Jag gillar efterrätt

Ikväll har jag fått 2 olika efterrätter. Gissa om man är en nöjd tjej just nu? Hehe. Brylépudding och panacotta fick jag, åt så jag fick efterrättskoma. Har sett Morden i Midsomer med familjen och ätit mer onyttigt i form av ostbågar och chips. Är man en livsnjutare så är man!

Nu har jag bäddat ner mig i sängen med mammas dator och tänker se One Tree Hill tills jag somnar. Har haft en riktigt bra dag måste jag säga, inga klagomål what so ever.

Grattis till Diversus som blev 3:a i Duvan också! Synd bara jag inte kunde vara och se min duktiga pojkvän spela. Men men. Kommer fler år!

Godnatt på er.

Gårdagens partaj

Kvällen igår blev lyckad, fast inte en superkväll för jag fick så jäkla ont i huvudet och i halsen efter vi hade varit på hotellet ett tag, allt ljud och alla rörelser gjorde att det smärtade i huvudet. Då tappade jag taggen en del kan jag lova. Men innan dess hade jag riktigt kul hemma hos Anna först och hos Mattias. Med det gänget så har man bara inte tråkigt, så är det. :)

Är då inte bakis idag, riktigt skönt. Däremot så är jag sjuk, inte så förvånande eftersom det startade redan igår. Den där Hawaii pizzan på Ibbes efter hotellet igår var nog det godaste jag ätit på länge alltså... YUM! Fick nyss veta av Mange också att jag hade ringt honom och lämnat världens längsta mobilsvar, hade tydligen trott att jag pratade med honom. Bra gjort ändå.

Just nu önskar jag då att jag vore kvar i Lycksele så att jag kunde se Manges lag Diversus spela semifinal i Duvan. De vann kvarten imorse och ska snart spela igen, och här sitter jag och ugglar. Nä, skulle va mycket roligare att vara där och försöka heja fram dem till final. Får hålla en tumme här hemifrån istället då!


Hem

Ska strax ta en buss ner på stan för att kika i lite affärer med Mange, sedan blir det lunch innan bussen går hemmåt för min del. Anna ska åka med samma så det blir kul jämfört med att sitta själv och häcka. =)


Torsdag

Då min älskling är sjuk så har vi inte gjort så mycket idag, jag har mest försökt att ta hand om honom och vara en söt flickvän. Nu leker vi hänga gubbe på min lilla whiteboard, hehe. =)

Imorgon blir det hemfärd! Bli najs. Har inte bestämt mig för vilken buss jag ska ta än, beror på om jag ska gå en sväng i affärerna på stan först. Är råtaggad inför lördag alltså!

Dagens glädjeämne: MODO leder med 4-1 in i tredje perioden!! =D VINN NU FÖR I HELVETE!

Fjället? Nä just ja, Umeå

Alltså det är inte sant. Vädret är heeeelt sjukt ute! En sådan här dag borde man ju inte vistas ute alls, men tyckte så synd om Mange som ska jobba ända borta på Teg idag så jag skjutsade honom. Nu när man sett hur det ser ut så skulle det ändå inte gått att cykla, ibland är det ju 3 dm lössnö på cykelvägarna. Det blåser och drevar snö så att man skulle haft skoterskorna och plumsa med bara för att gå utanför lägenheten! Höll på köra fast med Sierran när vi skulle till Teg i alla fall, skulle upp på vägen i svagt uppförslut och det var så mycket snö så jag tror vi behövde 5 försök för att ta oss upp. Har även sett typ 4 bilar som satt fast i snön. För att ens kunna ställa tillbaka bilen på parkeringen har jag även stått och "skottat" med händer och fötter bort flera decimeter med snö för att bilen ska kunna ta sig ut sedan.

Man skulle seriöst kunna tro att man var uppe på kalfjället med skotern fastän man är i Umeå.

Mange är hemma igen

Nu är jag då lite gladare, fastän hostan har fortsatt vara jobbig. Mange är tillbaka i stan igen så ska ta bilen till honom och pussa lite på han. Det blir man alltid gladare av. Sedan ska även skjutsa honom till jobbet, i detta oväder har jag inte hjärta att låta honom cykla fram och tillbaks från Teg. =)


Dumma hosta!

Denna jäkla förkylning alltså! Vad vill den med mig egentligen? Har varit småsjuk i tre veckor nu, inte sängliggandes men jag tål inte att träna då blir det värre direkt. Min pappa fick samma och var sjuk i någon dag bara.

Vad är det för fel på mig egentligen?!?


Inatt drabbades jag än en gång av denna jäkla rethosta, det började klockan 5 och sista gången jag kollade på klockan innan jag kunde somna igen var den kvart i 9. Kul natt, NOT. Inte underligt man sov någon timme till för att kompensera de timmar jag låg och stirrade i taket och hostade.. Fy fan säger jag bara.

FÖRSVINN, NUUUU!



Tekväll

Ska iväg och träffa tjejerna klockan sju, blir ännu en skön tekväll. I'm loving it! Ska väl kanske försöka lösa nåt frågetecken inför helgen också, vi tänker ju alla åka hem i helgen för att på lördagen åka till Lycksele och gå på hotellet. Det är ju Duvan cup i helgen också, Mange ska ju spela så det vore i och för sig kul att åka tidigare på lördagen och hinna se en match åtminstone. Men vi får se hur det blir med den saken.
Största problemet just nu är i vanlig ordning att hitta en villig chaufför! Ska väl försöka komma någonvart med det ikväll. Så man vet om det ens är värt att åka hem. Annars får jag väl göra som för två år sedan, sova i salen där Manges lag sov. Att bjuda in både mig själv och mina vänner kanske inte blir så lätt däremot... Haha.


Jag är då så grymt partysugen nu! Och det är bara tisdag.. Herregud. Kommer va råtaggad på lördag alltså! Looking forward to it... Var ju skitlänge sedan jag var i Lycksele sist på hotellet, och man har ju såååå mycket roliga (fjortis) minnen därifrån så det är inte sant! Haha, oj oj oj....

Några bilder från tidigare gånger i Lycksele.






3



Hihi, kommer du ihåg detta, Lisa? :D

Don't stop believin'

Är hemma nu efter vad som blev några timmar på universitetet ändå, måste erkänna att det känns faktiskt bättre att man gjort något av dagen istället för att bara sitta hemma och glo. Jag tycker att Blondinbellas föreläsning var bra, jag gick då därifrån och kände mig positiv, inspirerad och mer motiverad till att göra något med mitt liv. Lite för mycket bloggsnack kanske enligt mig, hade gärna hört mer om hur man lyckas med själva företagandet. Men jäklar vad man önskar att man hade hennes positiva inställning och självförtroende! Vill också kunna känna att ingenting är omöjligt. Men det är något man får jobba på helt enkelt.

Här kommer en passande låt som är min favorit för dagen, älskar den.





Efter föreläsningen tog jag och Emelie en långfika och pratade om allt mellan himmel och jord. Åt väldigt goda (och stora) biskvier gjorde vi också! ♥

Hann även med att träffa Jannike en sväng, hehe. Blev mycket prat idag, men sånt är bara härligt. Vissa dagar känns det ju som att man håller på tyna bort i ensamheten i lägenheten så. Lyckades få tag i de 2 engelska böckerna jag behöver för engelska kursen också, så det var ju bra. Nu ska jag göra lite ändringar i mitt CV, fick ju lite tips av en CV coach på arbetsförmedlingen så ska följa hans anvisningar. Känns bra att veta att man har ett bra CV som man lämnar ut faktiskt.








Föreläsning

Nu har jag gjort mig i ordning för dagen och ska om en timme vara nere på universitetet och möta upp Emelie. Vi ska gå på en föreläsning av Isabella Löwengrip (Blondinbella), hon ska föreläsa om främst entreprenörskap tror jag. Blir säkert intressant! Med tanke på att tjejen är 19 år gammal (som en själv) och har 3 företag eller vad det är så har hon nog en del kunskap. Man ligger ju i lä där om man säger så... Haha.

Så Emelie och jag hoppas få lite tips och inspiration till hur man ska lyckas göra nåt av livet. Får väl se hur mycket klokare vi är efteråt. Igår när jag var hos Emelie tänkte jag ut en reserv plan vad jag skulle kunna göra med livet om det inte blir som jag tänkt. Men ju mer jag funderar kanske det vore en jäkligt kul Plan A? Satt och grubblade på detta igår kväll och det bara fortsätter.


Dagen

Haha ja, vad ska man säga. Blev inte överdrivet mycket hp-plugg idag direkt. Men lika glad för det är jag, hade så roligt med Emmis så. Och någonting lärde vi ju oss, eller hur? ;) Får ta fler såna här dagar, vi får göra det till en vana!

Ikväll har jag sett Gossip girl, fick ju hela första säsongen av min bror i julklapp. Så bra! Det är alldeles för lätt att bli beroende av sådana där serier.. Känner redan suget att jag vill köpa fler fastän jag inte ens sett klart hela första skivan än. Detta kan få ett dyrt slut... Hehe. Låter kanske konstigt detta, men jag blev så jääkla sugen på fest då jag satt och tittade! Kanske för att de där Upper East Side människorna inte gör annat än dricker i och för sig, men ändå. Längtar till lördag då det blir hotellet i Lycksele!

Måste bara ordna skjuts först så jag och tjejerna tar oss dit. Någon frivillig?! =D Send me a message! (alla utom du Anna Stenvall) :P

Vi lovar på hedersord att vara skötsamma. Ni kommer kunna se våra glorior ovan våra huvuden.. ^^




Mot Emelie!

Nu ska jag cykla iväg till Carlshem för en dags Hp-plugg tillsammans med Emelie. Roligare än att sitta ensam och det kommer säkert ge mer också, vi kan ju hjälpa varandra. Sen är det alltid kul att vara med henne, det blir som de gamla goda dagarna på Luspen. Mycket flams och lite gjort, haha.





Inte så bra bilder då jag måste stå framåtlutat som en idiot, men den grå tunikan jag har på mig köpte jag sist jag var på stan för 49 kr! Superkap tycker jag, paljettaxlar och sidenband i midjan. Första gången på länge som jag fyndade på rea!


Morden i Midsomer

Har nu läst ut tredje Twilight boken och suktar nu efter den fjärde. Skynda dig Anna, annars kidnappar jag den, hehe.
Böckerna har tagit sig, de två första var väl helt OK, men den tredje tycker jag faktiskt var bra. Glädjande.

Nu avslutar jag kvällen med att se Morden i Midsomer.

Tacogratäng

Har sett på skidor och skidskytte idag, är ju en vana för mig att göra det varje helg. Man rör sig knappt från soffan på hela dagen, haha. Men jag har då hunnit tvätta idag igen så nu är mitt tvätt-berg borta.

Har nyss ätit en jättegod tacogratäng med nachos och grönsaker till. Mums! Nu tror jag att jag ska fortsätta på slappar temat som jag har denna dag och bara softa med boken min och lite musik. Skönt var ordet.

Jag har ofta någon favorit låt i några dagar som jag spelar extra mycket, sen efter någon dag byter jag och gör samma sak med den...Den här låten är den som går extra varm hos mig för tillfället:




Söndag

Hade en riktigt trevlig kväll igår med Anna och Lisa, bada bastu var så grymt skönt för min nackspärr. Däremot så är jag väldigt besviken på galan, allt jag läst om den så stod det att Robert Pattinson skulle hålla i galan från London, men det visade sig ju att han bara gjorde ett kort inlägg precis som alla andra kändisar som var där. Besvikelse är ordet. Men vi njöt den lilla stund han var i rutan i alla fall. Trots skägget. Och förresten, what's up med att alla snyggingar ska förstöra sitt utseende med en massa skägg?!? George Clooney, Brad Pitt och Robert Pattinson hade alla värsta skägget. Fast priset för fulaste skägget kammade ändå Brad Pitt hem...

Har de skänkt då mycket pengar till Haiti själva att de inte har råd med rakhyvlar mån tro?





Tjejkväll

Nu ska jag strax dra iväg på detta:

  • Gym
  • Bastu
  • Mys
Detta ska göras med världens bästa Anna och Lisa. Kommer bli en toppenkväll!
Ska se Haiti galan också med jättemycket uppträdanden av bra artister. Men bäst av allt, Robert Pattinson är konferencier från London scenen! Haklapp på ladies!


Rama in fina minnen

Igår köpte jag 2 ramar på Gallerix då det var rea. Så många fina minnen som man har så är det synd och skam att man har för få ramar att visa dem i!  Man blir ju så glad då man ser dem. Men nu har jag en liten början i alla fall, ska ta och skaffa mig flera album också och framkalla mycket bilder så jag kan spara dem där istället för på datorn. Mycket roligare!

Nu pryder detta fina minne min byrå, studenten 2009.





Nu när jag ser dem så tänker jag på de 3 fina och otroligt roliga åren jag hade på Luspen!

Lördagmorgon

Idag var jag uppe med tuppen! Eller ja, i alla fall för att vara jag med tanke på att det är lördag. Mange skulle med bussen hem till Storuman så jag gick upp strax efter nio och åt frukost med honom, sedan som den gulliga flickvän jag är så stannade jag kvar då han for och diskade undan hans diskberg. Nu har jag då gjort någonting bra idag, och klockan är ju inte ens elva! Normalt sett brukar jag ligga helt utslagen vid den här tiden. Känns bra, hehe.

Det ser rent förjävligt ut i lägenheten, särskilt i mitt rum. Har hur mycket tvätt som helst kvar sedan jullovet hemma i Storuman som jag bara måste ta tag i idag. Mitt rum ska vara städat innan middagen, punkt.

För övrigt så har jag fått världens nackspärr också, började redan igår kväll. Kan inte kolla åt höger, där är det stopp. Obehagligt och det gör ONT. Snyft.

Äntligen hemma

Oj, det tog verkligen tid på arbetsförmedlingen... Men nu är jag då registrerad och jag hann även med att få feedback på min CV av en CV coach. Ska göra några små ändringar sen är den fulländad, haha. Men jag fick riktigt mycket beröm faktiskt så det var skönt. Har handlat upp mat inför helgen och nu väntar vi på att middagen ska bli klar, är vrålhungrig! Bara ätit frukost idag..

Ska bli så gott med kyckling och klyftpotatis så jag döööörrrrr......... !


Arbetsförmedlingen

När man sitter i en jobbig situation som jag gör nu så måste man försöka hålla hoppet uppe ändå. Idag ska jag ner på stan för att skriva in mig på arbetsförmedlingen, kan löna sig om man inte lyckas få något jobb. Kanske ska lämna någon enstaka CV någonstans också, beror på hur mycket bläck som är kvar i skrivaren...




Den här tröjan fick jag av min bror imorse, den hade krympt i tvätten så nu passar den mig, hehe.


Off I go!


Livet har sina goda stunder

Enormt glass berg med chokladsås, kolasås, banan och två sorters strössel framför 2 ½ men.







What to do?

Har ett beslut att ta men som jag inte kan ta själv känner jag. Måste ringa mamma tror jag för att få lite rådgivning, är väldigt skönt att få hjälp och vägledning då man inte kan ta besluten på egen hand faktiskt.

S U C K



Verkar som att jag tagit mig in på den där engelska kursen ändå. Fattar nada, men va fan nu är det ju bara att köra på då det verkar grönt. Tror att det alltid är bra att ha bra engelska kunskaper med sig i livet faktiskt!




Stjärt Luleå

Nu fattar jag nada. Har sökt en engelska kurs på Luleå universitet som jag trodde jag inte kom in på för att jag gjorde anmälan för sent. Men nu har jag fått brev hem med massa papper från Luleå och information. Då blev jag väldigt förvirrad, så jag tänkte jag skulle ringa dit.

Har nu suttit i kö i 25 minuter och var tjugonde sekund fått höra detta i örat:

"Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön...Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön...Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön...Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön...Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön...Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön...Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön...Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön...Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön...Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön...Ditt samtal är placerat som nummer ett i kön..."


Nu är jag irriterad för att jag tror att de lurar en att man är först i kön fastän man är typ nr 11.

Stjärt Luleå.

Ps. om någon undrar över användandet av ordet stjärt så är det för att jag försöker dra ner på svordomar...

Jag hjärta Balders tacobuffé

Jag åt som en häst ikväll, eller som 2 fullväxta karlar i alla fall. Är förvånad över att knappen i jeansen inte har gett upp än. Tur jag tog de nya jeansen kanske eftersom de tål mer, kan vara förklaringen. Väldigt gott var det då, och väldigt väldigt trevligt. Tappade lite begrepp om tiden faktiskt, ett bra betyg för kvällen alltså. Älskar mina tjejer, ni är underbara. Helt underbara. Kärlek till er!

Hoppade av hos Mange på vägen hem och har begklagat mig lite om min situation. Har sett en del av Arsenal-Bolton matchen också. Jäkla Arsenal, hoppas de förlorar så att de inte går om United. Men det vågar jag inte säga nu inför Mange, då måste jag ju gå hem och det är mörkt ute.

Nu ska jag återvända till att se matchen och fortsätta hoppas på att Bolton vinner i smyg. (skurkskratt)

:D

Schtaan

Hej hopp!

Idag har jag varit duktig, klev upp halv nio och for och simmade. Det va skönt, hade ju sådan jäääävla träningsvärk innan. Och dum som jag är trodde jag den skulle försvinna om jag simmade. Men jag måste ju ha tagit i för mycket eller nåt, för nu är det om möjligt ännu värre. Kan knappt gå. Hade vi inte haft hiss så hade jag fått sova nere i korridoren.

Nu har jag gjort mig i ordning för ett ärende nere på stan sen ska jag äta en god middag med tjejerna. Kanske hinner med att kika i lite affärer emellan om jag har tur. Blir en trevlig eftermiddag detta!

























Ciao for now!

Chihuahua valp jag vill ha

Åååh jag är så upprymd nu! Pappa kommer hit på ett tag och då ska jag bomba han med frågor om Lupita (pappas kusins hund) som snart ska få valpar. Är så spänd på att se vad det blir, jag hoppas att allt går bra och att de kommer ut någon tik ur den lilla söta hunden.. Då hoppas jag verkligen att mamma och pappa får ut tummarna ur röven och köper en! Skulle va så himla kul, de är ju så jääääkla fina. Då ska jag va hundvakt jämt.

Hoppas hoppas hoppas!




Haha, vad lustigt, skrev inlägget ovan innan middagen men publicerade det aldrig, och nu fick jag ett mms av mamma med en bild på Lupita med valparna! :D 4 st var de först, men en tik dog. Tråkigt när sånt händer! =(
Men lever gör 2 hanar och en tik. Så en tik blev det alltså, nu är det riktigt spännande att följa mina pärons funderingar. Kommer nog bli en del fram och tillbaka under de följande 12 veckorna.

Hoppas hoppas hoppas!

Det perfekta jobbet

Någon stad i Scotland söker ett par för att hjälpa till att driva runt ett familjedrivet hotell. Perfecto!
Vore så coolt att åka och jobba sådär men det lär ju aldrig hända. Gah, man kommer verkligen ingen vart med ingen utbildning och ingen erfarenhet. Men vad ska man göra då i väntan på att påbörja utbildningen? Ligga hemma och peta naveln ger inte så mycket det heller.

Mange är förresten läskig att söka jobb med. Vi sitter i varsitt rum med varsin dator och söker. Mitt i allt när jag sitter och anpassar min CV för ett jobb så hör jag nåt svagt skrapande ljud, så kollar jag i rummet och ser en skymt av Mange som krypit ihop bakom min stol, jag höll på dö av skräck. Hjärtat stannade nog någon sekund i alla fall.
Men söt är han.

Nu blir det lunch i form av varma mackor, vi har trots allt varit duktiga idag. =)


Idrottsgalan ikväll

Nu ska jag snart dra mig i väg till Mange. Vi ska göra ett söka-jobb-ryck hade vi tänkt. Hoppas vi får nåt gjort så vi inte hamnar på you tube och kollar på roliga klipp, det är lätt hänt alltså.

Sedan tänkte vi väl ta och se idrottsgalan, blir spännande att se vem som får Jerringpriset! Personligen tycker jag att Zlatan eller Helena Jonsson ska få det. Mest Zlatan egentligen, hans prestationer måste värderas högre än att vinna världscupen.  Men huvudsaken att någon av dem vinner, då tycker jag det är rättvist i alla fall.





VS.



Jag hoppas att någon av dessa vinner Jerringpriset.

Ny vecka, mer jobbsök

Måndag igen då, vilket betyder att dagarna fortsätter rulla på, nya veckor kommer men än har jag inget att göra. Just nu ligger Mange och jag i samma ångestsjuka, men som tur är har vi då varandra att beklaga oss för i alla fall, om det nu är någon tröst för oss.

Vi har varit och tränat nu i alla fall, trots min förkylning som verkligen aldrig verkar vilja ge sig. Jag som vill börja simma snart, jag har ju köpt nya simglasögon och allt. Imorgon vill jag va frisk, PUNKT.





Mini-Spa

Är trött och seg så förbannat, men jag tror det kan botas med ett skönt bad!

Check-listan för mitt lilla hemma-spa:
  • Badskum
  • Peeling
  • Ansiktsmask
  • Dove summer glow body lotion
  • Hårinpackning
  • Musik
  • Tända ljus
Här ska mysas.


Tjejkväll på G

Vildmännen vann med 9-5 tror jag så de är fortfarande i serieledning, riktigt kul! Var trevligt att kolla med Anna, men som vanligt så körde vi vilse först. Men nu har vi då lärt oss hur vi ska köra, haha.

Ikväll kommer mina tjejer över på en myskväll, tror vi ska se Mamma-Mia, det är en favorit. Ser framemot att träffa alla, var ett tag sedan nu så jag saknar tjejsnacket känner jag. Ska bli trevligt! Kände mig plötsligt lite sugen på utgång, men Anna behöver rehab ett tag nu men då hon är klar så är jag sugen på fest med hela gänget. Vad säger ni? :)








Lördag

Skidor på teve nu, heja svenskarna! Annars idag så har jag sovit som en prinsessa så jag är pigg och glad och ska om ca en timme åka och se Magnus Vildmännen spela match hemma. Anna ska följa med som sällskap så det blig trevligt, sedan är det lite spännande för de ligger ju i serieledning just nu så de måste ju försvara den. :)

Nu ska jag se damloppet, puss puss

100115

Fredag. Har legat och läst hela förmiddagen. Ska inte åka ner på stan idag och söka jobb så jag har inte så mycket att göra idag känns det som. Ska skicka in någon ansökan via internet men mer än så lyckas jag nog inte med.

Ska åka ut på Ersboda på ett tag och handla mat med broder Tuck och sedan ska jag även köpa ett par simglasögon tror jag på Stadium så att jag kan simma på IKSU om jag någonsin blir av med den här dumma förkylningen. Idag var fjärde dagen i rad jag blödde näsblod. KUL.


En dag på stan

Idag tog älsklingen och jag lite sovmorgon (även fast alla våra dagar numera innebär sovmorgon) och sedan for vi och tränade en sväng på IKSU. Idag var det ruggigt kallt, 10 minus men det kändes som nästan 20! Tog det lugnt på gymmet, förkylningen vill ju aldrig släppa. Har blött näsblod nu i 3 dagar i rad, inte kul.

Efter gymmet åkte vi ner på stan och jag har gått och lämnat min CV på lite olika ställen, är dock inte så hoppfull om att det blir nåt då det lät som att inga var i behov av nytt folk. Men nu har man gjort ett tappert försök i alla fall. Köpte ett par jeans också, men får se om det blir att ha kvar eller inte. Sedan åt vi middag på O´Learys och såg på Färjestad-Modo. Jävla Modo som förlora med 5-2, jag var nära gråten. Okej, inte riktigt men det var riktigt tråkigt i alla fall.

Men dagen har varit riktigt bra faktiskt, nu ska jag lägga mig och läsa ett tag tills John Blund hälsar på.

Godnatt!
=*

Min CV är klar

Moahah, jobbsökandet kan börja! Fast inte förrän imorgon. Och det första ansökningen går till....Norge! Troligtvis i alla fall. Men om de bli nå´t, ja de vet vi int (som Olle säger i Pistvakt).

Nu när jag har gjort klart det där tjafset tänker jag nog ta och lägga mig och softa resten av kvällen, blir nog en kopp te och börja läsa 3:e Twilight boken, kommer inte ihåg vad den heter just nu. Nåt långt är det i alla fall.

Ps. Jag vill utomlands!!












Åååh Egypten var heeelt jäkla underbart alltså....

Muntlig examination, check

Idag presenterade jag min uppsats och det gick, till min förvåning, riktigt bra! Är väldigt nöjd med mig själv nu, känns så himla skönt att ha det bortgjort och jag är så glad över att jag genomförde det så bra. Tumme upp för mig!

Har varit och hälsat på både Anna och Mange idag så kom hem för bara en stund sen. Men man hinner ändå börja tänka nu när jag sitter här att: "Jaha..Vad ska jag göra nu då?" Den filur som har ett bra svar på den frågan åt mig vinner min rosa fjäder-gris penna.

Något jag borde ta tag i nu är då att packa upp väskorna sedan jag var hemma i Storuman, tvätta och städa undan julen. Får se hur mycket av det jag orkar, men något av det borde jag kunna ta tag i tycker man...

Här kommer en låt som speglar mitt humör just nu:



Sista rycket

Från och med imorgon är jag en fri kvinna. Inget plugg, inget jobb. Ärligt talat lite för fri. Jag kommer stå ensam på mina egna ben utan kunskap och utan inkomst, men bara min sociala kompetens och min slagfärdighet som vapen i det djungelliknande samhället.
Damn it, I'm screwed.

Ja, jag har alltså den sista delen i kursen Brottsofferkunskap imorgon, en muntlig examination. Ska presentera min uppsats och få synpunkter om den från andra elever. Hmm, mycket rolig dag. NOT. Men sen är jag ju klar och har ingenting, INGENTING, att göra. Någon som har någon norsk släkting som behöver arbetskraft? Jag och Mange är frivilliga nämligen.


För att fortsätta det ironiska nötandet så har jag idag köpt IKSU kort för 200 000 och tänker nu träna tills jag dör. Målet är att få Madonnas armar, Ronaldos ben, och 14 magrutor att tydligt träda fram. Jag ersätter också alla måltider med gaino drinkar. Första passet gjorde jag idag med Mange och därefter kunde det konstateras att jag har ca 9852 pass kvar att göra för att uppnå detta mål, och en viktminskning på 17 kilo att genomgå.

Hej svejs

Tillbaka i Umeå

Är i Umeå nu och Mange är här, detta sa han efter kvällsfikat:

"Tack för fikat äckling".

Tack. Som tur var mena han älskling. Vi fick oss då ett gott skratt båda två. Puss på han =*

Kroppen känns tung

Är sliten efter skidåkningen igår, känns som att jag är stel i alla muskler som finns i hela kroppen. Men det är ändå en skön känsla, däremot så avstår jag dagens pass även om jag vill. Orkar mig inte ut idag helt enkelt, har lite dåligt samvete. Men istället så sitter jag ju och går igenom alla uppsatser jag ska läsa till imorgon så någon nytta gör jag ju.

Positivt är då att jag känner mig träningssugen nu för tiden, är riktigt taggad på att skaffa IKSU kort då jag kommer tillbaka till Umeå. Som min mamma sa: "Visst, det är dyrt, men bättre att lägga pengarna på hälsan än på kläder." Även om jag gillar att shoppa så har hon ju rätt! :)

Jag är uttråkad.

Namn: Emilié Linnea Jonsson

Kallas för: Strumpan, Bumpen, Rumpen. You name it.

Stjärntecken: Jungfru

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Ett hål i varje öra och i naveln.

Tatueringar: Nej och tror inte jag vill ha en längre heller..

Längd: 1.72 tror jag.

Skostorlek: 39

Hårfärg: Brun just nu

Fräknar: Nope

Motto: Det som inte dödar det härdar

Kär? Mycket, har världens finaste pojkvän!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nja, ibland önskar jag att jag bodde längre söderöver så att man slapp att vintern varar i ett halvår.

Dricker du? Jåådå.

Röker du? Nej, usch

Vilket schampo använder du? Joico färgschampoo

Vilken parfym använder du? Christina Aguilera, Cindy Crawford, Britney Spears

Vad är du rädd för? Ormar bl.a. Jag är rädd för mycket egentligen :P

Gillar du att tvätta? Gör någon det?

Gillar du berg- och dalbanor? Nej, för läskigt för mig.

Senaste…

Filmen du hyrde? Vet inte, men såg Flickan som lekte med elden på bio sist.

Filmen du köpte? Försoning och Patrioten

Låten du hörde: Coldplay-Clocks

Låten du laddade ner? Robert Pattinson låtar

Personen du ringde? Mange

Personen som ringde dig? Mange :P

TV-program du såg? Vinterstudion på ettan, är en skidnörd.

Person du tänkte på? Åter igen Mange, haha

Favorit…

Låt: Kan inte bara nämna en, men en av favoriterna just nu är Led Zeppelin - Babe I’m gonna leave you

Sak att göra: Presentera min uppsats… =(

Sport: Fotboll är både roligast att utöva och se på!

Dryck: Coca Cola

Kläder: Jeansleggins, linne, cardigan.

Film: Forrest Gump

Bil: Ööööhh.

Serie: Vänner, One Tree Hill

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Nej..?

Ljugit för någon? Klart, man är ju inget helgon.

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Tror inte det

Antal…

Gånger du varit kär? 3

Gånger ditt hjärta brustit? En halv gång

Hjärtan brustet på grund av dig? Haha inte vad jag vet om.

Tjejer du kysst? Vill inte svara på frågan.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? 1 gång som jag vet om, så troligen 1 gång :P

Senaste…

Boken du läste? Twilight

Personen du fick e-mail av? Vet ej.

Personen du fick brev av? Får aldrig brev.

Personen du fick sms av? Anna

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Förra onsdagen då Pierre var hemma

Saken du köpte? Dyrt schampoo hos frissan.

Vad har du gjort idag? Åkt skidor, kollat på skidor. Gjort lite skolarbete. Vilken dag =/

Brukar du svära mycket? Ja, min familj försöker säga till nu varje gång för att jag ska dra ner på det.

När stiger du upp på morgonen? Host, vill helst inte svara….

Vad har du på dig? Mysbyxor, tjocksockar, linne och en rosa munkjacka.

Vad ska du göra ikväll? Det är kväll och jag sitter och har tråkigt, varför tror ni jag gör listan?

Vad är du allergisk mot? Ingenting, eller jo jag tål inte surpuppor, svin och bitchiga tjejer.

Var har du ont? Ingenstans

Använder du hårspray? När jag lockar håret

Kan du stå på händer? Nej, men när jag var liten kunde jag ett tag sen blev jag rädd.

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark! Håkan kan jag lägga till på saker jag är allergisk mot..

Salt eller socker? Salt, alla gånger.

Gillar du ketchup? Bara till korv och hamburgare.

Är du glad nu? Jag är nästan alltid glad, enligt mig själv i alla fall.

Var du glad igår? Jomenvisst.

Vad dansar du till? Allt möjligt.

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad, moaha!

Göteborg är… ? Sveriges näst största stad, hörs vara trevligare än Stockholm.

Kan du sjunga? Verkligen inte.

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti, om jag måste välja. Är less på pasta.

Land du vill besöka? Jag skulle vilja besöka nästan hela världen!


I believe in a thing called love

Skänker en tanke till mina tjejer som är i Umeå och leker rövare, hoppas ni har riktigt roligt ikväll brudar.  Saknar er, men om ni läser detta senare ska ni veta att jag tar med mig Mamma Mia-the movie till Umeå så att vi kan ha tjejkväll och se den en gång för alla. Hoppas att jag samlar på mig lite plus poäng där som balanserar upp att jag inte är ute och dansar med er ikväll. :)

Men mest av allt tänker jag på min kille i Umeå som jag älskar av hela mitt hjärta, saknar dig nu. ♥

 



Bra låt, O ja.

Inga festligheter för mig

Det fick bli så att jag stannar hemma till imorgon istället för att åka tillbaka till Umeå idag. Känner att jag helt enkelt inte kan festa ikväll, måste förbereda mig inför presentationen och det nu under måndagen och tisdagen. Det är ju trots allt examinationen på kursen, så det känns viktigt. Usch, denna nervositet....

Idag har då äntligen kylan försvunnit, idag är det endast 6 minusgrader vilket innebär att jag tänker åka skidor trots att jag inte är helt frisk. Men nu är jag så less på att sitta hemma och dega så jag skiter i det. Måste ju försöka komma i form någon gång efter allt gott och onyttigt man ätit under de senaste veckorna!


Blondie goes Brownie





Whadda ya think?

Hallelujah moment

Yes, uppsatsen är skickad in! Riktigt skönt att slippa den måste jag säga. Nu ber jag till Gud att jag får G i alla fall. Och att jag inte spyr, kissar ner mig, och svimmar under presentationen av den.

Så nu tar jag tag i nästa projekt som är skriva -klart - CV:n - nån - jävla - gång. Går framåt i alla fall. Men snart börjar dagens skidtävlingar på tv så jag räknar med ett längre avbrott...

Dagens bästa hittills: Jag ska färga håret imorgon! Jaay!

Nu ska jag bara komma på vilken färg det ska va..... Ciao for now!


100106

Haha, att skriva dagens datum som jag gjorde nu i rubriken känns ju superkonstigt märkte jag just. Blir så konstigt att skriva så, kändes mycket bättre då man skrev 090106 till exempel. Men man vänjer sig väl efter ett tag, som med allt annat antar jag.

Skriver på min uppsats, inte så underhållande. Såg skidskytte för ett tag sen och blev så irriterad på Domeij, hon ska inte få åka stafetten, fattar ledningen trögt eller? Gah. Får hon första sträckan i OS dör jag av ilska.

Nog om det. Jag har gjort sen anmälan på engelska kurser idag, allt för att rädda min vår. Får jag inget jobb så ska jag läsa det istället för juridik som bara känns onödigt just nu. Så lite hopp har tänts känns det som. Även om jag egentligen bara skulle vilja åka till Grekland och jobba, men hur stor är den chansen egentligen..? Skulle gissa på 0,9%. Men drömma går ju.

Trettondags afton

Nu börjar det närma sig, i övermorgon ska uppsatsen in. Har jobbat en del på den idag och ska försöka göra den klart imorgon, känner mig riktigt nervös över den, är inte nöjd alls. Usch. Men det blir som det blir..Åker inte tillbaks till Umeå imorgon i alla fall, jag stannar till lördag eller söndag istället. Även fast jag inte längtat hem så mycket tidigare så känns det nu väldigt drygt att åka tillbaks till Umeå. Någon extra dag hemma känns bara bra, det känns tryggt. Men någon gång måste man ju ta tag i framtiden också...Fy.

Har haft en bra dag annars i alla fall, jag och Mange sov bort hela dagen i vanlig ordning sen har vi ätit en god trerättersmiddag och bara myst. Nu ska jag läsa lite, har inte så mycket kvar av "new moon" nu.

Godnatt

Nyårsafton i bilder



Kärlek.









Efterrätt, yum.






"Ma'am!"



Lord Nelson















2009- bästa händelserna

Nu är nyår över för i år och jag är hemma i Storuman igen. Har haft några superbra dagar i stugan i Hemavan med Manges familj, det har varit jättetrevligt. Spelat massa spel, ätit god mat, badat, haft en superbra nyårsafton och bara myst och haft det trevligt.

Måste säga att 2009 var ett riktigt bra år för mig, det var nog mitt bästa hittills. Om jag rankar topp fem bästa händelser skulle det se ut såhär:

  1. Egypten resan med Anna och Petra
  2. Studenten
  3. Stockholmsresan med skolan
  4. Flytten till Umeå
  5. Jobbat på Bilisten regelbundet
Och utöver detta har jag:
  • Världens finaste pojkvän som jag i och med flytten slipper ha distansförhållande med vilket känns otroligt bra.
  • Världens bästa vänner, vi har kommit varandra närmare än någonsin.

RSS 2.0