Helg

Nu äre helgen igen! Me like :) Fast det lutar åt att det blir massa extra pass att jobba utöver kvällarna, så swoosh så va denna helg förbi. Fast samtidigt skulle det va gött med peningan. Det är ba det att jag hade ju tänkt hinna med så mkt, och nu vet jag inte när jag ska göra allt. Men får se, får väl beskedet ikväll.

Va och simma imorse, riktigt skönt vare! Det är ju så himla roligt med :) Fick dock världens huvudvärk efteråt, så när jag väl kom hem idag har jag legat och sovit någon timme! :O Huvudvärken försvann då så det va kanske det som behövdes i kombination med att använda glasögonen. Hmm.

Emmis och jag verkar då ha bestämt oss att det blir Umeå nästa helg! Glädje :) Det blir toppen det, särskilt om vi lyckas ta ledigt måndagen efter helgen som vi tänkt. Då behöv vi inte fara förrän tisdag morgon vilket bli skönt om vi ha bil. Så om vi få ta en bil kommer allt att blir hur bra som helst! :D Ska handla alla julklappar då och så, så nu måste man verkligen trycka på "fast" knappen på hjärnan så att man kommer vad man ens ska ge till alla! Mange och bror är så klart det största problemen, det är ju så svårt att ge till killar tycker jag! Tjejer kan man ju ba köpa nå krafs åt; smink, hår grejer, smycken så bli man ju nöjd. Killar är svårare....

Längtar iaf grymt till nästa helg. Frågan är väl om vi skulle ta å fara ut vi tjejer som är där? Vi missar ju festen för 3:orna här så man kanske skulle kompensera det med att dra ut i Umeå...Hmm. Synd Anna stannar här och är lek-ledare på festen. Du skulle gärna kunnat få va det i Umeå också ^^ Heheh. Nää det få vi ta en funderare på... :)

Det är kul att när man har saknat så man tror man dör inser man att det är lika lång tid kvar innan man ses igen...



Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0