En annorlunda söndag

Sakerna som gör denna söndag underlig:
1. Jag steg upp innan kl.9.
2. Jag har varit i kyrkan.


Nummer 2 tycker jag faktiskt borde räknas som typ 5 konstiga saker.

Anledningen till denna konstiga söndag är att min kusin Josef konfirmerade sig idag, så vi var där och kika.
Att bara sitta och lyssna på allt gudssnack gjorde att jag verkligen kände att jag gjorde ett starkt beslut då jag gick i åttan. Alla (och då menar jag verkligen ALLA) konfirmerade sig, de flesta för presenter, förutom jag. Men jag måste säga att jag känner att valet var rätt och jag har min stolthet kvar, När prästen sa att de hållt på i nio månader (9 MÅNADER!!) tittade jag och Erika på varandra och vi tänkte samma sak. ALDRIG I LIVET.

Och vi gjorde det inte heller som tur var. Det räckte att bara beskåda deras slutgrej här idag, och jag måste ändå säga att det ju är starkt att klara det, det hade nog inte jag gjort.

Ja så på så vis kan man ju också spendera en söndag. Har packat mera sen jag kom hem så nu är det nog bara det sista som ska i imorgon som necessärerna som fattas. Vet inte hur jag ska få plats med båda 2 men det löser sig säkert.  Längtar!! Jag är taggad som fan, kommer bli mega kul! =D

Efter middagen blir det Twilight hos Anna, blir trevligt det. Hoppas den är så bra som alla säger så blir det ingen besvikelse :) Nu ska jag se vänner och slappna av lite, har haft huvudvärk hela dagen.



Ärligt talat fattar jag inte varför alla tjejer tycker den här killen är så snygg? På alla bilder jag sett så är han inte så snygg alls tycker jag,. Men jag lovar, efter jag sett filmen kommer jag att skriva i nästa inlägg "Han är så snyyyygg!!" . Man kanske måste se filmen för att fatta grejen?

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0