när vi var små och även det jag gillar mest än idag. Lite fränt är det ändå!

Grymt Kalla!

Just sett Kalla vinna 10 km fritt, precis samma distans som i OS nästa vecka. GRYMT! Hoppas att detta upprepas då, men med Haag på pallen så vore det fulländad. Men man kan ju inte begära vad som helst.

Nu blir de straxt Lets dance eller På spåret med chips och läsk. När man är sjuk måste man ju få något gott.

Nu har jag varit duktig

Nött lite engelska. Nu orkar jag inte mera, nu tar jag helg! Nu ska jag koka mig den efterlängtade koppen med te och ta rikligt med honung. Sedan ska jag lägga mig i sängen och äta Daim kulor och läsa Da Vinci koden. I mitt tillstånd orkar jag verkligen inte cykla till Anna för att hämta Twilight. Även om jag skulle vilja....




Fredag

Fredag = Äntligen helg! Men innan jag tar riktig helg ska jag försöka göra nåt duktigt även fast jag är sjuk. Gud har haft en jätte jobbig natt, kunde knappt somna sen har jag sovit jätte oroligt som man brukar göra då man är sjuk. Usch och fy. Men jag hade en trevlig dröm, jag drömde att jag hade en häst. :D Var typ glad bara för det då jag vaknade, men blev lite frustrerad över att det inte hände i verkligheten. När jag tänker efter så var det en simtävling på en åker också... Det blev jag inte lika förvånad över att det inte hände. Hehe.

Nä nu ska jag göra nå halvduktigt så länge jag orkar, har inga höga krav idag på mig själv. Ska vara lite duktig, sen kan jag med gott mod ta helg och bädda ner mig med en kopp te tycker jag.


Är i Umeå plötsligt!

Blev ändrade planer kan man säga. Hade tänkt stanna hemma till imorgon och åka på morgonen, men sedan visade det sig att Magnus föräldrar skulle till Umeå efter middagen så då fick jag åka med. Smidigt och bekvämt! Så mycket skönare än att åka buss alltså. Så nu är jag här plötsligt. Ska nog ta och lägga mig nu, är väldigt förkyld alltså... Tycker lite synd om mig själv. Ska bädda ner mig och börja läsa Da vinci koden. Anna blir ju aldrig klar med 3:e Twilight boken! Haha.

Godnatt på er

Pics

Kom att tänka på mina söta vänner här i min ensamhet och kom på att jag inte lagt upp någon bild sen i lördags då vi åkte till Lycksele. Så här kommer några!












Sjukling

Här kommer lite gnäll i vanlig ordning. Men jag förstår bara inte vad jag gjort för att förtjäna att aldrig vara frisk? Trodde jag var frisk för 2 dagar sen, men så igår sa det Pang! också är jag tillbaks i host och snor träsket igen. Kul? Inte det minsta.

Så jag är fortfarande hemma. Skönt när man är sjuk, men jag saknar Mange vääldigt mycket nu..

Palt!

Jag gjorde rätt i att stanna hemma en extra dag. Fick ju palt till middag idag! Totally worth it säger jag bara. Nu har jag dessvärre (och väldigt väntat) paltkoma. Och när man drabbats av det går det inte göra så mycket, så jag tänker helt enkelt se lite One Tree Hill.

Är på 4: e säsongen nu och jag h a t a r Peyton. Vilken jävla (emo) bitch alltså. Usch.




Det går långsamt fram

Jag vet inte om det är för att jag är väldigt oeffektiv eller något, men man hinner inte få iväg många ansökningar per dag. Måste ju anpassa det personliga brevet efter varje jobb, hemska tanke. Men det tar faktiskt lite tid. Eller så är jag värdelös, något utav det...

Tröst nu med wienerbröd med citronkräm och kaffe. I love my mama!



&





Aj

Har väldigt ont i halsen idag alltså. Precis när jag trodde jag nästan var frisk så slår det tillbaka. Som alltid. Suck. Ska bota med en massa te, har redan druckit 2 koppar. Med mycket honung.

Nu ska jag försöka göra något produktivt! Nöta arbetsförmedlingens hemsida närmare bestämt. Tjing!



Shoppingsugen...

Min "vill ha" lista:


  • En svart blazer, typ som denna från Nelly.
Suna Blazer SEK 499, Ichi - NELLY.COM


  • En korsett

  • En vit/beige trenchcoat

Hoppas på att det kommer stålar från himlen imorgon istället för all denna snö...


Mmmm, Kardemumma kaffe

Jag är helt såld nu på kardemumma kaffe, så himla gott det är. Var tvungen att göra en latte på det kaffet idag igen, blir ju lika gott som att dricka en kaffe på café förutom att det inte kostar 40 kr. Gjorde mig go fika nu efter att jag varit ute på samhället en sväng, det blev avocado med skagen, rom och kräftstjärtar. Det är bland det bästa med att vara hemma alltså, kylen är full med gosaker. Inte som i lägenheten där utbudet är väääldigt begränsat..





YUM!



Go fika framför One Tree Hill. :)

Njutardag

Idag har jag verkligen inte varit produktiv. Har haft en riktig njutardag som innebar mys med mamma hela dagen lång. Har spenderat ganska mycket tid framför datorn där vi tittat på oändligt många chihuahua kennlars hemsida. Jag är så kär! Både mamma och jag är helt fast för rasen alltså. Jag hoppas verkligen att de tar tummen ur röven och skaffar en. Vore så himla roligt.
Vi har sett en massa vänner avsnitt också och fikat gott. Gjorde varsin kardemumma latte och bullade upp med kakor. Har varit en riktig priffe idag. Åt glass nu ikväll också, men man ska inte få ångest över sådant, det är det inte värt. Så är det bara.
Om jag är sugen på något gott så äter jag något gott!

Har sett dokumentären om skidlandslaget ikväll med pappa. Så tråkigt att det ska snöa och vara så kallt nu när jag är hemma, hade gärna farit ut och åkt. Blev väldigt taggad av att se dem träna alltså. Men får komma hem någon helg då vädret verkar vilja uppföra sig istället. Min kropp är otålig nu, nu vill jag träna igen!

Jag verkar ju vara grym

Alltså. Jag kan nästan inte förstå varför det är så svårt att få ett jävla jobb. När jag läser om mig själv i min CV kan jag inte förstå varför det inte nappar någonstans. Jag skulle anställa mig själv om jag kunde.

Vad har arbetsgivarna för problem egentligen?

Måndag

Burr, kallt ute idag. Kylan verkar aldrig vilja ge sig verkar det som. Men något som börjar ge sig en aning är min förkylning (peppar peppar). Vill börja träna igen, känner mig rastlös då jag inte kan göra det.

Nu ska jag göra något vettigt. Har suttit och kollat på målen i premier league lite för länge nu. Så jäkla skön seger igår för United mot Arsenal alltså! Den segern satt som en smäck.


RSS 2.0