Grattis bloggen, 1 år!

Insåg just att min blogg kom till i september, däremot den 4, men whatever. Nu kanske den snart kan sluta använda blöja??


Dåliga skämt åsido, här kommer mitt första inlägg. Faktiskt lite kul att kunna läsa vad man skrev för ett år sedan!


INVIGNING AV BLOGGEN

Ja nu bloggar man, och enligt vad jag har hört har bloggare inget liv? Men jag är ingen RIKTIG bloggare, det är enligt mig sådana som bloggar och tjänar pengar på det. Så jag anser själv att jag fortfarande har ett liv, faktiskt.
Tycker utseendet här är lite roligare faktiskt än på apberget, så det blir ju lite roligare :P

Har helg nu! :D Och imorrn drar Emmis, jag och Anna ner till Umeå i Mackes Saab! :D Sedan på lördagen kommer Lísa ner med bussen så då är hela gänget samlat och förhoppningsvis taggade på fest! :D Är så jäkla sugen och taggad så det nästan är negativt för det sista man vill är ju att bli besviken på utelivet i Umeå! (tror knappast jag blir det) :P
Det blir även första gången jag faktiskt kommer att kunna visa upp mitt leg utan att bli utslängd! Rätt skönt att slippa hålla koll på var man har vakterna med, nu behöv man ju int gömma sig för dom! :D Lär nog va en rätt skön känsla... ;D
Vi ska såklart shoppa på lördagen med, har inte gjort det på en evighet :) Sen hoppas jag även att jag kommer hem med ett extra hål... :P haha.
Ska bli skönt att få träffa Mange med,saknat dig! PUSS<3

Längtar till avfärd imorrn ;)
Tagga brudar!!! :D

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0