Sjukling

Åh blev sjuk då jag kom hem efter trippelbollen i fredags...Som vi förövrigt sög i! Eller vi va ju skitbra ändå fram till sista volleyboll matchen då vi sög och loosa mot ett lag vi borde vunnit över. Och den förlusten gjorde att vi inte tog oss till final. Doh..Ha inte hämtat mig än. Sen va jag ju sjuk då jag spela vilket straffade sig sen. Det va INTE kul att jobba i fredags,hade ju lite feber på kvällen...Igår blev det inge jobb alls för jag va för sjuk. Hade aldrig gått..Idag är det lite bättre än igår, men bli att va hemma från skolan imorrn. Bättre att bli frisk ordentligt så kanske man slipper en omgång till runt jul. Vill ju åka skidor snart!

Ska ju klippa mig på torsdag och jag vet inte hur jag ska ha det! Vilken frisyr?? Vilken färg? Ska jag slinga, blondera, göra det lite mörkare, mörka slingor?? Hmmm. Många frågetecken, Men här kommer nån bild på hår jag gillar :) Jag ska då ha kvar längden för jag vill att mitt hår ska se ut så här! ;)










Tycker Jessica Albas hår är helt underbart! Ska kanske önska mig det i julklapp? Färgen på bilden överst tycker jag är jättefin med, inte så jäkla bimbo blont utan mer kola honungs aktigt. FInt :)

Nä nu ska jag knyta mig..Är helt död.Det tar på att va sjuk. Ska ringa min älskling med och få klaga lite för han :) Hehehe.Åh om en vecka kanske han är här! Snälla tölpar i umeå ta hans jävla pass!! Annars få ni med mig att göra. PUNKT





Kommentera här
Postat av: bjoernstad

Jag tkr färgen på första bilden är perfekt. Det ger lite mer liv i håret :) Sen kan jag inte hjälpa dig så mkt mer. Bra att du sparar längden iaf :)

2008-12-14 @ 22:29:10
URL: http://bjoernstad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0