Min onsdag

Hej och hallå!

Idag har vi jobbat i basgruppen inför kommande seminariumet på fredag och på eftermiddagen hade vi seminarium i successionsrätt. Det var klurigt det! Det är ett jäkla trassel om man dör alltså har jag kommit fram till idag. Sedan fick vi ett råd från ett proffs: Gift er!
Jag tror till och med hon sa det med dubbla utropstecken. Men det hon sa tål att tänkas på! Kanske skulle ha gett mamma och pappa en liten knuff i rätt riktnng, de funderar ju på att gifta sig men har inte gjort det än. Väldigt mycket bättre än att va sambo alltså.
Det var ett väldigt kul seminarium faktiskt, det blev många intressanta diskussioner och frågor. I like it! :)

Varit på skolan hela dagen så har banne mig inte orkat med något plugg hemma, det får vänta. Jag är mästaren på att skjuta upp saker alltså. Men man ska ju återhämta sig också!
Nu tror jag Mange kommer hit snart, vi ska se Manchester United-Wolfsburg och äta popcorn. Jag gillar mys mitt i veckan, det piggar upp. Humörhöjare- Oh yees!

AAH! Jag måste ju ringa Mange nu och säga åt han att spela in Greys Anatomy hemma hos honom, går ju inte när vi ska se fotbollen här. Och JA, jag måste se Greys! Den där ska jag i och för sig spara tills jag ska övertyga Mange om att han ska spela in det. Jaja, slutbabblat nu. Måste ringa ett ooooerhört viktigt samtal.

Toodelo!



Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0