Äntligen lite vila!

Nu är jag äntligen hemma efter en heldag i plugget.... Känner mig rätt slutkörd nu, men fram till januari har jag det rätt lugnt ändå och det ska bli så underbart skönt. De senaste 3 veckorna har fokus varit på högskoleprovet, processpelet och tentan, och allt har krävt mycket tid.. Nu är allt gjort och nu har jag bara halvfarts kursen. Gött! Så imorgon har jag planerat in en låång sovmorgon. Hela dagen ska jag bara slappa imorgon hade jag tänkt, har inga planer alls. Skönt!

Idag har jag lyssnat på både en åklagare och en advokat, de hade varsin föreläsning. Intressant kan jag lova! Pratade lite med advokaten sen, han va så frän. Bland annat frågade jag hur tusan man kan försvara en person som Hagamannen eller Englas mördare då man vet att de har gjort det, att de är skyldiga? Man borde ju inte direkt vilja få dem frisläppta (även om det är omöjligt i dessa fall), men man skulle ju själv ändå ha svårt att yrka på att deras straff ska sättas ner. Känns ju som att man borde vilja att de ska sitta inne så länge som möjligt liksom... Men det var jäkligt intressant båda föreläsningarna, att höra allt utifrån både åklagarens och advokatens perspektiv.




Nu ska jag äta en massa clementiner, har en massa och de måste ätas upp snart. Mitt uppdrag! Snart är det ju One tree hill också som jag längtat efter hela, långa dagen. Blev arg igår då jag såg 1 avsnitt, det kom ju inget mer sen! Älskar att ha boxar, då kan man ju nöta så länge man vill... Erika, se klart så jag kan ta hit dem sen ;P

Kommentera här
Postat av: Madde

Ja nu har ni ju äntligen fått tillbakas era boxar skäms över min senila hjärna.. :)

2009-11-03 @ 16:11:48
URL: http://bumfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0