Modo-Frölunda

Igår hade jag en jättebra dag med min älskling, heldagen i Övik var verkligen jätterolig. Vi började med att gå på stan och båda två fyndade en del fina saker faktiskt. Sen åkte vi till Paradisbadet och badade, vi blev lite förvånade över att det var mindre än vi trodde men vi hade roligt ändå. Åkte en del rutchkana som jag tycker är så roligt (har väl inte vuxit upp än), men det vi gjorde mest var att bubbla. Det var så himla skönt, sen var det typ bara vi två på badet så det var härligt. Efter en snabb middag på max åkte vi till Swedbank arena för matchen och det var jäkligt roligt, vilken stämning! Platserna var jättebra, precis bakom utvisningsbåsen så vi var jättenära isen så man såg ansiktena på spelarna. Riktigt kul! Matchen slutade 3-3 efter sudden death så båda var väl relativt nöjda efteråt.
Bästa dagen på länge var det då. Sånt man behöver emellanåt!









Detta gladde mig.



Däremot inte detta. Jag blängde på alla som Modo spelare som satt här med mina värsta evil-eyes. Timander här som blev utsatt.



Näslund som jag tillslut fick på bild. Jag hade inte sinnesnärvaro att ta en bild på Foppa i början då han var med synd nog.


Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0