Min onsdag

Hej och hallå!

Idag har vi jobbat i basgruppen inför kommande seminariumet på fredag och på eftermiddagen hade vi seminarium i successionsrätt. Det var klurigt det! Det är ett jäkla trassel om man dör alltså har jag kommit fram till idag. Sedan fick vi ett råd från ett proffs: Gift er!
Jag tror till och med hon sa det med dubbla utropstecken. Men det hon sa tål att tänkas på! Kanske skulle ha gett mamma och pappa en liten knuff i rätt riktnng, de funderar ju på att gifta sig men har inte gjort det än. Väldigt mycket bättre än att va sambo alltså.
Det var ett väldigt kul seminarium faktiskt, det blev många intressanta diskussioner och frågor. I like it! :)

Varit på skolan hela dagen så har banne mig inte orkat med något plugg hemma, det får vänta. Jag är mästaren på att skjuta upp saker alltså. Men man ska ju återhämta sig också!
Nu tror jag Mange kommer hit snart, vi ska se Manchester United-Wolfsburg och äta popcorn. Jag gillar mys mitt i veckan, det piggar upp. Humörhöjare- Oh yees!

AAH! Jag måste ju ringa Mange nu och säga åt han att spela in Greys Anatomy hemma hos honom, går ju inte när vi ska se fotbollen här. Och JA, jag måste se Greys! Den där ska jag i och för sig spara tills jag ska övertyga Mange om att han ska spela in det. Jaja, slutbabblat nu. Måste ringa ett ooooerhört viktigt samtal.

Toodelo!



Champions league

Gah! Nu har jag plöjt igenom tillräckligt mycket text om arbetsrätt för ikväll, nu blir det att se Arsenal möta Olympiakos i champions league. Är väldigt neutral vad gäller den här matchen, men någonstans "hejar" jag på Arsenal för annars blir min älskling så sur/arg/ledsen. Puss på dig! =D


By the way, kolla vad vi ska på den 10 december i Övik!


























Tänk vilken match i matchen det kommer att bli mellan mig och Mange, jag hejar på Modo och han på Frölunda. Det kommer bli kuuuul! :D

Självdiciplinen är obefintlig

Jag borde ta och plugga men jag har verkligen ingen självdiciplin. Det är så lätt att bara sitta och surfa bort tiden, man borde egentligen ställa en timer så man inte satt längre än en halvtimma eller nåt. Jag får ju ingenting gjort på det här viset! Datorer är ingen bra uppfinning.

Borde plugga. Borde plugga. B.o.r.d.e. plugga.

090929

Go morron!

Solen skiner och det är kallt som attans ute,imorse då jag cyklade hem från Mange var det 2 grader. Burr!
Har gjort mig klar för dagen nu, har lite tid över innan jag behöver fara. Har föreläsning kvart över 10 så jag ligger i fas. Efter den ska vi jobba i gruppen inför seminariet imorgon. Blir nog en helt okej dag. :)

Mange och jag tränade ju på IKSU igår, men idag har jag nästan inte någon träningsvärk! Sist var jag ju helt död i armarna i upp till 10 dagar efter passet, då tog det hårt asså..! :D Vi körde hårt igår med men jag ha väl blivit starkare skulle jag tro, hehe. Snart ser man ådran i bicep ;)

Nu ska jag packa ner allt och platta håret en snabbis. Ha en bra dag!

Ciao!

Träning

Kvällen tog en oanad vändning, trodde jag skulle städa och plugga men jag valde det roliga och ska följa Mange och träna på IKSU istället! Jippie! Muskelknutte here I go.

Ciao!

Måndag var en bra dag för en gångs skull

Hej hej!

Idag är jag på bra humör, det är en hyfsad kontrast jämfört med igår då mitt huvud gjorde så ont att jag trodde att 1000 små nissar körde på min hjärna med varsin ångvält. Den känslan var helt borta imorse då jag vaknade och ersatt med ett leende! :)
Har haft seminarium i familjerätt idag vilket var kul och sedan har vi jobbat vidare med successionsrätten. Så länge jag slipper ha huvudvärk så är det inte så fel att sitta med näsan i böckerna, det är ju så kul! Bra va?!

Idag när jag skulle cykla hem möttes jag av världens ösregn, och det blåste väl ca. 15 m/s skulle jag tro. USCH! Stod och glodde ett tag inne i Lindellhallen sen så samlade jag kraft och gav mig ut i skitvädret. Det var inte en kul cykelfärd. Jag va heelt genomblöt då jag kom hem, mina ljusblå byxor fanns det knappt en ljus fläck på längre, mina trosor var genomblöta och till och med min tröja, fastän jag hade haft en regnjacka på mig!! Jag menar, hur?!

Kan ju erkänna att just då var jag inte så nöjd med dagen. Men när jag fick på mig torra kläder så vände det igen! Jag är en glad prick idag verkar det som. =D




090927

Söndag sista dagen på helgen och dagen innan veckan börjar. Det är en dag som egentligen är ägnad åt ångest.
Den här söndagen har varit extra jobbig, dels mår man som man förtjänar sen så gör man inte så mycket nyttigt en dag då man går upp kl 13.00. Men det va skönt att bara ligga och mysa, imorse (eller idag snarare) låg Mange och jag och såg massa Idol repriser. Vi hade redan sett allt, så det gav inte så mycket. Men i brist på annat så.
Just nu är jag rätt less på en av grannarna som borrar och spikar i deras lägenhet. Jag har en fin huvudvärk som inte blir bättre av det där oljudet, konstigt nog.

Jippie! Nu är mitt bröd klart. Någonting har jag då åstadkommit idag. :)

Let's go out and have some fun

Nu blir det party i min nya klänning! Ska om ICA nu och köpa lite groggvirke, sen direkt till Jannike. Ska ut med tjejerna och äta på Ängen sen blir det tillbaks till Jannike och ha kul. Sen Corona troligtvis! Ska dansa in klänningen ordentligt hade jag tänkt. Jag är taggad.


 

 



Upp och hoppa!

Mooorning!

Idag skedde något mycket ovanligt, jag vaknade och gick upp 9.15 på en lördag! Men det känns rätt bra. Ska ner på stan snart och möta upp Anna. Borde väl egentligen inte köpa något, men om jag känner mig själv så kan det bli svårt om jag hittar något oemotståndligt. Jag brukar i och för sig kunna köpa sånt som inte är oemotståndligt också, men det hör inte hit. Om jag har tur hittar jag kanske nåt nytt att ha på mig ikväll då det blir partaj! Har egentligen mycket festkläder men man är ju så less på allt. Känns ju som man använder samma kläder jämt. Tråkigt!


Jaja, nu ska jag snart gå ut till bussen.

Ciao for now!




AFV

Hah! Nu vet jag vad jag ska göra för att bli på bättre fredagshumör. Se Americas Funniest Home Videos, det går på 5 an just nu! Finns ingen bättre humörhöjare, älskaré!

Fredagkväll, vad ska man hitta på?

Shit vilken seg dag alltså. Jag har pluggat några timmar utan att komma mig någon vart. Sånt gör mig irriterad. Trodde inte det var så svårt att bestämma vem som får ärva och hur stor andel. Det visade sig va ganska knepigt.
Men nu ska jag sluta sörja över det, får ta nya tag nästa vecka, nu är det ju helg så alla tankar på plugg ska bort!

Har alltså inte hunnit städa eller nåt annat bra heller, det går dåligt med att baka det där brödet jag tänkte baka också. Men hey, då har jag ju nåt kul att göra imorgon.

Okej nu ska allmänt deppiga tankar försvinna. NU.

Nå, vad ska man göra för kul ikväll då?

Calleth you cometh I

Insåg just att idag har jag bott här i en hel månad nu! Jäklar vad tiden går fort, det är ju skrämmande.
Så nu ska jag börja plugga så jag hinner med annat idag, vill ju ta helg någon gång. Successionsrätt nästa!
För att få upp humöret ytterligare ett snäpp så lyssnar jag på den här låten, den är bara för grym! Jag blir så glad då jag hör den. :)



090925

God morgon, god morgon, god morgon!

Idag är det löningsdag, wiehoo! Borde fara ner på stan och sätta sprätt på dem, men det ska jag inte. Jag är sparsam nu. Gud vad jag känner mig duktig alltså.

Istället så ska jag stanna hemma och plugga så länge jag orkar, sen skulle jag behöva starta upp projekt STÄDA. Men det kändes jäkligt trist, men gudarna vet att det skulle behövas. Har ju fönster kvar att putsa som mamma inte hann klart med då hon var här sist. Det kändes förjävla drygt. Men sånt måste ju göras det med. Suck.











Läggdags

Med tanke på hur sent det blev igår och hur tidigt jag gick upp idag så är det inte konstigt att jag är grymt jäkla fet trött nu. Fikade och såg "2 and a half men", och somnade i början på andra avsnittet. Vaknade nyss då det var slut och då satt min käre bror och skrattade åt mig. Så nu tänker jag pallra mig isäng och ta igen lite sömn, kanske läsa lite i min deckare först, måste ju läsa ut den där boken så jag kan börja på Twilight böckerna någon gång!

Skönt att jag inte behöver fara iväg till skolan imorgon, jag kan stanna hemma och gå omkring i pyjamasbyxor och plugga bäst jag vill. Sköönt.



Sweet dreams!


Är man uttråkad så är man

Vilken svordom använder du mest? Jämn match mellan helvete,fan och jävlar.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Just nu gristidigt, klockan 07.00.
Var köper du dina matvaror ifrån? ICA Mariehem.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Om det är min kamera kan jag vara med, annars tar jag gärna.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Lyxvilla i Italien, och fjällstuga i Tärnafjällen kanske!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja,mycket troligt.
När var senast någon stötte på dig? Vet inte, händer väl då man är ute och partajar ibland.
Vad åt du till middag senast? Fläskpannkaka med blåbärssylt, för andra gången idag. =P
Kan du vissla? Ja, men inte bra. Men bättre än Stenlurk! :D
Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart, och det gör jag än! Disney is still going strong.
Äger du några popband t-shirts? Nej, icke det!
När flög du senast? Den 22 juni, hemresan från Egypten.
Pratar du några andra språk? Jaaa det gör jag väl, engelska och tyskan klarar jag mig bra med!
Har du gråtit offentligt? Ja, pinsamt nog. :P
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jag har en piercing i naveln så fler hål blir det i alla fall inte.
Vad har du med dig in på bion? Dricka och popcorn, älskar smöriga popcorn!
Vad har du för väder? Klart och kallt, börjar skymma.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Språk, special idrott och samhällsvetenskapliga ämnen.
När sov du senast på golvet? Jag sover aldrig på golvet, ser ingen mening med det.
Vilken är din favorit drink? Sura drinkar! MmmMM!
Gillar du din boendesituation? Ja absolut, det går bra att bo med brosan än så länge! :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Verkar funka bättre då jag sover mindre, så kanske 7?
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja, just nu är det ganska fullt upp. Men det känns bra!
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Trubbel och trubbel,men nog fick man en pik rätt ofta :P
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20, SYSTEMET HÄR KOMMER JAG!!
Tror du på liv på andra planeter? Nej, jag tror inte det.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Kom igen för fan?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej jag är alldeles för höjdrädd! Mitt hjärta skulle nog stanna av rädsla.
Tycker du om att krama folk? Jaa, det är härligt ju :)
Äger du en digitalkamera? Ja men den lever inte längre, jävla skitsak.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Vette tusan, ingen?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, ibland. Man borde hålla sitt ord.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Verkligen inte, jag njuter.
Är du mörkrädd? Lite, om jag är ute ensam i mörkret på kvällen så blir jag rädd.
Tre saker du alltid har med dig? Lypsyl, mobil och hårsnodd oftast, konstigt nog. :P


Snott av min söta lillasyster, www.erikaaaj.blogg.se

Slut pluggat för ikväll

Nu är det slut pluggat för idag! Har varit väldigt ineffektiv idag alltså, jag skäms nästan. Har varit så sömnig idag, så sömnig att jag inte kunde hålla mig vaken faktiskt. Mitt på dagen. Fattar inte hur det gick till med tanke på att jag sov till 11.30 idag? Så det gick inte så bra att plugga, men nu har jag tagit igen det nu under kvällen så nu känner jag mig rätt nöjd.

Nu ska jag packa en liten väska och fara till Mange! Ska ge han en match i FIFA hade jag tänkt! Däremot så är jag inte direkt optimistisk, sist så gjorde han flera mål med Lehmann (hans målvakt). Det var irriterande. Men jag kanske kan slå han i något annat spel, vem vet! :)

Ciao for now!



Lill-Lördag

Hej hopp!

Igår hade jag en riktigt härlig kväll, vi åt på den grekiska restaurangen Costas och guud så gott det var! Vi åt båda souvlaki och till det tog vi ett glas rött kvällen till ära. Sedan var servitören vår en sån go människa, nästa gång jag ska äta gott tror jag att jag vill dit igen för att han var så himla trevlig! Det är en riktigt bra restaurang, väldigt mysig lokal, grym mat och trevlig personal. Men bäst var självklart sällskapet. :)
Efter middagen gick vi och såg "Public enemies" med Johnny Depp och Christian Bale. Jag hade hört mycket bra om den filmen och hade ganska höga förväntningar, och tråkigt nog så infriades de inte. Tycker inte alls att den var så bra, visst gick den se men jag skulle inte ge den mer än 3/5. Då var Mange ännu mer kritisk än jag, han ville knappt ge den en 2:a. :P Om man jämför med "Inglorious basterds" med Brad Pitt m.fl. så var det ju grym klasskillnad! Den var jäkligt bra alltså. Varför jag jämför dessa filmer med varandra är för att tidigare gick snacket om vilken av höstens gangster filmer som är bäst, vinner Brad Pitt eller Johnny Depp? Enligt mig går det inte jämföra filmerna med varandra, Pitten vinner så det skriker om det!
Ledsen Depp, men jag gillar dig ändå. :)


VS.    






2 år! <3

Idag firar Magnus och jag 2 hela år tillsammans! Och så fort det har gått, helt otroligt! Men tiden går ju fort då man har roligt. Puss på världens finaste älskling!


Vi ska ut och äta sen ikväll på något bra ställe, sen lutar det nog mot att det blir en bio. Har ju gratisbiljetter som måste utnyttjas! Blir en härlig kväll med världens bästa. Att man kan ha sån tur!

Jag älskar dig så otroligt mycket Mange.



Tekväll hos Stenlurk

Jaa, det blev tekväll till slut! Har inte pluggat så länge som jag skulle ha behövt, får dåligt samvete faktiskt. Men jag va ju tvungen att se fotbollskanalen Europa efter middagen, jag missade det ju igår och de visade ju målen från derbyt mellan Man United och Man City! Det var lycka att se Owen's sista mål :)
Plugget blev alltså lidande, men nu får jag försöka glömma det. Om jag orkar då jag kommer hem ikväll kanske jag kan sitta en stund!

Nu måste jag skynda mig, ska hämta Mange från jobbet på Teg. Sen kör jag till Anna tror jag.
Jag är en ängel ibland ^^

Det märks att det är måndag

Idag är jag så himla slö, det märks verkligen att det är måndag! Är trött och seg och allmänt lat känner jag mig också. Men efter en riktig slappar helg är det lite svårt att ställa om.

Måste plugga en del till imorgon, vi jobbar inför seminariet i associationsrätt på torsdag. Doh, känns snarare som att jag bara vill bädda ner mig i soffan och se "Two and a half men", det kräver inte så mycket av hjärnan. :P


Det är ju hockey ikväll också, Färjestad-Skellefteå! Måste ju säga att jag tycker  hockey är mycket tråkigare att se på än fotboll men att se elitserien funkar väl. Normalt sett brukar jag bara se slutspelet, jag brukar inte orka se allt innan dess. Men Skellefteås första match kanske vore kul att se ändå (läs: om de vinner).

Kanske blir tekväll ikväll? Hmmm,ja vem vet.

Framme

Nu: sängen och ladda inför veckan. Är så trött!

Sov gott!

Söndag

Hej hej!

Snacka skön dag jag haft idag. Inte gjort så mycket, Erika och jag har sett "män som hatar kvinnor" (igår ångrade jag mig och såg "Mamma mia" istället!). Den var ju grymt bra alltså! Ondskan och den här är bland de få svenska filmer som håller hög klass. Gah jag vill ju se "Flickan som lekte med elden" nu! Direkt efter Erika och jag sett klart så bestämde hon sig för att se den på bio ikväll, haha.
Efter vi hade sett filmen så bastade jag,Erika och mamma. Det var grymt skönt, peelade med en bastu sten också lånade jag mammas super inpackning för håret. Härligt! Sedan bjöds det på en av mina absoluta favoriträtter, fläskkotletter i soyasås med klyftpotatis. Åh så gott!



Snart blir det att åka tillbaka till Umeå då. Fredrik och Lisa kommer om ett tag skulle jag tro, skönt att få åka bil. Känns som att helgen gått väldigt fort! Men det känns typ kul ändå att åka tillbaka till Umeå, jag trivs ju så jäkla bra! Skönt ändå att det är grymt att va i Storuman, och det är grymt att va i Umeå. Jag har nog rätt lätt att anpassa mig, och det kan man ju tacka Gud för!

:)


Störtskön loser

Jag diggar den här killen alltså! Han verkar då jäkligt självsäker i alla fall, det ska han ha cred för! :D Jag diggar Andreas i juryn också när han smeker sina nipples då killen börjar sjunga "kiss" låten (heter den så?)!
Hahaa, störtskönt alltså!


Ny design

Haha! Photoshop- släng dig i väggen, nu har jag gjort om designen med paint! Tacka vet jag enkla program som en vanlig oteknisk normal jonsson kan använda. Okej, självklart är inte resultatet i närheten av hur det blir om man kan med något program, men jag kan ju inte! Så det får räcka att ha en skral design, inga krusiduller här inte :P


NU ska jag se film! Tror det blir "män som hatar kvinnor", har ju oturligt nog missat början redan på Josh Hartnett filmen! Tappade kontroll på tiden totalt. Det svider, det gör det. Men som tur är så har jag ju "Pearl harbor" hemma som jag kan se när jag vill och dregla huuur mycket som helst. Då ingen ser alltså.

Slut med babbel nu, nu ska jag hämta ostbågar (ikväll igen,illa!) och se filmen. PUNKT


Vilken film blir det ikväll mån tro?

Nu sitter jag och är redo för att dra iväg och agera chaufför åt Mange och hans vänner, Gunnarn har lagfest ikväll så någon chaufför kan nog behövas. De äter middag på hotellet nu men sen ska jag skjutsa upp dem till skidstugan där festen fortsätter. Får väl se om jag får ett samtal, tills vidare fortsätter jag då att se tv tror jag. =)


Undrar om man skulle ha sett "Män som hatar kvinnor" ikväll? Mamma har ny köpt den och jag har aldrig sett den så funderar på att kolla in den. Den hörs ju vara bra! Vet inte om jag vill se den ensam däremot, har hört att det ska vara en ganska rå film på något vis. Jag vet inte, jag vet knappt vad den handlar om. Jag är ju så lättskrämd jag! Men det kanske inte ens är en läskig film på så vis? Jag har inte den blekaste.

Men just ja! "Black hawk down" med Josh Hartnett (OH MY GOD han är så het!!) och Ewan McGregor går ju ikväll på 2 an! Har aldrig sett den filmen heller och vet inte vad den handlar om. Den blev intressant bara för att Hartnett är med. *Dreegel*

Hmm film dilemma, vilken ska man se? Får funderas på en stund tror jag.


Världens sexigaste man kanske? Han är lätt topp 5 i alla fall!



Extra material till Vänner

Nu när man sett hela vänner boxen rakt igenom så fortsätter jag på extra materialet! Och vet ni vad? Det är grymt!
Tabbarna från inspelningen är huuur kul som helst att se! Sen är det kul att se allmänt från inspelningen, och frågesporterna diggar jag =D

Jag tror man kan kalla mig en vänner-nörd.  I love it.

Lördag

Hallå där!

Idag är det lördag och som alltid så är det är grymt skönt att ha helg! Tror dock att jag sov en aning för länge imorse, jag vaknade med huvudvärk. Jag får så rätt ofta ändå, om jag sover länge (idag var det ändå inte så farligt), så vaknar jag och har ont i huvudet. Skit jobbigt ju! Snacka om dålig start på dagen. Någon annan som brukar få så förutom jag?
Som tur är så ska jag ju inte göra så många knop idag, så det gör inte så mycket. Dricker lite extra vatten bara.


Tror jag ska koka lite kaffe nu och käka wienerbröd som mamma bakat på ICA! ;)

Visst såg det gott ut med hallon i? Mmm jag gillar wienerbröd!


Dirty Dancing

Vad glad jag blir! Satt och kolla i tv-magasinet och var smått less på att det inte gick något bra på tv ikväll, och som av en slump bläddrar vi förbi ettan där det stod att Dirty dancing visas istället för Fight club ikväll. Jippie!
Har bara sett den 2 gånger, och det var jättelänge sedan. Sedan har ju Patrick Swayze just gått bort också därav varför de visade den filmen ikväll, som en hyllning. Ska ses! :)




Det är dags för fredagsmys

"Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsMYYYYYYYYYYYSSS!"

Ja, Gud så man har haft den där reklamen på hjärnan i flera veckor nu. Men nu stämmer det ju in för en gångs skull, nu är det ju dags för fredagsmys!

Min kommentar är självklart: Jippiie!



De absolut godaste chipsen i världen. MUMS

Hemma i Storuman

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och har precis blivit serverad en massa god mat. Härligt värre! Nu kollar jag in mammas nya laptop (fråga mig inte varför hon behöver en) och det slog mig just att Pierre är den enda i familjen som inte har en egen. Mohaha!

Har saknat mamma känner jag, mun har gått på oss i ett sen jag kom hem. Ikväll blir det bara lugnt och skönt, vi har en massa gott hemma som vi ska njuta av framför teven ikväll. Mer än så hade vi inte tänkt att göra tror jag, det är bara njuta som står på schemat. :))


Börjar känna av axlarna nu, träningen på IKSU imorse med Mange blev rätt hård ändå. Jag är ju inte helt van vid att bara köra överkropp om man säger så! Nästa gång pumpar vi ben och rumpa tycker jag. Åh jag måste skaffa mig ett eget kort, vill ha vill ha vill haaa!


Ännu en cykeltur då

Jaha, då ska jag ut i mörkret och upp på cykeln igen! Men denna gång ska jag i och för sig inte så långt, ska bara till Mange och han bor väl kanske 0,5 km ifrån mig? Det går ganska snabbt alltså.

Han kom precis hem från en träningsmatch i innebandy, vilket jag tycker är helt stört- det är inte ens bra för kroppen att träna så sent (!), så nu ska jag offra mig och fara över till honom eftersom han ska duscha, äta och massa sånt.
Men ska först packa ihop en väska inför imorgon så att det är någorlunda klart. Vi fick för oss att vi kanske skulle fara och gymma på IKSU imorgon bitti innan hemfärden, och där är min enda kommentar: JIPPIIIE!
Eftersom jag har en sträckt ljumske just nu så kan jag inte springa, men på gym kan jag ju göra en massa annat skoj. Gah, jag måste övervinna min snålhet och skaffa IKSU kort, jag vill ju ha ett så gärna!
Men det blir perfekt att träna lite imorgon, ska packa en liten väska för det också nu.

Nu ska jag alltså börja packandet. Tjing!


Kylan börjar komma

Det slog mig när jag cyklade från Emelie ikväll att kylan är väl på gång nu. Jag lånade ett par vantar av henne för att inte frysa fingrarna av mig men jag skulle nog ha behövt ha en mössa för öronen också. Det är väl så att hösten är på gång på riktigt nu och nu får man väl börja vänja sig vid att man får klä sig varmare för att inte frysa stjärten av sig. Blev ganska deppad då jag tänkte på det, att hösten är här nu och sen kommer den långa kalla j*vla vintern, men då kom jag på att vintern har ju sina fina stunder den med.

Finns det något mysigare än att kura ihop sig i soffan med tjocksockor, en mysig filt, en kopp varm choklad också en massa levande ljus? Och gärna med någon man tycker om. Då har man det ändå ganska bra.
För att inte nämna julen, hela december är ju så himla mysigt med alla julförberedelser och allt! Visst, en hel del julklappsstress, men i grund och botten ändå supermysigt.
Påsken får vi ju inte glömma heller, att vara uppe i fjällstugan och köra skoter mest varenda dag, sitta ute och grilla korv och äta järnmackor är inte så tokigt det heller.

Men det är ju de vanliga dagarna man ska göra något extra med för att de ska bli bra, så nu när vädret blir ruggigare, det blir mörkare och när du blir deppig på grund av allt detta: Det är då du ska göra något extra så att du njuter av livet.

Det är min regel och jag tycker att det känns som att livet blir väldigt mycket roligare då man gör så. :)


Kom på mig själv med att längta till stugan, det är allt bra mysigt där!


Grattis bloggen, 1 år!

Insåg just att min blogg kom till i september, däremot den 4, men whatever. Nu kanske den snart kan sluta använda blöja??


Dåliga skämt åsido, här kommer mitt första inlägg. Faktiskt lite kul att kunna läsa vad man skrev för ett år sedan!


INVIGNING AV BLOGGEN

Ja nu bloggar man, och enligt vad jag har hört har bloggare inget liv? Men jag är ingen RIKTIG bloggare, det är enligt mig sådana som bloggar och tjänar pengar på det. Så jag anser själv att jag fortfarande har ett liv, faktiskt.
Tycker utseendet här är lite roligare faktiskt än på apberget, så det blir ju lite roligare :P

Har helg nu! :D Och imorrn drar Emmis, jag och Anna ner till Umeå i Mackes Saab! :D Sedan på lördagen kommer Lísa ner med bussen så då är hela gänget samlat och förhoppningsvis taggade på fest! :D Är så jäkla sugen och taggad så det nästan är negativt för det sista man vill är ju att bli besviken på utelivet i Umeå! (tror knappast jag blir det) :P
Det blir även första gången jag faktiskt kommer att kunna visa upp mitt leg utan att bli utslängd! Rätt skönt att slippa hålla koll på var man har vakterna med, nu behöv man ju int gömma sig för dom! :D Lär nog va en rätt skön känsla... ;D
Vi ska såklart shoppa på lördagen med, har inte gjort det på en evighet :) Sen hoppas jag även att jag kommer hem med ett extra hål... :P haha.
Ska bli skönt att få träffa Mange med,saknat dig! PUSS<3

Längtar till avfärd imorrn ;)
Tagga brudar!!! :D

Det är kul när man har rätt

Ja det är nog ett ganska känt faktum, precis som att man ofta tycker att det är kul att hålla på med saker man är bra på. Idag på seminariet var det väldigt tydligt att min grupp hade förberett sig väldigt bra jämfört med de andra grupperna, vilket ledde till att det blev jäkligt kul att företräda "Camilla" i tvisten. Även fast vår grupp inte skulle svara så ville man hela tiden lägga till saker, för vi hade ju kommit på så mycket bra. Men det är väl bara positivt, det var ju kul! Så det gick superbra, och det känns bra nu. :)


Däremot fick dagen ett lite jobbigt slut. Pappa skjutsa mig till universitetet imorse vilket gjorde att jag satte på mig mina stövletter. Det blev en aning jobbigare då jag skulle hem och insåg att jag skulle gå i dem! Har en svidande känsla nu på tramdynorna, men det kan man leva med. Men det är ju inte underligt, det tar ju tusan en halvtimme att gå hem! Tänkte åka buss men hade (som vanligt) oturen att när man ser busshållsplatsen så kommer bussen och bara kör förbi då det inte står någon där. Så det blev att härda helt enkelt.

Men nu är jag hemma och är glad, har inget mer i veckan och imorgon drar jag ju hem till Storuman!

O'Learys och Allstar var en full historia

Ja fullt var det, med folk. Helt sjukt! Man rymdes knappt att gå in, och var man än stod så var man ju ivägen. Det gick helt enkelt inte. Pappa & jag åkte ner på stan med Mange och Jens för att se om man fick plats att se Inter-Barcelona men icket. Trots att Umeå nu har 2 sportbarer så var båda helt jäkla knökfulla ikväll.
Men vi kollade ju läget i alla fall, sen blev det att återvända hem. Streamade andra halvlek istället.

Så inte mycket plugg har blivit gjort idag om man säger så! Har försökt men inte kommit mig någon vart.
Ska läsa på en snabbis nu inför seminariet imorgon, då blir det att argumentera för Camilla i olika tvister!
Hoppas det blir kul :)

Godnatt och dröm sött!

Det luktar fisk

Men på ett positivt vis faktiskt, håller på att göra en riktigt god fiskgratäng faktiskt! Bland de få fiskrätter som är goda tycker jag.  Och nyttigt värre, så det är en bra middag på gång på alla vis! =)

Min kära far kommer hit alldeles strax och ska stanna hos oss till imorgon, han reser ju så mycket i jobbet så det är smidigt att han kan bo här. Blir trevligt, har inte sett han på 2 veckor och det är jag ju inte van vid!

Ska försöka övertala honom att vi ska ner på O'Learys sen och se Zlatan sänka sitt gamla Inter! Tror kanske inte han är alltför sugen efter en lång dag på jobbet, men jag ska försöka använda min obefintliga argumenteringsförmåga så gott jag kan ;)
Tänkte att jag skulle testa fresta med att han får ta en öl eller två med Mange så kör jag. Får se om det går hem eller ej. Mer argument än så har jag inte. Då blir det att stanna hemma och göra nåt annat, för här har vi inte viasat fotboll inte... Surt, jo visst.



Gah har inte pluggat klart heller, har en del att göra inför imorgon. Men det bli efter middagen, och innan Olle's (förhoppningsvis)!




Ännu en tung dag

Kan inte säga att jag känner mig pigg idag heller, fastän jag gick och lade mig 21.00 igår. Håller jag på att bli sjuk eller vad är det här? Mitt huvud är inte okej alltså... Fy..Men hey, det är ju Manchester United ikväll så ikväll måste jag ju hålla mig vaken! :) Tror det blir en tupplur efter middagen så att huvudvärken försvinner.


Nu ska jag äta middag, blir spaghetti för andra gången idag. Jay.




Det bultar och det bankar

Åh mitt stackars huvud får verkligen känna att det lever ikväll... Och jag lider med det. Jag har så förskräckligt ont i huvudet alltså, tror inte jag pallar att vara vaken längre. Tror tusan att jag måste lägga mig...

Hade ju tänkt plugga och se video föreläsning inför imorgon, men det går bara inte... Usch.

Nä tror det blir att avrunda den här kvällen faktiskt, får ta att jag inte är förberedd imorgon helt enkelt.


Hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har.


Det ska vara jag

Det ska vara jag för att göra nåt sånt här.





Utbrottet som följde efteråt var ganska fint, jag var ensam hemma så som tur är får ingen någonsin ta del av det. Förutom grannarna då, tror jag störde deras middagsro.


Men mitt i allt svärande, vrål och efter att ha lagt förbannelser över spaghettin som va hal och tallriken som var fel vinkel på så började jag faktiskt skratta. För det är ju bara så himla typiskt!

Sen fortsatte jag torka upp köttfärssås från stolen, golvet och bordet.


Höjden-Gunnarn

Kom just hem från att ha sett Gunnarn spela på Ålidhem, tråkigt med förlust. Ändå gjorde jag,Anna och Lisa vårt bästa för att heja fram dom. :)

Har varit och handlat lite så nu funderar jag på att göra kycklingfilé med klyftpotatis eller nå liknande, har ju en ny bea-sås i kylen. Jippie!

Måste bara kolla upp om min pojke tackar ja eller inte på frågan om att vara min middagsgäst, annars måste jag ju äta själv. Roligare med sällskap. :)




Pics

Från igår! Eftersom jag inte äger någon kamera just nu (min hade mage att gå sönder, vad är det för stil?!?!) så har jag bara min mobiltelefon att fota med, därav resultatet. Få bilder och dålig kvalité.


Mina goda välkomstdrinkar! Yummie



En Flannike och en FullAnna...




....Också självklart allas vår FisLisa.

=D



"The Pat", eller ska jag säga Gud?

Nu är jag hemma igen, även om jag inte riktigt vill så måste jag medge att Twilight har tagit ett hårdare grepp om mig nu andra gången jag ser den. Den var ju så grymt upptalad så när jag såg den första gången begrep jag mig inte riktigt på hysterin kring filmen. Den va bra, men inte "fantastiskt helt jävla sjukt -bra" som jag hade trott. Men "the Pat" (Robert Pattinson)  har på nåt konstigt vis börjat påverka mig också nu. Ska väl se till att läsa böckerna någon gång och då lär väl jag också bli besatt kanske. Men filmen var faktiskt bättre nu än första gången, det kanske är någon slags magisk film av något slag som gör att man inte kan motstå den?


Edward Cullen,Twilight.
Oh my god...*dreegel dregel dregel*



Twilight

Nu ska jag och Anna till Jannike och se twilight, har bara sett den 1 gång- Bli najs!


Don't wait up

Nu är taxin snart här. Corona here we go! The dancefloor is ours ;)

Parteey!

Nu ser vi hur lägenheten klarar en fest, wiiehoo!

We're gonna rock this party my friends.

Tagga upp nu!

Längtar tills man gjort seminariet imorgon, då blir det hem och göra sig i ordning själv och fixa ihop en go middag! Drinkar ska blandas och allt det där. Ska ju vara värd så då gäller det ju att jag är klar i tid, kan bli en utmaning! Men det blir kuuul! Taggar upp nu.

Det gör man bäst med musik, här kommer några som kommer spelas imorgon på förfesten!












Och självklart denna, lovade ju Jannike det! ;)





Sånt här värmer

Små fina saker kan verkligen göra att man genast blir på bättre humör.
Kollade min hotmail för ovanlighetens skull och där hade min söta mamma skickat ett gulligt mail! Så sött med tanke på att jag vet att hon knappt vet hur man gör. Sänder en puss till min älskade mamma,Smack!

Kräftkalas

Nu ska jag på kräftkalas! Och självklart blir det att se fotbollen med, Go Sverige!


i.d bare minerals

Nu har jag äntligen köpt det där startpaketet! :D


 

Det här ingår:

 

 

Två foundation i två olika nyanser, ett veilpuder, ett solpuder, face brush, consealer brush, kabuki brush och ett serum/primer.

 

Jag tror nog att man kan köpa lycka med pengar ändå.

 


Onsdag

Åh så grymt skönt det är med sovmorgon! Steg upp 12, och herregud va gött det var. :)

Nu ska Mange och jag ner på stan, jag ska köpa i.d startkitet! Idag går ju rabattkupongen på Kicks ut så jag måste ju passa på att göra det. Tror att det är superbra grejer, och annars är det ju nästan skamligt för det kostar ju som att det vore gulkdkorn i det. Man måste ju testa för att veta, så är det ju.


Kanske kan tjata till mig en fika också, älskar att fika! Sugen på en chailatte nämligen. ;)


Lugn kväll

Har pratat med mamma i över en halvtimme ikväll och sen fick jag Erika på tråden med, trevligt det. Saknar ju min fikus :o)

Tydligen så har jag sträckt mig i ljumsken, har haft så ont där efter jag sprungit de senaste gångerna och idag kunde jag inte lyfta upp högra benet för att gå i trappen ens, det blev hissen efter löppasset. Så nu måste jag vila i minst 1 vecka, kanske två. Får promenera istället då!


Nu sitter jag och väntar på att Mange nån gång ska lyckas ta sig hit, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge som det sägs.
Nu ska jag återgå till att slö-se Sweet home Alabama som går på tv nu.

Pusshej!


Photoshop och jag är inte överens

Jag blir smått galen! Har photoshop på min dator nu så jag tänkte att jag skulle ta och göra en egen header till bloggen. Men jag kan ju knappt öppna upp ett fönster! Jag fattar ingenting, det går så dåligt och jag blir så less. Jag klarar ju inte av någonting så fort jag sitter framför en dator! Dubbel-suck.



Tror jag ska gå och måla naglarna, lika bra att göra nåt som man förstår sig på.


Gottegris

Jag fick ett sånt grymt sug efter något riktigt gott nu! Blev nästan lite stirrig, känns som jag måste gå och göra det direkt... Kanske bara har vanlig hunger?

Det jag fick ett sånt sug efter var främst en står skål med marängswiss! Åååh så gott det skulle vara! Det kombinerat med att slöa framför teven...


Idol börjar ju ikväll, så man kanske skulle ta och kombinera de två nöjena? :)

Nu ska jag ut och jogga försiktigt för att göra nåt annat än att tänka på marängswiss.

 

Ser det inte gott ut så säg?


Huvudvärk

Har  haft en rätt tung dag idag, men det mest pga huvudvärken och inte för att det va särskilt betungande uppgifer. Seminariet på eftermiddagen gick bra så nu känns allt lugnt igen, skönt det. Sitter bara här och vilar ett tag och pustar ut, känns grymt härligt att vara ledig imorgon! :)


Funderar på att ta en liten löprunda om ett tag, det är ju så himla fint väder! Däremot velar jag lite, min förkylning verkar ju aldrig försvinna helt. Mitt lock för öronen är inte heller borta och det gör mig galen. Men man kan ju inte sitta inne heller i månader för att det aldrig lossnar. Antingen får det bära eller brista!


Lunch

Är hemma hos Anna på lunch, det är ett mycket snabbare sätt att få mat på än om man ska köa i en halvtimme för att få värma matlådan i mikron. Det här var en bra lösning nu när Anna ändå är hemma :)

Nu har jag bara dagens seminatrium kvar som jag inte alls känner mig förberedd för, men jag ska hålla tummarna att det går bra och sedan får jag väl ta lite lärdom och förbereda mig inför nästa. Längtar hem just nu, blev en sen kväll igår och tidig morgon, och sedan har jag inte glasögonen på mig vilket resulterar i huvudvärk. Imorgon är jag ledig så då ska man njuta av sovmorgonen och av dagen! Kanske en sväng på stan imorgon för att se om Kicks har fått in det där i.d startkitet som jag vill ha så mycket! 

Nä nu ska jag sluta längtra till morgondagen och återgå till nuet, lunchen är ju snart slut.

Hej så länge!

Pulsen just nu: 190

Te hos Anna förvandlades efter ett tag till promenad till Jannike för att sedan bli bil ut till Ersboda och handla mat till fredagen. Bestämde oss för smördegsinbakad fläskfilé efter många om och men! Men det är supergod festmat, det blir perfekt! Looking forward to it :) Kroppen vill bara ut och dansa! Och tänk, en syrlig drink.... MMmm..! (imitation av en snubbe från Egypten, Anna och Petra vet) Jag är sugen. ;D

Cyklade om Mange påvägen hem och blev kvar där alldeles för länge, klockan är ju mycket nu och jag har ännu inte pluggat det jag ska! Nu är det nästan lite väl mycket "living on the edge" - tema här tror jag :P

Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan lägga mig i sängen och plugga lite innan John Blund hinner komma, men det dröjer nog inte alltför länge. Sen går det som det går, och så är det med det!


Nu: Tekväll @ Stenlurk!

Idag började jag den andra kursen brottsofferkunskap, den verkar kul! Och som en seriös student som jag är ska jag nu dra till Anna istället för att förbereda mig för morgondagens seminarium och gruppdiskussion! Har också ett antal kapitel i boken att läsa och frågor att besvara.

Man måste ju leva på gränsen ni vet.





Love is my drug

Nu har jga lånat Pierre's mobilkabel, jag hittar banne mig inte min! Måste ha glömt den hemma.

Här kommer någon enstaka bild från när jag och Mange var i Östersund. Längtar tillbaka till lyxiga bubbelbads rummet! :P



Uppe i arctura på fin middag, med utsikt över Östersund.



Min mobil är inte bra på ta bilder eller så är det för att jag är så skakig. Kanske en kombination?



Pussgurka ♥



Jag är nöjd? :P


Och den värdelösa förklaringen till varför jag visar detta är att nu när jag har en kabel är jag så fjolligt nöjd att jag måste visa bilder som är gamla och menlösa. Men lika glá för det är ja´! :D




Ensamma igen

Nu har mamma och pappa farit hem, känns lite trist ändå. Tror jag har saknat dem lite faktiskt. De har verkligen varit snälla med oss, igår när mamma och jag stor-shoppa körde vi på konceptet "mamma betalar, jag hjälper att bära". Och pappa har satt upp saker här så vi fått bättre ordning och lite snyggare + att han fixade trådlöst. Och sist men inte minst så kom dem med fina presenter till mig, jag fick datorn,högtalare, router, matberedare + mixer och en hårfön :D Och på det har vi haft riktigt trevligt. Mamma och pappa är bäst <3


Nu ska jag packa med allt inför imorgon och sedan drar jag till Mange :)

Puss

Söndag

Måste bara ge en eloge till Dajje, som åter igen fick mig att le med sin typiskt konstiga Dajje kommentar i det förra inlägget! Alltid lika trevligt att få dom ;)


Vad gör alla denna söndag då? Jag håller på och fixar i lägenheten en del, har satt upp lite hyllor och sånt. Men det visade sig nu att vi ha nästan för mycket hyllor och för lite grejer, blir tufft att fylla upp alla. Men det kan man leva med, det blev då bättre än innan enligt mig i alla fall.

Gillar datorn, jäkligt skönt med mus och högtalare till, sitter och "dunkar" musik (riktigt såå bra ljud är det inte, men bättre än utan), Halo går varm ;)



Jag vill gifta mig med Forrest Gump

Eller om det är Tom Hanks jag faller för, jag vet inte. Spelar ingen roll, I love them both.

Jag ♥ Forrest/ Tom

Jag älskar fotboll!!!

Jag saknar ord! Vad fan hände?!?! Ungern gjorde 1-1 i andra halvlek på straff och plötsligt var Sverige tillbaks på ruta 1 igen. Så orättvist med tanke på att Sverige styrt hela matchen och haft en mängd målchanser men inte satt dit dem. På slutet var det fullständig panik när svenskarna jagade ett andra mål, det gällde ju att ta sig till VM eller inte. Det var fullständigt antiklimax, hela familjen satt i soffan och svor och det va bara så förjävligt!

Och sedan, i 93:e minuten då matchen skulle blåsas av när som helst, steg frälsaren Zlatan in i bilden och springer in bollen i mål på nåt vis!!! 1-2 till Sverige och matchen var slut!

Snacka om att gå från fullständigt antiklimax till fullständigt klimax. Från totalt missnöje,vrede och hopplöshet till obeskrivlig lycka, glädjefnatt och skratt!

Jag skrattar Ungern rätt upp i ansiktet, där fick ni allt! Ni var inte värda att ens få vara nära att vinna.



ZLATAN ÄR KUNGEN!!


Sverige-Ungern

Det är med glädje jag säger att Sverige för en gångs skull kan spela bra då det gäller någonting! Kul att se, man hade ju nästan tappat hoppet om svensk fotboll om herrarna skulle spelat lika uselt som damerna igår. Men damfotbollär väl aldrig nåt att hurra över i och för sig. Men tack herrar, för att ni visar lite kompetens! Hoppas bara det håller sig i en halvlek till.


Jag är avundjsuk på Lisa ikväll som är på hårdrocksfest! VILL OCKSÅ! Vad kul det skulle va... Och jag är så grymt sugen på gå ut, nästa helg blir det utgång. aight?!




Jag inviger min nya dator just nu, wiiehoo! Fin laptop, misa like it :)


Nu matchen igen, kom igen Sverige!

Ps. Zlatten äger, glöm inte det Emelie. Ds.




Första veckan gjord!

Nu har första veckan gått och hittills har väl allt fungerat bra. Idag fick jag en liten negativ överraskning däremot, man var tvungen att ha med sig både bestick och eget dricka! Trodde det räckte med matlåda, men man ska tydligen ha med hela servisen i handväskan + tusen böcker m.m. Det hade jag inte räknat med! Som tur var åt jag med Emelie och fick äta med hjälp av hennes kniv, hade blivit en jobbigare situation om man åt med nån ny från klassen till exempel, haha! Emelie va min räddare i nöden idag, fick även smaka av hennes urgoda blåbärssaft! Aah, va gott det var! Det skulle man gjort själv någon gång.

Åkte om Mange på vägen hem och åt alldeles för många negerbollar för att det ska vara bra precis innan middagen. Men min kommentar blir bara: Asch!



Om någon timme kommer resten av familjen hit och är här över helgen, blir najs. Längtar efter att få packa upp min dator! :)

Nu, käk.

Hitch

Är hos Mange nu och ska väl börja dra mig tillbaka till sängen, det är ju en dag imorgon också. Ska inte på skolan något imorgon vilket förklarar varför jag är uppe såhär sent. Mange och jag har bakat negerbollar ikväll som inte blev så goda dock, kakaon tog slut så det blev att tillsätta O'boy. Blev ingen vidare chokladsmak i dem, men det funka ändå. :)

Sen ha vi sett "Hitch" och bara myst. Älskar min pojke så mycket ♥


Första föreläsningen - allmän rättslära och juridisk metod

Hej hopp!

Idag hade jag mina första riktiga dag kan man väl säga, jag hade föreläsning hela dagen. Det var riktigt intressant! Som jag lyssnade idag lyssnade jag nog inte på Evy när vi hade kemi under sammanlagt 3 år skulle jag tro :P
Har faktiskt pluggat ikväll sen jag kom hem också, försökte bl.a. slå i lagboken jag lånat men det är inte helt lätt att hitta rätt. Men på fredag ska vi lära oss att göra det bättre som tur är!


Jag har ju fyllt år sen sist jag uppdaterade också, nu är man bara ett år ifrån systemet! Det är min tolkning av 19 år.
Hade en bra dag, var bara i skolan på upprop typ, sen hade jag mina änglar här på kvällen. Hade bakat kolakakor och en skum chokladkaka som jag bjöd på, och te förstås ;) Det va mys som alltid. Fick martiniglas av Pierre också! Blev jätteglad, det hade jag ju önskat mig. :) I helgen kommer mamma och pappa med mina presenter, och det bästa av allt - min studentpresent kommer äntligen! En laptop men högtalare, också ska papps installera trådlöst. Blir skönt att få en egen så jag slipper låna Pierre's, jag menar det är ju aldrig ledigt här nästan :P

Klippte mig igår på Blablabla också! Aldrig klippt mig på en sån stor salong, men det blev skitbra och frisörerna va så jäkla goa! Blev ljusfärg istället för blondering vilket blev naturligt och det bästa av allt är ju att det är så skonsamt jämfört med blondering! Mitt hår kommer tacka frisören inom en snar framtid tror jag. Däremot önskar jag att det hade varit lika positivt för plånboken...



Men nog med babbel, jag skulle ju dra till Mange! Ska göra det nu, åååååh vad skönt det är att vi bor så nära varandra! Lite skillnad nu med max 500 meter ifrån varandra jämfört med dryga 20 mil!
Nu ska jag cykla dit och pussa på han!

Puss på er också :o)



Hemma hos Anna

Är hemma hos Anna nu och lyssnar på musik för att komma på vilka låtar vi ska ha med på skivan till min fest. :)
Anna är så gästvänlig som har bjudit mig på både fika och middag, inte illa det inte! Trevligt trevligt. Nu ska vi fortsätta nöta gamla låtar och vara nostalgiska!


RSS 2.0