Glädje och sorg samtidigt

Just nu är jag så fruktansvärt glad, jag har nyss läst ut sista Harry Potter boken. I vanlig ordning rann det någon tår vilket jag inte kunde hjälpa. Böckerna är bland det bästa som någonsin skrivits, jag har ändå läst väldigt mycket. Då menar jag inte bara vilka random böcker som helst, utan mycket klassiker som är klassiker just för att de står sig och många människor har älskat de böckerna genom århundraden, de har något som andra böcker saknar. Och fastän jag läst väldigt många sådana, så tycker jag att Harry Potter står sig otroligt högt uppe på listan.
Sista boken var så jävla bra, så det är med glädje jag har läst ut alla nu och jag är inte ett dugg besviken, jag är otroligt glad att de höll ända in i slutet, men samtidigt känner jag mig jävligt ledsen också. Nu är det ju slut!
Men böcker står sig ju som tur är, jag funderar redan på att köpa mig alla böcker själv så att jag får mig en egen samling eftersom de vi har nu är min brors. Kanske skulle ha köpt de i original form, på engelska alltså?

Ursäkta min nördighet, men jag är typ besatt. Men lika glad för det är jag! :D




Dödsrelikerna med engelskt omslag.
<3

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0