Söndag

Hej hej!

Snacka skön dag jag haft idag. Inte gjort så mycket, Erika och jag har sett "män som hatar kvinnor" (igår ångrade jag mig och såg "Mamma mia" istället!). Den var ju grymt bra alltså! Ondskan och den här är bland de få svenska filmer som håller hög klass. Gah jag vill ju se "Flickan som lekte med elden" nu! Direkt efter Erika och jag sett klart så bestämde hon sig för att se den på bio ikväll, haha.
Efter vi hade sett filmen så bastade jag,Erika och mamma. Det var grymt skönt, peelade med en bastu sten också lånade jag mammas super inpackning för håret. Härligt! Sedan bjöds det på en av mina absoluta favoriträtter, fläskkotletter i soyasås med klyftpotatis. Åh så gott!



Snart blir det att åka tillbaka till Umeå då. Fredrik och Lisa kommer om ett tag skulle jag tro, skönt att få åka bil. Känns som att helgen gått väldigt fort! Men det känns typ kul ändå att åka tillbaka till Umeå, jag trivs ju så jäkla bra! Skönt ändå att det är grymt att va i Storuman, och det är grymt att va i Umeå. Jag har nog rätt lätt att anpassa mig, och det kan man ju tacka Gud för!

:)


Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0