Nationaldagen

Lördag idag, jaay! Runt halv 5 ska jag fara till Emelie med gänget och där ska vi grilla och ha trevligt. Det blir najs, och mer najs än jag trodde det skulle bli igår! :D Hihi.

Borde fara ut å springa idag, men jag känner av löpningen av igår än. Hade inte tid att stretcha :P Det kommer straffa sig länge för mig nu, jag blir så jävla stel. Jag är vig som en reumatisk tant.

Jag är glad idag, den här dagen kommer bli så mycket bättre och roligare än jag trodde den skulle bli så det är väl inite underligt att man är glad då! Sen kommer ju Mange hem imorgon, och då stannar han för sommaren! Kommer bli så himla skönt! Det har jag längtat efter. Imorgon händer det en annan rolig grej, imorgon spelar ju för faen Söderling FINAL i franska öppna mot ingen mindre än Federer! Det blir grymt, semin va så jäkla spännande. Så det står på schemat imorgon!

En annan grej. Sverige, se för fan till att vinna ikväll! Annars ska jag gå å bada i badsjön naken imorgon för att visa mitt missnöje. Det blir inte kul. Visa att ni är bättre än de gröt-pratande danskarna!Kl. 20,00 ikväll börjar sändningen, ska ses!

Ciao for now







Kolla in va grym vi är vi som gick kursen estetisk matlagning! Förstår ni varför detta va en av bästa kurserna någonsin?
Det är väl inte så svårt att förstå, vi fick ju äta allt! That's why.



Go grupp :) (Alla är tyvärr med på bilden)



Sista måltiden, och Anna gjorde som Jesus och höll ett litet tal. Cidern står för hennes blod i detta fallet, och smörgåstårtan för hennes kropp.

Jag ska slita tummen ur och lägga upp balbilder. Nån gång.


Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0