Kylan börjar komma

Det slog mig när jag cyklade från Emelie ikväll att kylan är väl på gång nu. Jag lånade ett par vantar av henne för att inte frysa fingrarna av mig men jag skulle nog ha behövt ha en mössa för öronen också. Det är väl så att hösten är på gång på riktigt nu och nu får man väl börja vänja sig vid att man får klä sig varmare för att inte frysa stjärten av sig. Blev ganska deppad då jag tänkte på det, att hösten är här nu och sen kommer den långa kalla j*vla vintern, men då kom jag på att vintern har ju sina fina stunder den med.

Finns det något mysigare än att kura ihop sig i soffan med tjocksockor, en mysig filt, en kopp varm choklad också en massa levande ljus? Och gärna med någon man tycker om. Då har man det ändå ganska bra.
För att inte nämna julen, hela december är ju så himla mysigt med alla julförberedelser och allt! Visst, en hel del julklappsstress, men i grund och botten ändå supermysigt.
Påsken får vi ju inte glömma heller, att vara uppe i fjällstugan och köra skoter mest varenda dag, sitta ute och grilla korv och äta järnmackor är inte så tokigt det heller.

Men det är ju de vanliga dagarna man ska göra något extra med för att de ska bli bra, så nu när vädret blir ruggigare, det blir mörkare och när du blir deppig på grund av allt detta: Det är då du ska göra något extra så att du njuter av livet.

Det är min regel och jag tycker att det känns som att livet blir väldigt mycket roligare då man gör så. :)


Kom på mig själv med att längta till stugan, det är allt bra mysigt där!


Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0