Hallå där!

Idag har jag inte gjort något nyttigt, förutom att jag har sprungit. Det kanske kan räknas som en nyttig grej i och för sig, men jag va så trött efteråt att jag inte orkat något mera. Idag är ju en av mina 2 lediga dagar i veckan, men för att va lite schysst så bytte jag till mig ett pass så jag ska iväg att jobba klockan 6 i alla fall. Känns lite drygt, men jag tröstar mig med att jag inte jobbar så länge till!  Lika bra att skrapa ihop lite extra cash. =)

IKEA in my heart

Denna fina byrå är nu min, baaara min!

Mamma beställde just till Ikea, så den här ska jag få av päronen till mitt rum. Mamma beställde även 2 möbler till hallen och jag ville ha en vägghylla, men den var slut. Men man kanske kommer hinna om ikea innan sommaren är slut, vem vet? Då kan man köpa mer smått och gott.

Ikea är nog en av de roligaste affärerna att gå på, jag älskar det! Så hoppas hoppas.

Min höst krånglade till sig

Ah vilken dag. Lunchen med tjejerna va trevligt, däremot blev det väldigt hastigt för alla utom jag jobbade ju idag så de var tvugna att käka fort och sticka. Jag skulle gärna suttit i 2 timmar och pratat! Vi får ta igen det sen under någon tekväll.

Har hämtat ut körkortet idag! Tog det i oktober, men nu behöver jag inte köra på pappret längre. Wiho! Haha.

Har suttit hos Mange på hans jobb bra länge också, va så söt att jag köpte med mig en glass åt honom. Kan också ha varit så att jag själv blev otroligt glassugen efter lunchen. Men i alla fall, vi satt och pratade och under ett samtal som handlade om att jag ska svara ja till kurserna till hösten så kom jag på ett stort problem! Många av kurserna jag sökte var inställda, så jag har inget att läsa från vecka 45- 02! Vad ska jag då göra fram till jul?! Jag har ju inget jobb, jag hade ju tänkt plugga! Fick super panik och sprang hem för att ordna det. Enda lösningen jag fann var att plugga en halvfarts kurs samtidigt som den andra.

Det känns inte helt optimalt att göra det, det är nog bra om man hann anpassa sig till universitetstempot innan man läser dubbelt. Det här känns som en lite väl häftig rivstart, men jag har ju inget annat val om jag inte ska gå omkring och göra ingenting? Gah, men jag ska ringa till syon på universitetet imorgon och få råd. Kanske finns det något annat jag kan göra, annars blir det bara att bita ihop och plantera ansiktet i böckerna med start den 31 augusti, min födelsedag alltså. Jay.



Men nu ska jag packa ihop lite, Mange och jag ska väl börja fara och handla snart och sedan blir det Barsele och lugnet!

Helg mitt i veckan!

Jepp, nu har jag helg. Jobbar ju alla riktiga helger så jag tar mina låtsas helger mitt i veckan. Idag har jag planer faktiskt (det är därför jag är uppe nu), jag ska nämligen ut och käka lunch med tjejerna! Har knappt settt till Emelie nåt i sommar ju, förjävligt! Och Lisa är det inte mycket bättre med. Men nu få vi bli bättre! Men det är små svårt då alla jobbar så oregelbundet. Men idag får jag ju träffa mina änglar iaf! Bättre start än så kan man inte få på en låtsas helg.  :)

Jag har mer planer än så också! Då Mange slutar jobba ska vi fara och handla mat, sen ska vi ner till stugan i Barsele och va där till fredag morgon då vi jobbar igen! Mys! Vi ska fiska hade vi tänkt, men får vi nåt kan det bli problem för jag tror inte att nån vill ta i fisken, hehe. Men det kommer lösa sig! Kommer bli riktigt mysigt detta tror jag.

Nu ska jag gå och göra nåt vettigt ett tag. Och till kisses förtret ska jag nu resa mig upp (hon sover i mitt knä). F'låt kisse.


Ny vecka, nya tag

Ännu en vecka har börjat och jag tycker det känns som att sommarlovet flyger iväg! Har bara jobbat och inte hunnit med nåt annat de senaste veckorna. Men nu är jag ju nära slutet, augusti får jag vila i.

Kom just hem från en dryg dag på jobbet, hade så förbannat ont i fötterna att allt var en plåga! Men nu kommer Mange snart hit också ska vi se en film som jag velat se länge, Revolutionary road med Leonardo di Caprio och Kate Winslet. Är nyfiken på hur mötet mellan dem två blir denna gång, i Titanic va det ju minst sagt lyckat! Hoppas den är bra. Nu ska jag gå och göra i ordning nåt gott åt oss så vi få njuta lite av livet.

Det måste man försöka göra då det mesta är grått :)



Saknar mina änglar!! Vi måste träffas snart, innan jag blir galen!

Friday night

Och jag är inte i Åsele.....Undrar när jag ska göra min Åsele debut egentligen, har ju för sjuttsingen aldrig varit där! Trodde det skulle bli i år men jag joba ju hela jäkla helgen. Men nästa år, då.

Jag har inte mycket intressant att berätta från min dag, jag var på jobbet mellan 9.30-20.00. FY FAN!!!!! Inte en kul dag, försov mig imorse och hann inte äta frukost, sen fick jag inte sluta fem utan fick jobba över. KUL. Men vad kunde man göra? Det enda jag ansåg passande i situationen var att utropa ett "jippie!" och försöka ta det som en man, så det gjorde jag.



Imorgon är det jobb, och sedan direkt efter bär det av till Avasundet där den berömda bastuflotten väntar! Hoppas det blir roligt, känner lite ångest för att jag jobbar på söndagen och börjar 9.30 däremot. Måste försöka hålla igen en del, och det brukar som inte vara min starkaste sida. För blir det som de två senaste gångerna, då tar jag mig inte upp på söndag. Inte före middagstid.

Men nu ska jag tagga till och försöka se det från den ljusa sidan! Det blir nog trevligt :)

Sova nu så man orkar med morgondagen!


Godkväll!

Har haft en trevlig kväll hemma hos Anna, var jäkligt roligt att träffa henne och Linn och surra på :)

Anna har också hunnit med att återfå lite av hennes heder, kladdkakan hon bakade till oss ikväll var faktiskt kladdig. Så hon återfår lite av sin försvunna status. Men tro inte att jag helt har glömt bort kladdkakan, nej jag menar sockerkakan, som du gjorde sist ;)

Men ikväll va kladdkakan god och det va riktigt trevligt. Nu är jag hos Mange och nöter lite, vi ska väl snart gå och sova kanske även fast vi är lediga imorgon. Vi ska ta en dag i Lycksele hade vi tänkt, och strosa runt där och ha trevligt istället för att sitta hemma och glo. Blir ju roligt att lämna Storuman om än det blir bara för en dag. Funderar på att kanske göra ett besök på djurparken också! Mangnus mamma,syster och kusin med barn hade nämligen tänkt fara dit så vi funderar på att kanske hänga med, men vi får se. Kan ju va kul, det var många år sedan sist man var där!

Hoppas också att jag kan fynda något kul på Åhléns till lägenheten! :))

Tisdag

Hej och hå!

Ja jag förtkjänar inte direkt beröm för mitt stora antal uppdateringar, men det blir ju så då man jobbar och när man kommer hem vill man bara slappa. Men nu råkade jag behöva vila mina fötter därav uppdateringen nu från jobbet, hehe.

Min älskling har hunnit fylla 24! Tur att han har kvar sitt barnasinne, det jämnar ut åldersskillnaden iaf  (ibland kan man faktiskt tro att han är yngst) ! =D

Så på lördag blir det att fira han, han har dragit ihop ett gäng också ha vi hyrt bvastuflotten i avasundet! En favorit i repris, däremot blir det inget Vilhelmina efteråt :P Och förhoppningsvis lärde vi oss efter förra året att det inte är en bra idé att ta med mobiltelefonerna ut på flotten. Min behöver inte badas så jag lämnar den definitivt hemma!
Synd ba att jag ska jobba dagen efter, börjar 9,30... Känns inge kul! Men jag får väl försöka ta det lugnt för en gångs skull.

Ikväll ska jag va med Anna och Linn! Har typ inte träffat Linn alls något i sommar även fast hon varit hemma, så det blir kul! Nu längtar jag tills jag får sluta, inte länge kvar nu :)


puss


Ich habe hunger!

Har jobbat hela dagen, men känns lite bra ändå att få in lite stålar. Även om det var hemsk tungt att ta sig upp imorse, tror det dröjde sisådär 2 timmar innan jag kände mig vaken. Men med hjälp av lite espresso på jobbet så fixade det till sig!

Nu ska jag göra mig i ordning för middag, ska bjuda ut älsklingen på nåt av Storumans finare ställen. Tror det blir Frasses =P Nä han är nog förtjänt av mer än så, han fyller ju faktiskt år imorgon! Hinner inte ses så mycket imorgon för båda jobbar så jag ska fira han lite i förväg :)

Nu borde jag skynda mig!

Pusss

Tennis

Nu ska jag och Mange fara och spela tennis i regnet! Kul trots vädret, det gäll ju å va hård liksom ;)

Sen myskväll, det är ju fredag idag! :)



Dröjde ett tag innan jag förstod mig på antagningsbeskedet, och det visade sig att jag är 523 reserv. Så det lär ju inte gå vägen, så det blir kurser :)

Tricky

Ja det är inte helt lätt det där med att köpa pojkvännen en födelsedags present. Det står helt stilla i mitt huvud! Vill inte köpa något som jag redan köpt tidigare, vill ju va påhittig och komma på nåt nytt. Men det är inte så lätt har jag märkt.
Men jag nöter vidare!

Ledig idag, wiho! Ska göra så lite som möjligt tror jag, kanske börja packa lite smått inför flytten. Har en flyttlåda på rummet nu, känns konstigt! Men kul ändå. Det verkar som att första antagningsbeskedet har kommit nu, men jag fattar inte nåt! Måste be om hjälp så jag kan få någon klarhet i det hela! Oh nervöst...Vet inte ens vilket jag önskar att jag tog mig in på...


Idag är det en stor dag! Vet ni varför? Joo, för att idag ska jag skicka iväg brevet med foto och namnteckning till vägverket så att jag får mitt körkort snart! Fränt va! Jag tog det ju ba i oktober....

Höhö

Såhär kär är jag just nu

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleepin
While your far away and dreamin
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
When every moment I spend with you Is a moment I treasure

Dont wanna close my eyes
I dont wanna fall asleep
Cause I'll miss you babe
And I dont wanna miss a thing
Cause Even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you babe
And I dont wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And am wondering what your dreamin
Wonderin if it's me your seein
Then I kiss your eyes
And thank god were together
And I just want to stay with you
In this moment forever
Forever and ever

Dont wanna close my eyes
I dont wanna fall asleep
Cause I'll miss you babe
And I dont wanna miss a thing
Cause Even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you babe
And I dont wanna miss a thing

I don't wanna miss one smile
I dont wanna miss one kiss 
But I just wanna be with you
Right here with you just like this
And I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time
Yeah Yeah Yeahhhhhhhhhhhhhhhh

Dont wanna close my eyes
I dont wanna fall asleep
Cause I'll miss you babe
And I dont wanna miss a thing
Cause Even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you babe
And I dont wanna miss a thing

Dont wanna close my eyes
I dont wanna fall asleep
Cause I'll miss you babe
And I dont wanna miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you babe
And I dont wanna miss a thing

Dont wanna close my eyes
I dont wanna fall asleep
I dont wanna miss a thing




Se bara så gulligt han hade packat ner Tiger, som jag fick av honom då jag fyllde 17, i min resväska innan jag skulle till Egypten.



Senare fann jag också en mask som jag fick på studenten underst i väskan som definitivt var hans verk också.


Jag har världens underbaraste kille ♥

Jag kan bara säga såhär.

Det är inte min dag idag. Nu bäddar jag ner mig.

Utgång

Blev det tillslut, nu blir det fullt ös för att komma ikapp! Få snart gäster så nu blire att klä sig snabbt som attans ;D

Ha en bra kväll! Pusss

Hej och hallå!

Idag är det lördag och jag har jobbat klart, så jäkulst skönt det är med morgonpass! Tiden går fort och när man slutar är det inte kolsvart, det finns fortfarande kvar tid av dagen. Skönt!

Ska ner på swampsoccern snart och kolla på Mange, hans lag spelar 15.50. Tills dess ska jag ba vila bena, dem är rätt sega. Vette tusan hur det blir sen med resten av dagen/kvällen! Blire utgång eller inte?? Hemmakväll? Just nu är jag då grymt otaggad för jag är så trött i bena och seg. Får se vilket det blir. Måste höra med tjejerna hur taggade dem är.

Men nu swampsoccer!

Bilder från igårkväll :)



Mange i gårdagens match.




En klassisk hög som bildas när man ser på swampsoccer.




Hemma igen då!

Jag höll på att frysa ihjäl av att sitta och kolla på de tappra människorna som spelade fotboll i leran, men man får väl skylla sig själv då man klär sig i shorts också. Är huvudet dumt får kroppen lida, och det stämmer ju mer än ofta!
Jag kan tänka mig hur de som spelade frös efteråt, jag vet ju själv hur det är. Huvva!

Manges lag var riktigt bra, men jag blev så less för dom fick inte in bollen helt enkelt! Dom va klart bättre än det andra laget iaf, de förtjänade att vinna. Men men, imorgon tar dom förhoppningsvis nya tag och ser till att gå av planen med seger :)
Hoppas också att Anna gör en bra match, jag ska heja på dig i min frånvaro! Känns inge kul att jobba när alla andra får va som småbarn och göööra ner sig. Haha.

Lisa och Anna åkte nyss hem, vi for hit och värmde oss med varma mackor, mmm så gott det var! Men sen gör jag också bland de bättre varma mackorna, vågar inte riktigt säga de godaste men det är inte alls långt ifrån! Har inte smakat något bättre hittills iaf ;D

Det lyder så här:

  • Mackor såklart i form av franska
  • Tonfisk
  • Thai sweet chili sås
  • Tomatskiva
  • Ost
Kryddorna på blir oregano och vitlökssalt! ÅÅH det är så gott! Och bara för att det låter som en konstig blandning så ÄR DET INTE DET: Det är helt enkelt bara MUMS! :) Testa vett ja!


Swampsoccer

Ohoj!

Hjälp nu kommer säkert Lisa och Anna hit närsomhelst för vi ska iväg och kika på swampsoccer! Är så sur över att jag jobbar imorgon, för annars hade jag så gärna velat va med! Men va ska man göra... Suck. Jag få kika på min älskling iaf som ska spela 21.30 ikväll, blir kul att se hur hans vänsterfot funkar i leran! ;) hehe.

Nu ska jag göra mig i ordning lite, puss



Visst ser det KUL ut? =D

Till minne av the king of pop

Lite efter, men nu ska även jag hylla Michael Jackson genom att lägga upp låten som jag tycker är hans absolut bästa.


Jag skämms

Oj, min uppdatering ha inte varit i världsklass precis. Men det bara blir så! Jag jobbar och när jag inte jobbar tar jag det lugnt och sitter helt enkelt inte vid datorn. :P Det har varit alldeles för fint väder för det tycker jag för att nöta bloggen hela tiden. Jag styrs lite efter vädret så när det blir dåligt väder kommer jag nog leta mig tillbaka till datorn. Ha ju fortfarande massa bilder att bjuda på vet jag ju, men det finns ju så mycket annat kul att göra när det är sommar!
'
Man ska helt enkelt njuta av livet :) Så när livet är lite tråkigare och inte lika mycket sol att njuta av då uppdaterar jag igen, vilket kan bli redan senare idag för vädret är faktiskt inte tip top :P

Hej så länge!


RSS 2.0