FAN FAN FAN!!

Det är så jävla orättvist att man bara vill gå och begrava sig i sängen och aldrig stiga upp igen. Sverige förlorade med 1-0, men det som är så förjävligt är för att vi var ju bättre!! Vi fick 2 mål bortdömda. Två mål. Hur ofta händer det?!? Henke Larssons offside var på håret, men den var nog rätt ändå. Men Zlatans boll över kortlinjen fick man ju aldrig se någon riktig bild på om den verkligen var ute eller inte så det är svårt att bedöma. Men det är ju bara så jävla sjukt att vi får två bortdömda, och sedan går röv danskarna och gör ett mål som absolut Isaksson måste ta. Domaras insats var så katastrofalt dålig i den här matchen också så man skulle kunna spy, snacka om att falla för publiktrycket!

Fy fan,så jävla tungt. Sverige kommer inte ta sig till VM, fatta konstigt det kommer att va att se VM då Sverige inte ens är med? För chansen att dom tar sig dit är så obeskrivligt liten att man inte kan räkna med det.

Tungt så in i helvete...


Kommentera här
Postat av: Anna

Det var jävligt dystert igår kan jag lova. Isaksson fick ändå en svår studs på bollen så jag skyller på domarna ist. Det var verkligen katastrof av dom!!

2009-10-11 @ 10:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0