Vilken film blir det ikväll mån tro?

Nu sitter jag och är redo för att dra iväg och agera chaufför åt Mange och hans vänner, Gunnarn har lagfest ikväll så någon chaufför kan nog behövas. De äter middag på hotellet nu men sen ska jag skjutsa upp dem till skidstugan där festen fortsätter. Får väl se om jag får ett samtal, tills vidare fortsätter jag då att se tv tror jag. =)


Undrar om man skulle ha sett "Män som hatar kvinnor" ikväll? Mamma har ny köpt den och jag har aldrig sett den så funderar på att kolla in den. Den hörs ju vara bra! Vet inte om jag vill se den ensam däremot, har hört att det ska vara en ganska rå film på något vis. Jag vet inte, jag vet knappt vad den handlar om. Jag är ju så lättskrämd jag! Men det kanske inte ens är en läskig film på så vis? Jag har inte den blekaste.

Men just ja! "Black hawk down" med Josh Hartnett (OH MY GOD han är så het!!) och Ewan McGregor går ju ikväll på 2 an! Har aldrig sett den filmen heller och vet inte vad den handlar om. Den blev intressant bara för att Hartnett är med. *Dreegel*

Hmm film dilemma, vilken ska man se? Får funderas på en stund tror jag.


Världens sexigaste man kanske? Han är lätt topp 5 i alla fall!



Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0