Utmanad

 

Utmanad av Linn & Madde

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. (check).
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Då kör vi!

1. Jag är en jäkligt pinsam person. Lyckas alltid säga nåt om någon när den personen i fråga står precis bakom eller går förbi. Har hänt hur många gånger som helst! Kommer ihåg en gång då jag var mindre (gick i 6 an) och kompisarna försökte få mig att fatta att hon var bakom oss, tillslut titta jag bak och där stod hon och lyssna. Så det blev ju att försöka bortförklara typ såhär: "Hahah, hej Emilia. Neeej det var inte du vi prata om,det va en annan,du vet nog inte vem det är....."
Så jävla dåligt. Men jag har nog bättrat mig lite nu, alla lär väl tillslut av sina misstag!

2. Jag pratar alldeles för mycket bebisspråk om till och med min nuvarande handledare börjar kommentera det lite då och då. Jag gör till rösten rätt ofta, när man fjantar sig och så. Och varje gång jag gör det nu så anmärker han på det :O Kanske ska växa upp?

3. Min smarthet går neråt i stigande ålder har jag insett. Tro det eller ej men upp till 9 an var jag jäkligt smart! Men sen gymnasiet började har det gått utför....Antingen är det så eller så är det man inte har intresse/ork längre! 

4. Okej det här är konstigt... Men enligt mina föräldrar så ville jag va en kille när jag var liten. Tydligen ville jag det så mycket att dom tillslut klippte mig i pojkfrisyr. Jag tror jag tom hade sagt att jag inte ville va tjej,utan jag ville va kille! :PJag vägrade ha klänningar (för tjejigt) och så, jag var mer med killar än med tjejer.Min bästa lekkompis var en kille rätt länge. (han blev inte tjej sen,utan vi var med varann jämt) :P . Sen sprang jag och följde efter Björn och Pierre en del med för att jag ville väl va med dom! Men jag tror den här perioden i mitt liv gick över efter ett tag...Men ärligt talat skulle det inte va så illa att va kille, ibland önskar jag ju det även nu. Men det är nog den där könsoperationen som gör att man förblir tjej! (HAHAHA)

 5.  Saker som gör mig på bra humör är att läsa typ SOLO eller Cosmo, att äta pannkakor med blåbärssylt och milkshake på morgonen, att ba slappa framför tv och se film, att pyssla om mig (ansiktsmasker,hårinpackning, naglar osv), och att shoppa.

6. Jag är nästan aldrig sur. Kan nästan inte va det på allvar. Och om jag är sur på någon eller nåt så visar jag det inte för den personen utan utåt försöker man alltid se glad ut. Rätt dumt egentligen.

7. Jag är en tävlingsmänniska innerst inne. Även om jag utgår ifrån att ta det lugnt och göra allt i min takt så slutar det oftast med att jag inte vill se mig besegrad och kämpar så gott jag kan. Pappa och jag tränar tillsammans ibland,springer och åker skidor. Vi kan säga att vi ska ba ut och ta det lugnt osv. Men väl ute bli det tävling och då kan jag fan springa/åka så jag nästan spyr ba för att han inte ska "vinna". Och den tendensen kan jag ha annars också, ibland när det är helt onödigt, ibland när jag bryr mig, och ibland kan jag försöka tagga ner.

Jag utmanar:
Anna
Emelie


Kommentera här
Postat av: Emelie m. TT:arna

Ni kommer att komma, det vet jag ;) Håller alla tummar jag kan för er!!! :D

2008-10-24 @ 19:40:47
URL: http://sobeltjejerna.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0