Så nära!

När jag va hos Anna idag och blev bjuden på lunch så pratade vi om Egypten resan, jag kan bara inte fatta att det bara är några dagar kvar innan vi åker iväg! Det känns ju helt galet. Som vi ha pratat om denna resa sen i 2 an någon gång, att vi tjejer skulle åka iväg efter studenten, jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort att vi plötsligt är där!
Tycker fortfarande det är skittrist att typ hälften av tjejgänget balla ur,men vi få ta det som det är och ha grymt kul ändå!
Mamma ska ta 2:a twinrix sprutan på mig idag, och sedan måste man ju om apoteket och köpa nå tabletter typ mot magsjuka, det är nog ett smart drag. Idag köpte jag solskyddsfaktor och solskyddsstift för läpparna också!
Solskyddsfaktor 30 blev det på båda. Men man kan aldrig va tillräckligt försiktig, man ska ha respekt för solen!

Känns ändå underligt att man börjar förbereda på detta viset, men det är ju så lite tid kvar nu! På lördag åker vi...Så man måste ju börja packa innan torsdag, för att bakis-packa på fredagen är nog inte det bästa kanske ;) Det enda man packar ner då är typ huvudvärkstabletter.

När man tittar ut idag och ser att det är gråmulet och 10 grader så känner man ju inte direkt taggen att stanna kvar här heller. Fy fan! Helvette va vi ska götta oss på stranden i solen med en drink i handen. Aaaaah jag längtar, det bli livskvalité det! =D

Måste kolla vilket väder dom har där nu. Hehe.

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0