Lördagsmys

Nu har morfars och farfars åkt hem, de har varit här och fikat eftersom Erika fyller år på måndag så vi hade lite kalas i förväg. Trevligt!

Nu ska vi ta fram lite mer gott (vet inte hur man får plats med allt) och se en film hela familjen. Så myskvällen fortsätter bara, skönt som fan. Gårkvällen var riktigt kul iaf! Har inga egna bilder men ska se om jag hittar någon annanstans senare.

Bäst utklädd igår var lätt Emanuel Wiklund i alla fall! Han fick ju alla andras kosymer att blekna nå jäkulskt. Och araben på dansgolvet som ingen visste vem det var va också lite kul. Har försökt kläcka det idag, men det går inte! Någon som vet vem det var? :P


Katt mys

Nu har jag bestämt mig, på söndag så tar jag med mig kisse till Umeå. Jag är ju helt beroende av att mysa med henne, det finns inget som är gosigare! :)

Här sitter jag och pluggar och hon spinner och värmer mina ben. Hennes päls är så jäkla gosig :) Spana in hennes safirblå ögon också, så fin. ♥

Nu ska jag till Laylas förtret resa mig upp och äta lite lunch. Se lite vänner, någon plugg paus måste man ju nästan få ha.


Guten morgen

Fick ingen sovmorgon imorse, tvingade mig upp 8.30 för att hinna med något idag. Bara för att jävlas så var ju sängen skönare än någonsin...
Har varit om sjukan och hämtat ut sista twinrix sprutan också, så när jag tagit den är jag skyddad mot det ganska länge tror jag. Då kan jag resa utan att bekymra mig. :)

Har ätit frukost framför ett vänner program, skön start på dagen. Men nu måste jag ta tag i tenta plugget, har ju en del annat att göra senare idag så jag måste försöka vara effektiv nu.
Får se det som sista rycket, när jag skriver tentan på måndag är jag klar med den här kursen och då har jag bara en halvfartskurs fram till januari, det kommer ju bli hur skönt som helst! Ska köra hårt nu så kan jag vila sen, det är min plan.



Where to be @ Halloween?

Vars tusan ska man vara imorgon egentligen? När man slår på stort och ska klä ut sig vill man ju ha någonstans att va, nån som vet vars partyt är? :)

Har krismöte med Anna och Lisa nu via sms, men vet inte om vi kommer fram till något direkt.. ;P




Storuman

Gud vad skönt det är att vara hemma! Man bara slappnar av, sen har vi gudomliga soffor som jag har väldigt svårt att ta mig upp ur. Älskar pälsarna som ligger dynorna, det är så himla varmt och gosigt. Man slappnar av lite för mycket bara, jag skulle ju plugga ikväll var tanken men sen jag kom hem har jag inte gjort många knop alltså. Lite illa, men samtidigt har jag ju pluggat hela dagen så jag borde inte få så dåligt samvete kanske.

Det verkar vara någon fler som tycker pälsarna är riktigt gosiga.  Har saknat Layla, hon är verkligen världens underbaraste kisse!


Uppe med tuppen

Idag är jag uppe tidigt som bara den, fast jag inte har nåt på skolan. Har inget mer på kursen nu utan det är bara att plugga inför tentan på måndag som gäller. Så jag tänkte göra det idag fram till kl. 14.00 då vi åker hem. Ska blli så skönt! Nåt annat som hade varit skönt vore att sova, jag kastar längtande blickar mot sängen men det går ju inte. Måste ju (försöka) klara min första tenta! Men guuud vad det vore skönt att krypa tillbaks ner under täcket....


Nä, nu ska jag fokusera på det här så att jag får någonting gjort.







Ciao for now!

Sängen

Nu blir det sängen snart, blev en sen kväll med lite plugg och mycket prat med syster. Men man måste ju passa på då man väl träffar busungen <3

Imorgon blir det hemfärd, skönt skönt skönt.

Godnatt!

We made it!

"Domstolen förklarar därför att käromålet ska ogillas."

...Då kom det ut små glädjerop från vår sida (jag kan ha utropat ett litet "Jippiiee!"), för vi vann ju tvisten!
Vi vågade dock inte bli för glada, för en som vi hade emot oss (i vår grupp kallad "Schampoo"), blev sur, hehe.
Det gick riktigt bra för mig ändå, trots att jag hade en rätt svår uppgift framför mig. Det visade sig att det var Schampoo som skulle förhöra mig (vilket jag hade fruktat för hon är duktig), och hon grillade mig som satan. Jag hade ju inga svar på frågorna utan skulle försöka svara så bra jag kunde utan att säga nåt dumt som de kunde dra nytta av. Svårt men kul! Hon grillade så mkt att läraren tillslut fick sätta stopp och domarna fick slå med sin hammare för att det blev för mycket argumentation istället för frågor. Men jag är nöjd över min insats, jag klarade det ju! :)


Erika och Petra är här i Umeå nu. De ska kolla på när en kompis spelar hockey här ikväll sen kommer dem hit för att övernatta. Så imorgon blir det hemfärd till Storuman, blir skönt att komma hem imorgon så är man ju hemma hela fredagen då det är Halloween, då slipper man stressa med allt. Är taggad inför fredagen, kommer bli kul att klä ut sig! :) Gjorde ju inte det förra året så i år blir det av. Sen blir det skönt att komma hem till mamma och pappa och få god mat. Blir härligt!

Nu ska jag plugga. Tentan på måndag närmar sig!

Pöss

Processpel, here I go

Nu ska jag strax dra iväg till universitetet för processpelet! Ska gå in i rollen som Rebecka Svensson, säljare av ett hus som visade sig va mögligt och allt, och "jag" har inte gjort nåt fel. Så det så. Får se vilka som vinner tvisten!
Nu känner jag mig faktiskt inte nervös alls, jag hoppas det håller i sig och att det går bra, att jag klarar av båda förhören bra. Blir spännande!

Men nu måste jag dra, hörs.

Nya kavajen och leggins på, på processpelen bruka man tydligen snofsa till sig lite. Enda som snofsar till min outfit är kavajen, men det duger :) Obs! (försök att inte lägga märke till oredan på mitt golv, men det är väl omöjligt...)

Wish me luck!

Dåligt fokus

Jag är så ofokuserad att jag har lust att skälla ut mig själv. SKÄRPNING!

Kanske hjälper om jag tar mig lite fika, hjärnan behöver energi...Ska fan i mej ta och stänga av datorn, har svårt att fokusera då den är på framför mig. Det är som att den sänder ut något lockljud som gör mig galen. Typ som djuren har parningsrop, fast mellan mig och datorn... ? Nu ska jag inte fördjupa mig i det där känner jag. Måste plugga..!!!

Ett paket kommer lastat!

...Med en massa roligheter! Och konstigt nog så är det nu utspritt på mitt golv, jag har bra ordning jag. ;P Vet inte om jag vågar visa Erika och Petra rummet då de kommer hit imorgon och ska sova över.

Men åter till paketet! Mina grejer från Nelly har kommit! Allt förutom skorna passade och såg skitbra ut så jag är helnöjd, men synd med skorna... De var för små, fastän de är storlek 39 som jag alltid har annars (de är nog egentligen 38 typ). Om någon är intresserad så hör av er, de kostade bara 270 med rabatten jag hade. Hittar jag ingen som vill ha de så skickar jag tillbaka dem, för jag kan inte ha dem.



Paljett leggins = parteey!





Svart-grå rutiga tights, riktigt läckra.





Söta indianinspirerade moccaskor, synd jag inte kan ha dem. Så söta! Och sedan så heter de Memphis- som min morbrors hund! :D





Och anledningen till att jag beställde, den svarta spetsbodyn! SÅ LÄCKER!





Okej den här korta kavajen köpte jag på bikbok i fredags, jag var ju tvungen att köpa nåt snyggt att ha över bodyn. I love it.


Nu ska jag plugga. Tjing!


Hur vet man vilken sida man ska vakna på?

Idag är jag inte pigg alltså. Blev en sen kväll igår med, verkar som att jag inte tål för många sådana på rad. Det enda jag vill göra nu är att gå tillbaks till sängen och bara sova, sova mig fram till fredag...Usch, känner på mig att den här dagen blir tung. Blir inte bättre av att det här gråvädret som lagt sig över Umeå aldrig tycks kunna försvinna! Ge mig hellre snö så det blir ljust istället för regn och grått. Hatar!

Nu ska jag gaska upp mig lite, jag har ju ändå en hel dag framför mig med plugg i alla dess former. KUL!

Vaknade nog på fel sida idag, inget bra val. Synd att jag inte kommer ihåg viken det var, för i så fall skulle jag då byta till imorgon.

Processpel

Idag hade vi en föreläsning i processrätt sen har vi suttit i gruppen för att förbereda oss inför processpelet på onsdag då vi ska icensätta en rättegång kan man säga. Vi ska "spela" alla som är med i ett tvistemål, alltså domare, kärande, svarande, vittnen osv. Det var en ganska stor uppgift så vi är inte färdiga på långa vägar, blir att sitta ikväll med det där istället för att tenta plugga. Men jag tror det kan bli kul på onsdag, om än jäkligt läskigt! Vi ska ju typ förhöra, korsförhöra, svara och argumentera och sen försöka få domaren att döma så att vi vinner tvisten. Iiih pirr i magen!

Jag ska ta tag i det här nu direkt så kanske jag kan sitta med krysstestet (som också ska va klart innan tentan) sen ikväll. Ska bara fika lite snabbt först, måste få lite energi. :)

Pöss!



Vi ska hålla till i ett klassrum där de har en slags förenklad rättssal.... Scary!

Måndag morgon

Morgon morgon!

Ny vecka, och tentan är nära nu. Den 2/11 rättare sagt, så det lär bli att plugga på i veckan. Ska följa Jannikes idé och låtsas att tentan är på fredag istället för måndag, då pluggar jag som attans till fredag och sedan kan jag ta det lite lugnt på halloween helgen. Så jag ska försöka följa det, plugga plugga plugga tills fredag!


Risk (krigsspel) igår tog lång tid, inget spel man ska spela en vardag om man inte börjar typ kl. 17.00. Det blev sent, och vi hann inte spela klart. Fanns delade meningar i slutet om det mesta, som ensam tjej var jag nästan rädd ett tag, tre killar med vinnarskalle kan verkligen skrämma en. :P Det var krig på fler fronter än bara på spelplanen om man säger så. Men kul att göra nåt :)


Nä nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa iväg till sista föreläsningen för den här kursen.
Ciao for now!

Risk

Nu lutar det mot att jag ska trotsa huvudvärken och fara till Mange för att spela Risk med ett gäng. Har bara spelat det en gång förut så vi får väl se hur det går, men jag blev då inte sist den gången i all fall.

Bada bubbelbad var himmelskt skönt, masserade ansiktet i hopp om att smärtan i pannan skulle försvinna, och jag tror faktiskt det blev lite bättre. Resten får jag bota med en tablett hos Mange, har inga Alvedon själv. Efter badet gjorde jag världens godaste varma mackor, Emilie special kallar jag dem. Om man ska beskriva hur de smakar skulle jag säga såhär: "MmmM!"





Toast, tonfisk, thai sweet chili sauce, en tomatskiva och ost är det som gäller. Göööött!


Mamma och pappa var ju här en snabbis idag påväg hem från Härnösand, och de lämnade av massa grejer de köpt åt oss, bl.a. glasskivor till våra byråar från IKEA. Det blev superfint när man la på dem! Jag gillar verkligen Malm serien, mamma hade rätt som villa ha de där.





Byråarna i hallen, i ek.





Malmbyrå i mitt rum, svartbrun.

I love them ♥



Nu ska jag till Mange snart och dänga grabbarna i Risk. Ellää?

Söndags ångest i vanlig ordning

Söndagar är då verkligen den mest ångestframkallande dagen av alla. Det är för att idag inser man att allt man borde gjort i helgen inte är gjort, all vila som man borde ha fått under helgen slarvade man bort med att va uppe till kl. 04.00, vilket medför att man under följande vecka är ännu tröttare än man var innan för att man inte återhämtat sig som man borde. Snacka om att trötthetskurvan bara fortsätter peka nedåt. :P

Har egentligen ett internet prov som jag borde göra, men med den här huvudvärken är det ju kört. Förstod visserligen igår innan jag gick ut och fira att provet var klart att det skulle bli såhär idag. Men jag hade så kul så jag ångrar det inte ändå. :) Tack tjejer för att ni drog med mig ut ändå, ni är bäst!

Som ni sa, bada bubbel kan jag göra då jag är 80 år och bena inte håller för att dansa. Också kan jag ju göra det idag också :P Hehe. Så off I go, my bubbel is waiting for me!


Högskoleprovet

Äntligen är den här dagen över! Huvva, vilket kämpa insats det är att ta sig igenom hela dagen alltså. Måste säga att det var guldvärt att jag och Emelie var i samma sal, det gjorde dagen lättare. <3
Har ingen aning om vad jag ska förvänta mig för resultat, svårt att säga hur det gick. Man får vänta och se helt enkelt!

Vet inte vad som väntar nu, i mina tankar går mot att tappa upp ett bad och bubbla och läsa Cosmo. Sen äta godis framför teven resten av kvällen.
Mina kompisars tankar går mot att jag snart ska börja göra mig i ordning och sätta på mig festkläder och ha en drink i handen.

Undrar hur det blir? Vet fan inte själv.

Beslutsångest, min dagliga plåga.

Längtar efter att träna

Snart kommer mami och papi och då bjuds det på fläskpannkaka med blåbärssylt. Mmm, jag älskar blåbärssylt! Det och någon form av pannkaka är en ytterst bra kombination. :)
Mamma pratade tidigare i veckan om att fara och simma sen, får se hur det blir med den saken men det skulle kännas grymt skönt. Har varit världens soffpotatis sen jag flytta egentligen, ljumsken har krånglat och sen har jag varit förkyld. Men nu när förkylningen snart är över ska det bli ändring! Jag mår tusan inte bra då jag inte rör mig flera gånger i veckan. Längtar till kunna träna så mycket som jag känner för utan hinder!

Gaah, plugget har väl inte gått nå vidare idag. Det där avbrottet med att sitta på Nelly.com och kika (och beställa..) förstörde min plugg dag. Efter det var jag ju tvungen att städa och det så det blev inte mkt tid för plugg. Illa.

Nu ska jag kolla hur det går för fläskpannkakan med att bli gyllenbrun och fin :)



Längtar efter att träna

Snart kommer mami och papi och då bjuds det på fläskpannkaka med blåbärssylt. Mmm, jag älskar blåbärssylt! Det och någon form av pannkaka är en ytterst bra kombination. :)
Mamma pratade tidigare i veckan om att fara och simma sen, får se hur det blir med den saken men det skulle kännas grymt skönt. Har varit världens soffpotatis sen jag flytta egentligen, ljumsken har krånglat och sen har jag varit förkyld. Men nu när förkylningen snart är över ska det bli ändring! Jag mår tusan inte bra då jag inte rör mig flera gånger i veckan. Längtar till kunna träna så mycket som jag känner för utan hinder!

Gaah, plugget har väl inte gått nå vidare idag. Det där avbrottet med att sitta på Nelly.com och kika (och beställa..) förstörde min plugg dag. Efter det var jag ju tvungen att städa och det så det blev inte mkt tid för plugg. Illa.

Nu ska jag kolla hur det går för fläskpannkakan med att bli gyllenbrun och fin :)



Att ha rabatt är förödande!

Det var ett misstag att kolla mailen idag kan jag säga. Har fått mail från mecenat med 10% rabatt på nelly + fri frakt, och då jag såg det var det ju kört. Gick in "bara för att kika" om det fanns något snyggt, och visst fan gjorde det det! Som alltid. Slutade med att jag la ner plugget, har suttit de senaste 2 tmmarna och bara klickat runt och det resulterade i att jag köpte 4 grejer. Har till och med glömt bort att äta lunch! Inte undra på att magen skriker.

Nu ska jag äta min förglömda lunch och sedan fortsätta plugga! Tror jag ska ta till en drastisk åtgärd och stänga av datorn. :S


Hemma dag

Ännu en dag med grått väder och plugg. Men det skönt att kunna sitta hemma och plugga iaf, myskläder och tjocksockar är på. Ska även hinna med att städa, fattar inte hur jag gör riktigt, men jag kan aldrig hålla mitt rum städat i mer än 2 dagar -max. Dammsugaren skulle väl behöva vädras lite precis som dammtrasorna, också har jag en sängkappa att stryka.

Mamma och pappa kommer hit till middagen någon gång också, det blir trevligt. De ska sova här inatt och sedan åker dem ner till Härnösand för att hälsa på min morbror med sambo. Synd man inte kan följa själv. =/

Nu ska jag plugga en stund till sedan blir det att svänga ihop en lunch av något slag.
Pöss!

Säg Nate Archibald och jag dreglar!

Det är onsdag redan! Vet ni vad det betyder? JO att snart är det lördag och jag ska sitta och göra högskoleprovet hela dagen. Inte taggad alls!
En bra sak med att det är onsdag är att det är fotboll på teve ikväll, har viasat sport som visar Chelsea-Atletico Madrid. :)

Nu är det då konstaterat, jag är beroende av att se Gossip girl varje dag kl. 16.00. Det gör nog mycket att en viss Nate Archibald är med i serien, killen som spelar honom ligger lätt på min topp 5 lista över världens snyggaste man. Jag vågar nästan påstå att han ligger högre upp än Robert Pattinson, men det lär jag väl få äta skit för. Men det tycker jag! :D


Yum!



Nu ska jag plugga plugga plugga tills fotbollen börjar ikväll. En kopp kaffe nu och en bulle så jag orkar!

Jag skäms

Min plugg dag förvandlades till raka motsatsen. Vet inte om jag kan säga att jag gjort något av nytta idag. Får försöka göra det efter middagen men det känns tungt. Ikväll är det ju champions league och Liverpool-Lyon går på 6:an, me like (och med det menas att jag kommer sitta framför teven och se den matchen fastän jag verkligen,verkligen inte borde).

Har en riktigt dålig känsla nu, har en stor knut i magen för att jag slarvat bort hela dagen och i huvudet känns det inte mycket bättre, har inte många positiva tankar om mig själv just nu. Jag rankar mig själv lägre än makaroner, och det ska tas som en varning. Inte alls ett gott tecken.

Ibland orkar man bara inte med alla måsten, man måste nog försöka lära sig att så kan det vara ibland.

Ska försöka lära mig det nu så att mitt huvud får högre tankar om mig. Och nej, jag är inte ett dugg schizofren.

Sovmorgon

Idag tog jag visst sovmorgon, inte riktigt meningen. Men så kan det bli när man sover bredvid världens morgontröttaste kille. ♥

Nu ska vi käka lunch, sen måste jag börja dra mig hemmåt, jag skulle ju använda hela dagen till att plugga. Går inte så bra hittills.. Men det är det värt :)


Kvällsplugg

Såhär spenderar jag min kväll.




Har tagit fram lite fika nu vilket gör att det blir lättare. Kaffe, bulle och lyxpralinerna jag fått av Mange. MmmM!








Nu kör jag på tills klockan är runt 20.30, då slutar Mange jobba och då ska jag umgås med honom.
Tur att jag har nåt att längta till ♥

Grubbel grubbel grubbel

Ännu en måndag och ännu en ny vecka! Jag kan bara inte fatta att tiden går så fort, hösten bara skenar förbi. Jag verkar inte kunna hitta den där förbannade stoppknappen heller...

Idag har jag varit på skolan och gnetat på, och sedan jag kom hem har jag pluggat rätt mycket. Ska fortsätta nu hade jag tänkt. Det är lika bra att börja plugga nu så att jag kan va ledig och unna mig en bakisdag efter Halloween festen på hotellet, trots att jag har tenta på måndagen. Får spurta på lite extra nu bara så kommer det säkert lösa sig.

Allmänt så går jag och grubblar och grubblar utan att komma fram till något. Jag vet att min mamma har rätt, men jag vet inte om jag vågar. När allt kommer till kritan så är jag en fegis, så är det bara. Skulle önska att man vore tuffare... Man måste ju våga för att kunna vinna, men att ta steget och slutligen våga är ju inte så förbannat lätt.
Hur fan ska man kunna veta vad man egentligen vill innerst inne?


Kom igen

Kom igen nu Barcelona, tryck in några baljor nu i andra halvlek så att jag kan sova gott sedan. In med Zlatten!

Åter till fotbollen.

Lördag

Det är så skönt att vara hemma alltså. Bara ta det lugnt. Fast jag har ju varit lite duktig idag också och pluggat lite inför högskoleprovet. Men annars så är det lugna gatan och det är så jäkla skönt. Har bettat lite idag också, Tottenham gick in, nu är det Barca kvar ikväll som ska vinna så blir jag helnöjd med dagens insatser. Blir nog att se matchen med pappa sen ikväll kl. 22.00, det är bara vi hemma så ingen bryr sig om ifall vi ser på fotboll. :)

Nu ska jag se körslaget tror jag, har inte sett något avsnitt av det detta året. Resten av kvällen blir det då att slappa framför tv:n och käka glass med ananas.
Like it a lot.

Fredag

Nu har jag helg! Kom hem för en stund sedan. Har haft en väldigt dålig morgon. Precis innan jag skulle fara hemifrån får jag flera sms och typ alla i min basgrupp skrev att de inte skulle komma idag, så det blev bara jag och Sofia. Och Sofia har inte varit med tidigare dagar så hon hade inte svaren heller...Lite jobbig sits. Sen cyklade jag dit i regnet och blev blöt, och eftersom jag är sjuk så började jag ju självklart blöda näsblod i vanlig ordning när jag kom fram- KUL! Sen då seminariet var väl inte det roligaste heller, men vi tog oss igenom det iaf. Sen cykla hem igen i regnet.
= DRYG MORGON!

Ska väl börja göra mig någon lunch så att jag får i mig något innan Fredrik och Lisa kommer och hämtar mig. Sen ska jag ju packa det sista också. Ska bli skönt att åka hem, ska bara ta det lugnt så att förkylningen går över någon gång. Så Anna, om det är till någon tröst, jag skulle ändå inte gått ut i helgen och festat då jag är förkyld för det skulle slutat med att jag tappade rösten, blödde näsblod, och sedan 4 v. till med förkylning.

Nu ska jag fixa lite käk. Ciao!

Sökt kurser för våren

Check! Då var det bortgjort, med tanke på att det är sista ansökningsdag idag så var det väl på tiden.
Sökte lite blandat, Handelsrätt som första, men sen smög det sig in lite engelska och psykologi bland juridik kurserna. Och en som hette Fred och konfliktstudier eller något liknande. Blev så less så nu ser jag väl helt enkelt vad det blir jag ska läsa till våren, nu är det som det är.


Skulle nog ha packat en liten väska till hemfärden imorgon så att det är klart. Ska till Mange kl. 22.00 då han kommit hem från träningen så borde väl göra det innan dess. Blir antagligen en sen kväll igen med tanke på att jag kommer dit så sent, igår kväll satt vi uppe och fika till 00.30. Det är ganska standard de kvällar jag är med honom. Inte undra på att man är trött på morgonen!



Snart är det helg!

Har bara ett seminarium kvar i veckan att stå ut med, sen har jag helg. Skönt skönt skönt! Lutar nog mot att åka hem imorgon då jag slutat, hem och hälsa på familjen lite. Och pussa på Layla, det blir tomt då man inte har någon katt att kela med längre. Sedan är ju hon världens mysigaste katt också. Jag tror jag tar med henne hit på söndag. <3

Ja, Sverige kommer inte att få spela VM, det blev ju klart igår i och med Portugals vinst mot Malta. Men hoppet släcktes ju i lördags så man var ju som förberedd, som tur var. Då blev ju inte kvällen med tjejerna igår förstörd för det liksom. Emmis, du saknades igår förresten, det var vinkväll istället för tekväll nämligen. Du hade nog gillat det, eller? :D

Vänner kallar. Tjing!

Confession

Jag måste göra en bekännelse. Har sett kommentarerna i det förra inlägget och några har kommenterat att jag felaktigt skrev att det var torsdag idag. Vid närmare eftertanke inser jag ju att det är onsdag, så jag erkänner att jag hade fel och ber om ursäkt. :D Hoppas bara att jag inte tidigare idag gått omkring på skolan och pratat om denna "torsdag"... :P

Ikväll vann jag mina första bets! Hade tippat på två matcher i VM-kvalet som gick ikväll och jag vann båda. Kan bara uttryckas med: Jippieee!!
Nu är man några kronor rikare :)

Ny dag, och nya tag!

Idag är det en ny dag och det är en stor skillnad i humöret på mig denna torsdag, jag är piggare och friskare vilket medför ett mycket gladare humör. Mungiporna pekar uppåt!

Varit på skolan en hel dag och haft föreläsning, jobbat i basgruppen och på slutet av dagen hade vi seminarium. Imorgon blir det troligtvis en lång dag med, men jag hoppas att vi hinner klart till lunch så att jag kan följa Mange ner på stan och bara umgås med han lite. Kvalitétstid är aldrig fel, hoppas jag hinner med det bara. :)
Nu är det strax middag, sen efter 7 någon gång ska jag dra iväg till Lisa. Det lutar mot att det blir tekväll och fotboll :) Blir kul, alltid så härligt att träffa mina glädjespridare.



En konstig dag

Mange och jag har idag slagit vårt eget rekord i  ämnet "lata och sega dagar". Vi gick upp halv ett, åt glass till förrätt medans vi såg vänner och kokade ris, för att sedan äta lunchen som var ris och chicken nuggets - medans vi såg vänner. Han har precis åkt hem nu för han ska jobba, så jag gissar att jag återgår till att se vänner.
Det är ingen bra dag för jag är sjuk, har huvudvärk och jag har ont i magen.
Det är en bra dag för att jag är sjuk och förtjänar att göra ingenting.
Någonstans får jag ändå dåligt samvete. Damn it.

Flygande Jacob

Nu är jag mätt och nöjd. Flygande Jacob är så himla gott! MMmM.

Vårt mästerverk serverades med pärondryck och jordnötter. Nästan så jag blir sugen på att gå tillbaka och ta en tallrik till. =D



Nu ska jag ringa älskling och höra vad han har för sig. Han kanske vill ha för sig nåt med mig om jag har tur. Vill pussa på honom


Jag är sjuk OCH det är måndag

Jag är förkyld. Och det är måndag. Ingen vidare kombination.
Har varit en tung dag på skolan idag, först hade vi seminarium som i och för sig gick bra, sen satt vi och jobbade till 15.00 så jag har nyss kommit hem. Lång och jobbig dag då man hade huvudvärk redan då man vaknar på morgonen, jag hatar det. Blir nog lite vitlök ikväll så att förkylningen går över, det är faktiskt det bästa botemedlet jag känner till som du inte köper på apoteket. Käkar man vitlök på husmans och pressar det i vatten och dricker så blir man bättre. Rena mirakelkuren. Kanske inte den godaste, men absolut en av de bästa.





Idag ska vi göra riktigt god mat, en av mina favoriträtter faktiskt, det blir "Flygande Jacob". Sen är det nog det roligaste namnet på en maträtt också, jag menar vem tusan kom på att det skulle heta så? Men jag gillar'e. :)
Men jag tror att maten får vänta tills efter 5, jag måste ju få se Gossip girl! Missa 1 eller 2 avsnitt i slutet av förra veckan så nu måste jag bara se. Det var nog för att jag inte for hem till Anna. Måste börja göra det igen så jag kommer tillbaks till mina rutiner och gör det som är viktigt i livet. Fikar, snackar och ser på Gossip girl alltså.

Hade jag kunnat göra någon töntig smiley nu så hade jag gjort det, men jag nöjer mig med: =D


Läggdags

Nu är det läggdags. Med en analkande förkylning så är det nog bra att sova så mycket som möjligt, så nu hade jag tänkt ta igen från helgens sena nätter. Hade tänkt lägga mig tidigare men sen så var det en dokumentär-film om Hagamannen på ettan som jag såg klart. Usch. Så hemskt.

Men nu ska jag ringa älskling en snabbis innan John Blund kommer. Det gäller det att ladda batterierna inför veckan..

Sweet dreams

Tillägnat Anna & Jannike!

Haha, så jäkla bra det här var! Snott från kusin Maddes blogg. Så jäkla skön låt! (Lägg märke till det ljusa Nanananananananana i bakrunden, och Moaahahahaa!)


 

Den här tillägnar jag till Anna & Jannike.

Moahahhaha!

=D


Söndag

Jag har varit på universitetet idag och gått en kurs, på en söndag. Förvånade? Jag med. Det var Amnesty international som höll i en gratis grundutbildning och jag tycker det där med mänskliga rättigheter är ett spännande ämne så det var ganska kul. Det var en i min klass som hade sett affischen och drog med mig så jag hade sällskap, så dagen har faktiskt gått fort.

Tråkigt nog var jag riktigt förkyld imorse då jag vaknade, tror det kan ha med sömnbrist att göra. Har i princip varit hemma hos Mange hela helgen och då brukar det ju bli snålt med sömn. Igår så satt jag, Mange och Anneli (hans mamma) uppe och såg Bad boys 1 till typ klockan 2. Lilla Nelson var också där, han kom fram till mig och ville gosa och sedan somnade han hos mig och var hur go som helst! Ända tills Mange blev lite avis och ville ha han också, taskigt att väcka han tyckte jag :P
Helgen har verkligen varit grym, har bara tagit det lugnt och haft det bra. Varit mycket med älsklingen och det är aldrig fel. <3


Nelson var väldigt trött då vi såg på filmen om man säger så. Här i Mange's knä. Gooos :)



Mina planer på att kidnappa Nelson gick inget vidare heller, när jag tänkte efter ville jag ju inte ha en ilsken "svärmor" jagandes efter mig med en stekpanna i högsta hugg. :P



FAN FAN FAN!!

Det är så jävla orättvist att man bara vill gå och begrava sig i sängen och aldrig stiga upp igen. Sverige förlorade med 1-0, men det som är så förjävligt är för att vi var ju bättre!! Vi fick 2 mål bortdömda. Två mål. Hur ofta händer det?!? Henke Larssons offside var på håret, men den var nog rätt ändå. Men Zlatans boll över kortlinjen fick man ju aldrig se någon riktig bild på om den verkligen var ute eller inte så det är svårt att bedöma. Men det är ju bara så jävla sjukt att vi får två bortdömda, och sedan går röv danskarna och gör ett mål som absolut Isaksson måste ta. Domaras insats var så katastrofalt dålig i den här matchen också så man skulle kunna spy, snacka om att falla för publiktrycket!

Fy fan,så jävla tungt. Sverige kommer inte ta sig till VM, fatta konstigt det kommer att va att se VM då Sverige inte ens är med? För chansen att dom tar sig dit är så obeskrivligt liten att man inte kan räkna med det.

Tungt så in i helvete...


Danmark-Sverige

Nu ska jag strax dra över till Mange igen för att se fotbollen! Inte så kul att se själv, mycket roligare med sällskap. Nu börjar man va nervös, tar Sverige inte det här blir det mest troligt inget VM. Jävligt viktigt detta, kom igen Sverige!!!

Heja heja heja blå gult!!

Världens sötaste Nelson

Idag har jag gjort så lite att jag nästan skäms. Men en bra dag har det varit. Dagen har väl präglats rätt mycket av att leka och gosa med Anneli's nya valp som hon hämtade igår, Nelson heter han. Så himla sööt! Igår då jag var på stan så mötte jag upp Mange,Jens och Anneli då Lisa gått hem också tog vi en fika. Sen så for vi och hämtade den där lilla palten i Gräsmyr, man blev som kär direkt. Jag ville ha den sista i kullen men den var tyvärr såld, annars hade jag nog gått därifrån med en egen. :D
Kan säga att plugget som har gått dåligt eftersom jag sen stannade hos Mange för att kela med hunden igår förstås, och jag kom hem nyss därifrån. Idag valde vi teve spel och att va allmänt lat....Och massa gos med valpen förstås. :)










Mörka bilder som vanligt, men ändå. Ni kan ju ändå inte undgå att se att han är huur söt som helst! :D

Stan

Ändrade planer. Plugget får vänta lite, för Lisa drar med mig ner på stan.

Och jag svär, hon hotade mig genom telefon. Man kan ju inte göra annat än lyda.

Snarkoman

Jag är uppe och pigg som en lärka, fastän jag är ledig. Jag bättrar mig, helt klart. Förklaringen kan också vara att Mange inte är här, då brukar jag ju förvandlas till en snarkoman. Om det nu finns ett sånt ord (inte så troligt), annars hittade jag just på det. :)

Nu ska jag käka frukost, rostat bröd med marmelad. MmmM! Sen hade jag tänkt vara små duktig och plugga lite inför nästa vecka lite snabbt, och sedan öva inför högskoleprovet. Det är ju snart! Men eftersom det är fredag idag och jag egentligen är ledig så tänker jag inte plåga mig själv, när jag lessnar gör jag nåt annat istället. Det är ju väldigt fint väder ute, man kanske skulle ha gått en promenad? Eller testa om ljumsken håller för en löprunda?

Det blir senare problem, nu blir det rostat bröd. Ciao!


Mästerkocken är här

Ohoj! Nu ska jag börja röra till det i köket, som den grymma flickvännen jag är så ska jag laga en riktig god middag till min älskling.  Är jag inte duktig så säg? Vad det blir får ni se sen!
Jag har tänkt på det tidigare, fatta vad kul det vore att va kock. Att få laga god mat är ju hur kul som helst!
Nu ska jag agera mästerkock i mitt eget kök, har en bra känsla över det här faktiskt.


I'm gonna go make my darling a fabulous dinner now :)

091008

Det slog mig just att det är torsdag idag, och veckorna går verkligen super fort! Man hinner ju knappt med känns det som. Har helg nu, slutade vid 12 idag efter seminariet var slut och sedan for jag och handlade. Så nu klarar jag mig gott och väl. Skulle ju egentligen kunna åka hem idag men jag är lite i valet och kvalet, vet inte hur jag ska göra!
Känslan är att jag stannar, kändes små drygt att packa och åka buss. Men gah, jag vet inte. Får väl se.

Beslutsångest, det är bland det värsta som finns alltså.

Onsdagsmys

Ikväll är det myskväll. Mange kommer snart och sen är det bara mys till 1000 som gäller. Förhoppningsvis så är han med på att se Greys annars får jag väl spela in, känns som att det kan komma någon protest. Kanske ska man tjuva och hälla upp lite chips? En sak som är säker är då att jag verkligen behöver ta tag i träningen nu, men det är inte lätt med en sträckt ljumske och just nu en förkylning. Men snart så, då måste jag.
Längtar efter min pojke, kom nu!


I love you so much that it hurts

Pannkakor

Nu är gossip girl slut vilket gjorde mig ledsen. Något som hade gjort mig glad var om det hade varit ett mataton nu under hela kvällen. Tror jag har blivit lite beroende, börjar tänka i banorna att jag skulle vilja ha alla säsonger så man kunde nöta igenom alla avsnitt. Med tanke på att jag just nu vill ha hela One tree hill serien så är det inte bra! Ska man köpa alla serier man gillar så får man ju inte göra annat, de är ju så jäkla dyra också.

Nu ska jag göra pannkakor tror jag, har mammas hemmagjorda blåbärssylt hemma och det är så gott till! Bästa sylten alltså. Inte sån avancerad mat idag, men jag har bjudit över min älskling imorgon som sällskap så då hade jag tänkt göra nåt godare. Lite lyx i vardagen är aldrig fel, men det får vänta till imorgon. :)

Gossip girl

Jag är fast, jag följer det varje dag jag kan nu. I like it. :) Börjar strax så en liten kort uppdatering nu innan jag gör mig lite fika och placerar mig i soffan.


Varit i skolan hela dagen idag och jobbat, ganska slut i huvudet nu. Men ingen huvudvärk, så skönt de dagar man slipper det. För mig är det snarare regel än undantag att jag har huvudvärk. Huvva! I övrigt så var jag ganska brak förkyld imorse, men det går som över under dagen. Men nu när jag kom hem började jag blöda lite näsblod för att jag cyklade fort, så riktigt okej är man ju inte..

Är ensam hemma nu, broder åkte hem till Storuman idag. Vet inte hur jag ska göra än om jag stannar eller inte, har lite beslutsångest. Får fundera lite till! Det är ju bara onsdag än.


Snor en bild från Annas blogg från i lördags som jag tyckte var rätt skön! Vi står på upphöjnaden mot fönstren på dansgolvet och dansar, haha. Kul hade vi!



Xo xo, nu blir det gossip girl!

Kvällsaktivitet? Städa!

Fick just ett litet städryck, men med tanke på att mina dammråttor har fått barn och de i sin tur fått barnbarn så var det nog bäst att dammsuga under sängen. Skönt, jag ogillar råttor. :P När jag ändå hade igång dammsugaren körde jag såklart hela rummet, man får inte vara dum inte.
Har även dammtorkat de största ytorna i rummet och lite runt i lägenheten, behövdes det med. Det som är bra med att dammtorka, om vi nu ska va positiva, är att man städar ju under tiden för det är ju svårt att torka där det är grejer. Så nu är det städat och dammet är veck. Känns lite bättre nu faktiskt.




Känner att jag har en förkylning på gång, inte alls bra! Vill ju vara frisk. Har nog inte ens blivit helt frisk från super förkylningen jag fick i somras, då jag var nere i Östhammar. Helt sjukt! Tänkte faktiskt lägga mig strax, blivit sena kvällar och tidiga morgnar på sistone. Och har man en förkylning på G så är sömn bland de bättre botemedlen sägs det ju. Ska bli skönt att vakna upp och känna sig hyfsat utvilad för en gångs skull. Hoppas kan man ju göra. :)

Sov gott!


Unibet

Haha, gissa vem som skaffat ett konto på unibet? Jo, jag! :D Ska testa och se hur användbara mina sportkunskaper kan vara, skulle ju va gött att kunna spela till sig nån extra hundralapp i månaden. Känns lite läskigt, men som tur är har jag ju sportfanatikern Mange till hjälp, jag kan alltid härma hans bet till en början tänkte jag. Hoho!
Mitt första bet jag gjorde spelar ikväll, det blev på en elitserie match. Blir intressant. Wish me luck :)


Här kommer några bilder från i lördags på pinglorna! Som vanligt så ursäktar jag för den dåliga kvalitén, mobilkameror suger helt enkelt.





Fin Anna



Kvällens snyggaste pose!





Min nya favorit, äppeldrink. MmmM!


Min

Jag stoppa upp godis i Linn's näsa.







Jag tror att hon gjorde ett försök till att prata teckenspråk men jag vet inte. Jag förstod ju inte så.





Anna fick en present av oss.






Vi måste ha haft "stoppa upp saker i näsan" - tema.





Såhär såg jag ut innan jag for till Anna.


Grymt kul hade vi, tack för det! :D

Nu funderar jag på att ta och äta någonting. Lutar mot chili con carne, som jag åt till middag igår, lunch idag och middag snart. Najs...Men äta bör man annars dör man, that's a fact.

Uppsats nervositet

Tjo!

Då var dessa 2 dagar över för denna gång i brottsofferkunskaps kursen. Känns ganska skönt att det är gjort, men det avslutades med att jag blev nervös för läraren sa till oss innan vi gick att till nästa gång kunde vi ju börja fundera över vilket ämne vi skulle skriva uppsatsen om. Det kändes som så avlägset tidigare, men jag inser ju nu att om man inte vill skriva skiten av sig under jul och nyår så kan det nog va bra att i alla fall ha klart för sig vad man ska skriva om snart så man kan börja strukturera upp det nån gång då man har tid. Det känns superläskigt ju!

Man har ju skrivit uppsatser och rapporter på gymnasiet men det är ju säkert ett ganska stort hopp emellan, det lär ju krävas mycket mer av en nu. Känns ganska skrämmande faktiskt, men om man väl kommer på ett ämne man tycker är riktigt spännande så kanske det går bra. Men det är nog klokt att redan nu börja fundera över ämne, som hon sa. Ah, fjärilar i magen.


Nu ska jag pusta ut efter en lång dag med ett litet fika och Gossip girl. Det kommer få mungiporna att gå upp en aning till! :)

Jag som hoppades på en tidig kväll

Helt förgäves tydligen. Sitter med seminarie uppgifterna än, men nu lägger jag ner. Är inte klar men man får väl ta de delar man har svar på antar jag, det löser sig säkert. Med tanke på att jag hade ett seminarium idag som jag knappt visste vad det handlade om så lär det lösa sig imorgon, nu har jag ju jobbat igenom nästan allt.
Nu ska jag skynda mig i säng, men först måste jag bara hänga upp kläderna som är i tvättmaskinen.
Sen sova sova sova, det behöver jag. Skulle nog behöva en sovmorgon imorgon till 12.00, men icket. Upp 7 istället.

Sov sött!

Svenska Hollywood fruar

Nu ska jag testa se ett programm av programmet alla snackar om. Måste ju se vad allt ståhej är om egentligen.


Middag för två

Vad ska jag säga? Vi är hungriga idag.

Trötter

God morgon alla trötta

Gah vilken morgon. Har inte sovit så många timmar inatt, det blir alltid sent då jag är hos Mange. Han är en sån nattuggla. Så nu är jag trött som fasen, för jag gick upp halv 7 imorse för att cykla hem och göra mig i ordning så jag skulle hinna göra mig i ordning för jag börjar klockan 8. Trodde jag ja! Kommer hem efter en jävlig cykeltur och ser på schemat att jag börjat 9. Gaaah! Kunde ju ha sovit längre och sluppit stressa.
Men det märkte jag efter jag hade duschat så jag ser ingen mening med att krypa ner i sängen nu, tror istället att jag kanske ska kolla igenom uppgifterna till seminariet idag. Har inte gjort det än (skrik och panik).....

Ha en bra dag!

Nu ska vi slå klackarna i taket!

Det är precis vad vi ska göra ikväll! Sitter hemma hos Anna och har jävlig roligt med henne och Linn. Tyvärr blev vi en mindre ikväll men nu har man svalt det och nu är det bara att gasa på! Har jävlig kul, sällskapet är bäst. <3
Nu bli det att ta några till bacardi apple drinkar,och senare ska vi dansa loss på Corona!

See you at the dancefloor ;)


Lunch

Idag är det lördag, älskar´t!

Blev en hyfsat tidig morgon idag, jag och Jens åkte nämligen iväg och såg Mange spela innebandy match. Vildmännen (Mange's lag) vann med 11-7, så det var en riktigt målrik match! Kul att se, var första gången jag såg hans lag. Riktigt duktiga var dem!

Nu ska vi käka lunch, bröderna Bark bjuder på korv med bröd. Sen blir det att fara hem för att börja göra mig i ordning inför vad som komma skall, blir ju inflyttningsfest hos Anna! Blir först bjuden på tacos och sen blir det party all night. Ska hem och dunka musik sen så att man kommer in i rätta stämningen. Sexy bitch med David Guetta kommer spelas på hög volym kan jag lova!

Ciao for now

XO XO

Har fått in nya rutiner nu verkar det som, då jag slutar för dagen cyklar jag om Anna på vägen hem och får fika, snackar och ser Gossip girl. Det är inte det sämsta inte! Var längesen jag såg Gossip girl sist, men är jag med i matchen igen. Det är ändå en skön serie, den är sådär härligt fjortis aktig! :)

Nu ska jag snart käka middag, makaronpudding. Jag är SÅ LESS på makaroner nu! Har ätit det typ 4 dagar i sträck eller nåt. Urk! Imorgon hoppas jag på godare mat.

Efter middagen väntar.. Ja, säg det. Jag har så mycket att göra så att jag inte vet i vilken ände jag ska börja!

Måste göra:


• Putsa fönster
• Dammsuga hela lägenheten
• Städa mitt rum
• Dammtorka lite här och var
• Tvätta upp ett berg med kläder
• Plugga inför imorgon
• Plugga inför träffarna i andra kursen på mån, tis.

Vill göra:

• Sova
• Se Idol
• Se inspelat avsnitt av Greys (från igår)
• Äta 1 liter glass själv, med kolasås och daim strössel

Det går inte riktigt ihop :S


RSS 2.0