Uppsats nervositet

Tjo!

Då var dessa 2 dagar över för denna gång i brottsofferkunskaps kursen. Känns ganska skönt att det är gjort, men det avslutades med att jag blev nervös för läraren sa till oss innan vi gick att till nästa gång kunde vi ju börja fundera över vilket ämne vi skulle skriva uppsatsen om. Det kändes som så avlägset tidigare, men jag inser ju nu att om man inte vill skriva skiten av sig under jul och nyår så kan det nog va bra att i alla fall ha klart för sig vad man ska skriva om snart så man kan börja strukturera upp det nån gång då man har tid. Det känns superläskigt ju!

Man har ju skrivit uppsatser och rapporter på gymnasiet men det är ju säkert ett ganska stort hopp emellan, det lär ju krävas mycket mer av en nu. Känns ganska skrämmande faktiskt, men om man väl kommer på ett ämne man tycker är riktigt spännande så kanske det går bra. Men det är nog klokt att redan nu börja fundera över ämne, som hon sa. Ah, fjärilar i magen.


Nu ska jag pusta ut efter en lång dag med ett litet fika och Gossip girl. Det kommer få mungiporna att gå upp en aning till! :)

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0