En ursäkt

Anna. Jag ska faktiskt be om ursäkt för detta. Okej, det kanske ballade ur lite när folk börja skriva ut och sätta upp lappar på skolan, skicka ut annonsen på mailen till alla elever på skolan (med mobilnummer), killarna satte upp annonsen på akkan och konsum.  Men jag tycker inte att jag och Emmis kan ta allt ansvar för det inträffade, det vi gjorde var harmlöst. Sen tycker jag du visar upp lite orättvist behandlande då jag får all skuld, trots att Emmis var lika delaktig. Men vi tar åt oss (lite grann). Vi ser det här som en tjänst vi gör dig, du kommer väl ihåg din önskelista? ;) Förhoppningsvis så hjäper vi dig att uppfylla den :)

Sedan så har du ju faktiskt fått ge igen genom att skicka ut det här om mig till alla elever på skolan OCH LÄRARE:

Emilie Jonsson söker man!   Jag söker trevliga karlar i åldern 30-70år. tycker mycket om hår på bröstet och lite plufsiga magar. skulle vara väldigt kul om du kunde höra av dig till mig på nummer 070 - 6837329. Tack på förhand /Emilie (kanske blir något)

Detta resulterade i att lärarna började fråga om jag hittat rätt man för mig än, och gav även förslag åt mig varav Lasse T var ett förslag som återkom ofta av många lärare.

Och med tanke på att Emmis och min annons var seriös menat så har du nu fått din hämnd. (Skulle däremot gärna sett att du skicka nåt liknande till Emmis så att hon få straffas också ;P )
Jag hjälpte dig ju att ta ner papprena från akkan och konsum :) Det måste ju ses som ett plus. Du fick slänga min vante i diket med snö så jag fick snövada med lågskor (och bli puttad så man satte sig på rumpan). Så allt som allt så tycker jag att jag har fått det straff jag förtjänar, jag tycker att det är killarna som bär skulden för att det ballade ur.

Hur som helst Anna så ber jag om ursäkt för det inträffade. Du vet att jag älskar dig gumman, Emmis och jag hoppas att du förlåter oss nu (tänk på vad vi gör för att hjälpa dig)  :D Pussar på dej! <3

Kommentera här
Postat av: Anna

Klart jag förlåter er. Emmis ska få ett rejält straff.

Det är grabbarna som ska få det största straffet. Det var där det började balla ur.

Men tyvärr måste jag säga att det bara är två stycken som har nappat på detta.

Och om du har tur så kanske Lasse T nappar på din ;)

2008-12-04 @ 16:59:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0