New cell!

Äntligen!

Nu har jag en ny mobiltelefon, och det är en befrielse! Ska lämna tillbaka 3310:an till Emelie det första jag gör på måndag, och sen ska jag skratta högt av glädje. Har saknat att kunna lyssna på musik då jag åker buss, ska sova m.m, men jag har saknat att ha headset mest! Ringer ju Mange varje kväll och pratar, och under tiden jag haft den där saken har jag säkert hunnit få en tumör. Den strålar ju så att det sprakar ur den och man blir alldeles varm i huvudet. Jag tycker det är jätte obehagligt! Just när det gäller strålning är jag väl lite av en hypokondriker kanske, men det ska bli skönt att kunna plugga in headsetet och ha telefon en bit bort. Så jag är glad! :)
Tråkigt bara att den här utgiften va tvunget att komma nu, det är ju så mkt utgifter redan!
Hoppas den håller felfritt i minst 5 år nu, då blir jag nöjd.


Nu är det helg och jag ska jobba ikväll. Känns inte katastrof illa ändå, behöver pengar liksom, sen är ju Mange ändå i Umeå.Tills jag ska iväg på jobbet ska jag nog ba ha det lugnt och skönt,kanske läsa lite och se vänner.
Jag älskar vänner boxen!


Ska äta supergo middag med så det ser jag framemot-magen kurrar! Blir entrecote med potatisklyftor sen blir det chokladpannacotta till efterrätt! Kommer sakna mammas matlagning då jag flyttat känner jag, hon är duktig. Ska banne mig kopiera alla hennes recept så man kan få det nästan lika bra! :)




Blev en Sony Ericsson W595




Är den lika funktionell som snygg blir jag nöjd! :)

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0