Längtar till sängen

Hemma igen,kändes drygt direkt eftersom all stress kom tillbaka och alla uppgifter till skolan som ska göras. Läste mailen och Evy ha ju nött som sataaaan....Tusen mail om uppgifter som ska in som man inte ens börjat på plus hennes hemprov. Ajjsing bajsing.. Verkar som att man inte hinner allt i veckan utan bli kanske tvungen att jobba med sånt i helgen. Drygt.

Packat upp alla mina fynd och mammas reaktion var positiv :D Hon diggade mina fynd om man säger så, och hon var helt chockad över skorna jag köpt (hon ville visa mormor dom). Även jag är lite fundersam över hur det ska gå att gå i dom,men man få väl kanske hålla igen på boozen (lite) så kanske det ordnar sig. Är iaf grymt nöjd med allt! :D

Har inte jobbat direkt mkt ikväll..Tabbade sugen totalt...Är fasen sjuk. Så grymt slö hela dagen och snuvig och tung i huvudet. Ska ringa Mange och försöka få lite tröst tro jag, bli säkert på bättre humör då :) Nää, ska gå och lägga mig. Ta igen lite sömn och förhoppningsvis va piggare imorrn så jag kan jobba ordentligt då. Ska fan bli gudomligt skönt att få lägga sig i sängen. Ska låna mammas riskudde och värma den ordentligt så bli det varmt och skönt i sängen....Gonatt :)



Mina nya läckerbitar!

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0