Bästa OS-kvällen

OS-guld till Hellner och OS-brons till Olsson. 2 svenskar på pallen i ett distanslopp i längdskidåkning. I ett OS. Det är så sjukt bra att man inte kan förstå det, det är historiskt.

Igår var den bästa OS-kvällen någonsin alltså, det var så spännande att det slutade med att jag och Anna satt på knä framför teven och vrålade för kung och fosterland åt svenskarna att de skulle ta i och åka allt de hade i spurten. Det var nästan som att de lyssnade på oss. Tyvärr kommer säkert Anna få en del klagomål från grannarna idag men det var det banne mig värt. Vilken tävling, det är så bra att det knappt finns ord för det!
Jag hade nästan svårt att sova inatt, helt sjukt. Kan också vara för att Mange ringde mig klockan halv 3 men ändå.


Gårdagen igår kunde inte blivit bättre, fikade på stan med Anna och Lisa sen åkte Anna och jag och såg på när Vildmännen spöade skiten ur Övik. Efter det åkte vi och handlade till middagen som blev tacopaj, jag åt hos Anna och det blev så gott. Åt som en häst. Sen var jag där hela kvällen och såg OS och hade det super trevligt, skar upp frukt och doppade i choklad också. Sen avslutningen på kvällen med det där helt sjuka skidloppet var verkligen pricken över i, jag är fortfarande helt lyrisk.

Nu ska jag göra mig nå frukost och se om de visar någon repris från igår, då kommer jag fan i mig att sitta bänkad än en gång.





Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0