Jag är sjuk OCH det är måndag

Jag är förkyld. Och det är måndag. Ingen vidare kombination.
Har varit en tung dag på skolan idag, först hade vi seminarium som i och för sig gick bra, sen satt vi och jobbade till 15.00 så jag har nyss kommit hem. Lång och jobbig dag då man hade huvudvärk redan då man vaknar på morgonen, jag hatar det. Blir nog lite vitlök ikväll så att förkylningen går över, det är faktiskt det bästa botemedlet jag känner till som du inte köper på apoteket. Käkar man vitlök på husmans och pressar det i vatten och dricker så blir man bättre. Rena mirakelkuren. Kanske inte den godaste, men absolut en av de bästa.





Idag ska vi göra riktigt god mat, en av mina favoriträtter faktiskt, det blir "Flygande Jacob". Sen är det nog det roligaste namnet på en maträtt också, jag menar vem tusan kom på att det skulle heta så? Men jag gillar'e. :)
Men jag tror att maten får vänta tills efter 5, jag måste ju få se Gossip girl! Missa 1 eller 2 avsnitt i slutet av förra veckan så nu måste jag bara se. Det var nog för att jag inte for hem till Anna. Måste börja göra det igen så jag kommer tillbaks till mina rutiner och gör det som är viktigt i livet. Fikar, snackar och ser på Gossip girl alltså.

Hade jag kunnat göra någon töntig smiley nu så hade jag gjort det, men jag nöjer mig med: =D


Kommentera här
Postat av: Anna

Du kan få ta och komma förbi i veckan förutom att jag slutar 17.00. Jag missar Gossip :( Men jag kan ju lämna en nyckel till dig så får se hos mig, ta dig fika och sen så kan du ju skriva upp din kritik på ett papper.

2009-10-12 @ 17:10:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0