Bio

Hahah idag har man varit effektiv...not!! Prata med bossen imorse,verkar finfeint alltihop förutom att jag tycker att man kommer jobba ofta! =O Får se hur det går. Men som med allt annat äre väl ba å kämpa lite.
Fick reda på fysik provet idag,fick G som tur va!! :O men det va ett riktigt risigt prov man gjorde..Måste ju satsa hårt på att få vg nu... =/
Annars ha man ju egentligen ba ragga runt med Anna idag, GRATTIS TILL KÖRKORTET GUMMAN!! =D
Så egentligen har man inte gjort nåt av värde idag, varit slappt. Emmis och mina planer på att plugga kemi gick ju i stöpet då vi ba åkte bil hela tiden. Och sedan jag kom hem har jag ba tittat på boken och funderat på att öpnna den, men har inte ens haft krafter till det. Starkt jag vet. Jaja kom att bli panik plugg som vanligt senare.
Ibland är då livet komplicerat. Just nu funderar jag mest på vad för snacks jag ska ha till bion ikväll. Om jag ska köpa popcorn där eller köpa godis innan. Dagens i-landsproblem?
Och utöver att jag funderar på snacks så funderar jag på vad jag ska göra nu?? Hmm. Gå och lägg mig ett tag kanske. Hade huvudvärk innan halv 12 idag. Men imorrn lämnar mamma in glasögonen jag valde igår så dom är väl på gång snart!

Åter till mina viktiga funderingar. Sen bio! :)
Ciao for now!

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0