Umeå imorrn

Idag har jag simmat! :D Hihihih nu kan jag nog våga bada efter detta, vilket blir oerfa då jag far till Umeå i helgen och kan bada bubbel i lägenheten och fara och simma! :) Jaay, hoppas ba naveln ser bra ut imorrn också. Simma är nog det roligaste och skönaste träningen, man bli ba så...skönt trött sedan! Sedan är det kul med :)

Jag har lite panik nu! :O Ska ju göra religions testet imorrn men jag har varit uppe i så mkt annat sen ja kom hem att jag inte hunnit läsa nåt. Baah! Iof såg jag Moulin rouge och åt popcorn med Erika men det hör inte till saken. Har inte hunnit! Sedan har jag nu suttit och försökt övertyga mamms och papps att jag kan ta bilen imorrn, men dom är oroliga för halkan. Jag har ju ingen vidare körvana och så bla bla bla. Men verkar som att dom ger med sig kanske,ska bestämma imorrn. Men nu vet jag inte om jag villta bilen längre! Jag blev ju själv nu :(((( 1. Det blir läskigt att köra HELT själv när det är dåligt före,mkt trafik, mörker. Känns inte så jättebra. 2. Det blir dyrt.

Skulle kanske va smartare och ta bussen nu i denna situation...Men får jag ta bilen så gör jag det nog ändå! Bah va jobbigt det blev =/

Kom på nu att jag borde bränna en skiva nu! :O Men jag borde ju plugga. Hmm dilemma.

DOH hur gör man?


Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0