Morgonstund har guld i mun

Vet inte vad som hände riktigt, men Mange hade väckaren ställd på 7 imorse fastän han inte hade samling för matchen förrän 10. Han är bra lustig ibland, jag däremot tyckte inte det va lustigt. Och han gick upp. Jag dog. På en lördag. Jag drog mig lite men klev upp jag också tillslut, jag är helt chockad över oss. Vad hände??

Men det var faktiskt mysigt, har sett på disneydags och ätit frukost länge och sådär. Och att solen skiner gjorde väl bara morgonen ännu härligare. Nu är jag hemma i alla fall, orkar inte åka och se deras match idag då de redan är klara seriesegrare, det är ju skidor på teve snart. Haha.

Gårkvällen var då underbar, blev så sent innan vi var på ICA så vi bestämde oss helt sonika för att göra det enkelt för oss och äta på Maria. Vi var vrålhungriga båda två så det var skönt att få maten snabbt, hehe. Handlade sen med oss godis och en film, det blev en svensk som hette Bröllopsfotografen. Helt okej, Kjell Bergqvist var ju grym. "Fru Fitta". Haha! Bättre fredagskväll kan man nog inte få, bättre sällskap kan man inte få. Puss på Mange



Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0