Ont i fossingarna!

Nu börjar jag längta hem, har varit mycket folk här på macken ikväll! Eller det är det fortfarande, men jag tjuv tar mig en rast. Va ute och sprang i 55 minuter efter middagen så jag känner mig väldigt seg i ben och särskilt fötterna, fan va skönt det är att sitta ner... Ahh. 

Jag har varit små duktig idag, har tvättat 2 maskiner och vikt kläder, packat det mesta, tränat och grejat på med massa annat. Och ännu har jag saker kvar att göra, men det är ju en dag imorgon med.

Imorgon får jag ingen sovmorgon (aaah!), för jag ska på min kusins konfirmation. Eftersom jag aldrig själv har konfirmerat mig så vet jag inte vad jag ska vänta mig riktigt... Jag är ganska emot det där med konfirmation egentligen. Skulle aldrig kunna tänka mig att göra det själv. Men vi får ju fika iaf så nåt positivt kommer väl ut ur det hela!


Hmm fick just höra en en kund (som va Erikas kompis) att vi såg lika dana ut. Min kommentar: JATHHÅÅ?!??

Längtar till imorgon. Först konfirmationen, sen packa och ordna allt inför Stockholm, sedan hoppas jag på filmkväll med tjejerna då vi ska se Twilight! Man har ju hötr hur mycket tjat som helst om att både böckerna och filmen är super, så det får vi väl hoppas stämmer :) Blir iaf trevligt att hänga med brudarna lite!

Nu längtar jag hem till underbara sängen. Synd bara att man måste va ensam :(

Saknar Mange ♥

Kommentera här
Postat av: Dessan

Törs ja säga att ja smålängtar tillbaka till min bilisten-tid? :P

2009-05-10 @ 13:30:20
URL: http://deessant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0