Off to Hemavan!

Om ett tag så bär det av till Hemavan där jag ska fira nyår med Mange och hans familj i en stuga. Tror att det kommer att bli riktigt kul, vi kommer ha det himla mysigt där. Vi åker redan idag sen stannar vi till den 1 eller 2 januari, inte riktigt säker på hur det blir än. Stugan har bastu så vi kommer ha det himla gött, hoppas att den har internet uppkoppling bara. Men har laddat in en massa musik från pappas externa hårddisk så jag har hur mycket som helst nu ifall att internet inte finns, så nyårsmusiken är ordnad.

Fick min sena julklapp igår! Det var en digitalkamera som jag gissade, så himla bra! Har ju varit utan min nu i nästan ett år. Den hade 12 megapixlar, och jag som tyckte min förra med 2 var bra. Haha, jag är ganska obrydd alltså när det gäller kvaliten, tyckte min förra dög bra. Så den här borde ju va mkt bättre! Sen vare ett 8 Gb minneskort med också, kommer ju rymma hur mycket som helst.. Så jag är helnöjd! Den ska med nu på nyår, men ska va väldigt försiktig så det inte slutar med att jag tappar bort den eller spiller på den... Vore hemskt.

Nu ska jag packa det sista, datorn ska ner alltså! Sen kommer väl skjutsen snart och sedan drar vi iväg.
Kommer bli väldigt roliga dagar tror jag! =D


Filmkväll

Film med familjen nu, blir en av de nya. Ladykillers av Coen bröderna, med Tom Hanks i huvudrollen, en av mina favoriter. Får återkomma om annandagskvällen senare!

Juldagen

Lugn och skön dag, har sett flera avsnitt av One Tree Hill och bara njutit av en massa godis idag igen. Däremot skulle jag behöva en doktor vilket är omöjligt nu under julen, för den här jävla huvudvärken jag lider av är något utöver det vanliga. Knaprar tabletter nästan varje dag för det, och då är jag ändå en som undviker de så långt det går.
Men men, hoppas jag inte får det imorgon i alla fall, då skulle det ju ställa till det lite med det alkoholintaget jag hade planerat. Är jäkligt taggad inför imorgon så hoppas att inget förstör det. Under dagen ska jag se Mange och pappa spela dubbel i pingisturneringen också, får se om de kan försvara segern de tog förra året. Jag ska heja på dem :)

Hmm vad skulle man ha gjort nu då?

Hemma igen

Dagen var stressig i början, det var dumt att åka och träna så pass sent för sen blev det halv panik för att hinna till mormor och morfar innan Kalle Anka. Men det gick! Väl där kom lugnet och sen dess har dagen varit riktigt bra. Såg Kalle och drack glögg, åt julmiddag (midjekjolen blev väldigt tajt plötsligt) och sen har vi bara myst och fikat typ 1000 gånger till. Är sprängmätt nu! Men så ska det vara, gillar känslan. Öppnade julklapparna innan mamma åkte på jobbet, fick mycket fint och bra. Har tydligen en klapp till att vänta som inte han komma med posten, hihi.

Nu ska jag käka lite mer godis (om det får plats) och fortsätta mysandet hemma.






Julafton

God jul på er alla!

Vaknade runt 10 idag och tänkte på hur det var då man var mindre då man knappt kunde sova kvällen före julafton och då man vaknade hur svin tidigt som helst för att man var så spänd på att se vad tomten lämnat i julstrumpan. Det var spännande tider det. Haha.

Om ett tag blir det en rejäl jul frukost sen ska jag och pappa på vattenfall och gymma en snabbis. Sen ska jag göra mig julefin och någon gång innan Kalle Anka ska vi åka till mormor och morfar och fira jul med dem där. Sen vi flyttade hit har vi alltid firat jul hemma hos oss med släkten, men i år blir det att åka bort för mamma ska jobba ikväll, hon åker kl.20.00. Tråkigt! Men hon hinner ju va med under hela dagen i alla fall så vi överlever väl.
Kommer bli en bra julafton som alltid ändå, det är jag säker på. :)

Så på med det goda humöret nu om det inte fanns tidigare och ha en riktigt bra julafton nu, det ska jag ha. God jul!

Strålande humör

Jag är verkligen på bra humör idag, det trots att jag sitter med den jeffla uppsatsen dagen innan julafton. Har haft en depp stund idag då jag ringde Mange och klagade över hur dålig den var, men utöver det så är jag bara på otroligt bra humör. Måste vara för att det är julafton imorgon, inte ens uppsatsen får mina mungipor att gå ner en längre stund. :)

Sen älskar jag att äta alla goda kakor man har runt juletid också och det gör ju att man är halv-hög på socker hela tiden också... But I like it!

Dagen före doppardagen

Godmorgon!
Imorgon är det julafton, gud vad fort tiden går alltså. Man hinner inte med! Men kul är det då, jag älskar julen. =)
Idag ska jag försöka komma någon vart med uppsatsen, så nu ska jag trycka i mig lite fika sedan ska jag skriva. Annat jag ska göra idag:

  • Städa rummet
  • Baka kolamuffins
  • Göra rischoklad
  • Va med Mange
  • Styrketräna?
Hmm får se hur det går med styrketräningen, men åka skidor blir det då inte. Är inte 100% frisk (som vanligt), har faktiskt tänkt att det var tur att jag tog Svinis vaccin för annars hade jag varit ett potentiellt dödsoffer även fast jag inte är riskgrupp, så svag som jag verkar vara.



(Haha, har precis fattat att jag har en inbyggd webcam på laptopen! :P)

The sunshine in my life

Hej alla solstrålar!
Idag är jag lycklig, för igår kom min älskling hit som jag saknat så mycket så nu är jag en glad liten skit. Dessvärre är han ute med sin pappa på julgransuppdrag nu, men jag måste ändå försöka skriva lite på uppsatsen idag för att slippa sitta på julafton. ;P Hur som helst så är jag glad idag. Wiie!


William Ernest Henley


Vill ha jullov...

Åh, jag har inte jullov än. Tvingade mig upp ur sängen idag (det var en riktig pärs) bara för att fortsätta skriva den här dumma uppsatsen som ändå suger k*k.

Jag.Vill.Inte!

Tekväll hos Lisa

Nu när alla tjejer är tillbaka i Storuman blev det en klassisk tekväll hemma hos Lisa, precis som förr. Berit blev glad att se oss, hon har saknat våra skratt tydligen, kul att höra! Brukar ju bli en hel del under en kväll med dessa underbara tjejer. You rock!

Körde ner till Stensele sedan med Anna för att hämta andra Twilight boken, så nu tänkte jag börja läsa den och se hur den tar sig. Om ca en timme kommer min älskling med bussen hem också! Har saknat honom. Puss på dig babe :)

Knäck & gräddmintkola

Idag bakas det julgodis varvat med att titta hur det går för svenskarna i skidor och skidskytte, en helt godkänd dag. Knäcken har aldrig gått bättre att göra, man lär sig ju varje år och i år spelade erfarenheten in, det gick hur bra som helst. Det gick fort, ca 15-20 min, det gick bra att hälla upp i formarna och den blev perfekt! Hård, men ändå seg så den går tugga på lite efter ett tag. Damn I'm good!

Håller på med gräddmintkola nu, världens godaste julgodis alla kategorier! Hoppas den blir bra den med. Nu ska jag se herrarnas skidskytte och äta en bit av smörgåstårtan som är över sen igår. Yum!

Smörgåstårta

Har kämpat emot en ruskig huvudvärk hela dagen men det går inte vinna mot verkar det som. Snart är det ju bara att gå till läkaren så man får bukt med det här någon gång, börjar känna mig väldigt less på detta.
Promenaden med Nelsie-Pelsie gick bra, var ute nästan en timme och det var enda stunden på hela dagen som huvudvärken släppte. Nelson hade en botande verkan på mig. :P

Mamma har gjort en smörgåstårta kvällen till ära (även om det inte händer någon speciellt alls ikväll), som vi ska mumsa på ikväll och se någon av de nya filmerna. Så det blir bara mys ikväll, riktigt skönt. Älskar smörgåstårta, det godaste som finns. ♥


Lördag

Idag blir det ingen skidåkning, har lite ont i halsen. Lite ångest får jag ändå, skulle vara så skönt att träna och känna sig lite duktig. Men istället ska jag hjälpa "svärmor" med Nelson, ska ut och gå med han i eftermiddag för att hjälpa till då ingen är hemma. Nelson är så himla söt, ska bli kul att se om han vuxit ännu mer sen sist också. =)

A-laget spelar idag också, har inte sett någon match än så frågan är ju om man skulle ha pallrat sig dit.. ? Hmm får väl se om någon annan är på annars stannar jag nog hemma under filten så länge och mår gott.

Motivationen är 0

Det tar emot nu alltså. Går riktigt uselt att skriva idag alltså. Måste vara för att det är fredag och alla andra tar jullov, vilket väcker en otrolig ångest i mig eftersom jag kunde gjort det här klart tidigare och tagit jullov för någon vecka sedan om jag velat. Men icke, sparar det som alltid in i det sista. Pappa är inte hemma och kokar kaffe åt mig heller, har inte druckit en enda kopp än. Sen är jag sur på kylan också, det är bra med snö och minusgrader, men 20 minus varje dag är inte roligt någonstans. Hur ska jag nu kunna bli fit igen då det inte går åka skidor?!


Frukosten kan inte alltid va nyttig

Jag gillade verkligen min frukost idag. Tror bara det är hotell frukost som kan slå det här faktiskt.



Milkshake och våfflor med glass och sylt. Yum yum!


Lurk eller kamel?

Emilie Jonsson 20 minus grader ute, BURR! Drömmer mig tillbaka till Egypten nu alltså....Tomten, kan jag få en utlandsresa julklapp? Tack.

Anna Stenvall
Åh Egypten :) Jag tycker vi drar utomlands igen :D
för 13 minuter sedan · Ta bort


Emilie Jonsson
ja det skulle va grejer det. vi kan ju alltid återvända dit så kan Mohammed fria till dig? om han ger mig en kamel så är du bortgift. vore roligt att ha en kamel faktiskt.
för 2 minuter sedan · Ta bort










VS.







Hmm. Tricky...

Kaffe = vägen till framgång

Idag har jag varit duktig, haft den bästa skrivar dagen hittills tror jag. Uppe i 6 sidor nu. Okej, 5, den första står det bara rubriken på. Men undrar om jag ska räkna in den ändå? Hmm.. Tricky.

Tror det är tack vare allt kaffe jag druckit idag, gick faktiskt upp 8 imorse (rekordet de senaste månaderna) och mötte pappa i köket som var hemma idag för att jobba med golvet och kaklet där nere. Och då han är hemma behöver man inte oroa sig för att de inte kokas kaffe, snarare ska man oroa sig för att få nåt även om du sagt att du ska ha. Det gäller att va på tå alltså. Tror det är hemligheten bakom min framgång idag faktiskt. Nästan så att jag kan sluta skriva en timme tidigare än tänkt, tidigare dagar har jag suttit och nött till fyra (utan att få något gjort i och för sig).

Önskar man kunde vara så här duktig varje dag bara.



Min pappas filosofi också.

En riktig vinterdag

Burr, idag är det kallt ute, -20,2 grader! Det är en riktigt fin vinterdag, ramlar lite pudersnö från träden då det blåser och det är alldeles klart. Men jag tror jag håller mig inne idag faktiskt, annars fryser jag rumpan av mig. Ställer även in mina planer på att åka skidor idag, tror inte det är något vidare nöje i kylan direkt. Jag sitter hellre inne med lite varm choklad och tittar ut. Mysigare =)

Har kommit på att jag kanske inte ens behöver åka tillbaks till Umeå innan jul, skulle ju vara gudomligt skönt. Beror på om jag kan låna om böckerna, hoppas ingen tönt har ställt sig på kö bara. Får väl se angående det.
Men nu ska jag fortsätta skriva, måste hinna med lite mer innan lunch.

Puss på älsklingen som jag saknar, smack! ♥






Diggar den här, man får julstämning samtidigt som man får dregla över en av världens sexigaste män i en hel låt. Jag gillar't!

Sängdags. B.O.R.I.N.G!

Det är inte kul att vända tillbaka dygnet till det normala, då måste man ju gå och lägga sig nån gång för att orka kliva upp. Tycker nog mer om konceptet att va uppe länge varje kväll och sova länge varje dag. Något som jag och Mange har gemensamt, haha.

Men nu när man försöker va duktig så funkar det ju inte. Åh jag är så pigg just nu, skulle kunna vara uppe till tre inatt känns det som! Rastlös som fan är jag. Saknar min pojke gör jag också. Hmm.

Ska lägga mig och läsa ett tag och se om jag blir trött någon gång (knepet är att läsa utan glasögonen, då blir jag trött i ögonen fort). Dumt, jag vet, lär ha huvudvärk imorgon som straff.

Men ibland måste man ta till drastiska åtgärder. Skulle bara va så skönt att bli trött naturligt någon kväll.


Longing for some party

Gah! Jag måste bara skratta åt mig själv, här sitter jag mitt på dagen på en onsdag och är hur party sugen som helst.
Önskar att jag bodde i Stockholm och kunde ha lill-lördag idag. Något måste ju vara fel på mig?

Jag som ska hålla mig till annandagen. Gissa om man kommer va på G då alltså.




Rise and shine...

Uppe är jag men strålar gör jag däremot inte.. Usch, det är kallt och det är lika svart ute som på natten. Ska äta te och rostat bröd nu till frukost innan jag börjar dagens skrivande. Hoppas att det går bra idag, gillar inte dagarna då man försöker och försöker men tankarna står stilla. Idag vill jag vara en idéspruta!

Puss =*


Inte så godhjärtad trots allt..

Sjukt nog så sitter jag och surfar runt och kollar upp möjligheterna som finns för att jobba eller plugga utomlands (för kolla får man ju). Sedan kom jag in på en sida där man kunde anmäla sig till volontär och åka till exotiska länder och unervisa barn i engelska till exempel i Peru. Coolt tänkte jag! Sedan såg jag att det kostade pengar. Man fick ev. en ledig dag i veckan, bo hos en fattig familj och förhoppningsvis ett mål mat om dagen (great tänkte jag först, några kilon lättare lär man ju bli) också ska man betala för det. Jag som trodde jag skulle tjäna pengar för att jag gjorde en god gärning. Men nej då.

Så jag stängde ner skiten. Jag var inte så godhjärtad när allt kom till kritan...

Here we go again...

Vi är så kass alltså. Jag, Anna, Lisa och Emelie. Ingen av oss verkar ha förstått innebörden av planering! Vi är alltid ute i sista minuten, jämt. =P
Hade helt glömt bort att nyår inte var ordnat för oss än, läste det sen på Annas blogg och fick panik. Men nu har jag försökt skapa mission komma-någon-vart, men vi får väl se hur det går... VI SKA TILL HEMAVAN, eller hur?!
Då måste vi ju göra något åt det också!




Galen idé..?

Jag sitter och skriver på uppsatsen men jag har lite svårt att koncentrera mig. Grubblar som vanligt på livet och vad tusan det ska bli av en tillslut, vad ska jag göra med mitt liv egentligen? Sitter och drömmer mig bort och tänker att när man ändå inte vet kanske det skulle vara coolt att passa på att resa...Men det är ju så galet att jag vet att jag aldrig skulle göra det. Men ju mer man tänker desto fränare låter det ju... Det vore ju så jäkla häftigt att fara till U.S.A, typ New York... Eller egentligen vars som helst i U.S.A, så kinkig är man ju inte. London vore coolt också, inte lika långt heller. Också skulle man kunna försöka jobba där istället för här..

Helt galet, men coolt vore det. Drömma gå ju.





New York vore coolt att besöka under julen! U.S.A är ju liksom julens land,allt är ju supersize. Jag skulle gilla det!

Pepparkaksdeg koma

Jag är drabbad av den årliga pepparkaksdeg koman. Åt nog lite väl mycket deg under tiden vi bakade, men ingen slår ju Erika. Jag är helt övertygad om att hon åt upp mer deg än hon bakade ut. Hon är för söt min lillasyster.

Har diggat julmusik hela kvällen och min tröja är väldigt mjölig, har varit en bra kväll.
Snart kanske vi ska bädda ner oss i soffan och se någon av filmerna mamma och pappa beställt från Ginza, det kom ett sånt där mega paket precis som sist. Tror det var typ 15 filmer, så nu har vi ju några nya att välja bland!

Måste säga att det är bra härligt att vara hemma.


Julstämning får man med julmusik


Idag har har jag en rejäl träningsvärk från skidpasset igår, men det känns bara skönt eftersom det var ett bra tag sen sist och nu känner man ju att man gjort något i alla fall. Great!

Det jag gör idag är att skriva på uppsatsen, har precis haft min lunch så nu ska jag fortsätta. Hoppas att jag har kommit någon vart innan klockan 16.00 idag, för just nu känns det bara som att allt står stilla.

Längtar till ikväll då blir det pepparkaksbak med mamma och Erika! Tomteluvan ska på (om jag hittar den) och julskivan ska spelas när man bakar, då är julstämningen på topp. Älskar att baka pepparkakor!

Några av mina favorit jullåtar:











Lucia

Lucia idag, vilket innebär att jag ska ta en varm kopp choklad tillsammans med en pepparkaka och lussebulle till fika. Mumsigt värre. Har nyss sett skidskytte stafetten, Helena Jonsson är så grym! Har snöat lite ute men tror att det blir ett skidpass med pappa om ett tag, förhoppningsvis är det inte lika isigt som igår. Ska testa åka klassiskt och se hur formen är där tänkte jag. Skönt att äntligen kunna träna!

Nytt till garderoben

Det här köpte jag i Övik, har däremot inte testat något av plaggen men jag tror och hoppas att jag kan ha dem. :)




Troligen min nyårsklänning. Så underbart fin ♥




Paljettcardigan, kommer bli dösnygg tror jag att ha över min spetsbody. ♥



Längdåknings premiär

Nu har jag kommit hem från årets första skidpass! Blev bara ett varv runt 4 an då det blev så sent på kvällen, jag är nöjd över att jag tog mig ut över huvud taget. Det var då så isigt att det knappt gick åka heller, man var som bambi tamme tusan på skate skidorna.

Nu tänker jag gå ner till bastun och njuta.

Ciao for now

Damhockey

Dagen har jag spenderat på isladan där jag suttit i utvisningsbåset, räknat skott och flyttat målen under flera av dagens matcher i damhockey serien. Det gick tungt för Storuman, men var kul att se Erika spela ändå. Men nu är jag så frusen att jag skakar, fastän jag har varit hemma sedan klockan tre. Tänker lägga mig under en filt och börja se One Tree Hill säsong 2. Känns bra ^^.


Modo-Frölunda

Igår hade jag en jättebra dag med min älskling, heldagen i Övik var verkligen jätterolig. Vi började med att gå på stan och båda två fyndade en del fina saker faktiskt. Sen åkte vi till Paradisbadet och badade, vi blev lite förvånade över att det var mindre än vi trodde men vi hade roligt ändå. Åkte en del rutchkana som jag tycker är så roligt (har väl inte vuxit upp än), men det vi gjorde mest var att bubbla. Det var så himla skönt, sen var det typ bara vi två på badet så det var härligt. Efter en snabb middag på max åkte vi till Swedbank arena för matchen och det var jäkligt roligt, vilken stämning! Platserna var jättebra, precis bakom utvisningsbåsen så vi var jättenära isen så man såg ansiktena på spelarna. Riktigt kul! Matchen slutade 3-3 efter sudden death så båda var väl relativt nöjda efteråt.
Bästa dagen på länge var det då. Sånt man behöver emellanåt!









Detta gladde mig.



Däremot inte detta. Jag blängde på alla som Modo spelare som satt här med mina värsta evil-eyes. Timander här som blev utsatt.



Näslund som jag tillslut fick på bild. Jag hade inte sinnesnärvaro att ta en bild på Foppa i början då han var med synd nog.


Fredagskväll

Är hemma i Storuman hos familjen och det känns riktigt skönt. Ätit god middag och bara myst här ikväll framför Idol och Cirkus Möller. Ska snart se vem som vinner idol, för min del spelar det ingen roll för jag gillar både Calle och Erik så mycket. Jag hoppas bara att det går bra för båda efteråt så man kan fortsätta lyssna på dem.

Känner mig grymt sugen på att gå ut däremot, men jag antar att det lär bli att hålla sig till annandagen...Men jag börjar känna mig riktigt taggad alltså.

Nu ska jag hämta lite glass och fortsätta mysa i soffan med min älsklingskisse.

Puss

Örnsköldsvik imorgon

Och jag är laddad! Kommer blir en superbra dag, Mange och jag ska försöka ta oss iväg vid 9.00, men vi vet ju att vi är morgontrötta så det blir säkert lite senare än så. Men ett försök ska vi göra. Skönt att vi har bil är det i alla fall, har plockat fram några gamla goa skivor som det var år sedan man lyssnade på, sånt kan vara kul emellanåt.

Vår plan är att först åka på paradisbadet och bada! Sist när vi var i Östersund hade vi riktigt roligt, så det blir det nog imorgon också. Jag gillar de stora rutchkanorna ^^. Haha. Sedan ska vi väl strosa på stan och se vad det finns för utbud och käka middag innan matchen som börjar klockan 19.00. Det blir dagens höjdpunkt förstås! Jag hoppas innerligt att Foppa är så pass ihopläkt att han kan spela imorgon, skulle vara en upplevelse att se han och Näslund tillsammans. Men vi får se imorgon, Foppa skulle  tydligen bestämma sig imorgon efter ett lätt ispass på dagen. Ska heja allt vad jag kan på Modo för att få fram de till vinst, skulle vara så roligt om de vann när man är där och ser. Åh det blir kul detta. :D

Nu ska jag packa en liten väska, måste ju slänga ner bikinin m.m.

Puss!


Jag kan lyssna på den här hur länge som helst

Man bara måste älska Bruce Springsteen.


Dags att skriva CV

Ska försöka knåda ihop ett CV idag. Det lär inte bli så långt däremot då man knappt har några meriter,men det är väl bättre att ha ett än inte hoppas jag. Ska också kolla ifall paradisbadet i Övik har öppet imorgon, hiihi. Mange och jag funderar på att bada imorgon nämligen, när vi va på Östersunds äventyrsbad hade vi riktigt roligt. =)


Trötter

Har haft en riktigt trevlig kväll hos Lisa med tjejerna. Emelie kom trots allt också så det blev hela gänget. Har försökt att planera inför annandagen och nyår också, men det går små tungt. Men så länge det går lite framåt får man väl vara nöjd när det gäller oss antar jag, haha.

Känner att sängen lockar nu, sov ju knappt inatt på grund av smärtan i armen. Helt sjukt, den är inte riktigt bra än känner jag. Underligt. Men inatt lär det då inte störa min sömn i alla fall. Tror jag ska dra mig mot sängen och läsa lite, har inte fått nån bra känsla om boken än. Kanske den kommer sen, kanske inte. Men har jag väl börjat på en bok så läser jag den klart, man måste ge allt en chans *host Anna, hörde du? host*.

Dröm sött!



Tjejkväll

Om ett tag ska jag till Lisa på tjejkväll, hon bjuder tydligen på glögg och pepparkakor ikväll. Blir kul att träffa Lisa, det va ett tag sen nu, saknat tjejen. Blir en skön kväll med julmys och världens bästa tjejer som sällskap.
Love you!



Världens sötaste Lisa på balen

091208

Dagens konstaterande: Det gjorde svin ont i armen av vaccinet (vilket resulterade i en sömnlös natt).

Dagens skönaste:
Skippade förmiddagens föreläsningar och fortsatte sova, började 13.00 istället för 8.00 (det är för mycket begärt att kliva upp efter ingen sömn med huvudvärk som bara förvärrats sen gårdagen).

Dagens sämsta: Det spöregnade när jag cyklade så jag satt i 2 h på seminariet med blöta byxor och frös.

Dagens bästa: Jag och Anna är bjudna till Lisa ikväll på glögg och pepparkakor.






Svin vaccin

Kom hem 18.30 idag, helt sjukt lång dag. Slutade halv fem, men sen skulle jag ju ta svin vaccinet med Anna och det var rejält med kö. Sen kom Mange och jag väntade på att han skulle ta sig igenom kön och bli klar också. Till råga på allt så har jag haft en lång dag i skolan med två seminarier som var dryga, så nu har jag en redig huvudvärk. Men man får väl skylla sig själv då man inte har på sig glasögonen antar jag.

För övrigt så har jag ätit Billy's två dagar i rad nu till middag. INTE OK. Tur man ska hem nu på fredag och åka skidor, har varit dåligt med träning på sistone kan jag lova.


Veckan som kommer

Söndag kväll och nu blickar man fram och tänker på vad som komma skall denna vecka då.

Måndag: Sammankomst i Brottsofferkunskap kursen
Tisdag: Sammankomst i Brottsofferkunskap kursen
Onsdag: Skriva på uppsatsen
Torsdag: Heldag i Övik med älskling, Modo-Frölunda på kvällen. Jippie!
Fredag: Hemfärd till Storuman

Om jag kunde drömma

Jag har supertråkigt. Det enda jag kom på att jag kunde göra är att börja läsa boken jag lånade av Anna igårkväll, "Om jag kunde drömma". Fattar inte riktigt vilken nöt som kom fram till att Twilight skulle översättas till det däremot.




Ut med Nilsson ur stafettlaget

Har sett skidskytte nu på morgonen, herrarnas stafett. Som vanligt så blir man bedrövad av att se Mattias Nilssons namn stå med i laguppställningen, när ska de fatta att han aldrig kommer att bli bättre? In med unga killar som kan få börja utvecklas istället och som faktiskt har någon framtid säger jag. Helt rätt att den unga Fredrik Lindström fick chansen idag, han var så jäkla mycket bättre än Nilsson så det är skrattretande fast det var hans första stafett.

Annars så var det en myskväll igår hos Anna, åt god kladdkaka och drack gott te, sen slank det ner några skumtomtar och chips också. Såg "Mean girls" och fick oss ett gott skratt också.

Mina favorit repliker:

Tränaren: "Don't have sex, because you will get klamydia, and die."

Tränaren:
"Don't have sex, because you will get pregnant, and die."

En tönt: "Once, Regina slapped me in my face. It was awesome! (exalterad min)"

Samma tönt för att tjejerna retade henne för hennes bruk av extra stora tamponger: "I just can't help that I've got a heavy flow and a large vagina!"

Rektorn
: But why would .....blablabla..... refer to herself as a....
Regina: Fat whore! (buhuhuhu)

Lördagsmys

Vildmännen vann idag, tror de vann med ca 4 mål. Kul! Jag har nästan blivit stammis på deras hemmamatcher nu, man måste ju stötta sin älskling och ta ikapp alla de gånger jag inte sett han spela tidigare liksom.

Klockan 19.00 ska jag ut i regnet och cykla till Anna, vi ska ha myskväll jag,Anna och Emelie. Kanske se någon film och prata och bara mysa. Lugn och skön kväll blir det alltså, tror kanske att jag kommer att klara att hålla mig vit ändå ända tills annandagen på hotellet i Storuman, för då ska man såklart ut. Är lite stolt över att jag inte shoppat alls på jättelänge och att jag inte gått ut sen halloween, det är bra gjort för att vara mig. Tumme upp!

Vet inte vad jag skulle gjort nu, saknar redan mina kära Harry Potter böcker att läsa då jag fick en stund över. Men jag ska låna Twilight böckerna av Anna nu ikväll så att jag har något framöver. Men de kommer kännas som att bara få leva på vatten och bröd då man är van vid Nobelmiddag.


Lördag

Jag ska snart iväg och se Manges lag Vildmännen möta Gamla stan (skellefteå lag), och idag har jag Anna med mig som sällskap. Blir nog kul, förutsatt att Vildmännen vinner. :P

Nu måste jag skynda mig, ska om Mediamarkt också och hämta ut Erikas One Tree Hill box!

Ciao for now


Glädje och sorg samtidigt

Just nu är jag så fruktansvärt glad, jag har nyss läst ut sista Harry Potter boken. I vanlig ordning rann det någon tår vilket jag inte kunde hjälpa. Böckerna är bland det bästa som någonsin skrivits, jag har ändå läst väldigt mycket. Då menar jag inte bara vilka random böcker som helst, utan mycket klassiker som är klassiker just för att de står sig och många människor har älskat de böckerna genom århundraden, de har något som andra böcker saknar. Och fastän jag läst väldigt många sådana, så tycker jag att Harry Potter står sig otroligt högt uppe på listan.
Sista boken var så jävla bra, så det är med glädje jag har läst ut alla nu och jag är inte ett dugg besviken, jag är otroligt glad att de höll ända in i slutet, men samtidigt känner jag mig jävligt ledsen också. Nu är det ju slut!
Men böcker står sig ju som tur är, jag funderar redan på att köpa mig alla böcker själv så att jag får mig en egen samling eftersom de vi har nu är min brors. Kanske skulle ha köpt de i original form, på engelska alltså?

Ursäkta min nördighet, men jag är typ besatt. Men lika glad för det är jag! :D




Dödsrelikerna med engelskt omslag.
<3

091204

Jag tog helg en dag tidigare verkar det som, har inte gjort många knop idag. Mange och jag tog sovmorgon idag också har vi gjort klart deras pepparkakshus. Jag satte på non-stop och några slank väl ner i magen också, bästa jobbet helt klart. Mange har åkt och jobbat så nu vet jag inte vad man skulle ha hittat på. Tror jag fortsätter ta det lugnt faktiskt, det är ju fredag.

Vill träffa mina tjejer.



I Stockholm i maj med alla treor. :)

Så typiskt!

Hur kan man ha sådan otur?! Ända sedan jag beställde de där hockeybiljetterna till Mange och mig så har man hoppats och hoppats att Foppa skulle stanna kvar i Elitserien, sen gjorde han det och då hoppades man så man blev blå att han skulle hålla sig borta från skador så han skulle spela då vi ska se Modo-Frölunda nästa torsdag. Man har hela tiden haft en aning om att det kunde bli såhär, eftersom hans kropp verkar vara helt paj sen allt han gått igenom. Men man hoppades ju så jävla mycket...

Sen nu ikväll så kom det ut att han har brutit en del av revbenet, och måste vila flera veckor. VARFÖR NU?!?!
Jag som tyckte det skulle bli så jävla kul att se en av världens största hockeyspelare genom tiderna lira i laget som fostrat honom och laget som jag hejar på, men nej. Gud tog genast den lyckan ifrån mig. GAAAAHHHH!!!!!!!

Visst, Näslund blir också kul att se, men Foppa är ju Foppa. Hade varit grymt att se de båda tillsammans. Hoppas bara att de kan göra en bra match ändå utan honom så att Modo kanske vinner, det skulle vara ett litet plåster på såret. Vinner Frölunda får jag dras med en överlycklig Mange på köpet, en glädje som jag definitivt inte kommer dela med honom. Suck.



Hoppas han kommer igen...

Chokladbollar

Yes! Nu har jag bestämt vad uppsatsen ska heta och innehållet också, jag ska skriva om "Synen på våldtäktsoffer". Nu känns det mycket roligare detta när jag äntligen vet vad för slags fakta jag ska leta, har som letat i blindo fram tills nu. Har skrivit klart syftet och gjort en frågeställning, så nu är det ju bara egentligen att sätta igång och skriva. Men det tar jag imorgon tror jag, jag har varit duktig idag tycker jag.

Nu ska jag baka chokladbollar, om jag hinner innan middagen vill säga. Men det borde jag göra. Puss!


091203

Nu ska jag fortsätta jobba med frågorna inför nästa veckas seminarier, har nyss tagit ett litet lunch break och sett ett avsnitt av One Tree Hill. Har snart sett klart ettan så jag måste hem och låna med mig säsong 2 & 3 snart också. :)

Ska jobba fram tills det är middagsdags nu, för det är ju skidskytte på tv så middagen måste ju vara klar innan kl. 17.00 så att man kan sitta bänkad i soffan! Igår blev ju svenskorna etta och tvåa, tror herrarna får svårt att slå det.. Men man kan ju hoppas på någon hyfsat framskjuten placering i alla fall.
Det är ju trots allt hemmaplan för "Nisse" så jag tror att han vill visa vad han går för idag, jag tror på pallplats. Eller??

Sugen...

Jag vill ha en nyårsklänning, jag är grymt sugen att beställa från Nelly nu alltså... Men jag har blivit duktigare på att behärska mig själv har jag märkt. Någon annan som är sugen så kan vi sambeställa?

Här är några godingar som jag skulle kunna tänka mig att köpa:

Kate Perry Dress SEK 599, Only - NELLY.COM

Denna har en läcker urringning i ryggen.


Red Velvet Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Snygg röd färg och moderiktig med bar axel.


Sequin Vivienne Dress SEK 769, Jones & Jones - NELLY.COM

Läcker rygg här med!

Gold Sequin Dress SEK 549, Meteor Shower - NELLY.COM

Guld är snyggt!

Funderingar

Har suttit och funderat på våren som kommer. Ska jag söka jobb och se om det nappar någonstans? Eller ska jag plugga fastän jag egentligen inte har något värt att plugga just nu?

Vette tusan vad man skulle ha gjort. Men jag insåg just att om jag mot förmodan vill ha ett jobb till januari så kanske det är dags att börja söka nu? Men man måste ju dra ut den där tummen ur röven först vilket inte är det lättaste...



Den sitter hårt ibland...

Framförhållning, vad är det?

Man skulle kunna tro att jag aldrig har hört det ordet. Men det har jag, min mamma har tjatat om det sen första dagen i skolan. Konstigt att det aldrig har fastnat, jag som alltid tyckt att min mamma kan vara väldigt övertygande.
Men jag kan fan inte tillämpa det. Jag kan ha all tid i världen men det slutar ändå med att jag i panik sitter här sent på kvällen och ska försöka läsa 10 texter varav hälften på engelska och sen svara på frågor till 2 seminarium till imorgon bitti.
Det går inte.

Så nu går jag och lägger mig med min ångest och inatt ska jag straffa mig själv genom att drömma mardrömmar så att jag lär mig att för någon gångs skull i mitt liv inte vara ute i sista minuten.

Just nu hatar jag mig själv. Godnatt.

Julkalendern

Mange har en tradition att alltid se första avsnittet av julkalendern, och då jag sov där inatt så blev jag alltså väckt kl. 7,15. Inte najs. Såg på julkalendern med ett halvt öga, men jag pallade bara halva ungefär. Det var inte värt att fortsätta kämpa för att hålla sig vaken då den var så dålig som den var. Av det jag såg så var det inte heller något juligt över det hela, det var typ rymd-tema. Varför det?! Nää, tacka vet jag de gamla julkalendrarna som faktiskt höll hög klass, som Sunes jul, Mysteriet på greve holm & Pelle Svanslös. De rankar jag absolut högst!
Jag tycker ju fortfarande om att titta på Pelle Svanslös och Sunes Jul som vi har hemma, de håller än.

Funderar på att se om avsnittet ikväll bara för att se om andra halvan var bättre, men jag tvivlar. Stackars barn som växer upp med så fantasilösa och tråkiga julkalendrar säger jag bara..



Julkalender nr 1 enligt mig!


RSS 2.0