Suck

Då har man sagt hej då....Brorsan är på jobbet och Mange på skolan.Sitter själv nu och funderar på vad man skulle ha gjort. Känner mig för övrigt helt jävla död. Känns som att man va ute och tog en fylla igår :S Måste ha en förkylning på G för känner mig så grymt slö och trött. Typ bakis känslan. Hmmm?

Helgen har då varit super, jag vill ba stanna. Igår shoppa jag så jag fan va less när klockan nästan var 7,det händer inte ofta. Fast det är inte ofta man går och nöt tills allt stänger heller. Men jag hitta då allt jag skulle ha i julklappsväg, sen så blev det ju väldans mkt fler grejer till mig också. Men jag kunde ba inte motstå det :P Allt skriker ju mitt namn!

Ska väl gå och käka nåt nu,det ekar i magen just nu. Sen få jag väl börja packa och så så att jag är redo att fara runt 12. Känns ändå bra att komma hem i tid så att jag hinner jobba en del på hemprovet idag, annars skulle det bli en sån jävla tung dag imorrn. Det jag längtar mest till hemma just nu är min säng. Gud vad jag skulle vilja lägga mig i den nu och ba sova bort alla värdelösa dagarna till jullovet!

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0